Hamile halinle sana çocuk mu baktırıyo :26: Öyle şey mi olur canım ya istediği akdar kırılsın yani o seni düşünmemiş sen mi düşünüceksin.
ayyy aynı bizim akrşı komşu . biz sitede oturmuyoruz apartman ama bizim sürekli bizime vi gözetleyen yaptığımız her işe burnunu sokan kendini kızına bakmadan milleti eleştiren dedikodudan başka bir işe yaramayan bir komşuda bizim başımız da var . hiç te büyütmüyorsun haklısın hem onalra ne yaptığımız şeylerden özel hayat denilen şey kalmadı yahu geçen gün pencere siliyorum cevaba bak "napıon kız " bende döndüm dedimki napıo gibi duruyorum akdın içeri girdi . benle konuşmuyo ama annemde kalbini kırmak istemio kadının çok üsüne gelio valla taş olsa çatlar . takma kafana dicem ama olmuo insan takıo :/
benim evimde kuzey cephede. hemen yan tarafında apartman var.
tam karşı tarafımda yaşlı teyze oturuyo... tek başına 80 yaşında falan.
ya büyük konuşmuyorum hoş görüyorum, yarın birgün bende yaşlanacağım sonuçta.
ama kadın bana takmış durumda. ilk taşındığım zamanlar penceresini perdesini sonuna kadar açmazdı yalnızca ben camı falan açarken balkona çıkar bakardı...
bende derdim yaşlı kadın yazık yalnız yaşıyo diye...
sonra bigün daha yeni ben balkona çamaşır ipini geçirirken demire çıkmış nası bağrıyo öyle yapma şöyle bağla falan:)
hey allam ben şok oldum başta anlamadım neye bağrıyo teyze diyorum sonra ben hallederim teyze tamam falan diyince bozuldu içeri girdi...
sonra hayırlı olsuna komşularla gidince o da gelmiş, sen niye bana soğuk davranıyosun diyo!
daha evleneli taşınalı 1 ay olmuş düşünün.. ben de teyze soğumdur ben sevmem pek konuşmayı ondan dedim:)
şimdide maşşallah balkonları 2 tane yan apartmanın kadın benim eve bakan balkond oturuyo sürekli ve evimin balkonuda yok yani yatak odasında küçücük bir balkon var.
yemek falan yapınca açıyorum camı falan ama kadının gözler bizim evde...
7\24 bizim evi izliyo...
eşim evin içinde bana sarılıyo iş yaparken falan artık paranoya oldu aşkım teyze bakıyo diyorum...
o kadar taktı kadın yani... izlediiğini bi kaç kez gördüm çünkü...
şimdi de balkona çıkar bizim eve dönük sandalyesi perdeyi camı sonuna kadar açar gözü bizim evde....
ya kesinlikle kınamıyorum niye böyle yapıyo diye kadının canı sıkılıyo olabiilir yanlız yaşıyo falan... ben de o duruma düşebilirim...
ama yalnız bana karışmaz bakmaz...
geçen yolun karşı tarafındaki apartmanda kızı oturuyo hiç gelip gitmez...
oraya doğru bağrıyo.. bağırtı sesiyle uyandım sabah.. kadın sanırım halı çırpıyomuş balkondan nasıl bağrıyo utanmaz seni...
gelirsem gösteririm sana terbiyesiz az çırptın biraz daha çırp küfürler falan:26:
korktum resmen... bi çocuk oyun oynar aşağıda gene bağırtı çağırtı gidin başka yerde oynayın diye...
sevgi dolu yumuşak huylu bi nine değil yani... tabi bide karşı komşum var o da kısaca analatıyım o da yaşlı ama en fazla 60 yaşında..
inanırmısınız ya ben dış kapıyı açınca o da açıyo nereye gidiyosun diyo:)
eve girerken gene aynı durum tam giriyorum gene açıyo kapıyı terlik falan alırmış gibi yapıp nerden geliyosun ne aldın diye soruyo....
gerçekten abartmıyorum... ya eşim bana o kadar sormaz bir iki kez cevap verdim onada baktım bilerek yapıyo o kapıya çıkınca hemen hızlıca bakmadan içeri girdim...
sonra bi baktım diğer apartmandaki kadınlar selamımı bile almıyo:)
sonra teyzeye gene hesap vermeye başladım da gene iyi diğerleri de çünkü karşı komşum mahallenin muhtarı gibi bi kaç kez başlarda komşu hakkıdır falan diyip arlarına karışmıştım ama dedikodu milletee hesap sorma bide ben 24 yaşındayım 60 yaşındaki insanlarla konuşabileceğim ne var diyip şuan sadece selamımı veriyorum o kadar...
ya o yüzden hep dua ediyorum yaşlanınca beni şöyle sevimli tadlı dilli biri yap allahım diyeSenin komşular da çok fenaymış canım yaTeyze sanırsam yalnızlıktan yapıyo o yaşlarda beyinde biraz gittiği için çok yadırgamamak lazım ama aşırıya kaçmış hakkaten.2.anlattığınsa tam şok yani kapıyı açınca açması falan bu kadarda olmaz pes yani :26:
benim evimde kuzey cephede. hemen yan tarafında apartman var.
ama kadın bana takmış durumda. ilk taşındığım zamanlar penceresini perdesini sonuna kadar açmazdı yalnızca ben camı falan açarken balkona çıkar bakardı...
sonra bigün daha yeni ben balkona çamaşır ipini geçirirken demire çıkmış nası bağrıyo öyle yapma şöyle bağla falan:)
hey allam ben şok oldum başta anlamadım neye bağrıyo teyze diyorum sonra ben hallederim teyze tamam falan diyince bozuldu içeri girdi...
sonra hayırlı olsuna komşularla gidince o da gelmiş, sen niye bana soğuk davranıyosun diyo!
daha evleneli taşınalı 1 ay olmuş düşünün.. ben de teyze soğumdur ben sevmem pek konuşmayı ondan dedim:)
şimdide maşşallah balkonları 2 tane yan apartmanın kadın benim eve bakan balkond oturuyo sürekli ve evimin balkonuda yok yani yatak odasında küçücük bir balkon var.
