Gay alt kat komşumuz...

siz onlari bide hollanda da görün. shok olmustum. bide kadinlar var böyle camekanda ciplak sekilde oturmus müsteri bekliyorlar ellerinde sigara. gayet normal yani orda.
ama hep söyledigim gibi fazla özgürlük iyi bisey degil. yani sonucta o insanin o kadar özgür olmasi beni rahatsiz ediyor. carpik bir iliski ayrica. psikoloji olarak ne kadar sagliklilar bilinmiyor?
Allah sonumuzu hayretsin...

birde hünsa olma durumu varki, o mesela bir hastalik.

baktin deli, dön geri derdi bir arkadas. dönüp gideceksin yapacak baska sey yok

Son düzenleme:
gubik hanım burda denizcime katılıyorum canım,
kimse gay liği sahiplanmiyoki
burdaki gay kimseye rahatsızlık vermeyen bi tip,
yoksa gayliği savunacak en son insanlardan biri de benim,
allah kimsenin başına vermesin,

gubik hanım burda denizcime katılıyorum canım,
kimse gay liği sahiplanmiyoki
burdaki gay kimseye rahatsızlık vermeyen bi tip,
yoksa gayliği savunacak en son insanlardan biri de benim,
allah kimsenin başına vermesin,

ya iyi de ben de kireç çukuruna atin yakın makın diye bişi demiyorum aynitom
ama ben rahatsız olurum çarpik ilişkileri olan insanlarla aynı binayı paylaşmaktan
ne dedi bi arkideş; erkeklerin yüzde 60ı gizli gay imiş...
yani 10 erkekten 6sı gay :sinifsinif:
hal böyle iken o beraber eve geldigi adamın birinin kocası yada sevgilisi olmadıgının garantisi yok ki...
aman ne şamın şekeri ne arabın yüzü
istemem ben gay komşu falan :umursamaz:

canım o adam gay ve biseksüelse zaten eninde sonunda ,yapacaktır. içinde vardır çünkü. bunun kaçışı yok ki. . ama hetereseksüel bir erkek için bu inanılmaz kötü bir şeydir. düşünmek bile istemez. ona terstir bu tip şeyler .
10 erkekten6 sı gay olayını da doğru bulmuyorum.
hele bizde. yok artık. biz Türküz, ingiliz değil...onlarda fazlaymış diye duymuştum. ama 10 a 6 abartı canım ya..ingilizlerde bile o kadar değildir..

bak empati yapalım. bir lezbiyen bana yanaşsa, ben onunla olurmuyum?.
asla. içimde yok çünkü.
işte,aynı şey erkekler içinde geçerli....

Son düzenleyen: Moderatör:

seçme şansım olursa bende istemem gurbicim
ama istanbulda bööle bi şansın olmuyo:)
gay,lez ,hayat kadını,2. kadın ki bu 2. ler bence diğerlerinden en beterleri bana göre,
yani seçme şansım varsa ben de istemem ama yoksa onun yaşam biçimi bana nee,
kocama yan gözle bakmadığı sürece sorun yok,
ama buroşa bakabilirr benim için heçç sakıncası yokturr:)))

10 erkeketen 6 sı mııı,yani biraz vicdanlı olun arkadaşlar,
en azından Türk erkekleri için söylemeyin bunu...

okycimmm,

bir lezbiyen bana yanaşsa, ben onunla olurmuyum?. demişsin yaaa,
olurmusunnn dermişimmmm zemuszemuszemuszemus

