Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
havalar, zamlar, ülkece geleceğe karşı sıfır umut veya suriyeliler yüzünden olabilir mi? beni bunlar etkiliyorKendimi bu aralar çok garip bir şekilde kırgın hissediyorum hiç bişey yapmak istemiyorum neden acaba kızlarrr
havaları anlarım geleceğe karşı umutsuzluğu anlarım ama hanımefendi bugünlerde kırgın hissediyorum dediğindehavalar, zamlar, ülkece geleceğe karşı sıfır umut veya suriyeliler yüzünden olabilir mi? beni bunlar etkiliyor
Malum ülke gündemi ile dertleniyoruz bir şey yapasımız gelmiyor. Ondandır.havaları anlarım geleceğe karşı umutsuzluğu anlarım ama hanımefendi bugünlerde kırgın hissediyorum dediğinde
Zam ve Suriyeliler ? Diye örnek vermeniz nedenmerakımdan soruyorum .
Ben mesela zamlara ve Suriyelilerle karşı kırgın hissetmem kendimi , hani sitem olabilir , sinir olabilir ama yani zamlara ve (Allahın da yarattığı farklı ırklara karşı bi kırgınlığım olmaz )Malum ülke gündemi ile dertleniyoruz bir şey yapasımız gelmiyor. Ondandır.
Burda mesele sadece Allah'ın yaratması mı sizce.? Her şeyi Allah yarattı ona bakarsanız en iyisinden en kötüsüne. Kişisel fikrinize saygı duyuyorum. Ama herkes sizin gibi düşünmüyor olabilir.Ben mesela zamlara ve Suriyelilerle karşı kırgın hissetmem kendimi , hani sitem olabilir , sinir olabilir ama yani zamlara ve (Allahın da yarattığı farklı ırklara karşı bi kırgınlığım olmaz )![]()
Depresyon?Kendimi bu aralar çok garip bir şekilde kırgın hissediyorum hiç bişey yapmak istemiyorum neden acaba kızlarrr
Siyasi görüş bildirecek bir konu değil diye anlatmaya çalıştım ama açıkça dile getirmek gerekiyor demek kiBurda mesele sadece Allah'ın yaratması mı sizce.? Her şeyi Allah yarattı ona bakarsanız en iyisinden en kötüsüne. Kişisel fikrinize saygı duyuyorum. Ama herkes sizin gibi düşünmüyor olabilir.
Boğaz reflümden sonra bi de depresyonDepresyon?
Herkesin insanlığına laf etmek size mi kaldı ? Ülkenin büyük çoğunluğuna diyorsunuz farkındaysanız. Sizinle burada siyaset tartışmayacağım elbette. Fakat kimseyi sizinle aynı düşünmüyor diye bu şekilde itham edemezsiniz.Siyasi görüş bildirecek bir konu değil diye anlatmaya çalıştım ama açıkça dile getirmek gerekiyor demek kihanımefendi muhtemel olarak bunları kastetmemiştir… Ayrıca farklı sebepler yüzünden başkalarına öfke duymak mantıklı gelmiyor bana . Herkes insancıl olamıyor haklısınız .
Amaaaan ne depresyonu boşver hayat kısa hava güzel ye iç gezBoğaz reflümden sonra bi de depresyon
Hanımefendi gibi hissediyorum bende
Ben kimsenin insanlığına laf etmedim konu karmaşanız üzerine bir de yanlış anlamalar eklendi , Ben sizin aksinize herkesin fikir düşüncesine hayat yaşantısına veyahut ırkına saygı duyuyorumHerkesin insanlığına laf etmek size mi kaldı ? Sizinle burada siyaset tartışmayacağım elbette. Fakat kimseyi sizinle aynı düşünmüyor diye bu şekilde itham edemezsiniz.
ahhhhsahahajsfjjsaf bilmemhavaları anlarım geleceğe karşı umutsuzluğu anlarım ama hanımefendi bugünlerde kırgın hissediyorum dediğinde
Zam ve Suriyeliler ? Diye örnek vermeniz nedenmerakımdan soruyorum .
Herkes insancıl olamıyor derken neyi kastettiniz peki? Laf salatasına gerek yok. Burda mesele ırk ayrımı değil. Siz öyle anladiysaniz sizin sorununuz. Benim kastettiğim durum bambaşkaydı. İnsanlığa çeken sizsiniz.Ben kimsenin insanlığına laf etmedim konu karmaşanız üzerine bir de yanlış anlamalar eklendi , Ben sizin aksinize herkesin fikir düşüncesine hayat yaşantısına veyahut ırkına saygı duyuyorumsiz bu lafı bana derken öyle misiniz peki ?
İnsancıl değilsin yazıklarım olsun...ahhhhsahahajsfjjsaf bilmemzamlar nedeniyle her istediğimi alamamak beni üzüyor mesela. belki konu sahibesini de etkiliyordur. suriyelilere de ne diyeyim onları orda burda görmek bile beni aşırı geriyor gereksizler.....
Bak mesela diğer arkadaşın aksine sizin yorumunuzu gayet yerinde buldum zamlar hepimizi üzüyor belimizi büküyorahhhhsahahajsfjjsaf bilmemzamlar nedeniyle her istediğimi alamamak beni üzüyor mesela. belki konu sahibesini de etkiliyordur. suriyelilere de ne diyeyim onları orda burda görmek bile beni aşırı geriyor gereksizler.....
Birilerinin ırkına saygı duyulur ancak mülteciler yüzünden ülkemizin suan girdigi ve gelecekte yaşanacak sıkıntılar ortada öncelik bizim halkımız ve çocuklarımız siz bu durumu önemsemiyor olmayabilirsiniz ama ekonomi yüzünden intihar eden çok insan varBen kimsenin insanlığına laf etmedim konu karmaşanız üzerine bir de yanlış anlamalar eklendi , Ben sizin aksinize herkesin fikir düşüncesine hayat yaşantısına veyahut ırkına saygı duyuyorumsiz bu lafı bana derken öyle misiniz peki ?
Ha ayrıca insancıl kelimesinin kelime anlamının insanlığa laf etmek olduğunu düşünüyorsanız o sizin probleminiz![]()
İnsancıl kelimesinin anlamını “ insanlığa laf etmek” olarak algılayan siz ne salatası yaptınız merak ettimHerkes insancıl olamıyor derken neyi kastettiniz peki? Laf salatasına gerek yok. Burda mesele ırk ayrımı değil. Siz öyle anladiysaniz sizin sorununuz. Benim kastettiğim durum bambaşkaydı. İnsanlığa çeken sizsiniz.
Haaa ondan hanfendi. İyi akşamlarİnsancıl kelimesinin anlamını “ insanlığa laf etmek” olarak algılayan siz ne salatası yaptınız merak ettimırk ayrımı yapmadım diyorsunuz “Suriyelilere dem vuruyorsunuz neyi kastettiniz Suriye’nin yüz ölçüsünü mü ? İyi akşamlar hanımefendi
![]()