Gay alt kat komşumuz...

nasıl onların tercihi derken süper hümasint sevgi böcüğü değilsem ben; karşı çıkanlar da kör kuyuya atıp üzerlerine kireç dökelim tarzında yaklaşmamalı diye düşünüyorum.

kocamın gay olduğunu öğrensem aynı sakinlikle yaklaşamam tabiki de; aynı cinsten biriyle sevişen bir kocamın olması akıl sınılarını zorlar.
ama alt,yan ya da üst komşumun gay olması bende aynı travmayı yaratmaz sonuçta.
belki rahatsız olurum belki olmam ama bu psikolojik birşey.
aslan gibi delikanlı da iki gay gördü diye hadi ben de olayım demez sonuçta.

her konun saygıyla tartışıldığı herkesini birbirinin fikrine saygı gösterdiği bir topik daha

vallahi durum vurun kahpeyeden kahpeye vurmayanlarada vuruna gelmiş. Ya arkdaşlar bu dünya sen ben öteki beri için mevcut değil. Dünya sadece belli bir kesim için dönmüyor. Yaşayan her canlıya saygı duyulmalı(başkasına saygısızlığı yoksa) yoksa mevzuu sen hoş gördün, yok buna saygı duyulmaz vs.. değil. Rahatsız olan vardır olmayan vardır, herkesin kendi düşüncesi ama rahatsız olmayanlarada sen neden rahatsız olmuyorsun diye üstüne gitmek garip.
valla nasıl olduda bu topik buralara geldi anlamadım.

sonuna kadar katılıyorum sanavereliniortak.ama tercih meselesi diyosunuz ya.belki istem dışıdır.hani küçükken ablasının eteğini giyerler.sonradan ben ne yapıyorum diye kendi içinde çatışır ya insan.bence böle bişidir.aman ben erkek olmak istemiyorum.kadınlık bana yakışır diye cinsiyetini değiştirmeye çalışacağını düşünmüyorum arkadaşlar

alkisalkisalkis

Haklısın demek istedğimde bu..

Konu tamamen gaylik normal mi değil miye dönmüş..

gayliğe kimse normal insani bir davranış diyemez zaten, gerek toplumsal gerek dini açıkdan.Bunu herkes biliyor da...konu bu değil..

konumuz Betty nin apartmanında kendi hallerinde yaşayan 2 gay vatandaşa, Bety nin nasıl davranması gerektiği ya da rahatsızlığını nasıl yenmesi gerektiği vs..konularında fikir vermek..

Gayliğin toplumsal ve dini açıdan değerlendirilmesi bu topiğin konusu değil bence..

Son düzenleme:
bu arada betty çapraz alt komşum gay demiş kocam gay dememiş ki. ben bi bağlantı kuramadım kocan yapsa iyi mi durumuyla

kim ne derse desin...bu tür ilişkiler gay,lez vs..
normal ilişkiler değildir..bunu yapan insanda normal insan değildir...
bu tıptada,toplumda da böyle bilinir

Evet normal değiller haklısın dinen tıbben vs vs.. bunu bilmeyen yoktur zaten..tamam..buyrunnnnnnnnn

burda kim gaylik ya da lez.lik normal insani davranışlardır dedi ? (ben mi kaçırdım ?)

Betyy e denilen: kendi hallerine bırak, görmezden gel. vs vs vs..ve türevleri şeklinde yorumlar..

Topic konusu tamamen sapmıştır Bettyy cim..

Neyse beni de anlayan anlamıştır sanırım..

Kişinin tercihi ne doğrultuda olursa olsun özel hayatını ya da ilişkisini herkesin gözü önünde alenen yaşamıyorsa sorun değildir. Kaldı ki bir karı kocada balkonda sevişse tepki verir rahatsız oluruz. Bu arkadaşlarda sadece bir arada görünüyorlar anladığım kadarı ile bunun ötesinde çevreyi rahatsız edecek ya da örnek alınacak bir yakınlaşmaları yok keza olursa karı kocanın balkonda yapactıklarına nasıl tepki veririsek yine öyle tepki veririz.
Kişisel düşüncemde benimde normal gördüğüm bir yaşam tarzı değil.Şahsen kendi tercihim olarak sosyal ilişkiler kurmamaya çalışırım.Ama onlarıda tavır ve davranışlarımda rencide etmem.
Kınadığını yaşama konusuna gelince bu durum allahın lanet ettiği men ettiği bir durum allahın sevmediği bişeyi sadece allah rızası için sevmemek buğuz etmek zaten müslümanın görevi...

