Garip ama gerçek kaynanalar!?

Şükür kayinvalidem annem gibidir...ama akrabamiz bi teyze vardi..kaynana fasulyeleri sayip pisirdigini soylermiş...eger aksamdan once yersen tekrar sayarim bak diye tehdit edermiş...daha bircok boyle sey yapmis...

yatak odasına bocek falan koyar dinler de boylesi dikkatli olmak lazım ped bulmak icin copu karıstırmıs insan kend pedinden bile tiksinirkene kadındaki mideye bak

Benimki de baya degisiktir, gorustugumuz zamanlarda kaldi kendisi tabii,artik gorusmuyorum.
4 aylik hamileydim,kendisine soylememistik. Bir gun araba kullaniyorum kendisini bir yere goturecektim,arabada yalniziz. Bana ben bebek istiyorum artik dedi. Oyle mi dedim? Evet siz korunuyor musunuz dedi, sizden mi dedim. Sonra bisey demedi bakti e ben dogurayim madem dedi. Buyrun tabii hayat sizin dedim

Benimki de bos nisan sandigi getirmisti hemde evlendikten sonra
Sonra banyo yapin birlikte olmadan demisti.. Himm baska dusuneyimm..
Esim icin sorumsuz, tembel, bencil biridir demisti yani kendi oz oglu icin :)
Haa birde bebegimin kel olacagini soyluyor hep, cocuk daha 7.5 aylik.. Nerden anladi bilmiyoruz..
Daha birsuru cikar benden de beynim yandi dusunurken bile, ara ara yazarim yine

Benim yakın bi arkadaşımın ciddi bi ilişkisi vardı.
Eş adayının en büyük isteği annesinin tırnaklarını kesmeyi kabul edecek biriyle evlenmekti.
Annesinin bi gelinde aradığı tek özellik ve tek isteği buymuş.
Gelini olacak kişi tırnaklarını kessin çok istiyomuş hep öyle bi gelin istemişmiş falan.
Oğlan bunu söylediğinde 2 yıla yakındır beraberlerdi nişanlanacaklardı.
Kız bunu duyunca arkasına bakmadan kaçtı tabi neyse ki.

Şu kel muabbtne koptum

Benim kayinvalidem de çok iyidir annem gibidir ama tabi yine de insana tuhaf gelen şeyler olabiliyor :) mesela oğlum doğunca keşke benim de sütüm olsaydı da ben de Salih i emzirseydim demişti
Benimkide yapiyodu daha yeni birakti 20 ay boyunca her gorustugumuzde kiz anneleri neden yapmiyo acaba boyle hatta Ben acaba annemde yaparmi diye denemek icin emzirsene dedim kizdi bana oyle sacmalikmi olur onun annesi sensin dedi

Bos nisan sandigi hic yabanci degil banada oldu o Hatta nisandan once ben maddi durumum suan musait degil bohca yapmayalim sende bende dugunde yapalim dedim aaa olurmu kizim hevesim var dedi bi geldiki buyuk sandik bos kucugundede yazilari dahi silinmis makyaj malzemeleri bayatlardi tabi pis kokuyolardi oje artik muhallebi olmus bide daha dugune varken bana laf sokmazmi sen ogluma bohca bile yapmadin diye bide nisan alisverisine ciktigimizda elbise aldigimiz magazadaki kiz ic camasirida begenin dedi tuttu kizin yaninda eltim icin aaa ama o benden bisey istemedi dedi sonra almadim tabi sonrasinda ben bi dona 60 tl veremem dedi o gun bide nisan tepsileri satilan yere soktu beni ben var bizde istersen almayalim dedim olsun begendigin olursa aliriz dedi girdik bi tane gosterdi bu guzelmis dedim 20 tl ucuzduda bi anda akrasini dondu hadi cikalim gerek yok dedi hee ama benden sonraki eltime herseyin en iyisini fazlasiyla borca girerek yapti kaynim bes kurus para vermedi nisan gunu birine anlatirken duydum herseyi borcla yaptim para vermedi dedi bide nisana gitmeden oncede esimle tartsiti bohcalari takilari icin para vermedin diye ki biz zor geciniyoruz benimkilerin parasiniysa esim ona vermesine ragmen yapmadi

ay hatirladim bir tane..oglum bebekken kv dem onu severken ne yapacagini sasirip cocugun emzigini emmisti.:))sonra ben kos o emzigi kaynat kaynat suda..anne mikrop kapar cocuk diye surekli soyleme geregi hissettim bir daha yapmasin diye.zaten cocukta emzigi istemedi vazgecti sanirim garibim:)

Benimkide yapiyodu daha yeni birakti 20 ay boyunca her gorustugumuzde kiz anneleri neden yapmiyo acaba boyle hatta Ben acaba annemde yaparmi diye denemek icin emzirsene dedim kizdi bana oyle sacmalikmi olur onun annesi sensin dedi

Allah sabır versin hepimize canım :) ama ben büyük konuşmak istemiyorum çünkü ben de erkek annesiyim

Bende erkek annesiyim buyuk konusmak degilki bu kendini bilmek yapmam yani yapamam ne diye emzirmek icin tutturayim

şuan saçma geliyor aynen ama acaba o zaman insan farklı mı düşünüyor ki acaba? Hatta bana bir kere şey demişti, çocuk ağlıyordu acıktı mı acaba dedi. Yok anne yeni emzirdim dedim. O zaman sütünü sağ biberona koy da ben icireyim dedi

Ay daha neler Allah yardımcınız olsun kizlar

Senin kv nin kafası iyiymiş

Allah size sabır versin. Kayınvalideciğim iyidir hoştur, severim kendisini.. Lakin gelecekleri vakit bana değil eşime haber vermesi ve bunu defalarca yapması hoşuma gitmemeye başladı. Misal yarın akşam uğrayabiliriz demiş eşime, ben de arkadaşlarımla dışarı çıkacaktım, daha geç döneceğim haberim yok gibi.. Sonra da "Aa haberim yoktu keşke haber verseydin anne" diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…