Gay alt kat komşumuz...

Biliyorum canim...zaten ben seni kast etmedim kinamak derken...yüzeysel manada demek istedim...

Sunu söylemeden edemicem: Ne yazikki öyle iki yüzlü bir toplumumuz varki anlamak mümkün degil...

Gece vakti dul komsu kadini bir yerden gelirken gören" Bak Bak kimbilir ne haltlar karistiriyordur, apartmanin namusu iki paralik oldu" diye etrafda konusan adam o dul kadini yanliz yakaldigi vakit "Ellere varda bize yokmi" diyebilecek kadar serefsiz olabiliyor.....yada gay diye topluca linch girisiminde bulunalim hadi komsular uyumayin, evlatlarimiza kötü örnek oluyor böyleleri diyenler kizini oglunu tekme tokat döverken, kör kötük sarhos kumar masalarinda evinin rizkini yerken hicte coluk cocugna kötü örnek olabilecegini düsünmüyor degilmi??

Benim bildigim gaylik bulasici bir hastalik degil, benim bildigim özenerek olabilecek birseyde degil....ya vardir yada yoktur, allahin verdigi bir imtihandir bana göre...

Dedigim gibi yasadigi toplumuna zarar vermedigi sürece kimsenin o sahislara kalkipta gidin defolun burdan demeye hakki yoktur....
Tabikide bir Heterosexuell olarak bizim onlari anlamamiz mümkün degil, zaten anlamamizada gerek yok...bazi seyleri anlamak cözmeye yetmiyor iste....

Gayde olsalar Lezde olsalar, unutmayalimki onlarda bir annenin babanin evladi!! Ve ne yaparsak yapalim onlarda yasadigmiz toplumun bir parcasidir....
Barzey arkadasiminda dedigi gibi dislayarak, hor görerek hic bir yere varamayiz, aksine bu insanlari toplumumza kazandirmamiz lazim...
Onlari dislayarak daha feci sonuclar cikmazmi ortaya...bu sefer gece hayati, alkol, uyusturucu derken, toplumsal cöküntü daha betere gitmezmi?

Gecenlerde burda büyük bir sehirin belediye baskani Gay oldugnu acikladi...ne isinden oldu nede gücünden, kimsede Hayir olmaz öyle birsey demedi....isini dogru düzgün yapsin, gayliginden bize ne dediler....

Neticedede öyle bana göre!

Sevgiler....

pek hoş dil bu durum ama baskalarının laf sölemesi dedikodu yapması vsvs bunlar cok ayıp seyler. ne halt yiyosa yesin onun derdi. Allah ile arasındaki şey. utanmıyorsa yapacak bişi yok.. sonucta o gay gelip milletin evine oturmuo kendi duvarlarının içinde yapıo ne yapıosa.

Allah akıl fikir ve saglıklı cinsel düşünceler versin bu elemana kaydirigubbakcemile3

Yavaş yavaş yorumları okuyorum da takıldığım bazı noktalar oldu.
1.si çocukların görüp de özenmesi olayı. Ben buna oldum olası karşı çıkarım. Çocuk özeneceği milyon şey varken, sadece gay veya travesti olmaya özenecek diye korku taşıyanlar eşeğin aklına karpuz kabuğu sokar bence.

2.si bu ülkede yaşamasınlar, başka yere gitsinler düşüncesi. En son asocum senin mesajında gördüm bunu. Kusura bakmayın ama bu da bana saçma geliyor. Herkesin fikrine saygı duyuyorum, kimsenin fikrini değiştirmek için çaba göstermek niyetinde de değilim. Ama insanları dinlerine, cinsiyetlerine, eğitim durumlarına, siyasi görüşlerine, cinsel tercihlerine,vs bakarak ayırmaya artık bir dur denilmesi lazım diye düşünüyorum. Neden Türk olan herkesi bir bütün görmüyoruz, neden araya hep ayrılıklar sokmaya çalışıyoruz ?

