Garip ama gerçek kaynanalar!?

gelinn

Aşk...
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
2.941
2.103
373
Kızlar az önce hamile arkadaşımla konuştum. Kvsi taşındığı dönemler yardıma gidip 1 ay onda kalmıştı. Şimdi arkadaşım 3 aylık hamile. Geçen akşam hep birlikte otururlarken kv demiş ki;" ben senin hamile olduğunu anlamıştım. O zamanlar sizde kalmıştım ya 1 ay boyunca çöplerini kurcaladım kirli ped bulmak için ama yoktu. Benden hiçbi şey saklanmaz!" Deyip gülmüş. Yuh diyorum dedim artık. Sizin de var mı böyle garip kv olayları hadi paylaşalım...

Öyle kv Allahım benden uzak etsin bu nedir ya. Kayınvalidem canım Benim anam gibidir ellerinden öpüyorum onun bunları duydum ya şaştım kaldım ben Doğum yapınca yanımda sadece kv vardı herşeyimde yardımcı oldu Hakkını ödeyemem ama bukadarına da pes diyorum

Bu kadar garip değil ama bendede bir kv vakası var. Düğün gecemizde salondan eve dönerken yaklaşık 20 kişiyi bizim eve davet etmişti. 10 dakika ısrar etti insanlara hadi yukarı çıkalım diye:) Allahtan kimse onun kadar düşüncesiz değildide kabul etmediler. Sonunda oda evinin yolunu tuttu asık bir suratla

gerdeğe de buyur etseymiş. tövbeee.

En garibi senin kv miş. İyi kvler daha garip geliyo bana. Alışmışız problemli tiplere

Düğünün ertesi günü sabah yedide kapımıza dayanmış
Aynı evde yaşıyorduk o zamanlar.
Bir sabah eşimle yatakta oynaşıyoruz bi baktım bizim kapı açılıyo ama kimse görünmüyor.. Kafayı kaldırdım bizimki emekliye emekliye içeri giriyo eşimi uyardım çok kızdım annesine ne yapıyorsun burda dedi kv tarak arıyorum dedi eşimde burda tarak değil... Var diyip azarladı.. Güldü kadın şaka gibi.. Daha neler neler yaşadım 17 yılda... sanırım en tuhaf kaynana bende

Benim KV. Bir kaç ay onda kalmak zorunda kaldık tek yaşıyordu kendisi tv da gusül abdesti ile igili bir konu anlatılıyordu bana bak iyi dinle dedi bende ben abdest almayi bilmiyor muyum dedim kaç gündür yıkanmıyorsunuz karili kocali dedi yattığımızı kalktigimızı takip ediyormus megersem

Garipmi bilemem ama biz balayina giderken bende bi hafta sizde kalayim diye tutturmasi onun yuzunden dugun ertesi sinir harbi ile gecti balayina giderken evin butun ic kapilari kilitleyip anahtarlarida yanima alip ciktim deli gibi cunku esime guvenemedim dis kapinin anahtarini verir diye yani aramizdada bes dk var hem eve aldigim herseyde begenmemezlik yapip huzur kacirdi bide ustune eve heveslenip kalmak istedi

Koptum resmen tarak olayına

Gıcık ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…