banlanmış olan arkadaşın arkasından densiz demeniz hoş değil.
ay çok merak ediyorum
acaba burda hümanizmin altını üstüne getiren hatunların sevgilileri/eşleri gay ilişki kursalar yine böyle hoşgörülü olacaklar mı???
yahu bir derdim varda böyle bi konu açılsa adama demediğinizi bırakmazsınız burda hanimiş de hanimiş agucuk da agucuk naraları atiyosunuz
ilginçsizin vesselam!
livata (ters ilişki) dinimizce yasaklanmıştır, bunu destekleyen hoş görende, zemin oluşturanda Allah'a karşı gelmişlerdir..
yok duygusallık yok bilmem nelik bunlar harama kötüye kılıf uydurmaktan öte birşey değildir.
Allah sonumuzu Lut kavmi gibi yapmasın onlarda işe "hoşgörü" ile yaklaşmıştır..
bir hadis sanırım bu olaya nasıl yaklaşmamız gerktiğini açıklar..
"Kim bir kötülük görürse,onu eliyle;gücü yetmezse,diliyle düzeltsin. Buna da gücü yetmezse, kalbiyle buğz etsin. Bu imanın en zayıfıdır.''
Bakın ne kadar çok gay varmış.....
Recimedelim hadi..
ben bu tip olaylara "tercih meselesi" diye bakacak kadar genişleyemedim daha kimse kusura bakmasın
yerim öyle kişisel tercihi be...
Allah insanların tek cins ile yaşayabileceğini düşünseydi tek tip yaratırdı insanları
ne gerek vardi karşi cins yaratmaya?
bu resmen sapkınlıktır
asla saygı duymam, istesem de beceremem tabiatıma aykırı
İşin din boyutunu tartışmıyoruz burada.. Dine taşırsanız tartışma çıkar zira..
ay çok merak ediyorum
acaba burda hümanizmin altını üstüne getiren hatunların sevgilileri/eşleri gay ilişki kursalar yine böyle hoşgörülü olacaklar mı???
yahu bir derdim varda böyle bi konu açılsa adama demediğinizi bırakmazsınız burda hanimiş de hanimiş agucuk da agucuk naraları atiyosunuz
ilginçsizin vesselam!
siz sosyal pencereden bakabilir,
ben de dini pencereden bakabilirim fevkalede bir şekilde..
illa sizin pencerenizden bakmak zorunda değilim..
ay çok merak ediyorum
ilginçsizin vesselam!
:1no2:Olmaz canım benim alkışlayalım ki daha da çoğalsınlaralkisalkisalkis alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?