Gay alt kat komşumuz...

Şekerim rahatsızlığını bir şekilde dile getirmek , surat asmak, selam vermemek vs.. gibi tepkiler, bizim gibi gayliği normal gören (sana göre) kişilerin verebileceği tepkiler..Yani hafif tepkiler diyelim..Ben surat asabilirim, merdivende karşılaşmamaya çalışırım, zile basıp muhabbet kuramk istediklerinde kapıyı açmayabilirm vs vs vs....belki belki.....neyse...

Ama sen öyle bir yazdın ki ''yok nasıl normal görürsünüz kötükedihüso nasıl bu kadar hoşgörülü olursunuz yok nasıl böylesiniz?'kötükedihüso'.........

Valla bu kadar hararetli cümlelerin arkasına ''evet dayanırım kapılarına defolun derim''şeklinde bir cümle uygun geliyor kusurabakma yani rahatsızlığımı bir şekilde dile getiririm demek biraz hafif kaldı senin için..

Bu durumda, ''kıyameti koparırım sizin gibi normal karşılayamamkötükedihüso' diyen kişilerde, gerçek hayatta başlarına gelse böyle bir durum, demek bizim gibi ''bana dokunmayan yılan bir yaşasın''olayına girecekler...

Benim için öyle, kapılarına dayanmıyacaksan, benimle 3 aşağı 5 yukarı aynı tepkileri vereceksin demektir ..
Ben de bunun aksine inanmıyorum..

Yani burda ''asarım keserim yakarım sizin gibi normal karşılayamam ''diyenlerin, gerçekte başlarına gelse, kapılarını pencerelerini kapamak ve surat asmak dışında da fazla birşey yapacaklarına inanmıyorum..

Biraz gerçekçi olalım...
Burda tıkır tıkır yazmak kolay da tabii..:lepi:

Son düzenleme:
evet bunu merak ettim...yaşadıkları şeyi kabul ediyoruz...ne yaparlarsa şikayet etme hakkımız olur sizce...
nedir onları uyarmamız için yetecek sebep...apartmandaki erkeklere sarkması dışında tabi...

GünaydınnnnnnnnnŞenizŞeniz
eğer sadece öpüşüp koklaşıp sevişiyorlarsa şikayet edemezsin birtanem..
Ancak evde fuhuş yapılıyorsa ya da uyuşturucu varsa ve bunlardan eminsen şikayet hakkın olur..buyrunnnnnnnnn
Benim bildiğim budur..:lepi:

evet bunu merak ettim...yaşadıkları şeyi kabul ediyoruz...ne yaparlarsa şikayet etme hakkımız olur sizce...
nedir onları uyarmamız için yetecek sebep...apartmandaki erkeklere sarkması dışında tabi...

alenen ahlakdışı davranışlarda bulunmaları.
yani mesela balkonda kahvaltı etmeleri değil de öpüşüp koklaşmaları.
ya da apartmana birlikte girmeleri değil de kucak kucağa girmeleri.
yani tercihlerini insanların gözlerine sokmaları..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayyy adam istediğiyle yiyişir şevişir sizene yaaaa

kocene bulaşmıyosa adamı rahat bırak betiş

Son düzenleme:

Esmercim bence bu saydıkların da şikayet hakkı vermez..
Yani sen edersin şikayetini de polis adamın kucağında adam var diye bişiy yapmaz bana kalırsa..
Suç teşkil etmiyir gibi geldi bana..kaydirigubbakcemile2
Avukatlar daha iyi bilir tabii de..

Edep dışı davranışları varsa, balkonda merdivende oynaşmak, pencerelerden içerisi görünüyor ve yaptıkları görünüyorsa ..ne bileyim bunun gibi...

O zaman toplanılır apartman sakinleri olarak uyarılır, düzelmezlerse, yetkili merciler vardır herhalde şikayet edilecek..

