Gay alt kat komşumuz...

vallahi denizim böyle diken üstünde yaşıyacaksam ya onlar gider o apartmandan yada ben...
fiili rahatsızlık vermelerini mi bekliycem oturup
verdikleri psikolojik rahatsızlık yetmez mi?

ben çevremde toplumüstü anormal insanlar görmekten hazetmeyen bi tipim

Arkadaşlar burada eşcinsellik normal midir ya da değil midir tartışması yapmıyoruz ki .Konu bu noktaya geldi :)) Tabiki sapkınlıktır hatta sapıklıktır .Ama burada tartışılan ve arkadaşın sorduğu" böyle bir komşunuz olsa ne yapardınız" ? sorusu.Belki yorumlarımızı sorulan soruya göre yaparsak daha iyi olur.Sevgiler .....

Ama adam travestiymiş.
Cahallığımı maruz görün ama travesti olunca para karşılığında olmuyo mu CADIARZU
Yani kadın kıyafetleri falan giyiyormuş.fisfisfis
Olayı dini boyutta değerlendirmek ayrı bi durum zaten onun günahı kendine..

cubugum kişilerin bu yönde eğilimi olabilir
ki zaten insanlarda az da olsa karşı cins hormonu da salgılanmakta
sorun burda değil

tedaviden kaçıp bunun süreklilik haline gelmesi sorun teşkil eder
bi erkekle sapıkça bir birliktelik yaşamaktan utanmayıp tedavi olmaktan utandığını söylüyorsa kişi bunun inandırıcılığı 0dır bence

ailelere çok iş düşüyor burda

dini boyutu ise zaten tartışma götürmez bellidir sinirlar; erkeğin erkekle kadının kadınla ilişkisi zinadan bile daha büyük bi günah!

kim ne derse desin...bu tür ilişkiler gay,lez vs..
normal ilişkiler değildir..bunu yapan insanda normal insan değildir...
bu tıptada,toplumda da böyle bilinir

Upsss Uyarı..
http://www.kadinlarkulubu.com/8055426-mesaj165.html

Ayrıca lütfen konuyu dini boyuta taşımayalım,sosyal açıdan tartışalım rica ediyorum,dini konularda yazışmak yasak.
Sebep:Hep tartışma çıktığı için din ve siyaset gibi iki keskin kılıç yasaklanmıştır....

Eşcinseller vb. ile aynı toplulukta yaşamak

Liberal demokratik rejimde, sosyal ve ahlaki çoğulculuğun giderek hakim olduğu, herhangi bir dinin değerlerinin yükselen değerler içinde yerinin azaldığı bir ortamda yaşamak durumunda olan Müslümanlar, başkaca bir zaruret, meşru fayda ve zarar yoksa, kendilerine göre "ayıp ve günah" olanı açıkça yapan, işleyen, uygulayan ve kınanmaları da yasak olan kimselerden uzak yerlerde, onlarla asgari ilişki içinde yaşamaya çalışırlar.

İslam barış ve müsamaha dini olmakla beraber her ikisinin de sınırları vardır.

Dindaşları tarafından ayıp ve günah açıkça işlendiğinde Müslümanlar öncelikle bunu, (mümkün oluyorsa, daha kötü bir sonuç doğurmuyorsa) bizzat veya (bu olmuyorsa, vakti geçmiyorsa) ilgili mercilere başvurarak fiilen engellemeye çalışırlar. Bu mümkün değilse öğüt vererek, kınayarak, fiilin kötülüğünü açıklayıp karşı tarafı ikna etmeye çalışarak önüne geçme teşebbüsünde bulunurlar, bu da olmuyorsa o kimselerden uzak dururlar, onları cesaretlendirecek, ayıbı ve günahı tabii hale getirecek davranışlarda bulunmazlar.

Farklı inanç sahipleri Müslümanların topraklarına veya dinlerine karşı (bunlara zarar vermek üzere) savaş açmadıkça onlarla "iyilik ve adalet" çerçevesinde ilişki kurarlar.

Peki bu kurallar liberal, çoğulcu demokratik rejimlerde nasıl işleyecek?

Bu rejimlerde de:

1. İslam'a göre ayıp ve günah olana -şahıslara yönelik olmamak, yalnızca fiil kastedilmek şartıyla- "Bize göre ayıp ve günahtır" demek serbesttir.

2. Kimse kimseyi belli bir yerde (bölge, mahalle, apartman&#8230 oturmaya mecbur edemez; muhafazakâr Müslümanlar değerlerini en iyi nerede koruyabilirlerse oralarda oturmayı tercih ederler.

3. Kimse kimseyi dost ve arkadaş olmaya mecbur edemez. Muhafazakâr Müslümanlar dostlarını ve arkadaşlarını "açıkça ayıp ve günah" işlemeyenler arasından seçerler. Diğerleriyle -zaruri olanlar dışındaki- ilişkileri ise onları ıslah etme amacına yönelik olur. Asla günaha ve ayıba taviz vermezler, onların tabiileşmesine katkıda bulunmazlar.

