Garip bir şekilde kırgınım ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

my mister

Kafam insan kaldırmıyor…
Pro Üye
Anneler Kulübü
17 Haziran 2024
2.087
14.421
123
Kendimi bu aralar çok garip bir şekilde kırgın hissediyorum hiç bişey yapmak istemiyorum neden acaba kızlarrr

Ben yataktan çıkmak dahi istemiyorum nedense değer verdiğim insanlar bugünlerde beni hiç umursamıyor gibi hissediyorum , sanki insanlara karşı soğumuş hissediyorum derler ya insan sevmiyorum bu aralar böyleyim
Bende siz gibiyim 🤣🤣

havalar, zamlar, ülkece geleceğe karşı sıfır umut veya suriyeliler yüzünden olabilir mi? beni bunlar etkiliyor
havaları anlarım geleceğe karşı umutsuzluğu anlarım ama hanımefendi bugünlerde kırgın hissediyorum dediğinde
Zam ve Suriyeliler ? Diye örnek vermeniz neden 😁 merakımdan soruyorum .

havaları anlarım geleceğe karşı umutsuzluğu anlarım ama hanımefendi bugünlerde kırgın hissediyorum dediğinde
Malum ülke gündemi ile dertleniyoruz bir şey yapasımız gelmiyor. Ondandır.

Malum ülke gündemi ile dertleniyoruz bir şey yapasımız gelmiyor. Ondandır.
Ben mesela zamlara ve Suriyelilerle karşı kırgın hissetmem kendimi , hani sitem olabilir , sinir olabilir ama yani zamlara ve (Allahın da yarattığı farklı ırklara karşı bi kırgınlığım olmaz ) 😁🙏🏻

Ben mesela zamlara ve Suriyelilerle karşı kırgın hissetmem kendimi , hani sitem olabilir , sinir olabilir ama yani zamlara ve (Allahın da yarattığı farklı ırklara karşı bi kırgınlığım olmaz ) 😁🙏🏻
Burda mesele sadece Allah'ın yaratması mı sizce.? Her şeyi Allah yarattı ona bakarsanız en iyisinden en kötüsüne. Kişisel fikrinize saygı duyuyorum. Ama herkes sizin gibi düşünmüyor olabilir.

Burda mesele sadece Allah'ın yaratması mı sizce.? Her şeyi Allah yarattı ona bakarsanız en iyisinden en kötüsüne. Kişisel fikrinize saygı duyuyorum. Ama herkes sizin gibi düşünmüyor olabilir.
Siyasi görüş bildirecek bir konu değil diye anlatmaya çalıştım ama açıkça dile getirmek gerekiyor demek ki 😊 hanımefendi muhtemel olarak bunları kastetmemiştir… Ayrıca farklı sebepler yüzünden başkalarına öfke duymak mantıklı gelmiyor bana . Herkes insancıl olamıyor haklısınız .

Siyasi görüş bildirecek bir konu değil diye anlatmaya çalıştım ama açıkça dile getirmek gerekiyor demek ki 😊 hanımefendi muhtemel olarak bunları kastetmemiştir… Ayrıca farklı sebepler yüzünden başkalarına öfke duymak mantıklı gelmiyor bana . Herkes insancıl olamıyor haklısınız .
Herkesin insanlığına laf etmek size mi kaldı ? Ülkenin büyük çoğunluğuna diyorsunuz farkındaysanız. Sizinle burada siyaset tartışmayacağım elbette. Fakat kimseyi sizinle aynı düşünmüyor diye bu şekilde itham edemezsiniz.

Boğaz reflümden sonra bi de depresyon😁🤭
Hanımefendi gibi hissediyorum bende
Amaaaan ne depresyonu boşver hayat kısa hava güzel ye iç gez
Değmiyor depresyona
Yemeyi severim boğaz reflüsü benim için üzücü bir hastalık

Herkesin insanlığına laf etmek size mi kaldı ? Sizinle burada siyaset tartışmayacağım elbette. Fakat kimseyi sizinle aynı düşünmüyor diye bu şekilde itham edemezsiniz.
Ben kimsenin insanlığına laf etmedim konu karmaşanız üzerine bir de yanlış anlamalar eklendi , Ben sizin aksinize herkesin fikir düşüncesine hayat yaşantısına veyahut ırkına saygı duyuyorum 😁 siz bu lafı bana derken öyle misiniz peki ?
Ha ayrıca insancıl kelimesinin kelime anlamının insanlığa laf etmek olduğunu düşünüyorsanız o sizin probleminiz 🤭

ahhhhsahahajsfjjsaf bilmem 😅😅😅 zamlar nedeniyle her istediğimi alamamak beni üzüyor mesela. belki konu sahibesini de etkiliyordur. suriyelilere de ne diyeyim onları orda burda görmek bile beni aşırı geriyor gereksizler.....

Ben kimsenin insanlığına laf etmedim konu karmaşanız üzerine bir de yanlış anlamalar eklendi , Ben sizin aksinize herkesin fikir düşüncesine hayat yaşantısına veyahut ırkına saygı duyuyorum 😁 siz bu lafı bana derken öyle misiniz peki ?
Herkes insancıl olamıyor derken neyi kastettiniz peki? Laf salatasına gerek yok. Burda mesele ırk ayrımı değil. Siz öyle anladiysaniz sizin sorununuz. Benim kastettiğim durum bambaşkaydı. İnsanlığa çeken sizsiniz.

ahhhhsahahajsfjjsaf bilmem 😅😅😅 zamlar nedeniyle her istediğimi alamamak beni üzüyor mesela. belki konu sahibesini de etkiliyordur. suriyelilere de ne diyeyim onları orda burda görmek bile beni aşırı geriyor gereksizler.....
İnsancıl değilsin yazıklarım olsun...

Bak mesela diğer arkadaşın aksine sizin yorumunuzu gayet yerinde buldum zamlar hepimizi üzüyor belimizi büküyor 🤣

Ha ayrıca insancıl kelimesinin kelime anlamının insanlığa laf etmek olduğunu düşünüyorsanız o sizin probleminiz 🤭
Birilerinin ırkına saygı duyulur ancak mülteciler yüzünden ülkemizin suan girdigi ve gelecekte yaşanacak sıkıntılar ortada öncelik bizim halkımız ve çocuklarımız siz bu durumu önemsemiyor olmayabilirsiniz ama ekonomi yüzünden intihar eden çok insan var

Herkes insancıl olamıyor derken neyi kastettiniz peki? Laf salatasına gerek yok. Burda mesele ırk ayrımı değil. Siz öyle anladiysaniz sizin sorununuz. Benim kastettiğim durum bambaşkaydı. İnsanlığa çeken sizsiniz.
İnsancıl kelimesinin anlamını “ insanlığa laf etmek” olarak algılayan siz ne salatası yaptınız merak ettim 😁 ırk ayrımı yapmadım diyorsunuz “Suriyelilere dem vuruyorsunuz neyi kastettiniz Suriye’nin yüz ölçümünü mü ? İyi akşamlar hanımefendi 🤣

İnsancıl kelimesinin anlamını “ insanlığa laf etmek” olarak algılayan siz ne salatası yaptınız merak ettim 😁 ırk ayrımı yapmadım diyorsunuz “Suriyelilere dem vuruyorsunuz neyi kastettiniz Suriye’nin yüz ölçüsünü mü ? İyi akşamlar hanımefendi 🤣
Haaa ondan hanfendi. İyi akşamlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X