- 29 Ocak 2015
- 199
- 319
- 103
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Sizin dediğiniz gibi yapıp ablamı rehberimden sildim ve durum paylaştım göremedi.İşte diyorum ya siz çok biliyorsunuz diyesiz kendiniz eğleniyor bilin napalım üslubum gayet normal bakın; siz diyorum
Yaa bakmamayi nasil beceriyorlar.Benim istemsizcede olsa oluyor.Ben de kustum o zaman onlara bakmamMasumiyetinize o kadar üzüldüm ki size sarılmak istedimo yazıştığınız bazı kişiler yazışmasanız da durumunuz olduğunun farkında sadece bakmak istemiyor
Bilmiyorum birisi açıkladı mı ama konu sahibinin bahsettiği yer sizin açtığınız “hakkında” yeri değil. Hakkında yeri sadece kelimeyle yazabildiğiniz yer.Buraya bakın bende kişilerim olarak ayarlı eğer ki herkes ıse sızde numarası olan biri görür
Anlamamak degil onlarınki ya, haksiz olduklarını anladıkları anda laf kalabalığıyla biz yanlış anlamışıza getirmeye calisacaklardi belki de. O bile olmadı.Ya aslında anlamamışlar işte neyden bahsedildiğini. Kimse durumda kişilerim yaparsan sadece kişilerin görür'e aykırı bi şey iddia etmedi ki zaten
Konuyu baştan sona kadar hayretle okudum. Hiç kimse kişiler ayarı yok demedi. Siz ve bir kaç kişi Herkes seçilidir sende dediniz konu sahibine ve bilen kişiler de size anlatmaya çalıştı: “herkes seçilemiyor” diye.Bazı arkadaşlar kişiler ayarının olmadığını söylüyor, ben onlara anlatıyorum olayı başkaları çok başka yerlere çekti konuyu o yüzden saçma bir hal aldı evet.
Evet o benim de aklıma geldi aslında, bi ara oraya doğru yönelme oldu sonra yine başlangıç noktasına geri dönüşAnlamamak degil onlarınki ya, haksiz olduklarını anladıkları anda laf kalabalığıyla biz yanlış anlamışıza getirmeye calisacaklardi belki de. O bile olmadı.
Once durumda herkes alani var dendi. Sonra hakkimda kısmına dönüldü. Sonra durumda kişilerim işaretleyin dendi.Evet o benim de aklıma geldi aslında, bi ara oraya doğru yönelme oldu sonra yine başlangıç noktasına geri dönüş
Evet yani kabul etmemek için ortaya sürmedikleri gizlilik ayarı kalmadıOnce durumda herkes alani var dendi. Sonra hakkimda kısmına dönüldü. Sonra durumda kişilerim işaretleyin dendi.
Kerimcan'in deyimiyle; ee biize var dendiiiiii :)))
Kizlar o uygulamayı silerseniz kimse hic bir durumunuzu göremez, yorumum bu kadar herkese iyi aksamlar,Evet yani kabul etmemek için ortaya sürmedikleri gizlilik ayarı kalmadıbence boşa enerji harcıyoruz, kesinlikle kabul etmeyecekler yakında telefonun kendi ayarlar kısmına kadar vardıracaklar konuyu gibime geliyor. Telefonun ayarlarından uygulamara gir whatsappı bul izinlere tıkla, orda durum herkese açık var onu kapat diyecekler diye korkuyorum
Ve komik bi şekilde ss atıp işte bak dediği yerde bile o seçenek olmamasına rağmen sırf savunmak için savundu. Ben pes ettim zaten, baş sayfalar okunursa kimin neyi savunduğu alenen ortada çevrilmeyecek kadar ortadaKafa karışması degil onlarınki, aslında. Haksiz olduklarını anladıkları anda, cevir kazı yanmasın havalarında kelime oyunu yaparak karşı tarafı bastırmaya çalıştılar, ayrıca her yorumda farklı bir kelimeyi on planda tutup, en son haksiz olduklarında aa ben yanlis anlamisim deme payı bırakmaya çalıştılar. (Bırakamadılar bile) Zekice sayılabilir ama zekice degil, cok yalan söylemekten, hep ben bilirim bilmesem de kiviririm huylarından aliskanlik olmus. Burada var oyle bir grup, her konu hakkında bilgisi olduğunu zanneden, herkesi küçümsemeye çalışan tuhaf tipler.
Bu daha güzelmiş bence bunu kullansınlarKizlar o uygulamayı silerseniz kimse hic bir durumunuzu göremez, yorumum bu kadar herkese iyi aksamlar,
diye bir yorum bekliyorum hahah
Yemin ederim yazdim yazdim sildim değmez. Cok basit bir konu gibi durabilir ama cidden bazı insanlar acınası.. Su an kendi içimde bile onlarla dalga geçtiğim için uzuldum bosverin :))Ve komik bi şekilde ss atıp işte bak dediği yerde bile o seçenek olmamasına rağmen sırf savunmak için savundu. Ben pes ettim zaten, baş sayfalar okunursa kimin neyi savunduğu alenen ortada zaten çevrilmeyecek kadar ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?