Bu kadar....ben de seni alkışlayım bari...alkisalkisalkis

Konunun ana temasına dönelim,

hakkatten onun özel hayatı, ama sonuçta yaşanan çarpık bir ilişki, alt katımda ve benim midemi bulandırdı...sizce yanlış mıyım...?

hissettiklerini sorguluyor ve bu konuda yorumunuzu bekliyor.
Yani betty gibi mi hissederdiniz yoksa ?
Dini boyut yok,eşler duruma dahil değil,gaylik ayıp mı günah mı?tartışılmıyora.s

çok doğru söylüyosun arkadaşım.o dışlasın,sen dışla,ben dışlayım ee bu adam nerde yaşayacak?psikolojisi bozulup bu adam insanlara zarar vermeye başlayacak.sonra da aa bak adam gaymiş,travestiymiş de o yüzden böle davranıyo denilecek.hiçç bizim onları kabullenemediğimiz konuşulmayacak.iş olanağı olmadığı için bedenini satıyolar.yoksa çokk gay aslında işli güçlü.ama ortam onları istemediği için,laf soktukları için altın bileziklerini bırakıp iğrençliklere yöneliyolar ve bunda bizim de payımız var arkadaşlar

betısım haklısın sana hakda verıyom ama!..
bı ınsanın ozel hayatı sonucda buna kımse karısamaz kı..
adam evındede rahat edemıycekse nerde edecek..
adam evınde cınsel hayatınıda yasıyamıycaksa olsun daha ıyı ozaman..
bu hemcınsı bıle olsa yapıcak bısı yokdur..herkes ozgurdur yaşam tarzını secmekde...

ben bu konuda anlayışlı yaklaşamıycam..iğrençlik sapıklık bu başka bişey değil!!
benim kocama bile iç geçirmiyceği ne malum(evli olsam)sonuçta kadın gibi duygulara sahip,evli adam bakmıyım demez.kısacası bende çok rahatsız olurdum ve midem bulanırdı..
burası hollanda değil TÜRKİYE!daha bu kadar geniş olamadık,onlar rahat olmak istiyosa hollandaya gitsin bence

ooo ben komsu olurdum onlarla benim bi kaç arkadaşım vardı öle süper insanlardı kimsede umrumda olmazdı

Bana kalırsa konu sahibi arkadaşım, yanlış düşünüyorsun.
Senin mideni bulandırıyor olabilir, ama bu onun hayatı.
Her mideni bulandıran olayda evini taşısan, ya da karşındakini şikayet etsen sanırım her günün bununla geçerdi.

Sana ne zararı var ?
Normal bir erkek olsa, seni gözleri ile taciz etse, laf atsa daha mı az rahatsız olurdun ?
Bu tip erkekleri savunmuyorum lütfen yanlış anlaşılmasın.
Ama insanı rahatsız edecek bir ton olay olabilir.
Bence bu durumda sizi rahatsız edecek bir şey yok.

Bu o kişinin tercihi, ki ben gayet normal karşılıyorum.
Onları uygunsuz bir vaziyette görmemişsiniz, görseniz dahi kapatırsınız perdenizi bakmazsınız.
Onlar da insan, tercihlerine göre ayrımcılığa mazur kalmalarını doğru bulmuyorum.
Bence haksızsınız

Bir gay normal insanlar gibi evine girip çıkıyor sizi rahatsız edecek (bu rahatsızlık onun gay olduğunu bildiğinizin dışında bişeyler olmalı ) toplum içinde özel hayatını sergilemiyorsa bunun neresi yanlış. Arkadaşıyla gelmiş paketleri indirmişler balkonda beraber kahvaltı yapıyorlarmış.Bunlar o kadar insani hareketlerki nesi ihrenç gelir bunun.

Gelir gelir tabi ben ona birşey diyemem.

Şunu söylemek istiyorum gaylerin çoğunluğu naif ve zararsız insanlardır.Bunun tedavi edilebilecek bir rahatsızlık olmadığı doğuştan olduğu uzun yıllardır bilim tarafından özellikle psikyatrlar kabul edildi.Yani bir tercih değil. Onlarında yaşam hakları var.

insanlar neden başkalarının hayatını bukadar inceler merak eder hiç anlamam ...kime ne sevgilisi olsa nolur olmasa nolur? kapısını kapatınca herkes evinde ne oluyoki mikropmu bulaşıyo? gizli gizli yaşayan kaç kişi var kimbilir yakımızda en azından biliniyo görüşürsün yada görüşmezsin senin seçimin ..ama o insanlarada yazık kimse böyle olmak istemez ...kimsenin başına ne zaman ne gelir bilinmez bizim eski komşumuz 18 yıllık eşini evde erkekle bastı yatakta adam dr.du kadın hala şokta 2 çocukları vardı eeee?ilerde evlatlarımız,torunlarımız olucak nasipse kınamaya gelmez böyle şeyler ..o insanada yazık

Kocana iç geçirmesi problem değil, kocanın ona iç geçirmesi problem olmalı bence sengözlerimebaksanab

neden aso. biz kadınların arasında evli adamlara bakan yok mu.?
var. ..
bu kişinin değerleriyle alakalı. gaylerdede bu değerler var. onlardada ahlak anlayışı var. nasıl biz kadınlarda evli erkeklere bakmak yanlışsa ki arada bunun tersi olanlar maalesef var. gayler içinde yanlış. onlar zaten kendi gibi olanlara bakarlar. asla farklı cinsten hoşlanan erkeklere yanaşmazlar. birbirlerini tanırlar ve anlarlar zaten gay erkek gay erkekle olur .ha erkeğin içinde varsa o başka. ama heteroseksüel bir erkekte bu tarz duygular olmaz. zaten... biseksüelse zaten içinde varsa o başka tabii.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…