7\24 bizim evi izliyo...
eşim evin içinde bana sarılıyo iş yaparken falan artık paranoya oldu aşkım teyze bakıyo diyorum...
şimdi de balkona çıkar bizim eve dönük sandalyesi perdeyi camı sonuna kadar açar gözü bizim evde....
ya kesinlikle kınamıyorum niye böyle yapıyo diye kadının canı sıkılıyo olabiilir yanlız yaşıyo falan... ben de o duruma düşebilirim...
oraya doğru bağrıyo.. bağırtı sesiyle uyandım sabah.. kadın sanırım halı çırpıyomuş balkondan nasıl bağrıyo utanmaz seni...
gelirsem gösteririm sana terbiyesiz az çırptın biraz daha çırp küfürler falan:26:
korktum resmen... bi çocuk oyun oynar aşağıda gene bağırtı çağırtı gidin başka yerde oynayın diye...
sevgi dolu yumuşak huylu bi nine değil yani... tabi bide karşı komşum var o da kısaca analatıyım o da yaşlı ama en fazla 60 yaşında..
eve girerken gene aynı durum tam giriyorum gene açıyo kapıyı terlik falan alırmış gibi yapıp nerden geliyosun ne aldın diye soruyo....
gerçekten abartmıyorum... ya eşim bana o kadar sormaz bir iki kez cevap verdim onada baktım bilerek yapıyo o kapıya çıkınca hemen hızlıca bakmadan içeri girdim...
sonra teyzeye gene hesap vermeye başladım da gene iyi diğerleri de çünkü karşı komşum mahallenin muhtarı gibi bi kaç kez başlarda komşu hakkıdır falan diyip arlarına karışmıştım ama dedikodu milletee hesap sorma bide ben 24 yaşındayım 60 yaşındaki insanlarla konuşabileceğim ne var diyip şuan sadece selamımı veriyorum o kadar...
Nefret ediyorum apartmanda yasamaktan bazen ben de. Imkanim olsa da mustakil bi evde yasasam keske.
Bizim de ust katimizda Allahin cezasi bir cift var. Aralarinda 25 yas varmis. Sabaha kadar hic uyumadiklarini dusunuyorum, cunku takir tukur terlik sesleri hic eksik olmuyor. Gecenin ucunde dogum gunu partisi baslattiklari, evde sabah aksam darbuka caldiklari:)), biz uyarmak maksatli tavana tik tik vurdugumuzda muzigi son ses actiklari falan oldu. Ama beni asil nefret ettiren gece sesleri. Uykumdan uyandiriyor bazen bogurmeleri. Onlar yuzunden evlilikten, cinsellikten igrendigim oluyor bekar olmama ragmen.
ya bide anlamadığım yaşını başını almış insanlar bunlar...cnm sürekli gözetlenmek, hesap vermek ne kadar kötü,
benim de bir komşum her yaptığımı gözetler, kıskanır,
ilişkimi kestim ama sinsi, kindar ve kıskanç bakışları hissediyorum ve çook rahatsız oluyorum
cidden sıkıcı bir durum
Ya biz apartmanda yaşamıyoruz 2 katlı ev alt katta halam oturuyo.
Yaşadığımız yer güzel bi semt değil hatta biz burada oturduğumuzu söyleyince şaşırıyolar:26:
Karşımızdaki apartmanda 2 bayan var sağolsunlar onlar yüzünden balkona çıkıp oturamıyoruz bile
Bizi çok garipsiyo onlar
Annemle babam çıkarlar mesela balkona tavla oynarlar annemin arkadaşı gelir mesela balkonda tavla oynarlar yer içeriz güleriz,müzik falan dinleriz (rahatsız etmeden tabi)
Balkondan kafalarını uzatıp bakıyolar ya çok garip geliyoruz onlara ailecek
Birde bir abla daha var kendisi aşırı dinci :26:
Biraz süslü giyinsek açık değil ama kesinlikle hemen "Hah şuna bak nasıl giyinmiş terbiyesiz" diyo çok sinirime gidiyo öyle komşular..
Bu tip insanlar balkonda da rahat vermez insana.İstediğini giyersin onaneymiş ya bide terbiyesiz diyo üstüneBenimkiler kötü laf kullanmadı Allahtan duymadım ama duyarsam yapıştırırım bi tane
ayy canım yalnız değilmişim demek ki.7/24 kapısının önüne sandelyeyi koyup,saatlerce oturup bizim evi filan gözleyerek dedikodu yapan bir komşu teyze var benim başımda da. bir de utanmadan beni şikayet etmiş anneme,hakaretvari bir tarzda hem de. Gözlediğini farketmiştim şimdi emin oldum.benim evimde kuzey cephede. hemen yan tarafında apartman var.
7\24 bizim evi izliyo...
aynen canım..ayy canım yalnız değilmişim demek ki.7/24 kapısının önüne sandelyeyi koyup,saatlerce oturup bizim evi filan gözleyerek dedikodu yapan bir komşu teyze var benim başımda da. bir de utanmadan beni şikayet etmiş anneme,hakaretvari bir tarzda hem de. Gözlediğini farketmiştim şimdi emin oldum.işleri güçleri insanlarda kusur bulup kendilerini rahatlatmak,yaşlarına da güvenerek saygısızca konuşuyorlar insanlarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?