- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Herkese acıksa gorur.Senin rehberinde kayıtlı olmayan kişi durumunu göremez ki normalde. İlginç bir şey
Whatsappta herkese açık olma durumumu mu varHerkese acıksa gorur.
Whatsapta herkese açık diye bi şey yok sadece kayıtlı olanlar görüyor işin ilgincide bu zaten . Whatsapa bakın öyle bir seçenek yok yaniDurumun herkese acıktır.. bırınden de zamanında telf nonu almıstır senin, tanımıyorsan sayet. Bakmıstır.
Gızlı duruma bakamaz.
Herkese acık diye bir sey var.Whatsapta herkese açık diye bi şey yok sadece kayıtlı olanlar görüyor işin ilgincide bu zaten . Whatsapa bakın öyle bir seçenek yok yani
Yalnız değilsinSu an gidip Whatsappini kontrol eden tek kisi olamam.
Cahillik degıl ayol, gızlılıkten bak gorursun zaten. Benim gızlılıkten herseyım arkadaslarıma acık, son gorulmem kapalı herkeseWhatsappta herkese açık olma durumumu mu varne cahilim ama şimdi baktım durum ayarlarında kişilerim var en genş olarak. Herkese görünmesi pek mümkün değil gibi
Girdim baktım da durum için kişilerim var yani daha geniş seçenek yok. O yüzden bilemedim hiçCahillik degıl ayol, gızlılıkten bak gorursun zaten. Benim gızlılıkten herseyım arkadaslarıma acık, son gorulmem kapalı herkese
HerkesGirdim baktım da durum için kişilerim var yani daha geniş seçenek yok. O yüzden bilemedim hiçbi sonuca varamadım. Kafamda deli sorular
Sizin dediğiniz profil ve hakkında herkese açık oluyor durumda öyle bi şey yok gidin bi kontrol edinCahillik degıl ayol, gızlılıkten bak gorursun zaten. Benim gızlılıkten herseyım arkadaslarıma acık, son gorulmem kapalı herkese
Durumda herkes yokHerkes
Kısılerım
Hıc kimse
Ucu var, kısılerım var sadece derken?
Herkes dersen herkes gorur sende kayıtlı olmayan da anladın mı?
Kısılerım dersen sende ekli olanlar gorur.
Hıc kimse de bir tek sen gorursun
Hakkımda kısmından bahsediyorsunuz siz. Durum kısmında o seçenekler yokkiHerkes
Kısılerım
Hıc kimse
Ucu var, kısılerım var sadece derken?
Herkes dersen herkes gorur sende kayıtlı olmayan da anladın mı?
Kısılerım dersen sende ekli olanlar gorur.
Hıc kimse de bir tek sen gorursun
MantıklıSen durumunu ozel ayarla kuzum (sadece su kisilerle dedigi kisma)rehberinden tek tek sec baskasi goremez o zaman
Gyet acık anlattım halbukiSizin dediğiniz profil ve hakkında herkese açık oluyor durumda öyle bi şey yok gidin bi kontrol edinben baktım çünkü harbi yok.
Valla başıma bela olur diye tırstım açıkcasıNe yalan söyleyim ben arardım numarayı kimsin diye. Olmayacak iş olmuş. O halde kurcalamk şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?