kınamıyorum canım...en başta o hadisten korkumu zaten yazdım...
sadece kendimi sorguladım...ne kadar yanlışım diye...okadar....
devlet memuru yaaa...
bedenini felan satmıyor...ya da ben öyle biliyorum yani...
daha yeni laf çıktı...devlet memuru nerden buldu o lüks jipe binecek parayı diye...belki babası varlıklı dedim...günah almak kimin haddine...
allaha şükür sapkın bi karekterde olmadığı için,öle bi problem söz konusu dahi olamaz..sapına kadar delikanlıdır kendisi
Kocana iç geçirmesi problem değil, kocanın ona iç geçirmesi problem olmalı bence sengözlerimebaksanab
okypete kadınlarda tabiki var evli olduğunu bile bile bakıyolar,hatta evli die daha cazibeli gelen erkekler bile var bu hanımlara göre,ben art niyetle sevdiğim insana kim bakarsa rahatsız olurum,bu kadın yada kadın duygusuyla bakçak olan geyler.cinsiyet ayırmıyorum.benim kastetiğim varsayım,ya bakarsa düşüncesiyle varsayım yapıyorum ve bundan duyucağım rahatsızlığı dile getirdim.kişiliklerini bilemem,ama ben konu sahibi arkadaşın sorusuna göre yanıt verdim..rahatsız olurmuydunuz die soruyo,evet olurdum bu yani..böyle şeyleri tasvip edip herkezin ösgür iradesi demiyorum,kınıyorum,buda benim düşüncemneden aso. biz kadınların arasında evli adamlara bakan yok mu.?
var. ..
bu kişinin değerleriyle alakalı. gaylerdede bu değerler var. onlardada ahlak anlayışı var. nasıl biz kadınlarda evli erkeklere bakmak yanlışsa ki arada bunun tersi olanlar maalesef var. gayler içinde yanlış. onlar zaten kendi gibi olanlara bakarlar. asla farklı cinsten hoşlanan erkeklere yanaşmazlar. birbirlerini tanırlar ve anlarlar zaten gay erkek gay erkekle olur .ha erkeğin içinde varsa o başka. ama heteroseksüel bir erkekte bu tarz duygular olmaz. zaten... biseksüelse zaten içinde varsa o başka tabii.......
ayırmıyorsan başka tabii,bakan bakıyor erkeği ,kadını yok. evli erkeklerde kadınlara bakıyorlar. buna kısaca insan diyelim o zaman.allaha şükür sapkın bi karekterde olmadığı için,öle bi problem söz konusu dahi olamaz..sapına kadar delikanlıdır kendisi
okypete kadınlarda tabiki var evli olduğunu bile bile bakıyolar,hatta evli die daha cazibeli gelen erkekler bile var bu hanımlara göre,ben art niyetle sevdiğim insana kim bakarsa rahatsız olurum,bu kadın yada kadın duygusuyla bakçak olan geyler.cinsiyet ayırmıyorum.benim kastetiğim varsayım,ya bakarsa düşüncesiyle varsayım yapıyorum ve bundan duyucağım rahatsızlığı dile getirdim.kişiliklerini bilemem,ama ben konu sahibi arkadaşın sorusuna göre yanıt verdim..rahatsız olurmuydunuz die soruyo,evet olurdum bu yani..böyle şeyleri tasvip edip herkezin ösgür iradesi demiyorum,kınıyorum,buda benim düşüncem
okypete çok gay arkadaşım oldu üniv.zamanında,gayleri çok iyi tanıyorum,hatta aralarında konuştukları dile kadar bilirim,ister istemez ahpap olup makara yapıyosun,o ayrı bi boyut.ama eleştiriye gelince eleştirimi yüzlerinede yapıyodum kavga ederek değil,ama yadırgadığımı söylüyodum,onları çok iyi tanıdığım için zaten rahatsız olurdumyerimsenibenhetorosexüel erkekler pas verirse işi olur,hemde öle iyi olurki bayram ederler,ama ışık yoksa kendi tarzında birileriyle ilgilenirlerayırmıyorsan başka tabii,bakan bakıyor erkeği ,kadını yok. evli erkeklerde kadınlara bakıyorlar. buna kısaca insan diyelim o zaman.
