kavgacı, gürültücü,dedikoducu insanlarla komşu olmaktansa etliye sütlüye karışmayan, sakin bir gay i komşuluğa tercih ederim. cinsel tercihle terbiye doğru orantılı değil sonuçta. allah cazgır komşulardan korusun bizi
ay çok merak ediyorum
acaba burda hümanizmin altını üstüne getiren hatunların sevgilileri/eşleri gay ilişki kursalar yine böyle hoşgörülü olacaklar mı???
yahu bir derdim varda böyle bi konu açılsa adama demediğinizi bırakmazsınız burda hanimiş de hanimiş agucuk da agucuk naraları atiyosunuz
ilginçsizin vesselam!
Arkadaşlar burada eşcinsellik normal midir ya da değil midir tartışması yapmıyoruz ki .Konu bu noktaya geldi :)) Tabiki sapkınlıktır hatta sapıklıktır .Ama burada tartışılan ve arkadaşın sorduğu" böyle bir komşunuz olsa ne yapardınız" ? sorusu.Belki yorumlarımızı sorulan soruya göre yaparsak daha iyi olur.Sevgiler .....
kim ne derse desin...bu tür ilişkiler gay,lez vs..
normal ilişkiler değildir..bunu yapan insanda normal insan değildir...
bu tıptada,toplumda da böyle bilinir
Kişinin tercihi ne doğrultuda olursa olsun özel hayatını ya da ilişkisini herkesin gözü önünde alenen yaşamıyorsa sorun değildir. Kaldı ki bir karı kocada balkonda sevişse tepki verir rahatsız oluruz. Bu arkadaşlarda sadece bir arada görünüyorlar anladığım kadarı ile bunun ötesinde çevreyi rahatsız edecek ya da örnek alınacak bir yakınlaşmaları yok keza olursa karı kocanın balkonda yapactıklarına nasıl tepki veririsek yine öyle tepki veririz.
Kişisel düşüncemde benimde normal gördüğüm bir yaşam tarzı değil.Şahsen kendi tercihim olarak sosyal ilişkiler kurmamaya çalışırım.Ama onlarıda tavır ve davranışlarımda rencide etmem.
Kınadığını yaşama konusuna gelince bu durum allahın lanet ettiği men ettiği bir durum allahın sevmediği bişeyi sadece allah rızası için sevmemek buğuz etmek zaten müslümanın görevi...
selam kızlar...bir bilene danışayım dedim...
alt çapraz kat komşumuz bir gay...sana ne diyeceksiniz...evet cuma akşamına kadar ben de herkese size ne dedim...
başından anlatayım...bu arkadaş ev sahibi, apartmana ilk taşınanlardan...bir yıldan fazla oturmuş kendi evinde ama rahat bırakmamışlar...sürekli tepki, tavır, laf sokma vs...bıktırmışlar...ben o zaman daha yoktum apartmanda...sonra bu arkadaş taşınmış, evi kiraya vermiş...kiracısı 6 ay kadar önce çıktı, uzun süre evi satılık ilanında durdu ama yüksek bir para istediği için satılamadı...belki de biraz gay olduğundan bilemiyorum...şimdi geri geldi...taşındı yerleşti...bir gece vakti kimseye görünmeden yerleştirdi evini, sabah uyandığımızda yeşil çiçekli perdeleri takılmıştı...millet yine konuşmaya başladı, hatta yan dairesindeki çift kiralık ev aramaya başladılar çıkacaklar...ben hep onu savundum...size ne dedim...onun seçimi hatta belki zorunluluğu dedim...ama cuma akşamı sevgilisiyle geldi...güzel bir arabadan indiler, bagajdan market poşetlerini aldılar, sevgili başındaki spor şapkayı indirdi yüzüne, yüzü seçilmesin diye, boylu poslu bir çocuk...dün sabah da çocuk ekmeklerini alıp geldi...balkonda kahvaltı yapıyolarmış...bir anda tuhaf oldum...midem bulandı...
hakkatten onun özel hayatı, ama sonuçta yaşanan çarpık bir ilişki, alt katımda ve benim midemi bulandırdı...sizce yanlış mıyım...?
Sanırım bunun eğitimle,Yaşam biçiminizlede ilgisi var..
Bana göre hoşgörü gösterilecek bir durum..
Ayrıca Betişin oturduğu yerdede Gay,beraber yaşayan çiftler,Aileler herkes birarada
Ve semtde bunu kaldırabilir yapıda..!
İkiside hasta olabilir...Hormonlarla ilgili bunlar ya..
Googleden araştırsanıza biraz Arkadaşlar..
Bunların tüm hayatı cinsellikmi sanıyorsunuz.
Çalışıyolar,kitap okuyolar,Dostları var,Onlarda pazara gidiyor,Alışveriş yapıyor...
Böyle Dışlayınca İş bulamıyorlar,Para olmayınca Bedenlerini Satıyorlar.
İyi bir çadır kursunlar,hepsini oraya sürelim..
Bence Tedavi Yolalrı Aranmalı,Devlet Ücretsiz Olarak Tedavi etmeli
Dönüşü olamayanlarıda Meslek sahibi yapmalı...
ben bu konuda anlayışlı yaklaşamıycam..iğrençlik sapıklık bu başka bişey değil!!
benim kocama bile iç geçirmiyceği ne malum(evli olsam)sonuçta kadın gibi duygulara sahip,evli adam bakmıyım demez.kısacası bende çok rahatsız olurdum ve midem bulanırdı..
burası hollanda değil TÜRKİYE!daha bu kadar geniş olamadık,onlar rahat olmak istiyosa hollandaya gitsin bence
neden aso. biz kadınların arasında evli adamlara bakan yok mu.?ben bu konuda anlayışlı yaklaşamıycam..iğrençlik sapıklık bu başka bişey değil!!
benim kocama bile iç geçirmiyceği ne malum(evli olsam):delphin:sonuçta kadın gibi duygulara sahip,evli adam bakmıyım demez.kısacası bende çok rahatsız olurdum ve midem bulanırdı..
burası hollanda değil TÜRKıYE!daha bu kadar geniş olamadık,onlar rahat olmak istiyosa hollandaya gitsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?