- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Okurken çok güldüm ...keşke kapıyı kilitleseydiniz ...tövbe tövbe nasıl oynasiyorlar diyemi merak etti ..nasil cesaretDüğünün ertesi günü sabah yedide kapımıza dayanmış
Aynı evde yaşıyorduk o zamanlar.
Bir sabah eşimle yatakta oynaşıyoruz bi baktım bizim kapı açılıyo ama kimse görünmüyor.. Kafayı kaldırdım bizimki emekliye emekliye içeri giriyo eşimi uyardım çok kızdım annesine ne yapıyorsun burda dedi kv tarak arıyorum dedi eşimde burda tarak değil... Var diyip azarladı.. Güldü kadın şaka gibi.. Daha neler neler yaşadım 17 yılda... sanırım en tuhaf kaynana bende
Yok o çok meraklıdır öyle baskınlaraOkurken çok güldüm ...keşke kapıyı kilitleseydiniz ...tövbe tövbe nasıl oynasiyorlar diyemi merak etti ..nasil cesaret
Banyoyu az mı kullanın dediYok o çok meraklıdır öyle baskınlaraşimdi bende gülüyorum ama tabi o an korkunçtu.. Eşimin cevap efsaneydi yanlız . Yıllar içinde bu tarz neler yaşadım. Kayın pederi gaza getirir çok banyo yapıyorlar diye adam az kullanın banyoyu diye fırça atardı bana.. Çok dayanamadık zaten kaçtık resmen evden
Burdaki en ilginç kv sizdeymis benim kv rahmetli kp le olan ozelini anlatır biz gelinlere kac kez uyardım rahmetliden soğudum yani ....mantıklı düşününce insan kocasıyla olan özelini gelinlerine anlatirmi ....Şimdi nasıl kv nizYok o çok meraklıdır öyle baskınlaraşimdi bende gülüyorum ama tabi o an korkunçtu.. Eşimin cevap efsaneydi yanlız . Yıllar içinde bu tarz neler yaşadım. Kayın pederi gaza getirir çok banyo yapıyorlar diye adam az kullanın banyoyu diye fırça atardı bana.. Çok dayanamadık zaten kaçtık resmen evden
Artık derdi neydi bilemiyorum ama beni hep sıkıştırırdı detaylar konusunda hah bak aklıma geldi bir gün mutfakta yemek yaparken eline bi salatalık almış beni dürtüyor salatalıkla nevrim dönmüştü akşam eşime daldım yeter gece sana gündüz ananamı karışık yapıcam diye.. Ayyy sinirlerim bozuluyor aklıma gelmesin böyle şeylerBanyoyu az mı kullanın dediniye bitermiymiş?
Bilemiyorum nasıl çünkü 6 yıldır kapısının önünden geçmem asla ve asla aynı ortamda olmam telefonda bile görüşmem lanet olsun benden uzak olsunBurdaki en ilginç kv sizdeymis benim kv rahmetli kp le olan ozelini anlatır biz gelinlere kac kez uyardım rahmetliden soğudum yani ....mantıklı düşününce insan kocasıyla olan özelini gelinlerine anlatirmi ....Şimdi nasıl kv niz
Artık derdi neydi bilemiyorum ama beni hep sıkıştırırdı detaylar konusunda hah bak aklıma geldi bir gün mutfakta yemek yaparken eline bi salatalık almış beni dürtüyor salatalıkla nevrim dönmüştü akşam eşime daldım yeter gece sana gündüz ananamı karışık yapıcam diye.. Ayyy sinirlerim bozuluyor aklıma gelmesin böyle şeyler
Valla bende daha elti yok, oldugunda gorucez.. Ama illa ki daha fazlasini yapacaklar. Cunku bize gercekten hic ama hicbirsey yapilmadi. Hatta evime ev hediyesi olarak bardak altligi getirmisti komsuya goturur gibi..Bos nisan sandigi hic yabanci degil banada oldu o Hatta nisandan once ben maddi durumum suan musait degil bohca yapmayalim sende bende dugunde yapalim dedim aaa olurmu kizim hevesim var dedi bi geldiki buyuk sandik bos kucugundede yazilari dahi silinmis makyaj malzemeleri bayatlardi tabi pis kokuyolardi oje artik muhallebi olmus bide daha dugune varken bana laf sokmazmi sen ogluma bohca bile yapmadin diye bide nisan alisverisine ciktigimizda elbise aldigimiz magazadaki kiz ic camasirida begenin dedi tuttu kizin yaninda eltim icin aaa ama o benden bisey istemedi dedi sonra almadim tabi sonrasinda ben bi dona 60 tl veremem dedi o gun bide nisan tepsileri satilan yere soktu beni ben var bizde istersen almayalim dedim olsun begendigin olursa aliriz dedi girdik bi tane gosterdi bu guzelmis dedim 20 tl ucuzduda bi anda akrasini dondu hadi cikalim gerek yok dedi hee ama benden sonraki eltime herseyin en iyisini fazlasiyla borca girerek yapti kaynim bes kurus para vermedi nisan gunu birine anlatirken duydum herseyi borcla yaptim para vermedi dedi bide nisana gitmeden oncede esimle tartsiti bohcalari takilari icin para vermedin diye ki biz zor geciniyoruz benimkilerin parasiniysa esim ona vermesine ragmen yapmadi
