Garip Bir Olay ?

Çok delice bir hareket çıktım fake olan hesabı da sildim. Benim yüzümden milletin de hesabı açılmasın durduk yere. Ay şakasız kahroldum ya, zaten gönderi sayım 1 (bir) di artık 0.....
Fake hesapta kimse yoksa bir şey olmaz ama zaten masallah hepimizin hesabi follofos olmus afedersin, ben daha açılmayan hesaba rastlamadım

Herkese açık ozelligi gelmis

Bu instagramı görebilen uygulama bir zamanlar insanların telefonlarına sizi nasıl kaydettiğini görebildiğiniz uygulamayla aynı çalışıyor. Onda siz uygulamaya girerken kişilerim eriş demeden göremiyordunuz, yani size gösterirken sizin de kişilerinizi nasıl kaydettiğiniz bilgisini alıyordu.
bu da aynı şekilde, sizin takipçiniz birisi bu uygulamayı kendi instagram hesabıyla açtıysa hem kendi profilinin resimlerini, hikayelerini hem de takip ettiklerinkinini uygulamayla paylaşmış oluyor. Eğer hiç bir takipçiniz veya siz bu uygulamaya kayıt olmadıysanız profiliniz görülmez diye biliyorum ben.

Fake hesapta kimse yoksa bir şey olmaz ama zaten masallah hepimizin hesabi follofos olmus afedersin, ben daha açılmayan hesaba rastlamadım
Fake hesabımda fake kanki amcalar bile var. O derece profesyonel fake.
benim bi ex aşkonun hesabı kapalıydı valla şanslı çakal. O kadar çok eski sevgilim var ki aklıma bile gelmiyorlar bakamadım çoğuna sjföffkdj

Sayfalarca suren whatsapp tartismasina cok guldum. Senelerdir yazilimla ugrasiyorum, calistigim sirkette iki departman benim kodladigim in-house software'i kullaniyor ama onu bile bu kadar can hiras savunmadim:)) Bu arada ne kadar guvenli kriptolama yapilirsa yapilsin biri cikip sistemin bug'ini bulabilir. Netflix, Google gibi firmalar bile yasadi bunu. Buyuk olcude yapay zeka ve makine ogrenmesi kullaniliyor ama sonucta insan yapimi, hata payi olan seyler bunlar.

İyide benim bildiğim whatsapp durumunu ekli olan kişiler görüyor sadece
Sende ekli değilse nasıl gördü ki

Okundu bilgisini kapatrsnz durumda ad çıkmıyor zaten ve de mavi tik olmyor

Hahahshsh liste tutacaksın şekerim benim fake hesap da yari profesyonel yılların hesabı ama paylaşım yapmıyorum artik, fotoğrafını çaldığım çocuk hesabını gizlemişti yeni paylaşımlar yapamadım benim eskisi instagram kullanmıyordu 2 adet kiz kardesinin hesabina sızıp oradan veri toplamak icin erkek hesabına çevirmiştim

Intagram icin söylemiştim bunu. Uygulamadan fake hesapla giris yapip kendi instagram profilinizi kontrol edin gizliliği açık mi diye demek istedim postegro, yeni adıyla lili. Üstteki yorumlarda bahsettim detayli
İnanmıyorum ya baktım da yani resmen gizli hesapları gösteriyormuş. Yorumlarda yazmışlar indirmedim güvenipte ama herşeyin kılıfını yapmışlar

İnanmıyorum ya baktım da yani resmen gizli hesapları gösteriyormuş. Yorumlarda yazmışlar indirmedim güvenipte ama herşeyin kılıfını yapmışlar
Fake hesapla kullanabilirsiniz indirip sorun olmuyor bi bakın bence kendi hesabınız açık mi. Ben bunun yüzünden instagramdan soğudum hic güvenli değil. Koskoca instagram şu olaya el atmıyor inanılır gibi değil. Belki de danışıklı dövüştür bilemiyorum

Sizinki ayarlarda gizli olmasına rağmen bu uygulamayı indirip baktığınızda açık mı görünüyor.
Valla ben güvenip indiremem. Yani tamam fake hesapla girsen bile uygulama güvenli gelmedi yani şöyle düşün onun teline indirince dosyalar, fotolar ,bilgilerin belkide onların eline geçiyordur. Yani muhakkak bir yarar sağlıyorlardır. TİKTOK bile bilgileri topluyormuş .kaç kere haberlerde çıktı

Şekerim ben indirmedim web sürümü üzerinden girdim öyle girin bence daha güvenilir geldi bana günde 3kişi sınırı var ama olsun

Herkes
Kısılerım
Hıc kimse
Ucu var, kısılerım var sadece derken?
Herkes dersen herkes gorur sende kayıtlı olmayan da anladın mı?
Kısılerım dersen sende ekli olanlar gorur.
Hıc kimse de bir tek sen gorursun

Sizin dediğiniz profil fotoğrafı olmasın
Gizlilik bölümünde durumla ilgili ayar yok çünkü
Ya da sürüm farkından dolayı farklılık olabilir , benimki güncel değil mesela

Arkadaslar son kez yazicam
Hakkımda kısmında kısılerım secılıyse sızde ekli olmayan kimse goremez ok???
Hakkımda kısmı durum dahil herseyı kapsıyor tamam mı???

İşte bu yanlış. Benim hakkımda kısmı hiç kimse ayarlı . Durumumu kişilerim görebiliyor çünkü durumu öyle ayarladım

Çok enteresan
Derdi ne ? Ulaşıp ne söylüyor ben yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…