16.sayfada koptum tüm sayfalarımı okuyamadım belirteyim..
çocukların etkilenmesinden bahsedilmiş..çocuklar televizyondada görebiliyor bu tarz şeyleri.reelde görmesi evet cansıkıcı ama şunu bilip inanmalıyızki yeni nesil gümbür gümbir geliyor.bilmedikleri bir şey yok..süprizzzzz
ben olsam kendi kendine hayat sürdürüyorsa ve sitede oturuyorsam rahatsız olma şansım olmazdı.kaydirigubbakcemile5
bizim eski oturduğumuz sitede malesefki gay yada travesti yoktu ama bekar yaşayan kızlar vardı ve bekar erkekler.
evlerine sevgilileriyle girer balkonlarında kahvaltı yaparlar havuza gecenin bir yarısı girerlerdi.ve biz balkonda olurduk bahçede çocuklar filan..kafamçokkarıştı
yani bu da aynı durum benim için..
ha şu an oturduğum gibi 5 katlı aile apartmanının zaten yakınından bile geçemezler kabul edilmezler..
şurda 2 ay daha çok çok göreceksin gebeş kadın..sonra kış.sonra doğum derken kendi derdine düşeceksin inanki..:sinifsinif:
ne çevrendekiler umurunda olacak beben doğduktan sonra ne de kendin..
tecrübeylen sabit:lepi:
ha bu arada benimde karşı apartmanımda oturan bir edepsiz var.kısacık eteği göğsü ortada badileri ile ayaklarını uzatıp donuna kadar gördüğümüz,denizde bile kocamın peşinde olan bir kadın.kadın bile diyemiyorum ona..
emin ol o tarz biri olsa çok daha fazla rahat olurdun.emin ol..:1ninca:

yok be gurbik o kadar da değil.
10 kişiden altı kişi; her iki erkekten biri demek..
yani tanıdığın erkeklerin yarısı gay olacak.
mümkün değil böyle birşey..
en azında Türkler için mümkün değil.

neyse ki konu sakinleşmiş sevindim...
onları tükaka diye dışlamak, tapulu mülkünden hatta kira bile olsa evinden çıkarmak kimin haddi ki...
sadece bizim toplumumuzda yaşıyoruz işte...zaten huzur veren yokki...dedim işte...apartmanda dünya kadar köpek var onun köpeği battı...
bir gün bmw ile geliyor bir gün jiple...konuşuluyor...e siz de orda yaşıyorsunuz zaten huzur kalmıyor ki...
ben artık şöyle düşünüyorum...burda da çoğumuz saygı göstermeek zorundayız demiş öyle değil mi...
peki o zaman onların da bize saygı göstermesi gerek mez mi...
yani belli ki senin yaşadığın ilişki çarpık...o zaman gözümüzün içine baka baka biz şimdi eve giriyoruz hadi kullanın hayal gücünüzü demeyin...
ben trabzonda okudurm, bir çok trabzonlu arkadaşımın dışardan gelen erkek arkadaşları vardı ve tabiki öğrenci evleri...onlar hiçbir zaman o erkek arkadaşlarının evlerine el ele girmediler...neden...çarpık değildi ilişkileri...ama toplumun (en azından o yıllarda benim hemşolarımın) bunu kaldırmayacağını, erkek arkadaşının evine giden kızı hoş görmeyeceğini biliyorlardı...hep gizli saklı girildi o evlere...göze batmamak için...bunun gibi bişey işte...daha kapalı yaşanmalı diye düşünüyorum...
bizim komşumuza insanlar bebeklerini emanet ediyorlar...doğduğu anda...yani kimsenin onu dışladığı yok...bir insana bebeğini doğum anında emanet etmek ne demek düşünün...kimsenin onlardan korktuğu yok...belki istenen saygı...karşılıklı saygı...

okycimmm,

bir lezbiyen bana yanaşsa, ben onunla olurmuyum?. demişsin yaaa,
olurmusunnn dermişimmmm zemuszemuszemuszemus
yok anam..amanınn..
Allah korusun.
haa,seçimlerine saygılıyım da. onlar bana yanaşmazlar canım. nerden ışığın geleceğini bilirler..

ben susardım herhalde, susmamak bu toplumda cesaret işi, her an taşlanabilirsin, çıkmadık ütopik dedikodu kalmaz

aydanım valla geçmiş sayfalarda bi arkadaş yazmıştı 10erkekten 6sının gizli gay oldugunu
ben onun yalancısıyım
:sinifsinif:

ya ne bileyim
benim yaşadıgım şehirde değil ama muhitte bu tip olaylar ve örnekler çok uç sanırım
o yüzden fikri bile bana inanılmaz itici mide bulandırıcı geldi