Heee bir de kamuya açık yerde sevişmek de suç..
Bunu da biliyim..
Evin karşısındaki parkta yiyişiyorlarsa da şikayet edebilirsin..:roflol:

Heee bir de kamuya açık yerde sevişmek de suç..
Bunu da biliyim..
Evin karşısındaki parkta yiyişiyorlarsa da şikayet edebilirsin..:roflol:

Vay anasını parkta da yapıyor mu birşey bunlar o kadar da değildir yavvvv?:1shok: (sazan üye simili)

benim eski kiracim gaydi. ama fazla disari vurmazdi. burda fazla anormal karsilanmiyor.varligiyla yoklugu nu görmedim.kültürlü bir insandi tercih meselesi bi kötülügünü de görmedim,

Vay anasını parkta da yapıyor mu birşey bunlar o kadar da değildir yavvvv?:1shok: (sazan üye simimli)

Yok Denizcim..
Ben eğer yapıyorlarsa dedim..
Mesela bir kadınla bir erkeğin parkta sevişmesi suç diye biliyim..
O zaman onlara da suçtur diye şeettiydim..sengözlerimebaksanab

cinsel tercih herkesin kendi tercihidir.

herkesin özgür yaşam hakkı var.siz çok doğru düşünüyorsunuz savunmanızda çok doğru bir davranış.ancak bana görede çok enteresan bir insan çiftine nasıl ilgi duyar :1shok:
tamam tercih diyoruz ama,insan elbette tuhaf olur bu davranış karşısında doğal olarak :1no2:

Çoğu arkadaşım " bana ne rahatsızlık vermediği sürece yaşar gider " dedi çok doğru herkesin kendi tercihi...

Birkaç arkadaşımda yine gayet güzel bir şekilde "kabul edemem, kabullenemem" dedi bu da doğru herkesin kendi görüşü.

Yaklaşık 25-26 sayfada yazılan görüşlerün çoğu ılımlı ve olabilir yönünde

Aklımı karıştıran şu oldu yine KK da " bir arkadaşımız ailevi nedenlerle sevgilisiyle evlenmeyeceğini ama bebek sahibi olmak istediklerini" yazdığında edilmedik hakaret, söylenmedik aşağılama kalmamıştı üstelik sadece bebek sahibi olmak istiyordu hatta yanlış hatırlamıyorsam Songül Hanım konu açanın mağduriyetini önlemek için konuyu kilitlemişti. O arkadaş onca kötü söze tek bir kötü cvp bile vermemişti.

MERYEMCE arkadaşıma yazdığı bir yorumla bana bunu (o topiği) hatırlattığı için teşekkür ederim.

Ancak bu topic bana KK da da ılımlı insanların olduğunu, vurun abalıya şeklinde yaklaşanların az sayıda olduğunu gösterdi bunun için hepinize teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ablamın bir arkadaşı vardı,daireden,çok da severdim,
ama oğlunu hiç görmemiştim,..Birgün işyerine ziyarete gittiğimde bir gençle
karşılaştım ama kız mı,erkek mi bilemedim önce...
ablamın yanına gidip sorduğumda erkek ama bayan hormonu fazla olduğu için,
yürüyüşü,konuşması,hareketleri aynı bayan gibi dedi...
taş çatlasa 16-17 yaşındaydı o zamanlar...
yani hormonlarla ilgili,aslında bu kişinin seçimi değil bence,tercih,
kendi isteği dışında gelişen bir tercih ama hastalık değil...
tartışmalık bir konu aslında ama insanları uç noktalarda olup da,
rahatsız etmediği sürece bu tercihlerinden dolayı dışlamamak lazım...
destelemiyorum yada savunmuyorum kesinlikle ama
madem hastalıklı zihniyet deniliyor,neden dışlamak yerine topluma kazandırılmıyor...
peki,sizlerin ailesinde olsaydı böyle bir kişi,ne yapardınız???

peki ne yapacaklar ki şikayet edilecek,
bence, ailelerin olduğu bir binada yaşıyorsa,
oraya göre davranmak zorunda,binaya giriş çıkışları
gözleri üstüne çekmeyecek tarzda olmalı,
gözönünde, özellerini yaşadıkları zaman,gerekirse
kat malikleri olarak imza toplayıp,çoğunluğu sağlayıp,
oturdğu ev kendisinin olsa bile çıkarttırabilirsiniz...

sevgiler...

okyptecim bak normal demiyor olabilirsiniz ama sonuçta onların seçimi tercihi deyip bunu kabul edebiliyosunuz ben bunu yapamıyorum.....

ben hoşgöremiyorum....

yollarını kesip siz gaysiniz demenin neresini kabul edip bu hareketi kendime yakıştıabilirim?bunu yapmam yapanada kızarım...

ama en azından onlarla konuşma fırsatı yakalayıp hiçbişekilde kırmadan kendi rahatsızlığımı dile getirebilirim bu ne kadar olur veya ne kadar doğru olur onuda bilemiyorum....

