Gay alt kat komşumuz...

cümleyi yanlış kullanmışım,dediğin doğru,heterosexüel pas verirse zaten oda öle oluyo,benim demek istediğim baştan çıkarırım bunu die deneme maksatlı iş olan geyler için diyorum ayrıca şiştim bu konudan farklı yerlere gidicek aroracım istersen kapatalımkaydirigubbakcemile5
canım demek istediği nie farklı anlamlara çekiyosunki?ben açıklama yaparken kendi çevremde tanıdığım geyler..ve hepside yanında sevgilisi varken iş oluyodu belki içinde geylere karşı ilgi vardır die,ben kendim şahidim,ama ışık gelmeyince bundan bana iş çıkmaz diyip kendi satandartlarında birini buluyolardı,farklı anlamalr aramayın altında,bu benim fikrim ben böle sapıklıkları sevmiyorum ve tasvip etmiyorum,konuyu gey muhabbetine çevirmeyelim rica edicem çünkü uzadıkça farklı boyutlara gidicek ve konu dışına çıkıcak

konu gay muhabbeti zaten aso. konu dışına taşmadık canım... gaylerin milletin kocasına ,sevgilisine,pas verip vermemeside ,bu konuyla alakalı.
neyse ,sen ben, olmasın bencede,bir sen yazbir bene geldi çünkü..
.sen tasvip etmiyorsun ,bense yadırgamıyorum.
olay budur...

demin mod arkadaş uyarı yapmış sorunun cevabını verin sadece die,o yüzden kişisel fikirlermizi detaylıca konuşmak istemedim okypete,konu gey konusu ama sorunun yanıtını verdikten sonra karşılıklı diyalog uzamasın dedim canım
aynen dediğin gibi ben kınıyorum,yadırgıyorum,sen yadırgamıyosunkaydirigubbakcemile5

valla ben de hiç tasvip etmiyorum gay-lez durumlarını.tamam tercih meselesi ama normal bir tercih değil bu saptırılmış bir tercih.arkadaşın rahatsız olmasını da çok iyi anlıyorum...Gecenlerde ıstanbul'daydım, hava alanında bir gay çift gördüm.bariz belliydi gay oldukları,karşımdaydılar hemen.nasıl rahatsız oldum anlatamam...ama bize laf düşmüyo tabi orası ayrı :umursamaz:

Gerek okul, gerek iş hayatında gay tanıdıklarım oldu. Kendilerinden hiç rahatsız olmadım bir bayan olarak. Son derece pozitif ve saygılı insanlardı. Sadece bazı insanların yerli yersiz espri yapmaya çalışmaları, Türklerin özellikle (tasvip etmek zorunda değil kimse, ancak biriyle dalga geçm hakkı da olmamalı) de garip davranışları onların yanında beni utandırdı zaman zaman.

Bizim meslekte eski olanlardan da duyduklarım ya da benim tanıdıklarımdan hayatları hakkında biraz bilgi sahibi olduklarımın değişik sebepleri olduğunu görmek bu tür bir olayın her an ailemden ya da en yakınlarımdan birinin de yaşayabileceği bir şey olduğunu gösterdi bana.

Çirkin betiş, sen de demişsin zaten daha önce o komşunu savunduğunu, şu anda hamileliğin verdiği duygularla karmaşa yaşıyor olabilirsin diye düşündüm ya da etrafta çıkan dedikodular fazlalaşınca belki istemeden de etki altında kalmış olabilirsin.

Her dişiyi av gibi gören, evli-bekar fark etmeden kadınları bakışlarıyla yiyen ya da partnerlerini aldatmayı marifet sayan "erkek"ler olacağına etrafımda sadece gayler -tabii sevgilim dışında:jeyyar: - olsun, hiç rahatsız olmam zemuszemus

Son düzenleme:
Gay komşum olsaa..hımm .. Bence hiç bişi farketmezz bana ne der geçerim ki ben karşı komşumuz normal olduğu halde (yani dışardan öle gözüküyo ) ayda en fazla 1-2 kere karşılaşıyorum.Herkez kapar kapısını oturur kimsenin hayatı da kimseyi ilgilendirmez diye bakardım.