4. Mecbur olmadıkça ayıbın ve günahın hukuki kural olmasına ve meşruiyet kazanmasına oy ve destek vermezler.

5. Sivil toplum dayanışmalarında sıra "ayıp ve günahı işleme" hakkına gelince "Bizi bu konuda mazur görün, sizi desteklememiz mümkün değildir" derler, birlikte hareketi evrensel iyilere ve iyiliğe bırakırlar.

6. İnsan hakları belgelerinde "genel ahlaka aykırılık" bir hürriyeti kısıtlama sebebi olarak kabul edilmektedir. Ülkemizde eşcinselliğin "ahlaksızlık, genel ahlaka aykırılık" bakımından değerlendirilmesi hukuk adamları arasında ihtilafa sebep olmuş, bazıları "Bu ahlaksızlık değildir" demişler, bazıları ise "Ahlaksızlıktır" hükmünü benimsemişlerdir. Küreselleşmenin, "dini, milli, yerel kültürleri" silip süpürmesine imkan verilmemeli, medeniyetine ve kültürüne bağlı olanlar, kendi kültür değerlerini korumak için tedbir almalı, bu meyanda "Bizim dinimizde ve kültürümüzde ahlaka aykırı olanı, halkımızın genellikle böyle kabul ettiği davranışları" genel ahlaka aykırı olarak değerlendirmeli ve hürriyetlerin kısıtlanmasında bu ilkenin kullanılmasına destek verilmelidir.

hayrettin karaman..

bu kisi az cok kendini açıkda olsa ne oldugunu belli etmiş böyle insanlardan aslında korkmamak lazım günahı sevabı kendi boynuna ve bu isler biraz zevk meselesi hemende cocuğumuz etkilenecek diye bir sey yok bence komsunuzda ayıp etmis
bir cok insana iğrenç gele bilir bu konu banada ama insanlarıda değistiremeyiz ve onların özel hayatı

ya kendini belli etmeden aramızda yasayan sapıklar malesef sübyancı arkadasının karısına bakan hatta apacık teklifte bulunan bir genc kız oldugu halde evli erkeklere kur yapıp hatta ilk teklifi bile onlar yapan bir sürü sapık zihniyet ve bir coğunu tanıyoruz ya onlar davranısları mide bulandırıcı bir cok kisi var cevrede bu insanlara ne yapacağız malesef herkesi hayatımızdan soyutlayamıyoruz

Son düzenleme:
bence takma kafaya, benim üst komşum bir zamanların meşhur erkek!! dansözü alexti hiç de rahatsız olmadım, bence sen de gereksiz yere takıyorsun, ben gay komşuyu sapık komşuya tercih ederim, düşüncene mesela 3 abaza aynı evde aman aman asansöre binemem ben onlarla :)

olayın dını boyutunu dusunursek tabııkı.. zınanın her turu ne olursa olsun kesınlıkle yasak.. haram.. kaldıkı bu tarz sapkın ılıskıler..erkegın erkekle kadının kadınla..benımde dusuncemı kurcalamıyor degıl.. ve bıraz once baktım kı Kur'anda bu tarz ılıskılerle ılgılı kesın ve net cızgılerle belırtılmıs kurallar var.. Rabbım dogru youndan ayırmasın bu tarz sapkınlıklara yoneltmesın her kım olursa olsun.. yonelenlerı de bır an once hıdayet verıp dogru yoluna ıletsın.. o ınsanlar ıcın yapabılecegımız en guzel sey hakklarında dua etmek olacaktır.. :Saruboceq:

Burada din boyutunu tartışmıyoruz ki.. Niçin bir ıslam hukuku profesörünün yazısını buraya asma gereği duyuyorsunuz? ıslamda sınırlar bellidir.. Bunu kimse tartışmıyor burada.. Biz sosyolojik boyutu ve toplumsal bakış açısını irdeliyoruz..

tabi mevlana değiliz hiçbirimiz,o büyük düşünürün tırnağı bile olamayız hoşgörü hususunda.

sevimli olmak konusuna gelince buda tartışılır aslında, toplumun büyük bir kısmının gay sandıkları kişiye vurun kahpeye vari bir bakış açısı olduğu düşünülürse...

ben mesleğiniz gereği bu tür hastalarla ilgilenmeniz gerektiğinden daha objektif bakacağınızı düşünmüştüm sadece,ama şunu gözden kaçırmışım ki hastaların dr.ları seçme hakkı nasıl varsa dr.larında hasta seçme hakkı olsa gerek....
sevgiler....

siz rahatsız olabilirsiniz belki bende olabilirdim ama yapacak bişey yok. gayler için ayrı bi apartman veya ilçe yok onlarda herkesle bırlıkte yasayacaklar. belki de çok ıyı bı ınsandır bılemeyız. aynı şeyi bizde yaşıyor olabilirdik bi de bunu düşünmek lazım.

