:1closedeyes:Neyse ki kesin bir bilgi değil,farzı mahal konuşmuş,düşünürsek diye...
:1closedeyes:
Gizli Gay demiş zaten Songülüm..
ay çok merak ediyorum
acaba burda hümanizmin altını üstüne getiren hatunların sevgilileri/eşleri gay ilişki kursalar yine böyle hoşgörülü olacaklar mı???
yahu bir derdim varda böyle bi konu açılsa adama demediğinizi bırakmazsınız burda hanimiş de hanimiş agucuk da agucuk naraları atiyosunuz
ilginçsizin vesselam!
Ben de okudum canım,gizli ya da aleni
oran fazla olunca bence farketmiyor...
bende yalan yok. hoşgörülü bakıyorum. neden yalan söyleme ihtiyacı duyayım ki...kesinlikle katılıyorum....
nedir yani aman ne olacak bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı...
allah aşkına sizin gözünüz önünde böyle çarpık ilişkilere bu kadar hoşgörülümü bakıyosunuz....
ben evet nolcak diyenlere inanmıyorum....
elbetteki insan rahatsız olur çünkü bizim belli bi toplum kurallarımız ahlakımız var anlayamıyorum bu nasıl "ÇOK NORMAL" karşılnabiliyor.....
kimse kusura bakmasın bana göre bu bi sapkınlık ve "ÇOK ANORMAL"....
bizler böyle normal karşılayrak gitgide toplumda böyle olaylar artıyor ve normalleşek yakında sapkınlaşmak olmaz umarım.....
kesinlikle katılıyorum....
allah aşkına sizin gözünüz önünde böyle çarpık ilişkilere bu kadar hoşgörülümü bakıyosunuz....
elbetteki insan rahatsız olur çünkü bizim belli bi toplum kurallarımız ahlakımız var anlayamıyorum bu nasıl "ÇOK NORMAL" karşılnabiliyor.....
bizler böyle normal karşılayrak gitgide toplumda böyle olaylar artıyor ve normalleşek yakında sapkınlaşmak olmaz umarım.....
iyi de kimse aman nolcak "ÇOK NORMAL" demedi.
sonuçta aynı cins iki insanın birbirine cinsel dürtüler beslemesi ve sevişmesi tabi ki de "ÇOK NORMAL" değil.
hatta "ÇOK ANORMAL" bir durum.
ama insanların kapısını kapatıp kimsenin gözüne sokmadan ne yaptıkları da alt komşuyu, yan komşuyu ilgilendirmez işte.sonuçta sen kimsenin kapısına gidip, siz burda iki erkek sevişiyorsunuz ben çapraz dairede rahatsız oluyorum, defolun buradan" diyemezsin.
betty bişey yapamaz...
zaten ne yapayım diye sormadı...hissettiği şeyi sorguladı okadar...
ne yapabilirim yaaa...
servis konusunu düşündüm şimdi de...ooofff offf....
Esmercim yorumlarımız dünden beri ''gaylik normal birşey ne var ki?'' şeklinde algılanıyor çok enteresan bir şekilde..
Ben de bunu soruyorum Sivriye..
Sen olsan Betty nn yerinde ''defolun lan şerefizler ben size hoşgörülü olamam'' diyebilir misin?
Buna hakkın var mı senin ya da benim ya da Betty nin?
hayatım bahsettiğin yer trabzon..
başka takımın tezahuratı bile yapıldığında tepkilerin gösterildiği,Ramazan ayında oruç tutmayanların parkta birşeyler yediğinde oruç tutanların gazabına uğradığı ve bunu gibi bir çok örneğin verileceği yer..
Samsunda yaşıyorum burada bile öğrenci evlerine kızlar erkekler elele geliyor..
ama trabzonda rizede daha zor.
hatta imkansız..
bende saygısızlık görmedimki diğer arkadaşların dediği gibi kucak kucağa filan olsalar zaten yönetim olarak bir tepki verirsiniz uyarı filan..
bende yalan yok. hoşgörülü bakıyorum. neden yalan söyleme ihtiyacı duyayım ki...
iyi de kimse aman nolcak "ÇOK NORMAL" demedi.
sonuçta aynı cins iki insanın birbirine cinsel dürtüler beslemesi ve sevişmesi tabi ki de "ÇOK NORMAL" değil.
hatta "ÇOK ANORMAL" bir durum.
ama insanların kapısını kapatıp kimsenin gözüne sokmadan ne yaptıkları da alt komşuyu, yan komşuyu ilgilendirmez işte.
sonuçta sen kimsenin kapısına gidip, siz burda iki erkek sevişiyorsunuz ben çapraz dairede rahatsız oluyorum, defolun buradan" diyemezsin.
Birşey sorabilir miyim Sivri ciğim..
Sen Betty nin yerinde olsan ne yaparsın mesela?
Böyle bir durumda ne yapılabilir?
Ne yapsın Betyy mesela?
Burda yorum yazan kimsenin NORMAL Dediğini görmedim ben..
Elbette ANORMAL Bir durum ama
Adamları yakapaça binadan atamaz değilmi..
evet denizcim.
"ÇOK NORMAL" görmek ayrı birşey, ki bunu normal görüyorum diyen yok.
hoşgörülü olabilirim demek farklı birşey.
hee hoşgörülü olursan oturduğun yerde oturursun; olamazsan da çeker gidersin.
kimseye ben senden rahatsızım defol git diyemezsin sonuçta..
sarı kafa...sen benim hemşolarıma yobaz mı dedin...
eskidendi o aykırılıklar...artık bayağı relax yani...
peki madem bu kadar anlayışlıyız neden kucak kucağa olmaları rahatsız eder...
düşün ki birlikte yaşayan bir çift var...iki sevgili...kadın-erkek...balkonda sarmaş dolaş oturuyorlar...e burası da ankara...onları yönetime şikayet etme hakkımız olur muydu......şikayet edebilirmiyiz...
hala anlaşamıyoruz sivribiber. bak kimse buna normal demiyor burada.[I]kabul edemiyorum insanların normal karşılamasını anormal olan bi ilişki için.....
bu kadar nasıl tamam olabilir diyip geçebiliyosunuz?anlamıyorum....
benmi çok cahil kaldım acaba yada benim değer yargılarım mı çok katı bu neyle alakalı olsa gerek?[/I]
peki essmeraldacım çok anormal düşündüğümüz bi ilişkiye nasıl görmezden gelirim bana zararı yoksa yapsın diyebiliyoruz bilmiyorum kendimi sorgulamaya başladım ben sorunlumuyum diye?onları ordan kovmak gibi bi hakkımız elbetteki yok ama ben rahatsızlığımı dile getirirdim bi şekilde....
denizcim asla betty böle yapsın demem böle bi niyetim yok ben kendi rahatsızlığımdan ahsediyorum....
ama ben betty ibi bi durumda kalsam;
sen gaysin defol gitde demem orda rahat rahat gül gibi yaşayıpta gidemem doğrusu....
bi şekilde rahatsızlığımı ifade ederim....
nasıl yaparım bilmiyorum ama orda oturamam....
diyorumya heralde sorun bende burdaki herkes bana dokunayan yılan bin yaşasın diyor....
ama şükürki böle düşünmektende mutluyum
peki essmeraldacım çok anormal düşündüğümüz bi ilişkiye nasıl görmezden gelirim bana zararı yoksa yapsın diyebiliyoruz bilmiyorum kendimi sorgulamaya başladım ben sorunlumuyum diye?onları ordan kovmak gibi bi hakkımız elbetteki yok ama ben rahatsızlığımı dile getirirdim bi şekilde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?