• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip bir ikilem :(

bi arkadaşında dedigi gibi ; üzülüyosun yok seviniyosun yok özlüyosun cıkıp gezmek istiyosun görmek istiyosun yok :) yokta yokkk..çekilicek gibi degil ama elden ne gelir. yüregine sor en iyi o cevap verir.ama mesafelerden korkma.özlemek insanı hırçınlaştırıyo evet ama ilk görüşmede herşeyin yerini aşk alıyo :)

2 yıl uzaklıktan bişi olmaz hem tam dönüş yapıcak ankarada olucakmış.özlemi ayrılıgı yoklugu cektikten sonra aynı şehirde kıymet bilirsiniz işte.iyi yönden bak :D

Denemekte fayda var.

Annen de oluru vermiş:) Demek ki güvenilir bir çocuk aile terbiyesi almış, karşılıklı etkilenme de olmuş..

Evt uzak mesafe biraz zor gelir başta, özlersiniz ama olsun, özlemek de iyidir bir açıdan. zaten devir teknoloji devri, görüntülü görüntüsüz her türlü iletişim var..

kaybedecek birşey yok..bir şans ver bence.

Ailesi de kendisi de çok iyi insanlar bu konuda hiç bir tereddütüm yok sadece mesafeyi sorun ettim biraz ama şans vermek en iyisi olacak sanırım sonradan pişman olmaktansa:)

bi arkadaşında dedigi gibi ; üzülüyosun yok seviniyosun yok özlüyosun cıkıp gezmek istiyosun görmek istiyosun yok :) yokta yokkk..çekilicek gibi degil ama elden ne gelir. yüregine sor en iyi o cevap verir.ama mesafelerden korkma.özlemek insanı hırçınlaştırıyo evet ama ilk görüşmede herşeyin yerini aşk alıyo :)

2 yıl uzaklıktan bişi olmaz hem tam dönüş yapıcak ankarada olucakmış.özlemi ayrılıgı yoklugu cektikten sonra aynı şehirde kıymet bilirsiniz işte.iyi yönden bak :D

haha :D haklısın valla bu zamanda güvenmekte zor biliyosun güvenebileceğim bi insan kendisi denemekte yarar var:)

uzaktan iliski yurutmek kolay degil,yipratici taraflari var ama denenmemesi gereken ocu gibi biseyde degil:52:
kendisi ankaraya geldigi zaman yada siz kibrisa gidebilirseniz eger,tavsiyem bu sure zarfinda girebildiginiz kadar farkli ortamlara girin beraber,ne biliyim ankaradayken aile ziyaretinden tutun,market alisverisi,sinema,arkadas muhabbetleri,ufak geziler(beypazari,konya filan:27: ),yaz tatilinde dans kursu olabilir..hem boylece ortamina gore nasil tepkiler veriyo,sosyal iliskileri nasil bunlari gozlemlemis olursunuz..cunku o ozlemle insan butun zamanini bakisa bakisa heba ediyo,surekli romantik ortamlar filan..fazlasi gereksiz,sonra da temelli donusler sonrasi yada evlenme karari sonrasi cift yapacak bisey bulamiyo,cunku ortak zevkler ,eglence anlaysi vs olusturulmamis,isteniyo ki hala bakismalar devam etsin..yok hele ki evlenince ortak zevklere o kadar ihtiyac duyuyosun ki..sonra ah ben seni hic taniyamamisimlar filan..e gozunun icine bakmaktan baska ne yaptin yillardir:52:
uzaktan iliski yurutmus biri olarak nacizane tavsiyemdir:27:

uzaktan iliski yurutmek kolay degil,yipratici taraflari var ama denenmemesi gereken ocu gibi biseyde degil:52:
kendisi ankaraya geldigi zaman yada siz kibrisa gidebilirseniz eger,tavsiyem bu sure zarfinda girebildiginiz kadar farkli ortamlara girin beraber,ne biliyim ankaradayken aile ziyaretinden tutun,market alisverisi,sinema,arkadas muhabbetleri,ufak geziler(beypazari,konya filan:27: ),yaz tatilinde dans kursu olabilir..hem boylece ortamina gore nasil tepkiler veriyo,sosyal iliskileri nasil bunlari gozlemlemis olursunuz..cunku o ozlemle insan butun zamanini bakisa bakisa heba ediyo,surekli romantik ortamlar filan..fazlasi gereksiz,sonra da temelli donusler sonrasi yada evlenme karari sonrasi cift yapacak bisey bulamiyo,cunku ortak zevkler ,eglence anlaysi vs olusturulmamis,isteniyo ki hala bakismalar devam etsin..yok hele ki evlenince ortak zevklere o kadar ihtiyac duyuyosun ki..sonra ah ben seni hic taniyamamisimlar filan..e gozunun icine bakmaktan baska ne yaptin yillardir:52:
uzaktan iliski yurutmus biri olarak nacizane tavsiyemdir:27:

hahahah çok hoşsun ya :D çok haklısın gercekten o an o özlemle kısıtlı şeyler olur artık o gelicek ben gidicem yoluna koyucaz bi şekilde :4:

