- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Valla kendisi bizle dalga geçtiğini düşündü fi tarihinden kalma telefonlarınız diye ama o yorumu okadar basit buldum ki güldüm geçtim başka bi tepki veremezdim peki dedimYemin ederim yazdim yazdim sildim değmez. Cok basit bir konu gibi durabilir ama cidden bazı insanlar acınası.. Su an kendi içimde bile onlarla dalga geçtiğim için uzuldum bosverin :))
Hala beğenmedim atiyor ahahha tamam kral sensin.Valla kendisi bizle dalga geçtiğini düşündü fi tarihinden kalma telefonlarınız diye ama o yorumu okadar basit buldum ki güldüm geçtim başka bi tepki veremezdim peki dedimNeden herşeye bukadar hırslanılır,insan bi yanılma payını düşünür sonra saydırır,bi yerden sonra benim ifade yeteneğimin yetmediğini düşünüp sustum
Sıkıntı yok dilediği kadar atabilir ben doğru bildiğimden vazgeçemiycemHala beğenmedim atiyor ahahha tamam kral sensin.
Whatsapp hikayede öyle bir şey yokHerkes
Kısılerım
Hıc kimse
Ucu var, kısılerım var sadece derken?
Herkes dersen herkes gorur sende kayıtlı olmayan da anladın mı?
Kısılerım dersen sende ekli olanlar gorur.
Hıc kimse de bir tek sen gorursun
Rehberinizdeki herhangi bir kişi durum paylaştı diyelim ve siz de o kişinin durumunu görmek istemiyorsunuz.Paylaştığı durumun üzerine tıklayıp basılı tutun 'sona al' yazacak.Sona al ı seçin bir daha o kişi durum paylaştığında haberiniz olmayacak ya da yanlışlıkla görmek zorunda kalmayacaksınız.Benim neredeyse kişilerimin tamamı bu şekilde.Çünkü kimsenin durumunu merak etmiyorum.Yaa bakmamayi nasil beceriyorlar.Benim istemsizcede olsa oluyor.Ben de kustum o zaman onlara bakmam
Keşke insanlar ben yanlış biliyormuşum ya da yanlış anlamışım, yanılmışım diyip kenara geçmeyi bilseler, bu ayıp veya hırs yapılabilecek bir konu değil ki. Israrla savundukları şeye güldüm ben de ve ısrarla haklı çıkma çabalarına da.Valla kendisi bizle dalga geçtiğini düşündü fi tarihinden kalma telefonlarınız diye ama o yorumu okadar basit buldum ki güldüm geçtim başka bi tepki veremezdim peki dedimNeden herşeye bukadar hırslanılır,insan bi yanılma payını düşünür sonra saydırır,bi yerden sonra benim ifade yeteneğimin yetmediğini düşünüp sustum
Polisti cesaret edemedim adam resmen özelimde geziyorBen olsam mesaj atardım kimsiniz falan diye
Anlamıyorlar bacım ya da anlamamazlığa vuruyorlar.Whatsapp hikayede öyle bir şey yok
Sabrına hayran kaldım walla tebrik ediyorum ben okurken çıldırdım ya daha anlaşılır nasıl olabilirdi yaniResimli mı anlatayım anlamadım ki,
Ayarlara gel, hesaba tıkla. Ordan Gizlilige tıkla.
Son gorulme profil fotosu hakkımda durum var.
Hakkımdaya tıkla, kısılerım yap.
Hakkımda dısarı kapanınca durum otomatıkman kapanıyor? Sadece sen de ekli olanlar goruyor dısarıda ki goremıyor?
Maksat doğruyu öğretmek, herkes gibi bilmediğim konularda atıp tutmam, doğru bildiğim şeyi de sonuna kadar savunurum.Sabrınıza hayran kaldım @OliviaaO kadar inatla savunmuşlar ki gerçekten böyle bir özellik mi var mı diye tüm sayfayı okudum zamanım çalındı Önce herkes görebiliyor diyor sonra kişileri paylaşıyor başka bir şey diyor ahahahah Gece gece sinirlendim yemininle Nato kafa nato mermer
İşte hakkımda ile durum farklı şeyler. Durum instagramda hikaye gibi video, resim vb paylaştığın şey. Hakkımda kısmı ise sadece yazı yazdığın şey. Hakkımda herkese açık olsa ne olur olmasa ne olur benimkinde söz yazıyor. Ve sadece kişilerime açık. Durum öyle değil. Durumla hakkımda kısmının gizliliği de işlevi de aynı şey değil.Resimli mı anlatayım anlamadım ki,
Hakkımda dısarı kapanınca durum otomatıkman kapanıyor? Sadece sen de ekli olanlar goruyor dısarıda ki goremıyor?
Ben anlamadım dogruyu ogretmek derken?Maksat doğruyu öğretmek, herkes gibi bilmediğim konularda atıp tutmam, doğru bildiğim şeyi de sonuna kadar savunurum.
Bende en çok o kısma güldüm, herkes görebiliyor diyip kişilerim ayarını paylaşmak.. Ve orada sadece 3 ayarın olması, herkes diye bir ayarın olmaması..
Benim daha önce rehberim silindi arkadaşın dediği gibi hakkımda kısmını herkes yaptım bir durum yaptım rehberim silindi bana msj atın diye bir Allahin kulu görmedi sadece fotoğrafımın olmadığını farkedenler oldu o kadarSizin her yorumunuzun altına imzamı atarım bu sefer öyle olmadıya ondan direttim ben
Lafım sana değil.Ben anlamadım dogruyu ogretmek derken?
Bence hakkında kismiyla karıştırdı, eskiden orada durum yazıyordu sanırım.Anlamıyorlar bacım ya da anlamamazlığa vuruyorlar.
WhatsApp durumunda paylaştıklarını sadece listendekiler görür krşı taraf seni kaydettiyse bile sende kayıtlı değilse göremez. Şöyle olabilir mesela bi numara kayıtlıyken durumu paylaşmış sonra numarasını silmişsen yine görür. Whatsapp uygulamasının yasal olmayanlarıda var bunlarla bakmış olabilirKızlar geçen gün whatsapta durum yaptım. Kimler bakmış diye bir bakayım dedim. Bi de ne göreyim yabancı bir numara görmüş. Çok şaşırdım numarayı kaydettim profili göründü. Profilde polis kıyafetli biri vardı gözlük takmıştı o yüzden yüzünü pek göremedim. Kim diye sosyal medyadan bakarım diye numarayı sorgulattım onu da kapatmış.
Polislerin böyle bir yetkisi var mı ? Durumlara bakmak gibi ,bu nasıl oluyor
O kişi gerçekten polis midir sizce ?
Kuzum bahsettiğin iki sey başka şeyler, durum denen sey whatsapp hikaye, hakkinda kismi da "merhaba ben whatsapp kullanıyorum!" gibi şeylerin yazdığı alan. Eskiden orada durum yazıyordu o yüzden karıştırdın sanırım. Hakkinda kismini kapatınca hikaye kapanmiyor. Hikayede de en fazla kişiler görebiliyor herkes diye bir özellik henüz yokResimli mı anlatayım anlamadım ki,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?