garip komşular

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
Ya kızlar bir dert değil ama danışmak istedim.Ben nezih bi sitede oturuyorum daha doğrusu oturuyodum son zamanlarda garip insanlar taşındı bi kaç tane bide grup oldu sürekli kim nereye gidiyo falan onun derdindeler sabahtan akşama kadar dedikodu yapıyolar.Bizim karşı apartmanda oturan bi kızı gece 4te falan görmüşler adam babama söylüyo bunu düşünün adam bide yani grup kadınlardan oluşuyo ama kocalarıda dedikoducu işte.Biz muhattap olmuyoruz ama annemin aralarında konuştuğu biri var öyle biri değil ama oda onlarla takılıyo yalnızlıktan o yüzden annem arada yanlarına gidiyo dedikodu yapmıyolar sen büyütüyosun diyo ama her geçtiğimizde gezmedenmi falan diyolar artık bi yere gitmek bile istemiyorum düşünün annemler niye takıyosun diyoda bilmiyorum niye taktığımı ama hiç hoşuma gitmiyo siz ne dersiniz çok mu büyüttüm?

insan rahatsız olur tabi ama siz öyle gece geç saatlerde eve girip çıkan, gösterişli kıyafetler falan giyen biri değilseniz ilgilerini çekmezsiniz bence

Git gez dönişte gezmeden mi diye sorarlarsa muhtara gittim dersin,işi bırak senden iyi muhtarlar var bizim sitede dedim dersin hahahah diye bide kahkaha :))

Hiç hazzetmem bo oturup kazan kaynatan insanlardan

ahahahaha kaldı mı böyle tipler yaa benım cocuklugumda balkon teyzelerı boyleydıler yarısı ıerde yarısı dısarda camdan sarkann sarkıt teyzelerde ayy bana denk gelseler bı daha dışarı kafalarını çıkaramazlardı

insan rahatsız olur tabi ama siz öyle gece geç saatlerde eve girip çıkan, gösterişli kıyafetler falan giyen biri değilseniz ilgilerini çekmezsiniz bence

öyle ilgi çekicek şeyler yapmıyorum ama her gün çıkıyorum evden o bile ilgilerini çekiyo hayat sana güzel tarzı şeyler diyolar sanane ki yani evden çıkıyorum diye gezdiğimi nerden biliyolar iyi günler de geç yani haksız mıyım

Git gez dönişte gezmeden mi diye sorarlarsa muhtara gittim dersin,işi bırak senden iyi muhtarlar var bizim sitede dedim dersin hahahah diye bide kahkaha :))

Hiç hazzetmem bo oturup kazan kaynatan insanlardan

hahahah iyi fikir valla

Bence de çok saçma, annem babam razıysa ya da biliyorsa elaleme ne benim kaçta gittiğimden geldiğimden.
Kendi hayatlarından sıkılmışlar herhalde heyecanı başkalarının hayatında arıyorlar

bence kafaya takmayın,dedikodu malzemesi bulacak adam her türlü bulur zaten siz de ona üzülürseniz olan size olur,bu sefer de kız aşık mı sarardı soldu son günlerde derler

bu gibi konular hakkında konuşuyorlarsa onlara cevabınız kımın ne yaptığı bizi ilgilendırmez dıye yanıt verebılırsınız en azından size dedıkodu yansıtmazlar

ben de istanbuldan köy gibi bir ilçeye geldim evlenerek, (eşim memur)

benim de komşumun bakışları, oooo yine gezmeden mi geliyorsun,
çok şanslısın mobilyaların ne güzel, ahhhh ahhhh ben iki patikle evlenmiştim bi de sana bak,
televizyonun ne güzel cam gibi gösteriyor, perdelerin ne güzel, ohh evin çok temiz seni çocuğun olunca görücez demesi

alışveriş yaptıktan sonra bizi poşetlerle görünce kriz geçirerek poşetlerime bakması

ve bu lafların herbirinin ardından düşmem, gebelikte kanama geçirmem, defalarca enfeksiyondan hastahanede yatmam

sanki herşeyi bu kadının nazarına bağlıyorum,
şimdi görüşmüyoruz ama yine de dik ve kindar bakışları hep üzerimde,
aynı rahatsızlığı memur olan komşumdan da dinledim o da rahatsız

bunun dışında eşi ile gezen arkadaşım için'' arkadaşını bir erkekle gördüm kimdi artık allah bilir demesi''

aynı sizin komşuları çağrıştırdı bana, çok ama çok sevimsiz bir durum hayatının gözaltına alınması, özenilmesi, ya da lafının edilmesi

