Garip Bir Olay ?

Sana da wpdan bakıyorlardır...... Diyip tedirgin edeyim seni.....
Amaaan birşey paylaşmadığım için istedikleri şekilde baksınlar, hiç umrumda olmaz.
Numaram yeni telefonumda 48 kişi falan var kimseye de vermedim numaramı biraz zor beni bulmaları

Ben korkarım ya, kimsenin kı gozukmez benım baktıgım kesin gozukur.
Ben adamın facebookuna bakarken 20 hafta önce paylastıgı fotoyu begenmıs insanım, dıger adım sanssızlık benım
Ay ben de öyleyim twitter'da yaptım aynı şeyi ışık hızıyla geri aldım ama bildirim ışıktan da hızlı iletilmiş yok ama asla görünmüyor zaten bakacaksan fake hesap ile bakarsın, ortamlarda aa o neymiş ilk kez duydum dersin kim bilecek ben bir de whatsappta yanlışlıkla arama atıyorum o yüzden insanları whatsapptan stalklamayi bıraktım

Yine de cesur ve serinkanlısın, ben facemı kapadım bu olaydan sonra ve acmadım geri stalk benım en basarisiz oldugum alan, asırı heyecan yapıyorum sanki biri goruyor gıbı. Sonra heyecandan elim kayıyor foto begeniyorum

Işte fake bir hesapla uygulamaya giriş yapıp kendi hesabınızı kontrol edebilirsiniz açık mi diye. Benim bütün tadım kaçtı instagramla ilgili hiçbir sey paylaşamıyorum rahat rahat
Dehşet içindeyim. Herşey ortada şoktayım şu an

Ay kıyamam, stalk yapacaksan şöyle kahveni yapıp koltuğa rahatça yaslanıp derin nefes aldıktan sonra, ellerini ovusturup "allahım sen utandırma haydi bismillah" diyerek olaya giriseceksin bitince de duruma göre eger sürünüyorsa bir keyif sigarası, yok domuz gibi mutluysa efkar sigarası yakarsın

Evet ama benim profil camış iyini ortada. İmha olmam lazım hesabımla. Düşmanlar görmemeli
Valla benimki de öyle kimseler görmüyor diye yazın rahat rahat koyduğum şortlu fotolar masallah ortalık malı gibiymis. O pislik eminim hepsinin ekran görüntüsünü almıştır düşündükçe ateş basıyor

Hesabımda kim indirdiyse beter olsun çüksüz salak ya

Hahahaa çüksüz olduğunu nasıl anladın gerçi böyle şeyleri bizim gibi çüksüzler kurcalıyor daha cok erkeklerin çoğu bilmiyor mesela ama kiz arkadaşlarım hepsi cin gibi haberdar
Ay ciddi tadım kaçtı ya. Moralim aşırı bozuldu bu nedir arkadaş, özel mözel kalmamış ağlıycam fake hesabım donuktu hemen açtım shdjdkd

Ay ciddi tadım kaçtı ya. Moralim aşırı bozuldu bu nedir arkadaş, özel mözel kalmamış ağlıycam fake hesabım donuktu hemen açtım shdjdkd
Valla öyle hakkaten ve çaresi yok en kötüsü de o. Ben ismimi tersten yazdım kullanici adima, fotoyu da yüzüm görünmeyen bir sey yaptım. Arkadaşlar yazıyor kim ki bu rus dedik diye adımı tersten yazınca rus ismi gibi oldu paylaşımlarda kendi fotom da yok, ben kendimce önlemimi aldım ama bulan istikrarli manyaklar yine buluyor

Çok delice bir hareket çıktım fake olan hesabı da sildim. Benim yüzümden milletin de hesabı açılmasın durduk yere. Ay şakasız kahroldum ya, zaten gönderi sayım 1 (bir) di artık 0.....

Numara değiştirmelerde olabiliyor öyle şeyle noyu drğiştirip aynı w.appı kullanınca kişileri yenileyin ha bide 2 no eklediğiniz kişilerde de aynı sorunlar olabiliyor

Hayır efendim ben onlara yapabilirim ama onlar bana yapamaz.
Ben sosyal medya hesabı kullanmıyorum ki hiç yok, sadece fb hesabım var onda da ne fotoğrafım var ne bilgim.
Ne istiyonuz ulen insanların instasından şikayet edicim.
Herkes çip takıcaklar diye korkuyor hey yavrum hey özelmi kalmış sanki takın ne takıyorsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…