o zaman b fit'i beğenmeyebilirsiniz senelerce spor yapan birisi olarak size çok basit gelecektir :) bence daha iyi bir spor salonuna yazılın çünkü b-fit haftanın 3 günü platessiz 30 dk, 3 günde pilatesle birlikte 30 dk + 30 dk gibi ibir program uyguluyor bence beğenmeyebilirsiniz.. Bu arada bende izmir doğumluyum ve çook özledimm .. :/
*Sabah
Çok az katmer, 1 dl peynir, 2 fincan şekersiz çay
*Öğlen
Annemle kepekli unla hamur mayaladık. Üzerine salça ve suyu karıştırdık, birazcık da mantar, biber falan koyduk ( Salam, sosis falan kesinlikle yok) pizza gibi fırına verdik ama incecik yaptık. 1 dilim ondan yedim. Annemin bana diyet ödülüydü:) Yanına da yarım bardak coca cola zero
*Akşam
1,5 kase mercimek çorbası
kız bunlar cook az değil mi? tamam ödül yapmışsın ama az olmuş yediklerin
ye kızım aç kalma
İşin güzel yanı da o ya aç kalmadım inan. Hatta çorba bitti of çatlıcam dedim annem nişanlım falan şok oldu. Bi de ara falan yapamıyorum bu ara. Kuzenim geldi çünkü askere gitcek 23'ündeSürekli onu gezdiriyoruz falan e benim aralar da yalan oluyo haliyle Pazartesi aralara da devam etcem inşallah:)
ne güzel...
aslında bana da aynısı oluyor azıcık yiyorum bol salatayla midem doluyor artık
sanırım biraz da psikolojik ben bununla doyarım diyorsun ve doyuyorsun
ama araları yap mutlaka
Yapıcam canım mutlaka iş yerindeki buzdolabımda beni bekleyen bir sürü meyvem var zatenŞu coca cola zero işine takıldım ben. Gerçekten kalorisiz mi acaba. Bi yerde okumuştum aklımda kalmış light diyet diye satılan ürünler aldatmaca ama sadece zeronun olayı doğru gibi bişiler. Sen ne diyosun bu işe?
cnm içinde şeker yerine tatlandırıcılar var ki bu tatlandırıcılar uzun süreli tüketim sonucu kemik erimesine yol açıyor yani sen zararsız diye içiyorsun ama kemiklerini yavaş yavaş eritiyor
hem asitli, midene de zarar gamzem...
ben asitli içecekler içmem, sevmem de ama cok cok nadir bir davette falan azıcık içerim ama cok nadir...
napıyor bakıym izmirlim :)) pazartesiden itbaren tepenizdeyim ha ona göre :)
napıyor bakıym izmirlim :)) pazartesiden itbaren tepenizdeyim ha ona göre :)
oh oh bir izmir aşığı daha
yakında hep beraber izmire taşıncaz bu gidişle...
ben hepinizi takipteyim günlüklerde neredeyse herkes takibimde
Taşının valla herkes İzmir'e gelsin herkes İzmirli olsun var mı daha güzeli yaa:):)
gamzem sen zaten spor yapıyormuşsun ben hiç yapmıyorsun sandımBugün biraz abarttık ve kahvaltıya 12 gibi oturduk ne yazık ki:)Yediklerime gelinceeee;
*Çeyrek simit, çok az katmer, 1 dl sucuk, bol salatalık, 2 tane de közlenmiş biber ve 2 fincan şekersiz çay
Şu leslie işine başlamak istiyorum aslında ne zamandır ama hadi dedim bu hafta sonu başlayayım kuzenim geldi yine yalan oldu benim leslie. Hafta içi zaten 3 gün pilates+ kardiyo var. Bari hafta sonu 1 gün de şu leslie'yi yapabilsem hiç fena olmıcak. O da haftaya kaldı artık
afiyet olsun cnm bnm olur o kadarcık1 saat önce falan regl oldum ve normalde tatlıyla arası olmayan ben tatlı diye deliriyordum 1 saattir. Dayanamadım gittim 2 bitter, 1 sütlü madlen yedim.
eskiden madlen çikolatanın yüzüne bile bakamzdım. Ne güzel şeymiş. :) olmayınca anlıyor insan kıymetini. Dün bende 3 tane yedim.1 saat önce falan regl oldum ve normalde tatlıyla arası olmayan ben tatlı diye deliriyordum 1 saattir. Dayanamadım gittim 2 bitter, 1 sütlü madlen yedim.
afiyet olsun cnm bnm olur o kadarcık
bn de bugun kötüydim moral olsun diye gittim çikolata pudingli bisküvili pasta yedim pişman da değilim cunku bedenimi kurtarayım derken psikolojime de eziyet edemem
yarına tekrar güzel programımıza devam ederiz
dimi tatlım?
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?