- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.522
- 548
- 27
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Amaaan birşey paylaşmadığım için istedikleri şekilde baksınlar, hiç umrumda olmaz.Sana da wpdan bakıyorlardır...... Diyip tedirgin edeyim seni.....
Ay ben de öyleyim twitter'da yaptım aynı şeyi ışık hızıyla geri aldım ama bildirim ışıktan da hızlı iletilmişBen korkarım ya, kimsenin kı gozukmez benım baktıgım kesin gozukur.
Ben adamın facebookuna bakarken 20 hafta önce paylastıgı fotoyu begenmıs insanım, dıger adım sanssızlık benım
Yine de cesur ve serinkanlısın, ben facemı kapadım bu olaydan sonra ve acmadım geriAy ben de öyleyim twitter'da yaptım aynı şeyi ışık hızıyla geri aldım ama bildirim ışıktan da hızlı iletilmişyok ama asla görünmüyor zaten bakacaksan fake hesap ile bakarsın, ortamlarda aa o neymiş ilk kez duydum dersin kim bilecek ben bir de whatsappta yanlışlıkla arama atıyorum o yüzden insanları whatsapptan stalklamayi bıraktım
Dehşet içindeyim. Herşey ortada şoktayım şu anIşte fake bir hesapla uygulamaya giriş yapıp kendi hesabınızı kontrol edebilirsiniz açık mi diye. Benim bütün tadım kaçtı instagramla ilgili hiçbir sey paylaşamıyorum rahat rahat
Ciddi mısın denedin miDehşet içindeyim. Herşey ortada şoktayım şu an
Kocamın eski sevgilisine bakıyorum su an sjdjdjdkCiddi mısın denedin mi
Ay kıyamam, stalk yapacaksan şöyle kahveni yapıp koltuğa rahatça yaslanıp derin nefes aldıktan sonra, ellerini ovusturup "allahım sen utandırma haydi bismillah" diyerek olaya giriseceksinYine de cesur ve serinkanlısın, ben facemı kapadım bu olaydan sonra ve acmadım geristalk benım en basarisiz oldugum alan, asırı heyecan yapıyorum sanki biri goruyor gıbı. Sonra heyecandan elim kayıyor foto begeniyorum
Ay noldu anlat cabukDehşet içindeyim. Herşey ortada şoktayım şu an
Kocamın güzel sandıgım eski sevgilisi g.tume benziyormuş. Neyse. Bu gece de genel kültür sahibi olduk elhamduAy noldu anlat cabuk
Ay ben de kötü bir şey oldu sandim cok şükür. yak bir keyif sigarasıKocamın güzel sandıgım eski sevgilisi g.tume benziyormuş. Neyse. Bu gece de genel kültür sahibi olduk elhamdu
Evet ama benim profil camış iyini ortada. İmha olmam lazım hesabımla. Düşmanlar görmemeliAy ben de kötü bir şey oldu sandim cok şükür. yak bir keyif sigarasıfake hesaptan bakmışsındir insallah
Valla benimki de öyle kimseler görmüyor diye yazın rahat rahat koyduğum şortlu fotolar masallah ortalık malı gibiymis. O pislik eminim hepsinin ekran görüntüsünü almıştır düşündükçe ateş basıyorEvet ama benim profil camış iyini ortada. İmha olmam lazım hesabımla. Düşmanlar görmemeli
Hesabımda kim indirdiyse beter olsun çüksüz salak yaValla benimki de öyle kimseler görmüyor diye yazın rahat rahat koyduğum şortlu fotolar masallah ortalık malı gibiymis. O pislik eminim hepsinin ekran görüntüsünü almıştır düşündükçe ateş basıyor
Yalnız fake hesabın da kenarda hazırmışEvet ama benim profil camış iyini ortada. İmha olmam lazım hesabımla. Düşmanlar görmemeli
Hahahaa çüksüz olduğunu nasıl anladınHesabımda kim indirdiyse beter olsun çüksüz salak ya
Ay ciddi tadım kaçtı ya. Moralim aşırı bozuldu bu nedir arkadaş, özel mözel kalmamış ağlıycamHahahaa çüksüz olduğunu nasıl anladıngerçi böyle şeyleri bizim gibi çüksüzler kurcalıyor daha cok erkeklerin çoğu bilmiyor mesela ama kiz arkadaşlarım hepsi cin gibi haberdar
Valla öyle hakkaten ve çaresi yok en kötüsü de o. Ben ismimi tersten yazdım kullanici adima, fotoyu da yüzüm görünmeyen bir sey yaptım. Arkadaşlar yazıyor kim ki bu rus dedik diyeAy ciddi tadım kaçtı ya. Moralim aşırı bozuldu bu nedir arkadaş, özel mözel kalmamış ağlıycamfake hesabım donuktu hemen açtım shdjdkd
Çok delice bir hareket çıktım fake olan hesabı da sildim. Benim yüzümden milletin de hesabı açılmasın durduk yere. Ay şakasız kahroldum ya, zaten gönderi sayım 1 (bir) di artık 0.....Valla öyle hakkaten ve çaresi yok en kötüsü de o. Ben ismimi tersten yazdım kullanici adima, fotoyu da yüzüm görünmeyen bir sey yaptım. Arkadaşlar yazıyor kim ki bu rus dedik diyeadımı tersten yazınca rus ismi gibi oldu paylaşımlarda kendi fotom da yok, ben kendimce önlemimi aldım ama bulan istikrarli manyaklar yine buluyor
Ne istiyonuz ulen insanların instasındanHayır efendim ben onlara yapabilirim ama onlar bana yapamaz.
Ben sosyal medya hesabı kullanmıyorum ki hiç yok, sadece fb hesabım var onda da ne fotoğrafım var ne bilgim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?