canım bence gayet iyi gidiyosun....sen anlarsn kg verip vermedini zaten.
biraz sabret yakında onlarda fark edecek
beşamel soslu makarnay gelince.bence fazla yeme.
1 2 çatal al nefsin körelsin.çorba salata falan yesen daha iy olur.
Ben de iyi gittiğimi düşünüyordum ama gitmiyormuş iste 1ay olacak nerdeyse vere vere 1,5 kilo vermisim.aksam yemeğinden hemen once tartildim en fazla yarım kilo fark eder sanırım o da. Geriye vermem gereken 15 kilo kaliyo ama nasıl?
alla allah metebolizman mı yavaş acaba?
kaç yaşındasın ?
25 yaşındayım canım metobolizmamda birsey olduğunu da sanmıyorum ama onu nasıl öğrenebilirim ki? Acaba yaptıgım kacamaklar yüzünden mı oluyo çünkü hergün mutlaka kaçamak yapıyorum
25 yaşındayım canım metobolizmamda birsey olduğunu da sanmıyorum ama onu nasıl öğrenebilirim ki? Acaba yaptıgım kacamaklar yüzünden mı oluyo çünkü hergün mutlaka kaçamak yapıyorum
kaçamak da olabilir veya insülin direncin de olabilir. bilemedim.
diyetisyene gidiyordun di mi sen? ama çok sevimli biri değildi galiba? karıştırıyor da olabilirim kusura bakma..
gidiyorsan eğer, onun seni yönlendiriyor olması gerekiyordu.
evet tatlım kacamaklardan oluyor maalesef. bundan sonra 1 hafta kaçamak yapma bak nasıl farkedıcek.
Yarından itibaren istikrarlı gitmeye çalışcam bakalım ne olacak? ama bayram falan offff offff
Yarından itibaren istikrarlı gitmeye çalışcam bakalım ne olacak? ama bayram falan offff offff
*sabah
1 dl yulaf ekmegi, 1 kk dil peyniri, peynir 1 kk daha yemem gerekti ama bitmişti onun yerine fazladan 2zeytin daha yedim yani 7 tane de zeytin
*hastalığım bir türlü gecemedigi icin 9 gibi kalemdeki kızlar nar portakal karışık meyve suyu içirdiler çünkü bugün çok daha kötüyüm
*öğle
kasem biraz büyüktü ama eve gelip bol sebzeli bol limonlu mercimek çorbası ictim yanında da 1dl yulaf ekmegi
*arada ne yerim allah kerim zaman bulup yiyebilirsem o da
*aksam da giyimde yazarım artik
dün gece de annem çok öksürüyorum diye 1tatli kasığı bala bol karabiber karıştırıp yedirdi
En sonunda dayak yiceksin benden. Sadece bir çorba içerse gücünü toplayamazsın. Gücünü toplayamazsanda ıyıleşemezsin. Bak diyet için harika olmuş. Ama sen hastasın. Ve toparlanman lazım.
şimdi gamze dicekki ne yapsam yaranamıyorum.. Hahahahaha saglık herseyden önemli tatlım.ilaçta alıyor musun?
birdahakne süte yapsın bunları bozagını yumusatır tatlım. Iyi yapmış annen. Ben sana gecen gun yazarken balı unutmuşum. Tatlıları attım ya kafamdan
valla minikcim bayramdan sonra yapacaksan eğer 3 günlük diyeti seve seve sana katılabilirim:) Beraber başlayabiliriz:) Fakat benim şöyle bir sorunum var yumurta işini ne yapcam ben. Yumurtanın sarısını ağzıma sürmem ben. Sadece beyaz yerim
Ben yiyecek ve içecek konusunda çok kılım canım ya. Onu da söyledi annem de ama sütü kakaolu olmadığı zaman ağzıma süremem ben ne yazık ki o yüzden ısrar etmedi. Evde iyi bakıyo annem de babam da sağolsunlar. Ne de olsa ikisi de doktor. Ama bana dün çok kızdılar çünkü kardeşimi de hasta ettim :):):):) Ama en büyük suç babamda annem emekli oldu babam inatla olmuyo ben daha gençim çalışırım diyo hastaneden alıyo hastalığı önce kendine sonra bana benden kardeşime zincirleme devam ediyo her sene:)
Veee gelelim öğleden sonraki yediklerimee
*Ara 1 küçük elma, 1 galeta
*Akşam
Yine çorba içtim aynı boy kaseden yani birazcık küçük, kepekli ekmek falan hiç kalmamış 2 lokma beyaz ekmek yedim, annem ıhlamur yapmış miss gibi şimdi de onu içicem ama ballı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?