Allah bize sabır versin valla kendi hayatları olmayan zavallılar işte insan takmiym desede sinir bozuyo ben artık yolumu değiştirip arka taraftan girip çıkıcam sonunda bunuda yaptırdılar yani

gece gürültüleri dedikodular birbirinin hayatlarını izleyen insanlar oturduğum apartmanda bundan başka bişey yok 3 sene dişimi sıktım ama inan zaman zaman psikolojim bozuldu ve üstüne bi kaç olayda eklenince taşınmaya karar verdik kısacası komşu çok önemli oturduğumuz evi kira verdik ve çıkıyoruz

siz kendinizden emin olduktan sonra millet konuşsun arkanızdan günahları kendi boylarına.şimdi bile belki arkanınzdan konuşacak birşeyler buluyorlardır kendini kastığın halde.ne kadar hareketlerine dikkat etsende onlar bulur konuşacak bir şey.eşimin halasıda sizin gibi komşu dedikoduları yüzünden evini satıp başka yere gitti.kızı kocasından ayrıldıktan sonra annesinin evine yerleşti.eşimin halası çocuğa bakıyordu kızıda çalışıyordu.giydiğine,gezdiğine herşeyine laf ediyorlardı.

komşumla arama mesafe koymak istiyorum ama olmuyor bi şekilde aşıyor o mesafeyi. çozukları çok yaramaz evimdeki çiçekten tut bir sürü süs eşyamı mahvettiler hala taksitini ödediğim eşyalarım mahvoldu.. ben işten çıkmayı düşünüyorum hamileliğim sıkıntılı geçiyor. bunu bile bile bana çocuğuma bakarmısın diyor ve hafta sonu yani izinli olduğum tek gün de .. bakamam uyuyorum rahatsızım diyorum olsun olsun bakarsın diyo kırmak istemiyorum çok güzel zamanlarımız oldu ama beni zorluyor ve ben çok kötüyüm bu durumdan işten çıkacağım yakında ama korkuyorum ya zırt pırt ararsa yine diye çok bunaldım taşınmayı düşünüyorum ev bulamıyorum. ne yapmalıyım yardım edin.

Bizde de vardı bunlardan bir kaç tane. Ben burnumdan ameliyat olduğumda, servis bi süre evin önünden aldı beni. Serviste bizim ordan az kişi olduğundan doblo tipi bir arabaydı. Ani frenle koltuğa çarpmasın diye öne oturuyordum. Kemer takmak için. Bir gün komşulardan biri anneme senin kız her sabah bir arabaya binip gidiyor demiş. Annem de evet servis bi süre evin önünden alıcak demiş. O da ama öne oturuyor bilemedim falan demiş. Ne kadar güldüm bu insanların hallerine anlatamam. Tabi annem durumu anlatmış.

ayyy aynı bizim akrşı komşu . biz sitede oturmuyoruz apartman ama bizim sürekli bizime vi gözetleyen yaptığımız her işe burnunu sokan kendini kızına bakmadan milleti eleştiren dedikodudan başka bir işe yaramayan bir komşuda bizim başımız da var . hiç te büyütmüyorsun haklısın hem onalra ne yaptığımız şeylerden özel hayat denilen şey kalmadı yahu geçen gün pencere siliyorum cevaba bak "napıon kız " bende döndüm dedimki napıo gibi duruyorum akdın içeri girdi . benle konuşmuyo ama annemde kalbini kırmak istemio kadının çok üsüne gelio valla taş olsa çatlar . takma kafana dicem ama olmuo insan takıo :/

Allah bize sabır versin canım ya yeryüzünde bu kadar gereksiz bişey daha yoktur heralde kendi içlerinde napıyolarsa yapsınlarda başkaları niye ilgilendiriyo onları hey Allahım aklıma geldikçe sinirleniyorum

Yok artık ya acınıcak haldeler gerçekten.Sebepsiz yere sinir bozuyolar.

Hamile halinle sana çocuk mu baktırıyo :26: Öyle şey mi olur canım ya istediği akdar kırılsın yani o seni düşünmemiş sen mi düşünüceksin.

Allah bize sabır versin canım ya yeryüzünde bu kadar gereksiz bişey daha yoktur heralde kendi içlerinde napıyolarsa yapsınlarda başkaları niye ilgilendiriyo onları hey Allahım aklıma geldikçe sinirleniyorum

aynen allah yardımcımız olsun . hayır kadın la bir gram samimiyetim yok herşeye muhalefet nişanlıyım sürekli soruo nie nişanlın hiç gelmedi gelse de görsek . asslında nişanlım geldi ama o görmesin diye elimden geleni yapıyorum hayır sanane yani bnm nişanlımdan boş insanlar böyleleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…