10 erkeketen 6 sı mııı,yani biraz vicdanlı olun arkadaşlar,
en azından Türk erkekleri için söylemeyin bunu...

songülüm diyalog aynen şöyle
ve bahsedilen de Türk erkekleri...
aradım buldum ahan diyalog

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Serra Yılmaz, ısrarla Özpetek'in eşcinsel filmleri çekmediğini, sadece bazı rollerde gay karakterlere yer verdiğini ifade etti. Yılmaz, Ferzan Özpetek'in eşcinsel filmleri yaptığı şeklindeki değerlendirmelerden hiç hoşlanmadığını da vurgulayarak, "Gaylerin üzerine değil, hikayelerinde gay karakterler de olabiliyor diyelim" dedi.

Bu cevapla tatmin olmayan Hülya Avşar, "Öyle demeyelim; ortada. Eleştiri anlamında söylemiyorum. Eşcinsellik üzerine daha yoğun filmlerini görüyoruz" şeklinde konuştu.

ıkili arasında yaşanan diyalogda Serra Yılmaz, çok tartışılacak sözler söyledi. ışte o diyalog:

Avşar: Onu kolladığınızı görüyorum. Ben onu eleştiri anlamında söylemiyorum.

Yılmaz: Eleştiri olarak algılamadım, ama bir anlayış farkı bu.

Avşar: Ama herkes aynı şeyi anlıyor o zaman.

Yılmaz: Ama Türkiye'de insanlar bu konuları çok iyi anlamaya zaten yatkın değiller.

Avşar: Tabii ki Türk toplumuna aykırı bir ilişki.

Yılmaz: Türk toplumuna şöyle aykırı; Türk toplumundaki erkeklerin yüzde 60'ının gizli gay oldukları ve hayatlarını öyle sürdürdüklerini düşünürsen önce onları rahatsız edecek.

Avşar: Tabii ki... O aykırı değil. Aslında istemesi lazım. Ama görselliğe vurduğunuz zaman, 'Aaaa tu kaka" diyenler oluyordur arada. Ama onlara hiç rastlamadım.
[/FONT]

hayatım bahsettiğin yer trabzon..
başka takımın tezahuratı bile yapıldığında tepkilerin gösterildiği,Ramazan ayında oruç tutmayanların parkta birşeyler yediğinde oruç tutanların gazabına uğradığı ve bunu gibi bir çok örneğin verileceği yer..
Samsunda yaşıyorum burada bile öğrenci evlerine kızlar erkekler elele geliyor..
ama trabzonda rizede daha zor.
hatta imkansız..
bende saygısızlık görmedimki diğer arkadaşların dediği gibi kucak kucağa filan olsalar zaten yönetim olarak bir tepki verirsiniz uyarı filan..

ilişkinin çarpık olduğu zaten aşikar.
ama baktığın zaman da adam partneriyle, sevgilisiyle, arkadaşıyla -adı her ne oluyorsa onunla- birlikte eve giriyorlar..
yani kucak kucağa değil, kahkahaatarak değil, taşkınlık yaparak değil.
hadi kullanın hayal gücünüzü deme durumu için bariz yapılan bir göze sokma durumu da yok gibi.
sonuçta nerede yaşarlarsa yaşasınlar birlikte bir yere girecekler..

serra yılmaz sanki saymış bütün Türk erkeklerini. seceresini çıkarmış
sallıyor işte...

Evet Onlarda saygı göstermek zorunda....
Bizim onlara değil,onların bize ayak uydurması gerek..Toplumun Yaptırımı Bu..
Sonradan Gay Olunmuyor diye biliyorum,Bu seçim onların değil!

Betiş; Evlerine girerken Uygunsuz davranışlar segiliyolar ise;Yönetim ile konuşulabilir.
Yada Melişe söyle konuşsun..

Neyse ki kesin bir bilgi değil,farzı mahal konuşmuş,düşünürsek diye...

valla ben bettynin yerinde olsam bindiği arabaları kıskanırdım önce:umursamaz:
vay anasını o bu halde jeplere bmwlere biniyo da ben şirket servislerinde sürünüyorum diye mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…