cümleyi yanlış kullanmışım,dediğin doğru,heterosexüel pas verirse zaten oda öle oluyo,benim demek istediğim baştan çıkarırım bunu die deneme maksatlı iş olan geyler için diyorum ayrıca şiştim bu konudan farklı yerlere gidicek aroracım istersen kapatalımkaydirigubbakcemile5
Canım bak, okypete demiş ki homoseksüel bir erkek heteroseksüel bir erkekle ilgilenmez.. Sen de dedin ki; "hetorosexüel erkekler pas verirse işi olur," Biz de diyoruz ki heteroseksüel bir erkek homoseksüel bir erkeğe pas vermez tercihi gereği.. Eğer pas veriyorsa o da ilgi duyuyordur, dolayısıyla da heteroseksüel değildir..
canım demek istediği nie farklı anlamlara çekiyosunki?ben açıklama yaparken kendi çevremde tanıdığım geyler..ve hepside yanında sevgilisi varken iş oluyodu belki içinde geylere karşı ilgi vardır die,ben kendim şahidim,ama ışık gelmeyince bundan bana iş çıkmaz diyip kendi satandartlarında birini buluyolardı,farklı anlamalr aramayın altında,bu benim fikrim ben böle sapıklıkları sevmiyorum ve tasvip etmiyorum,konuyu gey muhabbetine çevirmeyelim rica edicem çünkü uzadıkça farklı boyutlara gidicek ve konu dışına çıkıcakaso hangi gay pas almadan bir adama sarkar ya. onu o erkek var ya doğduğuna bin pişman eder. namus meselesi yapar... o pası almadan sarkmazlar . çünkü sonucun ne olacağını çok iyi bilirler . kafagöz girer heteroseksüel olan erkek. helede Türk erkeğiyse.. o yüzden onlar kimden ışık aldıklarını çok iyi bilirler. gay gayi tanırla onu kastediyorum ben.....
cümleyi yanlış kullanmışım,dediğin doğru,heterosexüel pas verirse zaten oda öle oluyo,benim demek istediğim baştan çıkarırım bunu die deneme maksatlı iş olan geyler için diyorum ayrıca şiştim bu konudan farklı yerlere gidicek aroracım istersen kapatalımkaydirigubbakcemile5
canım demek istediği nie farklı anlamlara çekiyosunki?ben açıklama yaparken kendi çevremde tanıdığım geyler..ve hepside yanında sevgilisi varken iş oluyodu belki içinde geylere karşı ilgi vardır die,ben kendim şahidim,ama ışık gelmeyince bundan bana iş çıkmaz diyip kendi satandartlarında birini buluyolardı,farklı anlamalr aramayın altında,bu benim fikrim ben böle sapıklıkları sevmiyorum ve tasvip etmiyorum,konuyu gey muhabbetine çevirmeyelim rica edicem çünkü uzadıkça farklı boyutlara gidicek ve konu dışına çıkıcak
bizim okulda da gayler var. hatta bilgisayar lab.inda ele ele kol kola oturup birlikte surf yapanlar var.
midem bulanirdi acikcasi. seninkini de ona benzettim.
ama gozumu kapamyi tercih ettim ben. yapacak baska da birsey yok tabi.
sahsen ama lezbiyen olmalarini tercih ederdim.. sahsi fikrim..
Gercektenmi??benneyaptımki
Cok enteresan...aslinda hemcinsimizde bunu görmek daha itici geliyor diye duymustum...
Mesela erkekler lezbiyenlere gaylerden daha ilimli bakiyorlar...ve tanidigim bircok kadinda gaylerle dost bile olabilirim...ama lezbiyenlerle asla diyor...
Gercektenmi??benneyaptımki
Cok enteresan...aslinda hemcinsimizde bunu görmek daha itici geliyor diye duymustum...
Mesela erkekler lezbiyenlere gaylerden daha ilimli bakiyorlar...ve tanidigim bircok kadinda gaylerle dost bile olabilirim...ama lezbiyenlerle asla diyor...
valla ben de hiç tasvip etmiyorum gay-lez durumlarını.tamam tercih meselesi ama normal bir tercih değil bu saptırılmış bir tercih.arkadaşın rahatsız olmasını da çok iyi anlıyorum...Gecenlerde İstanbul'daydım, hava alanında bir gay çift gördüm.bariz belliydi gay oldukları,karşımdaydılar hemen.nasıl rahatsız oldum anlatamam...ama bize laf düşmüyo tabi orası ayrı :umursamaz:
Bir de genelde bir yargı var,
Sanki eşcinseller herkese karşı avcı konumundaymışlar gibi algılanıyor.
Onlar da sevebiliyorlar (Çirkin betty'nin komşuları da böyle sanırım) , tek eşli olanlar gayet mevcut...
Hepsi illa ki her erkeğe niyeti bozacak değiller ya...
Sevgilisiyle kahvaltı eden bir erkek...neden hemen özel hayatlarını tahayyül ederiz eşcinsellerin ? estetik gelmiyor belki iki erkeğin o durumda olması...
Ama çok dert etmeyin bence Betty hanım, düşünmemeye çalışın onları malum şekilde. :1rolleyes:
valla alttada olsa üstede olsa adamin kendi evi her yerde oluyor evin olmadimi bazi seyleri cekiyorsun mecbur.evin ayri evi ayri size zarari olmaz.benimde yukarimda eroin icenler var bir cok kisi geliyor ne yapabilirim.eski evde karsi komsum lezbiyendi.birde kapiyi aacmadan oturup kapi önünde öpüsürlerdi.her gün kavga gürültü olurdu.kiraci olduklari icin onlari ev sahibi postaladi.
Ah Aprilcim Ah...ona bakarsan malum sekilde düsünmek istemedigim o kadar cok insan varki!!!!!!:1no2::bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?