Gayışmak da ne?
Gayışmak da ne?
bence gayet usluplü bir yazıı kimsenin tercihi kimseyi ilgilendirmezz
ya kızmayın şahanın bi repliği vardı,koklaşıyomusunuz anlamında gayışıyomusunuz diyordu bende ordan biliyodum güldüm sırnaşık şeyGayışmak da ne?
NE YAPALIM TAŞLAYALIM MI hayatım KİMİN NE OLDUGU YA DA OLACAGI BELLİ DEGIL D ASENAnın paramparça adlı kitabını alın okuyun yıllardır evli oldukları kocalarınınpasif/aktif gay oldugunu neden sonra ögreniyorlar pis kakA i.ne derler onlarda ne servet var herkes tiksiniyor erkekler alabildigince sövüyor bunlarla kim yatıyor o zaman hayatım yani hangi yönunden ele alacaksınız siz karar verin
boşver denizim güneşim...tavan yapmış argoyu üsluplu diye nitelendirebilenlerin tarzı o...
birlikte olmak anlamında...ya da öyle bişey...
ama üsluplu yani...hiçbir kadına yakışmayacak bişey...
gülüm önce sen kendi uslubuna bakk sonra başkalarını yargılaaa
erkeksin anladık...
bak sitenin adı ne...
hadi...
gülüm önce sen kendi uslubuna bakk sonra başkalarını yargılaaa
hayır..kesinlikle demek istediğim bu değil..asıp kesemeyiz tabiki buna asla hakkımız yok
yukardaki yorumumu okursanız anlarsınız zaten ne demek istediğimi..
hormonlar yüzünden başına bu iş gelenlerden çok bu işi artık farklı arayış,para kazanma
zevk meselesi haline getirenlerde var..yani ben bunu bukadar rahat karşılayacak
kadar rahat biri olamam...komşum,oğlum çocugum gay olmuş...aa olsun iyi bu da onun tercihi diyemem kendi adıma...bu seçimde olan insanlar için ne yapılabilir tam olarak bende bilemiyorum ama hoş karşılamak hoş karşılanacak bir durum değil...
Konuyu Saptırmaya Çalışıyosunuz..
Üslubunuza Dikkat Edin Uyarımıda Ciddiye Alın.
Rahatsızlık Duyuyorsunuz isede Yorum Yapmayın....!!
aa ben tanıyorum kendisini o bir kadın hemde çok güzel yasakkelimeerkeksin anladık...
bak sitenin adı ne...
hadi...
hayır..kesinlikle demek istediğim bu değil..asıp kesemeyiz tabiki buna asla hakkımız yok
yukardaki yorumumu okursanız anlarsınız zaten ne demek istediğimi..
hormonlar yüzünden başına bu iş gelenlerden çok bu işi artık farklı arayış,para kazanma
zevk meselesi haline getirenlerde var..yani ben bunu bukadar rahat karşılayacak
kadar rahat biri olamam...komşum,oğlum çocugum gay olmuş...aa olsun iyi bu da onun tercihi diyemem kendi adıma...bu seçimde olan insanlar için ne yapılabilir tam olarak bende bilemiyorum ama hoş karşılamak hoş karşılanacak bir durum değil...
aa ben tanıyorum kendisini o bir kadın hemde çok güzel yasakkelime
Arkadaşlar,lütfen sizlere yapılan
uyarıları dikkata alın...tartışma ortamı olduğu anda,kelimeler
havada uçuştuğu anda herkes ceza alır,haberiniz olsun...
konuyu saptırmadan,kişiselleştirmeden yorumlara devam edelim...
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?