şuda varki karşımdaki kim olursa olursa olsun ona git çadırda otur deme özgürlüğüne sahip değilim bunuda diyecek kadar bencil değilim.....

ben yaşadıkları şeyi sapkınlık olarak gördüğüm için kabul edemiyorum bettycim....

bunu kabul edemiyorum...

kimseyede şikayet etmem neden edeyimki kendim konuşmayı seçerim

fuhuş yapmadığını düşünüyorum...görmedim...hissetmedim...
balkonda öpüşüp koklaşıyorlarsa şikayet edemem laliş...bu mudur???

niye öpüşüp koklaşan ben ve ütülüyse bizi şikayet edebilirler mi esmer gebe...
bunun cevabını istiyim???

ayyy adam istediğiyle yiyişir şevişir sizene yaaaa

kocene bulaşmıyosa adamı rahat bırak betiş

naapsın benim kocamı be iloş yaaa...evli barklı baba adayı adam...hem de çirkin...opuyorumnanaktan

Yav kanun önünde eşit değil miyiz onlarla?
Şimdi ben evimin balkonunda adamı öpsem,azıcık mıncırsam polis en fazla "ayıp oluyor,içeride yapın işinini hııııııııılmaz:" diyecek..
Mülk benim çünkü..
Eeeeeee ne farkı var??:uhm:
Kocenin çirkin olduğunun şahidi benim..
O arkadaşlar bakımlı tiplerden hoşlanır..:roflol:

Bibercim,haklısın,ne göze hoş geliyor,ne mantığa,
kimsenin de o kişileri desteklediğini,savunduğunu sanmıyorum ama,
şuda var ki,sonuçta onlar da insan,kapalı kapılar ardında yaşadıkları
kendi özel hayatları,açık kapılarda yaşadıklarına da özen gösterdiği,dikkat ettiği sürece
yanlışsa yanlış,doğruysa doğru ,sadece onu ilgiledirir diye düşünyorum...
yargılayıp,asıp kesemeyiz neden böylesin diye,
önceki mesajımda da yazdım,kişinin elinde olmayan
sebeplerden dolayı tercihi,ama seçimi değil,hastalık da değil...
Allah kimsenin başına vermesin...

niye öpüşüp koklaşan ben ve ütülüyse bizi şikayet edebilirler mi esmer gebe...
bunun cevabını istiyim???

umuma açık yerlerde ütülünle sevişmeye kalkarsan seni de şikayet ederim betiş gebesi.
normal -yani bir kadın ve bir erkekten oluşan- bir çift hangi koşullarda şikyet edilebilirse sanırım gay bir çift de aynı koşullarda şikayet edilebilir.
yani umuma açık alanlarda edepsizce davranışlarda bulunması gibi..

songül;
gerçekten bende nerak ediyorum.
vurun abalıya diyenlerin kendi çevresinde bu tarz bir insan olsa ne yaparlar.
görüşmeyi keserler muhtemelen.
-kesinlikle dilemem yanlış anlaşılmasın ama- ya kendi evlatları bununla karşılaştırsa reddederler mi?
ben etmem..

ben yaşadıkları şeyi sapkınlık olarak gördüğüm için kabul edemiyorum bettycim....

bunu kabul edemiyorum...

kimseyede şikayet etmem neden edeyimki kendim konuşmayı seçerim

Evvvtttt tabii ki sapkınlık.Ben de kabul edemiyorum..
Bak aynı şeyleri düşünüyormuşuz aslında..:lepi:

Aslında çoğunluk aynı fikirde de, bazılarımız daha sakin tepkiler, bazılarımız daha heyecanlı tepkiler veriyoruz..
Sonuç aynı aslında..laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…