Aylarca kaldım Hollanda'da da Avrupa'da da... Gaylerin, travestilerin, lezbiyenlerin her türlüsünü gördüm. Gay bir ev sahibim vardı. Ama kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karışmazdı. Bu bir görüş meselesidir. Avrupa Avrupa diye özenirken (bazı kimseler), bence önce bu görüş, bakış, yaşayışı örnek almalılar. E bizim kültürümüz yok mu diyenler olabilir. Benim bildiğim bizim kültürümüz hoşgörüye dayanır. Ne olursan ol, gel görüşüne dayanır. Kimseyi eleştirmek, ülkeden kovmaya varan yorumlar yapmak bize düşmez diye düşünüyorum. Benim düşüncem böyle.

işte sorun da burda başlıyor bence insana insan gibi bakmıyoruz da;
ay bunlar nasıl olur yatakta falan gibi düşünüp midemiz bulanıyor
ama aynı şeyi bir erkek bir bayan yanyana gelince düşünmüyoruz. bunu kabullenmeden bu ülkede ne fuhuş piyasası biterrr
ne uyuşturucu....

adamların başka yapacak hiçbir işi yok maalesef.... kadınlar lezbiyenlere karşı nedense daha ılımlılar kendi çapında eğleniyorlar gibi görüyorlar olayı.

ama maalesef iş erkeğin tercihine geldimi değişiyor gerek erkek gerek kadın bundan çok rahatsız oluyor.dışlıyor yapacak da bir iş kalmayınca piyasayı işte bu insanlar döndürüp bizim çoluğumuzu çocuğumuzu zehirlemeye başlıyorlar bu tam anlamıyla kısırdöngü gibi birşey bence... bunda da suçlu gay ler mi hayır..

gay lik sonradan olunmuyor lezbiyenlik gibi..... herkesin ilkokulunda veya ortaokul lisede böyle bir arkadaşı tanıdığı mutlaka olmuştur. o zaman bize daha sıradan gelen şey büyüyünce toplum baskısı ile bakışımızı mecburi istikamete çevirip çoğunluğa uymak zorunda bırakıyor.

ya onu savunacaksın sadece ,insan olduğu için (kocanın da arkasından dedikodu yapılacağını bilerek) yada susup topluma ayak uyduracaksın malesef bu böyle..

ben susmamayı tercih ederim. ama bunu yarın bir gün benim çocuğumda böle olursa korkusu ile değil gerçekten onu anlayarak duygularını anlayarak tercih ederim susmamayı..

Arkadaşlar kınamayalım onlarıda Allah yarattı ne malum yarın bizim yakınımızın başına gelmeyeceği bence onlarda meraklı değil böyle dışlanmış bir şekilde yaşamaya bana dokunmayan bin yaşasın diyorum.........

Kocana iç geçirmesi problem değil, kocanın ona iç geçirmesi problem olmalı bence sengözlerimebaksanab
allaha şükür sapkın bi karekterde olmadığı için,öle bi problem söz konusu dahi olamaz..sapına kadar delikanlıdır kendisi
okypete kadınlarda tabiki var evli olduğunu bile bile bakıyolar,hatta evli die daha cazibeli gelen erkekler bile var bu hanımlara göre,ben art niyetle sevdiğim insana kim bakarsa rahatsız olurum,bu kadın yada kadın duygusuyla bakçak olan geyler.cinsiyet ayırmıyorum.benim kastetiğim varsayım,ya bakarsa düşüncesiyle varsayım yapıyorum ve bundan duyucağım rahatsızlığı dile getirdim.kişiliklerini bilemem,ama ben konu sahibi arkadaşın sorusuna göre yanıt verdim..rahatsız olurmuydunuz die soruyo,evet olurdum bu yani..böyle şeyleri tasvip edip herkezin ösgür iradesi demiyorum,kınıyorum,buda benim düşüncem

okypete kadınlarda tabiki var evli olduğunu bile bile bakıyolar,hatta evli die daha cazibeli gelen erkekler bile var bu hanımlara göre,ben art niyetle sevdiğim insana kim bakarsa rahatsız olurum,bu kadın yada kadın duygusuyla bakçak olan geyler.cinsiyet ayırmıyorum.benim kastetiğim varsayım,ya bakarsa düşüncesiyle varsayım yapıyorum ve bundan duyucağım rahatsızlığı dile getirdim.kişiliklerini bilemem,ama ben konu sahibi arkadaşın sorusuna göre yanıt verdim..rahatsız olurmuydunuz die soruyo,evet olurdum bu yani..böyle şeyleri tasvip edip herkezin ösgür iradesi demiyorum,kınıyorum,buda benim düşüncem
[/QUOTE]

