Garip Bir Olay ?

Sosyal medya hepimizi belirli ölcülerde ulasılabilir kıldı artık kızlar. Bunlara artık programlardan ulasmak mümkün. Özelliklede son yılların popüler haline gelmis uygulaması instagram. Ne kadar gizlerseniz gizleyin ulasılıyor.
Uygulamalarda ios cok tutumlu magazaya koymuyor sakıncalı. Android ios gibi davranmıyor apk kurulumunu yapabiliyorsunuz. Fakat android kaldırmıs artık web ve apk yeterli.

Lili eski adıyla postegro ve bilmedigimiz bu tip uygulamalarla gizli kilitli hesaplara erişmek mümkün. Şu şekilde mümkün eğer bakılacak hesabın takipcileri ve takip ettiklerinden biri bu uygulamayı kullanıyosa hesap açılıyor. Hesap açılmıyorsa bu uygulama kullanılmıyor demektir. Görüntüleme sınırı var önceden 5 idi su an 3 yaptılar ücret ödeyip sınırsız sekilde görüntülenme var üstelik size bakanları da rapor sunuyor. Program sadece bunlarla kalmıyor hikayeleri de görüntülüyor.

Üstelik bir sürü uygulama icat edildi kücük yuvarlak profil fotoğrafını net sekilde büyütüp bakmak icin. Hikayeleri gizli anonim sekilde özellikleri getirildi. Bunun yanında InstaOnline gibi programlar yapıldı, engellediğiniz ve sizi engellediğiniz kisinin kullanıcı adını girip ücret ödeyip kimi takiplemiş, hangi fotoğrafı beğenmiş ve ne zaman onlıne olmus raporları bildirim seklinde sunuyor.

Whatsap konusunda da bu tarz uygulamalarla ulasılır. Whatsapp plus gibi uygulamaları apk seklinde indirip telefona kurar kurmaz whatsapp profilinize bakanları, son görülme gizliligini, tıkları güncelleme ayarları bulunuyor.
Bu tip uygulamalara fake hesaplardan girilmesi tarafındayım verilerinizin güvenligi açısından fake hesaplardan giris yapılırsa daha iyi olur. Güvenilir değil maalesef.

Bacım sen iyi misin ? Aynı fotoyu atıp durmuşsun. Yazılanı iyi oku lütfen. Durumda KİŞİLERİM YOK demiyorum. Durumda HERKESE AÇIK diye bir seçenek yok dedim. O kadar deneme yanılma yapıldı ,Ss ler atıldı. 2,3 kişi hala aynı konuda diretti. Offf neyse tm.

Evet bunu ben de araştırdım. O lili uygulaması yüklüyse ya o kişide ya da takipçilerde o şekilde gizli hesap açık görünüyormuş umarım takipçilerimden kimse indrmemştr

Evet bunu ben de araştırdım. O lili uygulaması yüklüyse ya o kişide ya da takipçilerde o şekilde gizli hesap açık görünüyormuş umarım takipçilerimden kimse indrmemştr
Onu anlayabilmek icin bir deneme yapmak lazım. Ben şahsen annemden yaptım ama maalesef biri kullanıyor. Herşeyim meydanda

Şekerim ben indirmedim web sürümü üzerinden girdim öyle girin bence daha güvenilir geldi bana günde 3kişi sınırı var ama olsun
Ben indirdim öyle girdim uygulama acayip derecede iyi sadece bazen error veriyor ama hepsini gördüm instagramın açığını bulmuşlar herkesi stalkladım keşke girdiğimiz hesapları tekrar girip görebilsek kısıtlıyor ertesi gün tekrar girmek gerekiyor

Hayır onlarda yüklü olması gerekmiyor herkesi açıp gösteriyor illa karşı taraftan birinde yüklü olmasına gerek yok yani ortak olmasada oluyor ben baktım fakeden

Aynı mesajı bir kere attım birden fazla atmışsa otomatik atıyor.. ben iyim başkasıyla dalaşıp bana mi patlayasin tuttu.. whatsap ta durumunun ayarları ni değiştirebiliyorum demek icin attım o görüntüyü.. herkese açık yapabiliyorsun diye bi mesajımı okudun mu da ters ters konuşuyorsun

Ücretli uygulama olmasını umut ediyorum. Yoksa gizli hesaplara herkes ulaşır. Sosyal medya kullanmamak belki de en doğrusudur.
Kotası var sadece 3 kişiye bakılabiliyor daha fazlasına bakmak için ücret ödemek gerekiyor evet ama her gün yenileniyor 3 hak o yüzden yaya yaya bakılabilir insanlara iyi tarafı da var kötü tarafıda ama sosyal medya bu sonuçta ne yaparsınız ?

Karşı tarafa bildirim filan gidiyorsa iyi aslında, fark ederiz hesaba girenleri ama böyle olmuyordur sanırım. Aklımda deli sorular...

Kullanıcı adı nereden değişiyor ?

Gmailini bir yakınının gmaili ile senkronize ettiyse yakınındada sizin numaranız varsa rehberine numaranız eklenmiş olur ordan durumunuzu görebilir. Sizde onun numarası kayıtlı olmasa da görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…