gamzedd'nin diyet günlüğü..

canım benım dr a anlat bunları bazen bu gibi duurmlarda o araöğn kalorilerını sabah yada öglen ögunlerıne ekleyebılıolr,mesela ben zeytın yemezdm yıyemedm yanı ekmeksız nasıl yıcm kı dr da bana kurukayısı we cevız wermştı,ekmegm lıgtekmek olmaz uzere 3 ögun 1 er tane ve ıkındı17:00 1dılım daha,bu şekılde 16 kılo werdm,ılk 10 kg 1. ayda,sonra 3 - 3 werdm,ama hepsini sonra tıkır tıkır gerı aldım:))))yanı boğaznı tutmazsan kıloyu saglıklıda wersen şok dıette yapsan tekrar alınıyo,hee bıde benım tsh ımda problem çıktı sonradan öğrendık,şimdi daha rahatım ilaç kullanıom Allah şükür ödemden kurtuldm,ayagmın üstundekı damarları görüorum artık,sende bı baktır yada baktırdn mı

Açıkçası diyetisyenime güvenmiyorum çünkü ilk karşılaşmamız biraz kavgalı oldu ne yazık ki. 1 ay sonra kontrole gelebilirsin benimm yerime diğer doktor arkadaşa görünebilirsin demişti oradan belli zaten kadının uyuzluğu. Diyetisyenlere para dökmek istemiyorum ama kime güvenicem onu da bilmiyorum. Şimdi ben gidip nasıl bu diyetisyenle görüşeyim? Kadın boyuma baktı, kiloma baktı, işimi sordu bitti. O kadar çok ilgilendi yani! sonra çıkardı bilgisayardan listeyi verdi elime spor yapıcaksın falan filan dedi. Ben işe girdikten sonra kilo aldım bu kadar çok diyorum bişey demiyo. 2 senede 21 kilo almak normal mi? sor bi araştır nedenini, beni... Ben işe başlamadan profosyonel sporcuydum. Belki bana daha farklı bişey uygulaman lazım değil mi? Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Bütün ümitler tükeniyo, bütür çabalar boşa gibi geliyo... Çok mutsuzum kısacası

gamzecim, hiç görüşemiyoruz artık. senın gırdıgın saatte ben yokum, benım gırdıgım saatte sen yoksun.

nolur sıkma canını, biz ne dedık Allahın izniyle enınde sonunda vericez dedık dımı?
hepimiz yavaş yavaş veriyoruz. bak ben geçen hafta sadece 100 gr vermişim. ama bu beni yıldırmamalı. tartı istediğin kiloyu göstermiyorsa senide yıldırmamalı. biz hepberaber zayıflıycaz. ben dıyetisyene para dokmek istemiyorum demişsin. ben gittiğimde ücretsizdi. devlet hastanesinde gitmiştim. aynı kadının kendı özel yeride vardı orda 50 tl idi 4-5 sene önce. orda birazcık daha fazla ılgılenıyomuş. işte yağ ölçüm aleti varmış. gerek yokki buna. yanı izmir kocaman yer, bence güzel bi devlet hastanesinde ücretsiz bakan bi diyetisyen mutlaka vardır. mesela bı arkadasım paralı gidiyordu. ben para veremzsem bozarım diyordu. alakası yok. onun iradesi yoktu. ama bizde var. biz bize yeteriz oyle değil mi? sen değilmiydin bana geçen hafta umutsuzluğa kapılmak yok diyen. hadi bakalım fıstık, silkelen ve kendine gel, ekmeği 4 e indir.sebze-et yada peynir. et yerine haftada 1 yumurta. üzme bizi. biz hep senin yanındayız kuzum.