Haklisin dini her sekilde konusmak yasakti:1ninca:
ama durum bana celiskili geldi, Allah'dan gelen hormonlar yuzunden kaynaklanan bir rahatsizlik
diger yandan da din kesin bir dille ters iliskileri reddediyor...

Son düzenleme:
Güzel bir konu olmuş tabi doğru kullanılırsa.

1- Çevreye zarar vermiyorsa kişisel hak,özgürlük adına sesimizi çıkartmazdık..Ama asla muhattapda olmam.

2- Lakin olayları kışkırtıcı özendirici vs gösteriyorsa epey bozulurum zira oğlan çocuğu yetiştiriyorum Allah korusun..Minicik bir zarar ki komşularımızdan yakınırız kimi zaman gerekenleri yapardım..Ya giderdim ya giderdi burada çoğunlukta önemli.Ben nasılki onların ortamında bulunmuyorsam ki çok şükür aynı şeyi onlardan da beklerim.

3-Öncelikle doğuştan olabilir tercihi bayan olmaya daha yatkındır vsvs Asla kınamıyorum.Sadece karşı tarafında kabullenmesini zor olduğunu onlar gayet iyi biliyorlar.Çünkü etkilenme özellikle dediğim gibi yine çocuklarda durup duruken etkilenme olabilir..Herşeyin taklitidini yapıyorlar zaten..

4-Bana göre belirli semtler kurulmalı onlarında insanların kınamalarından rencide etmelerinden bıktıklarını düşünüyorum ki bir insan olarak rahat etmek onlarında hakkı kabul etsekte etmesekte

5-Oğluşuma bu tarz olayların ne denli yalnış olduğunu herzaman anlatmışımdır hastalıklar olasılıklar ve benzeri götürüleri hakkında yinede aynı ortamda bulunmasını istemezdim.Sebebi ise tamamen çocuk olup özenmeye meyilli olmasından kaynaklıdır.

Bana göre tercihlerimiz ne olursa olsun başka kimseyi rahatsız edecek boyutta olmamalı varsa ki görüyoruz sonuçlarınada katlanabilecek yapıda olduğuna düşünüyorum .Günahını vs tartışmam asla bu Allahla onun arasındadır ki her insan için geçerlidir..
Çelişkili bir durum değilmi bir yerde yaşama hakkı bir yerde istenmeme bana göre bu insanların hakları varsa ki var uygun yerler uygun mekanlar olmalı..aa EFENDıM ben heryerde yaşarım derse ki hakkı "eyvallah"Ozaman getiri götürü sonuç ne olursa olsun farketmez katlanılmalı...

Ya bu arada ızmirin göbeğinde koca cadde yürüyoruz ve önde otobüs durağı nasıl kalabalık ayrıca metro çıkışı efendim yukarıdan bir ses "Bakkalllllllllllllll bakkalllllll " bakkal duyar ve hemen efendim der herkez otomatik yukarı bakar ve travesti "jilet varmııı jilet" hiç unutmuyorum en 100 kişi iptal kızaran bozaran kahkayı basan yavu inip alsana demi kardeşim!!:)

Sapıklık diyorsunuz Allahın yarattıklarına. Bazılarınızın yorumlarını okudukça içim katıldı, üzüldüm.
Onca sapıklıklar, sapkınlıklar varken, konu açan üyenin konusu nerelere gelmiş dini fetva verenler, Maşallah Maşallah hayretler içindeyim.

Bu fevkalade bilgilerinizle, ayrı konu açın. Düzgün yerlerden bilgiler edinin paylaşın, konuyu dağıtmayın

Bu gayler biryandan neşeli insanalar oluyor farklılar ilgi çekiciler.
Ama biryandan da seni ürküttüğü gibi ürkütüyor insanı.
İçlerine girdin mi de üzülüyor insan(içlerine girmedim ama görmüştüm birtanesini aile reddetmiş falan)
Ne biliyim zor bir durum.
Yetişkin insanlar için bir sorun değil bence.
Sana bana zararları olmaz.
Ama daha cinsel kimliğini yeni yeni edinen bir çocuk için böyle bir örnek kötü örnektir.
Kapıda asansörde karşılaşsalar konuşması farklı hareketleri farklı hemen çocukta bir soru işareti oluşur bu şiye farklı diye.
Ve bilindiği üzere çocuklar farklı olana ilgi duyabiliyorlar.
Yani sen haksız değilsin ama onlarında yaşamaya hakları var öl diyemeyiz ki Allahın kulu o da işte öyle ya da böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…