Arzular merhaba.. ilk hafta harfiyen uydum ama ikinci hafta iş yoğunluğundan uyamadım, ara öğünleri falan kaçırdım. Kaçamak oldu 1-2 kere tamam da hiç mi kilo veremez insan ya bi de spor yapıyorum o kadar. Nasıl bişey yapmalıyım ki uydurmak için? ara öğün 10-11 diyo o saat arası ben savcımla çalışıyo oluyorum. adama dur ben bişeyler yiyip de geleyim de diyemem kiOooooof offff ne yapcam bilmiyorum. Nasıl çıkıcam ben bu işin içinden bilmiyorum. Bir de bir soru ekmek sende de bu kadar fazla mıydı
canım benım dr a anlat bunları bazen bu gibi duurmlarda o araöğn kalorilerını sabah yada öglen ögunlerıne ekleyebılıolr,mesela ben zeytın yemezdm yıyemedm yanı ekmeksız nasıl yıcm kıdr da bana kurukayısı we cevız wermştı,ekmegm lıgtekmek olmaz uzere 3 ögun 1 er tane ve ıkındı17:00 1dılım daha,bu şekılde 16 kılo werdm,ılk 10 kg 1. ayda,sonra 3 - 3 werdm,ama hepsini sonra tıkır tıkır gerı aldım:))))yanı boğaznı tutmazsan kıloyu saglıklıda wersen şok dıette yapsan tekrar alınıyo,hee bıde benım tsh ımda problem çıktı sonradan öğrendık,şimdi daha rahatım ilaç kullanıom Allah şükür ödemden kurtuldm,ayagmın üstundekı damarları görüorum artık,sende bı baktır yada baktırdn mı
Açıkçası diyetisyenime güvenmiyorum çünkü ilk karşılaşmamız biraz kavgalı oldu ne yazık ki. 1 ay sonra kontrole gelebilirsin benimm yerime diğer doktor arkadaşa görünebilirsin demişti oradan belli zaten kadının uyuzluğu. Diyetisyenlere para dökmek istemiyorum ama kime güvenicem onu da bilmiyorum. Şimdi ben gidip nasıl bu diyetisyenle görüşeyim? Kadın boyuma baktı, kiloma baktı, işimi sordu bitti. O kadar çok ilgilendi yani! sonra çıkardı bilgisayardan listeyi verdi elime spor yapıcaksın falan filan dedi. Ben işe girdikten sonra kilo aldım bu kadar çok diyorum bişey demiyo. 2 senede 21 kilo almak normal mi? sor bi araştır nedenini, beni... Ben işe başlamadan profosyonel sporcuydum. Belki bana daha farklı bişey uygulaman lazım değil mi? Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Bütün ümitler tükeniyo, bütür çabalar boşa gibi geliyo... Çok mutsuzum
olur mu cnm ümidini yitirme ,eğer hormonlarnda bı problem yoksa ,yağların bisüre sonra pes edıcek ve erımeye başlıcaklardır,en azından kendıne 1-2 ay süre tanı,sonra bi içhastalıkları uzmanına görunursn,başka bı problem war mı dıe,ama inşallah rahat rahat werırsn sıkma canını azcık sabır
Açıkçası diyetisyenime güvenmiyorum çünkü ilk karşılaşmamız biraz kavgalı oldu ne yazık ki. 1 ay sonra kontrole gelebilirsin benimm yerime diğer doktor arkadaşa görünebilirsin demişti oradan belli zaten kadının uyuzluğu. Diyetisyenlere para dökmek istemiyorum ama kime güvenicem onu da bilmiyorum. Şimdi ben gidip nasıl bu diyetisyenle görüşeyim? Kadın boyuma baktı, kiloma baktı, işimi sordu bitti. O kadar çok ilgilendi yani! sonra çıkardı bilgisayardan listeyi verdi elime spor yapıcaksın falan filan dedi. Ben işe girdikten sonra kilo aldım bu kadar çok diyorum bişey demiyo. 2 senede 21 kilo almak normal mi? sor bi araştır nedenini, beni... Ben işe başlamadan profosyonel sporcuydum. Belki bana daha farklı bişey uygulaman lazım değil mi? Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Bütün ümitler tükeniyo, bütür çabalar boşa gibi geliyo... Çok mutsuzum
olur mu cnm ümidini yitirme ,eğer hormonlarnda bı problem yoksa ,yağların bisüre sonra pes edıcek ve erımeye başlıcaklardır,en azından kendıne 1-2 ay süre tanı,sonra bi içhastalıkları uzmanına görunursn,başka bı problem war mı dıe,ama inşallah rahat rahat werırsn sıkma canını azcık sabır
Bu akşam sinirden 1-2 tane cips attım ağzımaYarın yeniden başlıyorum sıkmaya bugün zaten felakettim. Ama ekmek işini ne yapmalıyım sende günde 8 dilim ekmeğim var herkes fazla diyo. Sen ne dersin ?
