Garip ama gerçek kaynanalar!?

benim salak kaynana da benim bebeğime erkek olursa ismi bu olacak, kız olursa şu olacak diye isim koymuş. ilk karşılaştığımızda direk suratına bebeğime şu ismi koydum dedim. o da kendi düşündüğü isimleri tekrarladı. bende ıyyyyy bok gibi isimler dedim. herkes haddini bilecek.

Dört aylık evliyken ramazanda kv ve kaynim bize gelmişti iki hafta kaldılar ...esimle iki kez beraber olmuştuk gece onlar uyuyo deyip duş almıştık ...bu yaz kv diğer eltimde bir ay kalmıştı ...eltime siz niye beraber olmuyonuz gece duşa gitmiyonuz Kayra bile biz ordayken ikikez duşa gittiler demiş ...eltimde bana söyledi ayyy bi sinir oldum ...kv ye bak sen bizi takip ediyormuş demekki ...

Bu topiği okurken resmen kahkaha attım Allah hepinizin yardımcısı olsun, kayınvalidelere de akıl fikir versin.
İlerde,evlenirsem kv nasıl olur acaba diye de tırsmadım değil

Okurken çok güldüm ...keşke kapıyı kilitleseydiniz ...tövbe tövbe nasıl oynasiyorlar diyemi merak etti ..nasil cesaret

Okurken çok güldüm ...keşke kapıyı kilitleseydiniz ...tövbe tövbe nasıl oynasiyorlar diyemi merak etti ..nasil cesaret
Yok o çok meraklıdır öyle baskınlara şimdi bende gülüyorum ama tabi o an korkunçtu.. Eşimin cevap efsaneydi yanlız . Yıllar içinde bu tarz neler yaşadım. Kayın pederi gaza getirir çok banyo yapıyorlar diye adam az kullanın banyoyu diye fırça atardı bana.. Çok dayanamadık zaten kaçtık resmen evden

Banyoyu az mı kullanın dedi niye bitermiymiş?

Burdaki en ilginç kv sizdeymis benim kv rahmetli kp le olan ozelini anlatır biz gelinlere kac kez uyardım rahmetliden soğudum yani ....mantıklı düşününce insan kocasıyla olan özelini gelinlerine anlatirmi ....Şimdi nasıl kv niz

Banyoyu az mı kullanın dedi niye bitermiymiş?
Artık derdi neydi bilemiyorum ama beni hep sıkıştırırdı detaylar konusunda hah bak aklıma geldi bir gün mutfakta yemek yaparken eline bi salatalık almış beni dürtüyor salatalıkla nevrim dönmüştü akşam eşime daldım yeter gece sana gündüz ananamı karışık yapıcam diye.. Ayyy sinirlerim bozuluyor aklıma gelmesin böyle şeyler

Bilemiyorum nasıl çünkü 6 yıldır kapısının önünden geçmem asla ve asla aynı ortamda olmam telefonda bile görüşmem lanet olsun benden uzak olsun

Gerçekten şoktayım ay çok garipmiş sizinki ya

Valla bende daha elti yok, oldugunda gorucez.. Ama illa ki daha fazlasini yapacaklar. Cunku bize gercekten hic ama hicbirsey yapilmadi. Hatta evime ev hediyesi olarak bardak altligi getirmisti komsuya goturur gibi..
Herhalde hazmedemem goz gore gore.. Suan zaten torunlarini gorsunler diye muhattabim ama onlarda 7 aylik cocugu 7 kere anca gorduler.. Uzak degiliz arabalari da var.. Zaten onlarda hic tinlamiyolar yani :)

Ya yapsinlar onlara yapan ihtiyaci oldugindada onlara gider ama yigenlerinin kv sorunlari olunca onlarin yaptigi terbiyesizlikleri anlatip ohh ohh cekip sonra o kizlara yapilan seyleri bana yapip basim ustune dememi beklemesi beni deli ediyo bikeresinde eltimin cocuklari bunda kaliyodu bayramdan iki gun oncesi bizi gezdirin diye tutturdu neyse gittik gezdik sonra bi magazaya girdik o cocuklara kiyafet falan aldi bizde esimle bizimkine bakiyoruz sonra yanimiza geldiler buyuk toruna sey dedigini duydum aa burda erkek cocuk kiyafeti var gel biz diger tarafa gidelim sonra neyse onlara kiyafet falan aldi kasaya gecti artik anons yapiliyo kapanis icin yarim agiz sizinkinede bisey alsamiydim diyo gerek yok dedim magazada bi saat kaldik aklina kasaya gelincemi geldi ki eltimin kizlarina ondan oncesindede kac kere aldi simdi baska elti dogurcak kizin arkasindan demedigini birakmadi ama gecen onunkinede poset poset almis ben dogum yaptim bi cifr corabini gormedim ogluma sadece dogum gununde bi pijama bide gecen eltime okadar sey alinca benimkine bi alt pijama almis hayr alip almamasindada degilim ama her maddi manevi ihtiyacinda benim esime kosuyosun onlara dokunmuyosun durumlari bizden iyi olmalarina ragmen insan goz gore gore ayrimciliga gelemiyo
Mesela dogum yaptigimda arladasimin geldi ogluma hediyeler almis annesi bana iki cift corap almis o lohusa ayagini sicak tutsun diyerekten corabimmi yoktu vardi ama bu sekilde dusunulmek cok guzel bisey kv parasi yok degil digerlerine gelince yagdirir benimkine gelincede hani bisey demeyiz hatasini bildigi icin baslar duygu somurusne param yok napacam ben diye bu yazda eltimin kucuk kizina oyuncaklar almis neyse gittik eve salonda oturuyoz torunu mutfaga yanina gitti kiza diyoko sakla oyuncaklarini o almasin ama sorsan oglumu cok seviyo gormeden duramiyo bize geldimi kalkayim artik dedikten sonra kapi agzinda yarim saat oyalaniyo ogluma surekli oglum babane gitmesin dimi babane burda kalsin diyo en sonunda gidiyo

Son düzenleme:
Al
Al bitane daha :

Bu nasıl bişey yaaa.

Midem bulandı hem olaydan hem zihniyetten.

Kendi kayinvalidemi düşününce ben bu kadını ne yapsam arş-ı alaya mi çıkarsam diyorum bu tipleri duyunca görünce.

Hım bitane bişey hatırladım bende...
Doğum yaptığımda 40 gün bendeydi kendisi
Ve klima salonda diye beşiği de salona koyduk.doğal olarak salonda yatıp kalktık eşimle tabi kaynanam da :)

Birde emziremedim 1 hafta kadar dehşet yaralıydı uçlar...sağıp veriyordum birde mama takviyesi de yapıyordum...yaralar iyileştikten sonra emzirmeye başladım epeyce...tesadüf hep emzirirken kızları arıyordu...hiç emiyo demezdi bebiş için
Mama içiyor derdi :)))

Sonra ben pek hamaratsızım :)
Hizmet falan da etmem öyle saat başı...isteyen istediğini alsın dolaptan kafasındayım...ama o öyle alışık değil...
O yüzden hem filancanın kızı şöyle hizmet eder...diğerinin şöyle hamarat...öbürü hiç durmaz...öteki çok eli bol anlatıp durdu
Sonradan benim jeton düştü ...ama düştüğünü çaktırmadım ...

Aslında iyi kadındı yaf niye böyle oldu
Yazınca pek tuhaf oldum şimdi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…