- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
gubik hanım burda denizcime katılıyorum canım,O dediğinle bunun ne alakası var şekerim..
Konu; ''kimseye fiiili olarak rahatsızlık vermeyen 2 gay''..
Bu gaylerden birisi, Kocam olursa bana rahatsızlık vermiş olur ki konu tamamen değişir.
bence sende biraz fazla hararetli konuşuyorsun..kaydirigubbakcemile5
Bahsedilen gaylar senin komşuların olsa, fiili olarak hiçbir raharsızlıkları olmasa , burda yazdığın gibi, kapılarına dayanıp ''defolun lan tarzında konuşabilir misin?
Öperim kermitim..:))) kikik
gubik hanım burda denizcime katılıyorum canım,
kimse gay liği sahiplanmiyoki
burdaki gay kimseye rahatsızlık vermeyen bi tip,
yoksa gayliği savunacak en son insanlardan biri de benim,
allah kimsenin başına vermesin,
ya iyi de ben de kireç çukuruna atin yakın makın diye bişi demiyorum aynitom
ama ben rahatsız olurum çarpik ilişkileri olan insanlarla aynı binayı paylaşmaktan
ne dedi bi arkideş; erkeklerin yüzde 60ı gizli gay imiş...
yani 10 erkekten 6sı gay :sinifsinif:
hal böyle iken o beraber eve geldigi adamın birinin kocası yada sevgilisi olmadıgının garantisi yok ki...
aman ne şamın şekeri ne arabın yüzü
istemem ben gay komşu falan :umursamaz:
ama ben rahatsız olurum çarpik ilişkileri olan insanlarla aynı binayı paylaşmaktan
yani 10 erkekten 6sı gay :sinifsinif:
hal böyle iken o beraber eve geldigi adamın birinin kocası yada sevgilisi olmadıgının garantisi yok ki...
okycimmm,canım o adam gay ve biseksüelse zaten eninde sonunda ,yapacaktır. içinde vardır çünkü. bunun kaçışı yok ki. . ama hetereseksüel bir erkek için bu inanılmaz kötü bir şeydir. düşünmek bile istemez. ona terstir bu tip şeyler .
10 erkekten6 sı gay olayını da doğru bulmuyorum.
hele bizde. yok artık. biz Türküz, ingiliz değil...onlarda fazlaymış diye duymuştum. ama 10 a 6 abartı canım ya..ingilizlerde bile o kadar değildir..
bak empati yapalım. bir lezbiyen bana yanaşsa, ben onunla olurmuyum?.
asla. içimde yok çünkü.
işte,aynı şey erkekler içinde geçerli....
yani 10 erkekten 6sı gay :sinifsinif:hal böyle iken o beraber eve geldigi adamın birinin kocası yada sevgilisi olmadıgının garantisi yok ki...
yok anam..amanınn..okycimmm,
bir lezbiyen bana yanaşsa, ben onunla olurmuyum?. demişsin yaaa,
olurmusunnn dermişimmmm zemuszemuszemuszemus
işte sorun da burda başlıyor bence insana insan gibi bakmıyoruz da;
ay bunlar nasıl olur yatakta falan gibi düşünüp midemiz bulanıyor
ama aynı şeyi bir erkek bir bayan yanyana gelince düşünmüyoruz. bunu kabullenmeden bu ülkede ne fuhuş piyasası biterrr
ne uyuşturucu....
adamların başka yapacak hiçbir işi yok maalesef.... kadınlar lezbiyenlere karşı nedense daha ılımlılar kendi çapında eğleniyorlar gibi görüyorlar olayı.
ama maalesef iş erkeğin tercihine geldimi değişiyor gerek erkek gerek kadın bundan çok rahatsız oluyor.dışlıyor yapacak da bir iş kalmayınca piyasayı işte bu insanlar döndürüp bizim çoluğumuzu çocuğumuzu zehirlemeye başlıyorlar bu tam anlamıyla kısırdöngü gibi birşey bence... bunda da suçlu gay ler mi hayır..