Kızlar hepinize iyi geceler öncelikle.Çok kararsız bir insan olduğum için ve ikilem arasında kalmaktan çok sıkıldığım için sizlere danışmak istedim bu konuyu.Fikirlerinize gerçekten çok ihtiyacım var.Öncelikle şöyle gireyim konuya uzaktan akrabamızın oğluyla uzun zamandır görüşmemiştik zaten babasının mesleğinden dolayı sürekli farklı şehirlerde yaşıyorlardı en son 2 yıl önce kıbrısa üniversite okumaya gittiğini öğrenmiştim ve bende yaşadığım şehirde yani Ankara'da okumaya başlamıştım aynı yıl.Artık babasının emekliliği yaklaştığı için son tayini Ankara'ya çıkmıştı ve artık burada yaşamaya başladılar geçtiğimiz ramazan bayramında çok uzun bir zamandan sonra karşı karşıya geldik o gün çok garip bir şekilde sanki yıllardır konuşuyormuşuz gibi bi samimiyet vardı aramızda derken bir iki gün sonra facebooktan bana mesaj attı ve ordan yazışmaya başladık bi müddet konuştuk dan sonra benden çok etkilendiğini ve birşeyler yaşamak istediğini dile getirdi garip bir şekilde bende ondan etkilendim bir yanım isterken diğer yanım beni geri çekiyor çünkü henüz kıbrısta 2 yıl daha okuması lazım ve biz bu 2 yılı ayrı geçiricez beni de asıl korkutan mesafe....Bunları dile getirmek istedim ve konuştum ara ara fırsat buldukça Ankara'ya geleceğini söyledi zaten mezun olunca tamamen dönecek Ankara'ya fakat bu 2 yıl beni korkutuyor açıkcası nasıl olur neler olur insan özledikçe hırçınlaşır ve bu durumun da bize zararı çok olur.Benim ablam olmadığı için hayatım da yaşadığım her olayı anneme anlatırım ve ondan akıl alırım bu konuyu ona da açtım çünkü dayanamadım o ise bu duruma çok sevindi zaten aileler birbirini çok seviyor böyle bir durum olursa çok mutlu olacağını da belirtti ama ben içimde ki bu 2 yıl bizi nasıl etkiler sorusuyla boğuşmaktan yoruldum :(

Çok konuştum bunun da farkındayım kızlar ama gerçekten içim içimi yedi ve tavsiyelerinize gerçekten çok ihtiyacım var

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür etmek istiyorum.

4 yıl boyunca aynı okulda okuduğum,tanıdığım,sohbet ettiğim adam mezun olmama 2 hafta,KPSS belasına 3 hafta kala hayatıma giriverdi aniden.:16::nazar:

Yaralıydım,paramparçaydım bana geldiğinde.:14: Ama o sarıp sarmaladı beni,her şeyi unutturdu.:16::nazar: Şimdi aramızda 11 saatlik mesafe var ama şükürler olsun ki her sorun aşılıyor.:16::nazar: Önemli olan sevgi,saygı,sadakat.Gerisi zaten geliyor.:34:

Rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı kılsın.:54:

4 yıl boyunca aynı okulda okuduğum,tanıdığım,sohbet ettiğim adam mezun olmama 2 hafta,KPSS belasına 3 hafta kala hayatıma giriverdi aniden.:16::nazar:

Yaralıydım,paramparçaydım bana geldiğinde.:14: Ama o sarıp sarmaladı beni,her şeyi unutturdu.:16::nazar: Şimdi aramızda 11 saatlik mesafe var ama şükürler olsun ki her sorun aşılıyor.:16::nazar: Önemli olan sevgi,saygı,sadakat.Gerisi zaten geliyor.:34:

Rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı kılsın.:54:

Ah ah ne güzel ya Allah'ım nazarlardan saklasın sizi çok sevindim adınıza:) kesinlikle sevgi saygı sadakat ve güven çok önemli unsurlar bunlar olunca gerisi gelecektir.Amiiin sizin içinde en hayırlısı olan neyse o olsun inşallah:)

Ah ah ne güzel ya Allah'ım nazarlardan saklasın sizi çok sevindim adınıza:) kesinlikle sevgi saygı sadakat ve güven çok önemli unsurlar bunlar olunca gerisi gelecektir.Amiiin sizin içinde en hayırlısı olan neyse o olsun inşallah:)

Çok teşekkür ederim,amin.:nazar: İnşallah hep iyi haberler yazarsınız buraya.:16:

Tereddütlerinde çok haklısın ama birbirini hiç tanımayan insanlar değilmişsiniz. Aranızda uyum, çekim varsa ve bir de anne bu kadar olumlu yaklaştıysa bence denemelisin :) Mesafelerin iyi mi kötü mü geleceği de belli olmaz derim :)

sana katılıyorum ama iyi düşünmeli bence

ilişkiler çok çetrefelli işler. Yakınında olsa da çok sorun yaşayacaksın uzağında olsa da. Hatta kimi duruma göre uzakta olması avantaj olabilecek nitelikte bile olabilir.
Bence yaşamadan belli olmaz bu işler, annen olumlu yaklaştı ise rahatla ve ilişkinin keyfini çıkar.

ilişkiler çok çetrefelli işler. Yakınında olsa da çok sorun yaşayacaksın uzağında olsa da. Hatta kimi duruma göre uzakta olması avantaj olabilecek nitelikte bile olabilir.
Bence yaşamadan belli olmaz bu işler, annen olumlu yaklaştı ise rahatla ve ilişkinin keyfini çıkar.

Zaten annemin arkamda olması çok çok iyi benim için:) geniş düşündüğüm zaman bı sakınca görmüyorum artık:)

Bence denemeye değer canım.. Belki de hayatının aşkıdır belli mi olur :) mesafeler bu kadar korkutmasın seni

Back
X