Bu akşam sinirden 1-2 tane cips attım ağzımaYarın yeniden başlıyorum sıkmaya bugün zaten felakettim. Ama ekmek işini ne yapmalıyım sende günde 8 dilim ekmeğim var herkes fazla diyo. Sen ne dersin ?
canım bence ekmeği 1+1+1 bide ıkındı 1 (lıght ama) böle ye,ben dr lara çok para döktm,kural aynı 4-6 kaşık sebze 1 ekmk bol salata 2köfte kadar et,(sebze yemeği etlı yada kıymalıysa 8 kaşık ama extra et yenmeyecek),bıde 1 subardgı yogrt,gunde en az 10 bardak su ,ben spor bıle yapmamıştm..sebze yemeklerını öğlen baska akşam baska çeşit yıyodm, bu şekılde azcık uygula sabret bak işe yarıcak,herkez werıyo bız neden wermeylm
canım bence ekmeği 1+1+1 bide ıkındı 1 (lıght ama) böle ye,ben dr lara çok para döktm,kural aynı 4-6 kaşık sebze 1 ekmk bol salata 2köfte kadar et,(sebze yemeği etlı yada kıymalıysa 8 kaşık ama extra et yenmeyecek),bıde 1 subardgı yogrt,gunde en az 10 bardak su ,ben spor bıle yapmamıştm..sebze yemeklerını öğlen baska akşam baska çeşit yıyodm, bu şekılde azcık uygula sabret bak işe yarıcak,herkez werıyo bız neden wermeylm
Tamam o zaman yarın bu şekilde başlıyorum. Benim listede et yerine peynir de vardı mesela peynir yesem olmaz mıçok haz etmiyorum etten çünkü
Tamam o zaman yarın bu şekilde başlıyorum. Benim listede et yerine peynir de vardı mesela peynir yesem olmaz mıçok haz etmiyorum etten çünkü
o zaman şöyle yapabılırsn ,(öğlen we akşam hiiiç et yemedgnı etlı yemek yemedgnı baz alıyorum) sabah kı peynırı çogalt,ıkındıde çayla 1 dılım ekmek we peynır dom,saltalık war burdakı peynırıde çoğalt,......öle dengelensn,,, SANA DESTEK VE CESARET OLSUN DİE YAZIYORUM BEN 30 YAŞMDYM,SENDEN OLDUKÇA FAZLA KILOM WAR,ÜZLME CANIN SIKILMASIN BENDE AC GEZIORUM,BAZEN HİÇ ZAYIFLAYAMICAM GİBİ GELIO,MORALIM BOZULUYO,AMA BURDAKI BASARI HIKYELERI BENI MOTIVE EDIO,SADECE BEN DIILIM ACIM DIE BÖÖÖREN DİORUM,HERKEZ AC DIORUM,ZAYIF OLAMK ISTIOSAM BI BEDELI WAR DIORUM VS. VS. VS.. DAYAN ALIŞICKSN ARKADSIM
gamzecim, hiç görüşemiyoruz artık. senın gırdıgın saatte ben yokum, benım gırdıgım saatte sen yoksun.
nolur sıkma canını, biz ne dedık Allahın izniyle enınde sonunda vericez dedık dımı?
hepimiz yavaş yavaş veriyoruz. bak ben geçen hafta sadece 100 gr vermişim. ama bu beni yıldırmamalı. tartı istediğin kiloyu göstermiyorsa senide yıldırmamalı. biz hepberaber zayıflıycaz. ben dıyetisyene para dokmek istemiyorum demişsin. ben gittiğimde ücretsizdi. devlet hastanesinde gitmiştim. aynı kadının kendı özel yeride vardı orda 50 tl idi 4-5 sene önce. orda birazcık daha fazla ılgılenıyomuş. işte yağ ölçüm aleti varmış. gerek yokki buna. yanı izmir kocaman yer, bence güzel bi devlet hastanesinde ücretsiz bakan bi diyetisyen mutlaka vardır. mesela bı arkadasım paralı gidiyordu. ben para veremzsem bozarım diyordu. alakası yok. onun iradesi yoktu. ama bizde var. biz bize yeteriz oyle değil mi? sen değilmiydin bana geçen hafta umutsuzluğa kapılmak yok diyen. hadi bakalım fıstık, silkelen ve kendine gel, ekmeği 4 e indir.sebze-et yada peynir. et yerine haftada 1 yumurta. üzme bizi. biz hep senin yanındayız kuzum.
Canım inan doktoru çok araştırdım. 1 ay sonra da kontrolüm var bakalım ne olacak.
canım diyetin de günlüğün de hayırlı olsun ama diyetisyeninle çok az görüşüyorsun bence haftada bir hiç olmadı 2 haftada bir görüşseydin daha iyi değil mi?
2 haftada kilo veremedim ayrıca bana 1 ay sonra gel demişti. doktorla ilk görüşmemizden önce kavga da edince açıkçası hiç güvenmiyorum kadına. Başka bir diyetisyen ararştırmaya başlıcam yavaş yavaş
Evet kizlaaaaar yarın yepyeni bir gün basliyo benim icin.tekrar desteklerinizi bekliyorum. Diyete daha sıkı ve ekmegi azaltarak başlıyorum yarın ve benim icin en büyük adım kendimi hem yemek hem de spor icin bu kadar sıkarken sigaraya da noktayı koyuyorum.özellikle bu sigara konusunda desteklerinizi benden esirgemeyin kızlar lütfen..
Minikk merhaba:) Gerçekten hiç görüşemiyoruz canım yaa:/ yarından itibaren ekmeği azaltarak başlıyorum diyete bakalım sonuç ne olacak bakalım. Bu arada dediğim gibi pilatesi de 3 güne çıkardım artık. Yanlız açık açık söylüyorum iki gündür kaçırıyorum biraz ne yazık ki. Ama ne yapayım doğum günüm bugün bişey yemiyim mi
yaaa ben bunu görmediiiiim yaaaa. dogumgunun kutlu olsun fıstığım.
happy birthday to youuu ,haaappy birthdaaaay to youuu
:131:al bakalım snaa dogumgunu dondurması :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?