- 20 Mart 2008
- 5.876
- 8.385
- 723
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Fake hesapta kimse yoksa bir şey olmaz ama zaten masallah hepimizin hesabi follofos olmus afedersin, ben daha açılmayan hesaba rastlamadımÇok delice bir hareket çıktım fake olan hesabı da sildim. Benim yüzümden milletin de hesabı açılmasın durduk yere. Ay şakasız kahroldum ya, zaten gönderi sayım 1 (bir) di artık 0.....
Herkese açık ozelligi gelmisKızlar geçen gün whatsapta durum yaptım. Kimler bakmış diye bir bakayım dedim. Bi de ne göreyim yabancı bir numara görmüş. Çok şaşırdım numarayı kaydettim profili göründü. Profilde polis kıyafetli biri vardı gözlük takmıştı o yüzden yüzünü pek göremedim. Kim diye sosyal medyadan bakarım diye numarayı sorgulattım onu da kapatmış.
Polislerin böyle bir yetkisi var mı ? Durumlara bakmak gibi ,bu nasıl oluyor
O kişi gerçekten polis midir sizce ?
Sona alıyorlar sizde alabilirsiniz hiç durum attıklarını fark etmiyorsunuzYaa bakmamayi nasil beceriyorlar.Benim istemsizcede olsa oluyor.Ben de kustum o zaman onlara bakmam
Fake hesabımda fake kanki amcalar bile var. O derece profesyonel fake.Fake hesapta kimse yoksa bir şey olmaz ama zaten masallah hepimizin hesabi follofos olmus afedersin, ben daha açılmayan hesaba rastlamadım
Okundu bilgisini kapatrsnz durumda ad çıkmıyor zaten ve de mavi tik olmyorBu arada benim güvenlik açığı dediğim olayda olabilir.
Bunun için yasal olmayan bir sürü uygulama var.
Mesela ben son görülmesi kapalı olan bir insanın son görülmesini, whatsappta kaç dakika çevrimiçi kaldığını, kaçta çıkış yaptığını görebiliyorum. Aynı şekilde @Sherlock holmes un da kullandığı bir uygulama vardı, mesela whatsappta benim mesajımı görüldü yapmadan okuyabiliyor, görünmez bir şekilde durumlarımı izleyebiliyordu. O durumumu görüyordu ama benim durumumu görenler listesinde çıkmıyordu.
İşte garip olan da bu ?İyide benim bildiğim whatsapp durumunu ekli olan kişiler görüyor sadece
Sende ekli değilse nasıl gördü ki
Nasıl yani uygulama da açmakBakacaksınız mutlaka fake hesap kullanin. Kendi hesabınızı da kontrol edin uygulamada açılıyor mu diye, ona göre dikkatli olursunuz
Hahahshsh liste tutacaksın şekerimFake hesabımda fake kanki amcalar bile var. O derece profesyonel fake.
benim bi ex aşkonun hesabı kapalıydı valla şanslı çakal. O kadar çok eski sevgilim var ki aklıma bile gelmiyorlar bakamadım çoğuna sjföffkdj
Intagram icin söylemiştim bunu. Uygulamadan fake hesapla giris yapip kendi instagram profilinizi kontrol edin gizliliği açık mi diye demek istedim postegro, yeni adıyla lili. Üstteki yorumlarda bahsettim detayliNasıl yani uygulama da açmak
İnanmıyorum yaIntagram icin söylemiştim bunu. Uygulamadan fake hesapla giris yapip kendi instagram profilinizi kontrol edin gizliliği açık mi diye demek istedim postegro, yeni adıyla lili. Üstteki yorumlarda bahsettim detayli
Fake hesapla kullanabilirsiniz indirip sorun olmuyor bi bakın bence kendi hesabınız açık mi. Ben bunun yüzünden instagramdan soğudum hic güvenli değil. Koskoca instagram şu olaya el atmıyor inanılır gibi değil. Belki de danışıklı dövüştür bilemiyorumİnanmıyorum yabaktım da yani resmen gizli hesapları gösteriyormuş. Yorumlarda yazmışlar indirmedim güvenipte ama herşeyin kılıfını yapmışlar
Sizinki ayarlarda gizli olmasına rağmen bu uygulamayı indirip baktığınızda açık mı görünüyor.Fake hesapla kullanabilirsiniz indirip sorun olmuyor bi bakın bence kendi hesabınız açık mi. Ben bunun yüzünden instagramdan soğudum hic güvenli değil. Koskoca instagram şu olaya el atmıyor inanılır gibi değil. Belki de danışıklı dövüştür bilemiyorum
Şekerim ben indirmedim web sürümü üzerinden girdim öyle girin bence daha güvenilir geldi bana günde 3kişi sınırı var ama olsunFake hesapla kullanabilirsiniz indirip sorun olmuyor bi bakın bence kendi hesabınız açık mi. Ben bunun yüzünden instagramdan soğudum hic güvenli değil. Koskoca instagram şu olaya el atmıyor inanılır gibi değil. Belki de danışıklı dövüştür bilemiyorum
Herkes
Kısılerım
Hıc kimse
Ucu var, kısılerım var sadece derken?
Herkes dersen herkes gorur sende kayıtlı olmayan da anladın mı?
Kısılerım dersen sende ekli olanlar gorur.
Hıc kimse de bir tek sen gorursun
Arkadaslar son kez yazicam
Hakkımda kısmında kısılerım secılıyse sızde ekli olmayan kimse goremez ok???
Hakkımda kısmı durum dahil herseyı kapsıyor tamam mı???
Çok enteresanSevgilimin yedi yıl önceki kız arkadaşı,benden önceki kız arkadaşlarına da bir şekilde ulaşmış hatta dediğiniz gibi onları çıldırtma noktasına getirmiş. İşin ilginç yanı erkek arkadaşlarına da whatsapptan ulaşıyor. Allah yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?