Gay alt kat komşumuz...

komşular taşınıyor falan diorsunuz adam kendi tercihlerini yaşıyor neden gayler tehlike saçıor gibi görülüyorki heryerde kötü insanlar olarak görülüyor oda onların tercihi sonucta yaradılış meselesi:umursamaz:

bence de kimseyi rahatsız etmediği sürece bi zararı yok...
ne hateroseksüel insanlar var çok daha fazla rahatsızlık veriyorlar...
kimsenin yaşam tarzı kimseyi ilgilendirmez,büyük de konuşmamak lazım çoluk çocuğumuz var...
valla benim çok gay tanıdığım var,cinsel kimliklerini ifşa etmiyorlar ama bilen biliyor...üstü kapalı olunca hiç bi sorun olmuyor,erkek arkadaşlarıyla aynı evde yaşayabiliyorlar...çok iyi işleri,toplumsal satatüsü olan kişiler...ama toplum biliyorsa işler değişiyor...
yani aslında bu da çok yanlış...itiraf etmedikleri sürece sorun yok...ama ortaya itiraf ederlerse vay hallerine...
aslında gaylerin çoğu zararsız ve çok saygılı kişiler oluyor...pek çok heteroseksüele göre daha muhafazakar yaşayanlar da var bence...

ay çok merak ediyorum
acaba burda hümanizmin altını üstüne getiren hatunların sevgilileri/eşleri gay ilişki kursalar yine böyle hoşgörülü olacaklar mı???
yahu bir derdim varda böyle bi konu açılsa adama demediğinizi bırakmazsınız burda hanimiş de hanimiş agucuk da agucuk naraları atiyosunuz
ilginçsizin vesselam!

Hanımlar,
konu dikkat çekici ve hertürlü düşünceye açık,tabii ister istemez hepimizi cezbetti,bende dahil olmak üzerea.s
Amaaa şu malum uyarılarımızdan birini yapmam lazım:
Lütfen lütfen sizden ricam tartışmalara mahal vermeyerek,gay de olsa önce insan olduğu için saygı duymamız gerektiğini hatırlayarak yorum yazalım olur mu?

bettycim böyle hissetmen çok doğal,çünkü bizler kadınız ve kadınlığın gerekliliği neyse o şekilde yetiştirildik,ailelerimiz insana saygıyı,hoşgörüyü,farklı kültürlere de açık olmayı öğretmiş olsalarda hepimizin kendince tabuları var ama karşımızdaki insan cinsiyeti ne olursa olsun,bize saygı duyuyorsa bizde ona aynı saygıyı göstermeliyiza.s

Sen gayet normal bir şekilde hissettiklerini yazmışsın ve kınamamışsın umarım yorum yapan diğer kardeşlerimde birbirlerine ve bahsi geçen insanlarımıza aynı saygıyı gösterirler...

livata (ters ilişki) dinimizce yasaklanmıştır, bunu destekleyen hoş görende, zemin oluşturanda Allah'a karşı gelmişlerdir..
yok duygusallık yok bilmem nelik bunlar harama kötüye kılıf uydurmaktan öte birşey değildir.
Allah sonumuzu Lut kavmi gibi yapmasın onlarda işe "hoşgörü" ile yaklaşmıştır..

bir hadis sanırım bu olaya nasıl yaklaşmamız gerktiğini açıklar..

"Kim bir kötülük görürse,onu eliyle;gücü yetmezse,diliyle düzeltsin. Buna da gücü yetmezse, kalbiyle buğz etsin. Bu imanın en zayıfıdır.''

O dediğinle bunun ne alakası var şekerim..
Konu; ''kimseye fiiili olarak rahatsızlık vermeyen 2 gay''..
Bu gaylerden birisi, Kocam olursa bana rahatsızlık vermiş olur ki konu tamamen değişir.

bence sende biraz fazla hararetli konuşuyorsun..kaydirigubbakcemile5

Bahsedilen gaylar senin komşuların olsa, fiili olarak hiçbir raharsızlıkları olmasa , burda yazdığın gibi, kapılarına dayanıp ''defolun lan tarzında konuşabilir misin?