varsayım yaptığının farkındayım. ya bakacaksa. diye düşünürsek,yani, eşime kadın bakacaksa ,eşime erkek bakacaksa.her ikiside rahatsızlık verir...ama tabiiki varsayım bunlar.
yine tekrarlayım. gay erkekler gayleri tanırlar ve onlara bakarlar. heteroseksüel erkeklerle de işleri olmaz...
.
canım bende çok iyi tanırım .gay benimde arkadaşlarım oldu.pas veren erkekte onlar gibidir işte aso.okypete çok gay arkadaşım oldu üniv.zamanında,gayleri çok iyi tanıyorum,hatta aralarında konuştukları dile kadar bilirim,ister istemez ahpap olup makara yapıyosun,o ayrı bi boyut.ama eleştiriye gelince eleştirimi yüzlerinede yapıyodum kavga ederek değil,ama yadırgadığımı söylüyodum,onları çok iyi tanıdığım için zaten rahatsız olurdumyerimsenibenhetorosexüel erkekler pas verirse işi olur,hemde öle iyi olurki bayram ederler,ama ışık yoksa kendi tarzında birileriyle ilgilenirler
en azından ben çevremde bölelerini tanıdım,bu tamamen karekter meselesi tabi,geyi kadını yok bunun
okypete çok gay arkadaşım oldu üniv.zamanında,gayleri çok iyi tanıyorum,hatta aralarında konuştukları dile kadar bilirim,ister istemez ahpap olup makara yapıyosun,o ayrı bi boyut.ama eleştiriye gelince eleştirimi yüzlerinede yapıyodum kavga ederek değil,ama yadırgadığımı söylüyodum,onları çok iyi tanıdığım için zaten rahatsız olurdumyerimsenibenhetorosexüel erkekler pas verirse işi olur,hemde öle iyi olurki bayram ederler,ama ışık yoksa kendi tarzında birileriyle ilgilenirler
en azından ben çevremde bölelerini tanıdım,bu tamamen karekter meselesi tabi,geyi kadını yok bunun
Konu dışı olacak ama;
heteroseksüel bir erkek başka bir erkeğe niye pas versin ki? Nasıl biz başka bir kadına pas vermiyorsak onlar da pas vermez.. Veren kişi hetero değil homoseksüeldir zaten..
Konu dışı olacak ama;
heteroseksüel bir erkek başka bir erkeğe niye pas versin ki? Nasıl biz başka bir kadına pas vermiyorsak onlar da pas vermez.. Veren kişi hetero değil homoseksüeldir zaten..
Aynı anda yazmışız farkettim :)demek istediğim buydu arora. deminden beri anlatmaya çalışıyorum bunu...
yavrum biz farklı bişeymi anlatıyoruz,ışık görmeyince diyorum,ışık ne demek pas vermek,ama o anda gey olan taraf demiyoki bu bana pas vermez asla..o iş oluyo,gerisi şansına kalmış
Konu dışı olacak ama;
zaten aynısı demek istiyorum okypetecimcanım bende çok iyi tanırım .gay benimde arkadaşlarım oldu.pas veren erkekte onlar gibidir işte aso.
hiçbir heteroseksüel erkek pas vermez. pas veren erkeğin mutlaka içinde gaylik, vardır. onu demek istiyorum ben. de.....
yavrum biz farklı bişeymi anlatıyoruz,ışık görmeyince diyorum,ışık ne demek pas vermek,ama o anda gey olan taraf demiyoki bu bana pas vermez asla..o iş oluyo,gerisi şansına kalmış
hangi delikanlı adam yani hetero gey olan birine pas versin arora
hangi delikanlı adam yani hetero gey olan birine pas versin arora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?