ASO cum :lepi:

ayırmıyorsan başka tabii,bakan bakıyor erkeği ,kadını yok. evli erkeklerde kadınlara bakıyorlar. buna kısaca insan diyelim o zaman.
varsayım yaptığının farkındayım. ya bakacaksa. diye düşünürsek,yani, eşime kadın bakacaksa ,eşime erkek bakacaksa.her ikiside rahatsızlık verir...ama tabiiki varsayım bunlar.
yine tekrarlayım. gay erkekler gayleri tanırlar ve onlara bakarlar. heteroseksüel erkeklerle de işleri olmaz...
.

okypete çok gay arkadaşım oldu üniv.zamanında,gayleri çok iyi tanıyorum,hatta aralarında konuştukları dile kadar bilirim,ister istemez ahpap olup makara yapıyosun,o ayrı bi boyut.ama eleştiriye gelince eleştirimi yüzlerinede yapıyodum kavga ederek değil,ama yadırgadığımı söylüyodum,onları çok iyi tanıdığım için zaten rahatsız olurdumyerimsenibenhetorosexüel erkekler pas verirse işi olur,hemde öle iyi olurki bayram ederler,ama ışık yoksa kendi tarzında birileriyle ilgilenirler
en azından ben çevremde bölelerini tanıdım,bu tamamen karekter meselesi tabi,geyi kadını yok bunun

canım bende çok iyi tanırım .gay benimde arkadaşlarım oldu.pas veren erkekte onlar gibidir işte aso.
hiçbir heteroseksüel erkek pas vermez. pas veren erkeğin mutlaka içinde gaylik, vardır. onu demek istiyorum ben. de.....

Konu dışı olacak ama;
heteroseksüel bir erkek başka bir erkeğe niye pas versin ki? Nasıl biz başka bir kadına pas vermiyorsak onlar da pas vermez.. Veren kişi hetero değil homoseksüeldir zaten..

Konu dışı olacak ama;
heteroseksüel bir erkek başka bir erkeğe niye pas versin ki? Nasıl biz başka bir kadına pas vermiyorsak onlar da pas vermez.. Veren kişi hetero değil homoseksüeldir zaten..

demek istediğim buydu arora. deminden beri anlatmaya çalışıyorum bunu...

Konu dışı olacak ama;
yavrum biz farklı bişeymi anlatıyoruz,ışık görmeyince diyorum,ışık ne demek pas vermek,ama o anda gey olan taraf demiyoki bu bana pas vermez asla..o iş oluyo,gerisi şansına kalmış
hangi delikanlı adam yani hetero gey olan birine pas versin arora

benim fikrimce insanları alenen rahatsız etmedikçe mesela balkonda cinsellik çağrıştıracak hareketler yapmadıktan sonra evine sessizce girip çıktıktan sonra kimseyi rahatsız etmedikten sonra bence kimene.bakalım o apartmanda acaba daha ona kalana kadar ne mide bulantıları vardır bile bilir miyiz.belki kocasını aldatan karısını aldatan.içerde melek yüzlü takılıp dışarda milletin namusuna göz diken ne bilim işte.onlar bunları alenen yapmadıkça kimseye zararı dokunmadıkça nasıl ki önemsiz.aynı şey.ha olurda çoluğa çocuğa kötü örnek olacak somut alenen bişey yaparlar o zaman uygun düşmez tepki verilebilir.ama bu şekilde kimseyi alakadar etememli.

zaten aynısı demek istiyorum okypetecim

Canım bak, okypete demiş ki homoseksüel bir erkek heteroseksüel bir erkekle ilgilenmez.. Sen de dedin ki; "hetorosexüel erkekler pas verirse işi olur," Biz de diyoruz ki heteroseksüel bir erkek homoseksüel bir erkeğe pas vermez tercihi gereği.. Eğer pas veriyorsa o da ilgi duyuyordur, dolayısıyla da heteroseksüel değildir..

aso hangi gay pas almadan bir adama sarkar ya. onu o erkek var ya doğduğuna bin pişman eder. namus meselesi yapar... o pası almadan sarkmazlar . çünkü sonucun ne olacağını çok iyi bilirler . kafagöz girer heteroseksüel olan erkek. helede Türk erkeğiyse.. o yüzden onlar kimden ışık aldıklarını çok iyi bilirler. gay gayi tanırla onu kastediyorum ben.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…