Minikk merhaba:) Gerçekten hiç görüşemiyoruz canım yaa:/ yarından itibaren ekmeği azaltarak başlıyorum diyete bakalım sonuç ne olacak bakalım. Bu arada dediğim gibi pilatesi de 3 güne çıkardım artık. Yanlız açık açık söylüyorum iki gündür kaçırıyorum biraz ne yazık ki. Ama ne yapayım doğum günüm bugün bişey yemiyim mi

canım diyetin de günlüğün de hayırlı olsun ama diyetisyeninle çok az görüşüyorsun bence haftada bir hiç olmadı 2 haftada bir görüşseydin daha iyi değil mi?

2 haftada kilo veremedim ayrıca bana 1 ay sonra gel demişti. doktorla ilk görüşmemizden önce kavga da edince açıkçası hiç güvenmiyorum kadına. Başka bir diyetisyen ararştırmaya başlıcam yavaş yavaş

bence de 1 ay sonra gel diyen bir diyetisyene gidilmemeli inşallah daha iyi ve ilgili birini bulursun canım

Evet kizlaaaaar yarın yepyeni bir gün basliyo benim icin.tekrar desteklerinizi bekliyorum. Diyete daha sıkı ve ekmegi azaltarak başlıyorum yarın ve benim icin en büyük adım kendimi hem yemek hem de spor icin bu kadar sıkarken sigaraya da noktayı koyuyorum.özellikle bu sigara konusunda desteklerinizi benden esirgemeyin kızlar lütfen..

harikasıııın gazmecim. en ama en çok sigaraya sevindim. yapar bizim arkadaşımız. ben sonuna kadar güveniyor ve desteklıyorum hayatım. bak benım nişanlım ben istemiyorum idye bıraktı. az biraz daaha içseydı hastalancakmış. doktora gıttı gecengun sigarayı bırak demış dktor. oda bıraktım demiş. ama vucud hala atamamış zararlarını demiş. allah korusun, çok zararlı. bende unideyken tek tü içiyordum. şimdi ağzıma sürmüyorum. diyetinde hayırlı olsun hayatım.

yaaa ben bunu görmediiiiim yaaaa. dogumgunun kutlu olsun fıstığım.

happy birthday to youuu ,haaappy birthdaaaay to youuu

:131:al bakalım snaa dogumgunu dondurması :)

yaaa ben bunu görmediiiiim yaaaa. dogumgunun kutlu olsun fıstığım.

happy birthday to youuu ,haaappy birthdaaaay to youuu

:131:al bakalım snaa dogumgunu dondurması :)

Teşekkür ederim canııııım:) Sen dondurma verdin ama ben cumartesi gününden beri neler yedim neler Keşke o kadar hafif bişeyle kalsaydı

*Sabah
Kepekli ekmek ve dil peyniri ile tost, 5 adet zeytin, çay
*Ara
1 küçük salkım üzüm, şekersiz türk kahvesi
*Öğlen
1,5 Adet közlenmiş patlıcan, 2 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 adet közlenmiş yeşil biber, yoğurt
( Dün doğum günüm olduğu için öğlen arası iş yerindeki arkadaşlarım süpriz yapıp mozaik pasta ( en sevdiğim tatlı ) almışlar. Küçük bir dilim ondan yedim. )
*Ara
2 adet kepekli grissini, 1 orta boy yeşil elma

18:00-19:00 arası pilates.
Bu arada ölçülerimi alıp kiloma falan baktılar ve 80.2 çıktım. Bu demektir kiiiii 1.300 gram vermişiiiim:)

*Akşam
5-6 yemek kaşığı ıspanak, yarım kase yoğurt, evde kepekli ekmek kalmadığı için 1 küçük dilim beyaz ekmek

*Sigara konusuna gelinceee bugün ne yazık ki dayanamayıp 2 tane içtim. Ama bu da bi başlangıç değil mi? Günde 1 paket sigara içen bi insana göre:):):):)

Son düzenleme:
yarın hiç içme olurmuu sıgarayı.. gerci belkı akşam goruceksın mesajı bılmıyorum. ben sana ınanıyorum, hem ıncecık olucaksın hemde sigara hayatından çıkıcak. köklü bir değişim olucak yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…