Ben şuan bekarım gay bi komşu belki eğlenceli olabilrdi :icecream:ama aile olarak bilemiyorum o durumda yukarda ki yazdığımı geçerli sayarım kendi eviymiş ki kendi evi bile olmasa onu yerinden etmek hak deil bence herkes kapar kapısını oturur evinde diye düşünüyorum..

bizim okulda da gayler var. hatta bilgisayar lab.inda ele ele kol kola oturup birlikte surf yapanlar var.
midem bulanirdi acikcasi. seninkini de ona benzettim.
ama gozumu kapamyi tercih ettim ben. yapacak baska da birsey yok tabi.
sahsen ama lezbiyen olmalarini tercih ederdim.. sahsi fikrim..

Gercektenmi??benneyaptımki

Cok enteresan...aslinda hemcinsimizde bunu görmek daha itici geliyor diye duymustum...

Mesela erkekler lezbiyenlere gaylerden daha ilimli bakiyorlar...ve tanidigim bircok kadinda gaylerle dost bile olabilirim...ama lezbiyenlerle asla diyor...

Valla sahsm adina erkek milletinin gay olmasini anlayamiyorum. yani bir kadinin lezbiyen olmasini anlayabilirim cidden.. estetik kaygilarini dusuncelerini felan anlayip hak verebilirim. erkeklerden sogumus olmasini mantikli nedenlere dayandirabilirim. ama bir kadinin guzelligi zerafeti ve cekiciligi yaninda bir erkegin erkegi tercih etmesini anlayamiyorum. sahsen hic gay-lezbiyen arkadasim olmadi. belki bu yuzden anlayamiyorum bilemem.
goruntu kirliligi yaratilmadigi muddetce isteyen istedigini yapsin ama acikcasi pek umursamam ben.
sabah balkonunda kahvalti etmis, tamam gorunce midem kalkar belki hosuma gitmez ama onun tercihi.
ya da dedigim gibi lab.da ele ele yanak yanaga oturup eglenmisler.
ustunde bu kadar dusunmeye gerek olmadigini dusundugum bir konu.

Bizimde yıllarca Gay komşumuz vardi.Üstelik aynı katta..Ev satıldı çıkmak zorunda kaldılar..a.s
Fazla yüz göz olmadan..gayet güzel sürdürülebiliyora.s
Zaten onlarda bizlerle fazla içli dışlı olmuyorlar..
Çevreleri çok farklı..ben de her zaman tepkili olanlara karşı olmuşumdur..süprizzzzz
Rahatsızlık vermediği sürece..sonuçta onlarda bi yerde yaşamak zorundalar..:1hug:
Ki komşunuz ailede olsa..rahatsızlıklar yaşanabiliyor..yerimseniben
Zararları yoksa..üstünde durmanın anlamıda yokvereliniortak
Sonuçta herkesin hayatı özel..ve içinde neler yaşandığı bizleri hiç ilgilendirmiyor..a.s.a.s.

Evet canım ben bu örneğe uyuyorum, tanıdığım gay arkadaşı neredeyse çocukluğundan beri tanırım, içini bilirim, duygusaldır cinsellik değildir amacı ve onu kişiliğiyle çok severim.

Bir de uzaktan tanıdığım lezbiyen bir arkadaş var ki, zamanında benden hoşlanmış ve etrafındakiler benim vereceğim tepkileri söyleyerek frenlemişler kızı yoksa bana teklifle gelecek, düşünmek bile istemiyorum bu kısmı lmaz: Yani bir hemcinsimin benden hoşlanması, belki de hayaller kurması bana çok iğrenç geliyo ve o kızla aynı ortamda bulunmam bile mümkün değil. Duygusal hisler olmadığını düşünüyorum belki de, lezbiyen ilişkilerin cinsellik boyutunu düşündüğümden olabilir.

Erkekler de böyle, lezbiyenliği doğal karşılayabilirler ama gay birini asla..

Canim cidden samimi soruyorum....Neden rahatsiz oldun?

Bir insanin diger bir insandan rahatsiz olmasi icin herhangi birsey olmasi gerekiyor!!