gay lik sonradan olunmuyor lezbiyenlik gibi..... herkesin ilkokulunda veya ortaokul lisede böyle bir arkadaşı tanıdığı mutlaka olmuştur. o zaman bize daha sıradan gelen şey büyüyünce toplum baskısı ile bakışımızı mecburi istikamete çevirip çoğunluğa uymak zorunda bırakıyor.
ya onu savunacaksın sadece ,insan olduğu için (kocanın da arkasından dedikodu yapılacağını bilerek) yada susup topluma ayak uyduracaksın malesef bu böyle..
ben susmamayı tercih ederim. ama bunu yarın bir gün benim çocuğumda böle olursa korkusu ile değil gerçekten onu anlayarak duygularını anlayarak tercih ederim susmamayı..
canım o adam gay ve biseksüelse zaten eninde sonunda ,yapacaktır. içinde vardır çünkü. bunun kaçışı yok ki. . ama hetereseksüel bir erkek için bu inanılmaz kötü bir şeydir. düşünmek bile istemez. ona terstir bu tip şeyler .
10 erkekten6 sı gay olayını da doğru bulmuyorum.
hele bizde. yok artık. biz Türküz, ingiliz değil...onlarda fazlaymış diye duymuştum. ama 10 a 6 abartı canım ya..ingilizlerde bile o kadar değildir..
bak empati yapalım. bir lezbiyen bana yanaşsa, ben onunla olurmuyum?.
asla. içimde yok çünkü.
işte,aynı şey erkekler içinde geçerli....
seçme şansım olursa bende istemem gurbicim
ama istanbulda bööle bi şansın olmuyo:)
gay,lez ,hayat kadını,2. kadın ki bu 2. ler bence diğerlerinden en beterleri bana göre,
yani seçme şansım varsa ben de istemem ama yoksa onun yaşam biçimi bana nee,
kocama yan gözle bakmadığı sürece sorun yok,
ama buroşa bakabilirr benim için heçç sakıncası yokturr:)))
10 erkeketen 6 sı mııı,yani biraz vicdanlı olun arkadaşlar,
en azından Türk erkekleri için söylemeyin bunu...
neyse ki konu sakinleşmiş sevindim...
onları tükaka diye dışlamak, tapulu mülkünden hatta kira bile olsa evinden çıkarmak kimin haddi ki...
sadece bizim toplumumuzda yaşıyoruz işte...zaten huzur veren yokki...dedim işte...apartmanda dünya kadar köpek var onun köpeği battı...
bir gün bmw ile geliyor bir gün jiple...konuşuluyor...e siz de orda yaşıyorsunuz zaten huzur kalmıyor ki...
ben artık şöyle düşünüyorum...burda da çoğumuz saygı göstermeek zorundayız demiş öyle değil mi...
peki o zaman onların da bize saygı göstermesi gerek mez mi...
yani belli ki senin yaşadığın ilişki çarpık...o zaman gözümüzün içine baka baka biz şimdi eve giriyoruz hadi kullanın hayal gücünüzü demeyin...
ben trabzonda okudurm, bir çok trabzonlu arkadaşımın dışardan gelen erkek arkadaşları vardı ve tabiki öğrenci evleri...onlar hiçbir zaman o erkek arkadaşlarının evlerine el ele girmediler...neden...çarpık değildi ilişkileri...ama toplumun (en azından o yıllarda benim hemşolarımın) bunu kaldırmayacağını, erkek arkadaşının evine giden kızı hoş görmeyeceğini biliyorlardı...hep gizli saklı girildi o evlere...göze batmamak için...bunun gibi bişey işte...daha kapalı yaşanmalı diye düşünüyorum...
bizim komşumuza insanlar bebeklerini emanet ediyorlar...doğduğu anda...yani kimsenin onu dışladığı yok...bir insana bebeğini doğum anında emanet etmek ne demek düşünün...kimsenin onlardan korktuğu yok...belki istenen saygı...karşılıklı saygı...
neyse ki konu sakinleşmiş sevindim...
