gamzedd'nin diyet günlüğü..

Canım valla vücut o kadar aç ki spora artık ne olsa beğeniyo:) Çünkü bi anda bıraktım kestirip attım. Gittiğim zaman da konuşur ona göre bir program isterim. B fit ve Shapes for woman arasında kararsızım. İkisiyle de gidip görüşcem en kısa zamanda. Bir de bizim evin ön caddesinde bir spor salonu açıldı hem fitness hem pilates de varmış. Oraya da bi bakıcaz. Biz 6-7 kız beraber gitceğimiz için illa benim isteğimle olmayacak malesef:) Bellamania senin özlemini ne giderir bilmem ki. Boyoz falan mı göndersem sana ne yapsam. Ama o da kesmez. Bi kere kokusunu almışsın ya İzmirin burnunda tüter deli gibi. Ben bazen Ankaraya gidiyorum anneannemin yanına falan o İzmire dönüş yolu var ya bitmiyo. 8 saatlik yol bana 12 saat gibi geliyo. İşkence gibi geçiyo yolculuk. Ama belkahveden inip denizi gördüğüm zaman.... O paha biçilemez işte:)

*Sabah
Çok az katmer, 1 dl peynir, 2 fincan şekersiz çay

*Öğlen
Annemle kepekli unla hamur mayaladık. Üzerine salça ve suyu karıştırdık, birazcık da mantar, biber falan koyduk ( Salam, sosis falan kesinlikle yok) pizza gibi fırına verdik ama incecik yaptık. 1 dilim ondan yedim. Annemin bana diyet ödülüydü:) Yanına da yarım bardak coca cola zero

*Akşam
1,5 kase mercimek çorbası

Bu arada telefonumda bir program var kalorimetre diye. Gün gün oraya da yazıyorum yediklerimi, yaptığım sporda harcadığım kaloriyi falan. Her günün sonunda tebrikler şu kadar kilo verdiniz falan yazıyo:) İphone kullananlara kesinlikle tavsiye ederim. Hem azmettirici hem de yediğin herşeyin porsiyon ve kalorisi programda mevcut. Her an elinizin altında gayet güzel bişey. Bundan sonra onları da yazmaya başlayayım:)

Son düzenleme:

kız bunlar cook az değil mi? tamam ödül yapmışsın ama az olmuş yediklerin
ye kızım aç kalma

kız bunlar cook az değil mi? tamam ödül yapmışsın ama az olmuş yediklerin
ye kızım aç kalma

İşin güzel yanı da o ya aç kalmadım inan. Hatta çorba bitti of çatlıcam dedim annem nişanlım falan şok oldu. Bi de ara falan yapamıyorum bu ara. Kuzenim geldi çünkü askere gitcek 23'ünde Sürekli onu gezdiriyoruz falan e benim aralar da yalan oluyo haliyle Pazartesi aralara da devam etcem inşallah:)

ne güzel...
aslında bana da aynısı oluyor azıcık yiyorum bol salatayla midem doluyor artık
sanırım biraz da psikolojik ben bununla doyarım diyorsun ve doyuyorsun
ama araları yap mutlaka

ne güzel...
aslında bana da aynısı oluyor azıcık yiyorum bol salatayla midem doluyor artık
sanırım biraz da psikolojik ben bununla doyarım diyorsun ve doyuyorsun
ama araları yap mutlaka

Yapıcam canım mutlaka iş yerindeki buzdolabımda beni bekleyen bir sürü meyvem var zaten Şu coca cola zero işine takıldım ben. Gerçekten kalorisiz mi acaba. Bi yerde okumuştum aklımda kalmış light diyet diye satılan ürünler aldatmaca ama sadece zeronun olayı doğru gibi bişiler. Sen ne diyosun bu işe?

cnm içinde şeker yerine tatlandırıcılar var ki bu tatlandırıcılar uzun süreli tüketim sonucu kemik erimesine yol açıyor yani sen zararsız diye içiyorsun ama kemiklerini yavaş yavaş eritiyor
hem asitli, midene de zarar gamzem...
ben asitli içecekler içmem, sevmem de ama cok cok nadir bir davette falan azıcık içerim ama cok nadir...

