sen gaysin defol gitde demem orda rahat rahat gül gibi yaşayıpta gidemem doğrusu....
bi şekilde rahatsızlığımı ifade ederim....
nasıl yaparım bilmiyorum ama orda oturamam....
diyorumya heralde sorun bende burdaki herkes bana dokunayan yılan bin yaşasın diyor....
ama şükürki böle düşünmektende mutluyum[/I][/B]
evet bunu merak ettim...yaşadıkları şeyi kabul ediyoruz...ne yaparlarsa şikayet etme hakkımız olur sizce...
nedir onları uyarmamız için yetecek sebep...apartmandaki erkeklere sarkması dışında tabi...
evet bunu merak ettim...yaşadıkları şeyi kabul ediyoruz...ne yaparlarsa şikayet etme hakkımız olur sizce...
nedir onları uyarmamız için yetecek sebep...apartmandaki erkeklere sarkması dışında tabi...
Şekerim rahatsızlığını bir şekilde dile getirmek , surat asmak, selam vermemek vs.. gibi tepkiler, bizim gibi gayliği normal gören (sana göre) kişilerin verebileceği tepkiler..Yani hafif tepkiler diyelim..Ben surat asabilirim, merdivende karşılaşmamaya çalışırım, zile basıp muhabbet kuramk istediklerinde kapıyı açmayabilirm vs vs vs....belki belki.....neyse...
Ama sen öyle bir yazdın ki ''yok nasıl normal görürsünüz kötükedihüso nasıl bu kadar hoşgörülü olursunuz yok nasıl böylesiniz?'kötükedihüso'.........
Valla bu kadar hararetli cümlelerin arkasına ''evet dayanırım kapılarına defolun derim''şeklinde bir cümle uygun geliyor kusurabakma yani rahatsızlığımı bir şekilde dile getiririm demek biraz hafif kaldı senin için..
Bu durumda, ''kıyameti koparırım sizin gibi normal karşılayamamkötükedihüso' diyen kişilerde, gerçek hayatta başlarına gelse böyle bir durum, demek bizim gibi ''bana dokunmayan yılan bir yaşasın''olayına girecekler...
Benim için öyle, kapılarına dayanmıyacaksan, benimle 3 aşağı 5 yukarı aynı tepkileri vereceksin demektir ..
Ben de bunun aksine inanmıyorum..
Yani burda ''asarım keserim yakarım sizin gibi normal karşılayamam ''diyenlerin, gerçekte başlarına gelse, kapılarını pencerelerini kapamak ve surat asmak dışında da fazla birşey yapacaklarına inanmıyorum..
Biraz gerçekçi olalım...
Burda tıkır tıkır yazmak kolay da tabii..:lepi:
alenen ahlakdışı davranışlarda bulunmaları.
yani mesela balkonda kahvaltı etmeleri değil de öpüşüp koklaşmaları.
ya da apartmana birlikte girmeleri değil de kucak kucağa girmeleri.
yani tercihlerini insanların gözlerine sokmaları..
Heee bir de kamuya açık yerde sevişmek de suç..
Bunu da biliyim..
Evin karşısındaki parkta yiyişiyorlarsa da şikayet edebilirsin..:roflol:
Vay anasını parkta da yapıyor mu birşey bunlar o kadar da değildir yavvvv?:1shok: (sazan üye simimli)
hala anlaşamıyoruz sivribiber. bak kimse buna normal demiyor burada.
diyoruzki normal, değil. ama bu onların hayatı ve seçimi.
ben kendi adıma diyorum ki,hoşgörüyle bakıyorum ,..
rahatsızlığını nasıl dile getirirsin. iki erkek sana bir yanlışı olmadan apartmana girdiler diye yollarını kesip,bu apartmanda istenmiyorsunuz mu demelisin.
yada bir arkadaşın dediği gibi git müstakil evde yaşa mı demelisin...
buda ayrı bir ironi. o kadar kolay müstakil evde yaşayabilmek. herkes yaşamak ister de işte biraz zor. keşke bende bahçeli müstakil bir evde yaşasam. neredeee.
yada yine o arkadaşın dediği gibi,ki beni en çok o laf üzdü,çadırda yaşayın. mı demelisin
ne diyeceksin.,peki.....
GünaydınnnnnnnnnŞenizŞeniz
eğer sadece öpüşüp koklaşıp sevişiyorlarsa şikayet edemezsin birtanem..
Ancak evde fuhuş yapılıyorsa ya da uyuşturucu varsa ve bunlardan eminsen şikayet hakkın olur..buyrunnnnnnnnn
Benim bildiğim budur..:lepi:
alenen ahlakdışı davranışlarda bulunmaları.
yani mesela balkonda kahvaltı etmeleri değil de öpüşüp koklaşmaları.
ya da apartmana birlikte girmeleri değil de kucak kucağa girmeleri.
yani tercihlerini insanların gözlerine sokmaları..
ayyy adam istediğiyle yiyişir şevişir sizene yaaaa
kocene bulaşmıyosa adamı rahat bırak betiş
fuhuş yapmadığını düşünüyorum...görmedim...hissetmedim...
balkonda öpüşüp koklaşıyorlarsa şikayet edemem laliş...bu mudur???
niye öpüşüp koklaşan ben ve ütülüyse bizi şikayet edebilirler mi esmer gebe...
bunun cevabını istiyim???
naapsın benim kocamı be iloş yaaa...evli barklı baba adayı adam...hem de çirkin...opuyorumnanaktan
okyptecim bak normal demiyor olabilirsiniz ama sonuçta onların seçimi tercihi deyip bunu kabul edebiliyosunuz ben bunu yapamıyorum.....
ben hoşgöremiyorum....
yollarını kesip siz gaysiniz demenin neresini kabul edip bu hareketi kendime yakıştıabilirim?bunu yapmam yapanada kızarım...
ama en azından onlarla konuşma fırsatı yakalayıp hiçbişekilde kırmadan kendi rahatsızlığımı dile getirebilirim bu ne kadar olur veya ne kadar doğru olur onuda bilemiyorum....
şuda varki karşımdaki kim olursa olursa olsun ona git çadırda otur deme özgürlüğüne sahip değilim bunuda diyecek kadar bencil değilim.....
ben yaşadıkları şeyi sapkınlık olarak gördüğüm için kabul edemiyorum bettycim....
bunu kabul edemiyorum...
kimseyede şikayet etmem neden edeyimki kendim konuşmayı seçerim
niye öpüşüp koklaşan ben ve ütülüyse bizi şikayet edebilirler mi esmer gebe...
bunun cevabını istiyim???
ben yaşadıkları şeyi sapkınlık olarak gördüğüm için kabul edemiyorum bettycim....
bunu kabul edemiyorum...
kimseyede şikayet etmem neden edeyimki kendim konuşmayı seçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?