En garibi senin kv miş. İyi kvler daha garip geliyo bana. Alışmışız problemli tiplere
Ya yapsinlar onlara yapan ihtiyaci oldugindada onlara gider ama yigenlerinin kv sorunlari olunca onlarin yaptigi terbiyesizlikleri anlatip ohh ohh cekip sonra o kizlara yapilan seyleri bana yapip basim ustune dememi beklemesi beni deli ediyo bikeresinde eltimin cocuklari bunda kaliyodu bayramdan iki gun oncesi bizi gezdirin diye tutturdu neyse gittik gezdik sonra bi magazaya girdik o cocuklara kiyafet falan aldi bizde esimle bizimkine bakiyoruz sonra yanimiza geldiler buyuk toruna sey dedigini duydum aa burda erkek cocuk kiyafeti var gel biz diger tarafa gidelim sonra neyse onlara kiyafet falan aldi kasaya gecti artik anons yapiliyo kapanis icin yarim agiz sizinkinede bisey alsamiydim diyo gerek yok dedim magazada bi saat kaldik aklina kasaya gelincemi geldi ki eltimin kizlarina ondan oncesindede kac kere aldi simdi baska elti dogurcak kizin arkasindan demedigini birakmadi ama gecen onunkinede poset poset almis ben dogum yaptim bi cifr corabini gormedim ogluma sadece dogum gununde bi pijama bide gecen eltime okadar sey alinca benimkine bi alt pijama almis hayr alip almamasindada degilim ama her maddi manevi ihtiyacinda benim esime kosuyosun onlara dokunmuyosun durumlari bizden iyi olmalarina ragmen insan goz gore gore ayrimciliga gelemiyoValla bende daha elti yok, oldugunda gorucez.. Ama illa ki daha fazlasini yapacaklar. Cunku bize gercekten hic ama hicbirsey yapilmadi. Hatta evime ev hediyesi olarak bardak altligi getirmisti komsuya goturur gibi..
Herhalde hazmedemem goz gore gore.. Suan zaten torunlarini gorsunler diye muhattabim ama onlarda 7 aylik cocugu 7 kere anca gorduler.. Uzak degiliz arabalari da var.. Zaten onlarda hic tinlamiyolar yani :)
Al bitane daha :Düğünün ertesi günü sabah yedide kapımıza dayanmış
Aynı evde yaşıyorduk o zamanlar.
Bir sabah eşimle yatakta oynaşıyoruz bi baktım bizim kapı açılıyo ama kimse görünmüyor.. Kafayı kaldırdım bizimki emekliye emekliye içeri giriyo eşimi uyardım çok kızdım annesine ne yapıyorsun burda dedi kv tarak arıyorum dedi eşimde burda tarak değil... Var diyip azarladı.. Güldü kadın şaka gibi.. Daha neler neler yaşadım 17 yılda... sanırım en tuhaf kaynana bende
Hım bitane bişey hatırladım bende...
Doğum yaptığımda 40 gün bendeydi kendisi
Ve klima salonda diye beşiği de salona koyduk.doğal olarak salonda yatıp kalktık eşimle tabi kaynanam da :)
Birde emziremedim 1 hafta kadar dehşet yaralıydı uçlar...sağıp veriyordum birde mama takviyesi de yapıyordum...yaralar iyileştikten sonra emzirmeye başladım epeyce...tesadüf hep emzirirken kızları arıyordu...hiç emiyo demezdi bebiş için
Mama içiyor derdi :)))
Sonra ben pek hamaratsızım :)
Hizmet falan da etmem öyle saat başı...isteyen istediğini alsın dolaptan kafasındayım...ama o öyle alışık değil...
O yüzden hem filancanın kızı şöyle hizmet eder...diğerinin şöyle hamarat...öbürü hiç durmaz...öteki çok eli bol anlatıp durdu
Sonradan benim jeton düştü ...ama düştüğünü çaktırmadım ...
Aslında iyi kadındı yaf niye böyle oldu
Yazınca pek tuhaf oldum şimdi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?