İnanır mısın hiç aramam asitli şeyler. İlla da o tarz bişey içmem gerekirse ice tea olurdu hatta tercihim ama diyete başladığımdan beri bir cola aşkı ki bende sorma gitsin. Bi de yemeğin yanında içince çok şişiriyo ya psikolojik olarak beyin ondan mı istiyo sence

napıyor bakıym izmirlim :)) pazartesiden itbaren tepenizdeyim ha ona göre :)

oh oh bir izmir aşığı daha
yakında hep beraber izmire taşıncaz bu gidişle...
ben hepinizi takipteyim günlüklerde neredeyse herkes takibimde

oh oh bir izmir aşığı daha
yakında hep beraber izmire taşıncaz bu gidişle...
ben hepinizi takipteyim günlüklerde neredeyse herkes takibimde

Taşının valla herkes İzmir'e gelsin herkes İzmirli olsun var mı daha güzeli yaa:):)

Bugün biraz abarttık ve kahvaltıya 12 gibi oturduk ne yazık ki:)Yediklerime gelinceeee;
*Çeyrek simit, çok az katmer, 1 dl sucuk, bol salatalık, 2 tane de közlenmiş biber ve 2 fincan şekersiz çay

Şu leslie işine başlamak istiyorum aslında ne zamandır ama hadi dedim bu hafta sonu başlayayım kuzenim geldi yine yalan oldu benim leslie. Hafta içi zaten 3 gün pilates+ kardiyo var. Bari hafta sonu 1 gün de şu leslie'yi yapabilsem hiç fena olmıcak. O da haftaya kaldı artık

Taşının valla herkes İzmir'e gelsin herkes İzmirli olsun var mı daha güzeli yaa:):)

ben kpssyi kazanırsam inşallah ordayım tabiii var mı daha güzelii hepimiz Güzel İzmirin Güzel Kızları oluveririz kilocukları atınca
zaten 3 ayda 1 gidiyorum ama cok kalamıyorum tabii...

özledim yaaa vapur sefası yapmayı (gerçi İstanbulda deniz otobüsü kaçırıldı ama banane ben bostanlı-konak yapmak istiyorum....)

gamzem sen zaten spor yapıyormuşsun ben hiç yapmıyorsun sandım
bu leslie de bi nevi kardionun ev versiyonu cok takma yani, sen en azından benden öndesin...
yediklerine gelince de brunch olmuş zaten ögle yerine de geçmiş
yarın tekrar girersin eski düzene

Son düzenleme:
kız sucuk dedın de aklıma geldı. ay bende sucuk yedim ama yazmayı unuttum dur hemen düzelteyim.

Eveeet gelelim bugüneee:)
*Sabah
1 dilim tam tahıl ekmeği, 1 kibrit kutusu peynir, 1 fincan şekersiz çay

*Öğlen
Haşlanmış karnabahar, 2 dl tam tahıl ekmeği, çok az kese yoğurdu, 2 tanecik mercimek köftesi

*Ara 1 orta elma, 1 orta mandalina

15:30-19:00 arası
Pilates+kardiyo

*Akşam
Haşlanmış karnabahar, 2 kibrit kutusu peynir, 2 dl çavdar ekmeği, 1 bardak coca cola zero

1 saat önce falan regl oldum ve normalde tatlıyla arası olmayan ben tatlı diye deliriyordum 1 saattir. Dayanamadım gittim 2 bitter, 1 sütlü madlen yedim.

1 saat önce falan regl oldum ve normalde tatlıyla arası olmayan ben tatlı diye deliriyordum 1 saattir. Dayanamadım gittim 2 bitter, 1 sütlü madlen yedim.
afiyet olsun cnm bnm olur o kadarcık
bn de bugun kötüydim moral olsun diye gittim çikolata pudingli bisküvili pasta yedim pişman da değilim cunku bedenimi kurtarayım derken psikolojime de eziyet edemem
yarına tekrar güzel programımıza devam ederiz
dimi tatlım?
sevgiler...

eskiden madlen çikolatanın yüzüne bile bakamzdım. Ne güzel şeymiş. :) olmayınca anlıyor insan kıymetini. Dün bende 3 tane yedim.

senın pastada pastaymış yani tam :))

oooh hepimize afiyet olsun. Sefaaaaam olsuuun. Esin versin kiloları biz pastalar çikolatalaaar :)

*Sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek, 2 kk peynir, 4 zeytin, 3 bardak şekersiz çay

*Ara
Şekersiz türk kahvesi

*Öğlen
Yoğurtlu yarım rendelenmiş kereviz, ekmek almayı unutmuşum sabah onun yerine 5-6 tane kepekli grissini yedim ama çok inceydi grissiniler

Akşamüstü 1 tane bitter madlen çikolata yedim
*Ara
1 fincan nescafe

*Akşam
Bulgur pilavı ve barbunya yapmış annem. 2-3 kaşık pilavdan alırım 4-5 kaşık da barbunya biraz da salata miss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…