Ne bileyim kalkip sana orda birsey söylerler, yada ahlaki degerlere aykiri bir hareket bir davranis sergilerler hadi tamam rahatsiz olursun ama sirf gay olduklarini anladin diye rahatsiz olmana gercekten anlam veremedim....benneyaptımki

Normal tercih olmadigi belli ..kimse bunun normal oldugnu savunmuyor zaten...ama istesekde istemesekde bu tarz insanlarda yasadigmiz toplumun bir parcasi....

Ayrica bu tercih falanda degil...yoksa inanki kimse dislanmis, horlanmis, asalanmis yasamak istemez....onlarin elinde olsa eminimki heterosexuell olmayi tercih ederler...

Bir de genelde bir yargı var,

Sanki eşcinseller herkese karşı avcı konumundaymışlar gibi algılanıyor.

Onlar da sevebiliyorlar (Çirkin betty'nin komşuları da böyle sanırım) , tek eşli olanlar gayet mevcut...

Hepsi illa ki her erkeğe niyeti bozacak değiller ya...

Sevgilisiyle kahvaltı eden bir erkek...neden hemen özel hayatlarını tahayyül ederiz eşcinsellerin ? estetik gelmiyor belki iki erkeğin o durumda olması...
Ama çok dert etmeyin bence Betty hanım, düşünmemeye çalışın onları malum şekilde. :1rolleyes:

valla alttada olsa üstede olsa adamin kendi evi her yerde oluyor evin olmadimi bazi seyleri cekiyorsun mecbur.evin ayri evi ayri size zarari olmaz.benimde yukarimda eroin icenler var bir cok kisi geliyor ne yapabilirim.eski evde karsi komsum lezbiyendi.birde kapiyi aacmadan oturup kapi önünde öpüsürlerdi.her gün kavga gürültü olurdu.kiraci olduklari icin onlari ev sahibi postaladi.

Ah Aprilcim Ah...ona bakarsan malum sekilde düsünmek istemedigim o kadar cok insan varki!!!!!!:1no2::bbo:

sizin yapabileceğiniz bir şey var sonuçta eroin bu! Anayasal suç...

aprill yok canim burda devletin özel yei var saati var eroin kullanan insanlar siraya girer doktor konturolünde dozu ile ignesini olup gelirler.yasak yok yani.isvicrede yasiyorum.adamlari görsen sarhos sarhos gezerler igneden sonra.

Homofobi toplulumumuzun geneline yayılmış bir durum. Eşcinselliğinse çeşitli sebepleri var.

Örneğin genetik yatkınlıkla, yani kişinin hormanal dengesinin cinsiyetine uymaması ile, psikolojik etmenleri, yani yaşanan geçmiş, psikotik bozuklular vs aynı kefeye de koyamayız.

Bu sebeple de eşcinselliğin normalliğinin nerede bitip başladığını belirlemekte oldukça güç.

Sadece insanlara da has değil. Hayvanlar da da söz konusu olan bir davranış biçimi.

Aslında bence en mantıklı olanı eşcinselliği ne normal, ne de anormal olarak görmek.

Yani ona ne negatif, ne de pozitif değer biçmemek gerek. Çünkü kişiye göre değişken bir durum.

Ayrıca psikologlar eşcinselliğe şiddetli bir şekilde karşı çıkmanın da gizli eşcinsellik alameti olduğunu belirtiyorlar.

Keza yine ateşli bir şekilde savunmakta da kanaatimce belirli sıkıntılar taşıyor.

Dünya Sağlık Örgütü eşcinselliği 70′li yıllarda hastalıklar ve rahatsızlıklar kapsamından çıkarttı.

Benzer şekilde Amerikan Psikoloji Derneği'de eşcinselliğin bir tercih olmadığını, doğal olduğunu ve değiştirilemeyeceğini açık ve net bir şekilde belirtti.

Halen eşcinselliği hastalık olarak görme hastalığından kurtulamamış durumdayız.

Ne daha tutucu kesimlerin belirttiği gibi eşcinsellik bir hastalıktır. Ne de daha özgürlükçü kesimlerin belirttiği gibi kişisel tecihtir.Konuya hakim ya da bilimsel otorite sayılabilecek kurumlar her iki nitelemenin de yanlış olduğunu belirtiyor.

Bu bir olgu ve dayandığı sebepler var o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…