onları tükaka diye dışlamak, tapulu mülkünden hatta kira bile olsa evinden çıkarmak kimin haddi ki...
sadece bizim toplumumuzda yaşıyoruz işte...zaten huzur veren yokki...dedim işte...apartmanda dünya kadar köpek var onun köpeği battı...
bir gün bmw ile geliyor bir gün jiple...konuşuluyor...e siz de orda yaşıyorsunuz zaten huzur kalmıyor ki...
ben artık şöyle düşünüyorum...burda da çoğumuz saygı göstermeek zorundayız demiş öyle değil mi...
peki o zaman onların da bize saygı göstermesi gerek mez mi...
yani belli ki senin yaşadığın ilişki çarpık...o zaman gözümüzün içine baka baka biz şimdi eve giriyoruz hadi kullanın hayal gücünüzü demeyin...
ben trabzonda okudurm, bir çok trabzonlu arkadaşımın dışardan gelen erkek arkadaşları vardı ve tabiki öğrenci evleri...onlar hiçbir zaman o erkek arkadaşlarının evlerine el ele girmediler...neden...çarpık değildi ilişkileri...ama toplumun (en azından o yıllarda benim hemşolarımın) bunu kaldırmayacağını, erkek arkadaşının evine giden kızı hoş görmeyeceğini biliyorlardı...hep gizli saklı girildi o evlere...göze batmamak için...bunun gibi bişey işte...daha kapalı yaşanmalı diye düşünüyorum...
bizim komşumuza insanlar bebeklerini emanet ediyorlar...doğduğu anda...yani kimsenin onu dışladığı yok...bir insana bebeğini doğum anında emanet etmek ne demek düşünün...kimsenin onlardan korktuğu yok...belki istenen saygı...karşılıklı saygı...
aydanım valla geçmiş sayfalarda bi arkadaş yazmıştı 10erkekten 6sının gizli gay oldugunu
ben onun yalancısıyım :sinifsinif:
ya ne bileyim
benim yaşadıgım şehirde değil ama muhitte bu tip olaylar ve örnekler çok uç sanırım
o yüzden fikri bile bana inanılmaz itici mide bulandırıcı geldi
songülüm diyalog aynen şöyle
ve bahsedilen de Türk erkekleri...
aradım buldum ahan diyalog
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Serra Yılmaz, ısrarla Özpetek'in eşcinsel filmleri çekmediğini, sadece bazı rollerde gay karakterlere yer verdiğini ifade etti. Yılmaz, Ferzan Özpetek'in eşcinsel filmleri yaptığı şeklindeki değerlendirmelerden hiç hoşlanmadığını da vurgulayarak, "Gaylerin üzerine değil, hikayelerinde gay karakterler de olabiliyor diyelim" dedi.
Bu cevapla tatmin olmayan Hülya Avşar, "Öyle demeyelim; ortada. Eleştiri anlamında söylemiyorum. Eşcinsellik üzerine daha yoğun filmlerini görüyoruz" şeklinde konuştu.
İkili arasında yaşanan diyalogda Serra Yılmaz, çok tartışılacak sözler söyledi. İşte o diyalog:
Avşar: Onu kolladığınızı görüyorum. Ben onu eleştiri anlamında söylemiyorum.
Yılmaz: Eleştiri olarak algılamadım, ama bir anlayış farkı bu.
Avşar: Ama herkes aynı şeyi anlıyor o zaman.
Yılmaz: Ama Türkiye'de insanlar bu konuları çok iyi anlamaya zaten yatkın değiller.
Avşar: Tabii ki Türk toplumuna aykırı bir ilişki.
Yılmaz: Türk toplumuna şöyle aykırı; Türk toplumundaki erkeklerin yüzde 60'ının gizli gay oldukları ve hayatlarını öyle sürdürdüklerini düşünürsen önce onları rahatsız edecek.
Avşar: Tabii ki... O aykırı değil. Aslında istemesi lazım. Ama görselliğe vurduğunuz zaman, 'Aaaa tu kaka" diyenler oluyordur arada. Ama onlara hiç rastlamadım. [/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?