Öperim kermitim..:))) kikik

Son düzenleme:
Rahatsız olman doğal bence :) Ben rahatsız olurmuydum diye düşünüyorum .Eğer çevreye rahatsızlık vermiyorsa olmazdım.Ama eve erkek arkadaşını getiriyorsa pek hoşlanmazdım sanırım.Neticede cinsel tercihi bizi hiç ilgilendirmese de , eğer ailelerin oturduğu bir yerde oturuyorsa hareketlerine çok dikkat etmek zorunda.Dikkat etmiyorsa müstakil bir ev ya da villa bulacak .Ne kadar hoşgörülü olsam da insan bir yerden sonra , farklı düşünebiliyor.Çünkü büyüme çağına olan çocuklar farklı etkilenebilirler .Ama kendi halinde yaşıyorsa bu insanlara karşı hiçbir antipatim yok .Sevimli bile buluyorum :))

İşin din boyutunu tartışmıyoruz burada.. Dine taşırsanız tartışma çıkar zira..

kesinlikle katılıyorum
belkı burada yapılan tercıh meselesı yorumlarına saygı duyarım kendımı zorlasam da anlam veremesem de :1shok:
nasıl yanı ne tercıhı
bence de bu tamamen sapıklıktır
yanı bana gore bu tercıhe dayalı bısey degıldır
ay benım de mıdem bulanı
duyarız ama ınsanın bu kadar burnunun dıbınde olması ıster ıstemez rahatsız eder ınsanı arkadasım
Allah kolaylık versın

...bu tür sapkın ilişkiler daha önce gizlenirdi, gizli yaşanırdı... fakat ünlü daima halkın önünde olan para pul yönünden doyuma ulaşmış insanların ,bu tür beraberlikleri ve tercihlerini aleni ortaya dökmeleri bu tür olayları arttırdı diye düşünüyorum CADIARZU ... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun(onlarda dahil) :Saruboceq: ...cirkin betty cim sanada kolaylıklar diliyorum...kabullenmesi zor bir durum... sevgiler... :teselli:

Tek kelimeyle süpersin..
zararı dokunmaz diyoruz ama bu insanlar normal insan değil
sağlıklı değiller,farklılar...bu insanlar eninde sonunda tüm toplumca
kabul edilmemiş,hiçbir yerde hiçbir şekilde geçmeyen birşeyi yapıyorlar
her koyun kendi bacağından diye düşünemeyiz..evet en başta bir zararı dokunmaz gibi
görünür..ama yarın birgün çocuklarınız eşleriniz ya da bizler için merak kaynağı olabilir
bu durum...

normal karşılayanlar ve normal karşılamayanlar olarak 2 ye ayrrılmışsınız kızlar.ben de şöle bi yorum yapayım.kınamak anladım da değil asla ama bu duruma gelene kadar (yani gay olma durumuna) elinden hiç bişi gelmemiş mi bu ark ın acaba.böle bişi pat diye olmaz yani pat die bi sabah gay olarak uyanmazsınız.psikolojik olarak ilk belirtileri çıktığında böle bişeyin normal olmadığını olmaması gerektiğini düşünerek çareler arasaydı keşke bunu yaşayan kişi.çünki bu normal bişi asla değil.tercih meselesi hiç değil.çünki sağlıklı bir insan normal olmayan anormal olan birşeyi tercih etmemeli.bu duruma gelmemek için her yola başvurmalı.
komşum bir gay olsaydı bana çevresine karşı herhangi bir ters davranış abest bir davranışta bulunmadığı sürece bişi diyemem.hakkım yok çünki.

allah korusun kardeşimde ve evladımda böyle birşey olsa onun sapık olduğunu değil hasta olduğunu düşünürüm,tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünürüm ve dr.a götürürüm.haa eşimde olsaa o zaman zaten eşim olamaz postayı koyarım.bizim uzaktan akraba birinin aile dostları vardı çocuk küçüklüğünden beri böyle davranışlar sergiliyormuş.hatta ailecek tatillere falan gidiyorlardı,bizim bu akrabalarda gelip anlaıyorlardı çocuğun davranışlarını.neyse sonra bir süre çocuk tedavi oldu şimdi gayet normal bir erkekmiş.

Birsey kafama takildi gayri ihtiyari:uhm:
eger bu durumun bir kismi (hepsi demiyorum) hormonlarin oyunuysa ve kisi gay
yada transeksuel olabiliyorsa :uhm:
diger taraftan dini acidan bakacak olursak anal iliski bile gunah iken, erkegin
erkekle olan iliskisi:bbo:
nasil oluyor yani hem bu gay'lik Allah'dan gelen birsey diger yandan da gunah?
Demek istedigim umarim anlasilmistir bakis acilarinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…