Gay alt kat komşumuz...

hayır..kesinlikle demek istediğim bu değil..asıp kesemeyiz tabiki buna asla hakkımız yok
yukardaki yorumumu okursanız anlarsınız zaten ne demek istediğimi..
hormonlar yüzünden başına bu iş gelenlerden çok bu işi artık farklı arayış,para kazanma
zevk meselesi haline getirenlerde var..yani ben bunu bukadar rahat karşılayacak
kadar rahat biri olamam...komşum,oğlum çocugum gay olmuş...aa olsun iyi bu da onun tercihi diyemem kendi adıma...bu seçimde olan insanlar için ne yapılabilir tam olarak bende bilemiyorum ama hoş karşılamak hoş karşılanacak bir durum değil...

boşver denizim güneşim...tavan yapmış argoyu üsluplu diye nitelendirebilenlerin tarzı o...
birlikte olmak anlamında...ya da öyle bişey...
ama üsluplu yani...hiçbir kadına yakışmayacak bişey...

gülüm önce sen kendi uslubuna bakk sonra başkalarını yargılaaa

kesinlikle katılıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ben böyle düşünmüyorum..
Hoş karşılama/karşılamama olayı olarak görmüyorum..
Saygı duymak gerektiğini düşünüyorum..
O nasıl benim heteroseksüel yaşantıma saygı duyuyorsa, ben de onun homoseksüel yaşantısına saygı duymalıyım..
Ama benim sınırlarım içerisinde herhangi bir davranışta bulunursa, örneğin balkonlarımız karşılıklıysa ve gözümün içine baka baka uygunsuz davranılıyorsa buna elbette sesimi çıkarırım.. Ama iki aynı cins olması bunu yapmama sebep olmaz.. Bir kadın ve erkek de gözümün önünde aynı şekilde davranırsa rahatsız olurum..

tercihler toplumun ahlak ve kurallarıyla örtüştüğü zaman normal sayılır. normal olmayan farklı davranış ve tutumlar her yerde yadırganır.

Arkadaşlar,lütfen sizlere yapılan
uyarıları dikkata alın...tartışma ortamı olduğu anda,kelimeler
havada uçuştuğu anda herkes ceza alır,haberiniz olsun...
konuyu saptırmadan,kişiselleştirmeden yorumlara devam edelim...
sevgiler...

madem öle kaldırılsın konuuu herkes okadar yazdı ben söleyincemi rahatsız oldular

bence sorun etmemeniz lazim..biliyorumki Memleketimizde bu tarz seyler pek anlasiyla karsilanmiyor..ben olsam belki bende biraz tuhaf olurdum,fakat asla rahatsiz olmazdim..sonucda onun evi, onun hayati,onun tercihi.. ayni sizin dediginiz gibi. bazi gaylar inanin bir cok bayan arkadastan daha iyi niyetli daha anlayisli oluyorlar..ve eger sizin anlattiginizi almanyadaki gaylarla karsilastirirsam o daha hicbirsey..burda sokagin ortasinda el ele gezmeler,öpüsmeler,baska erkeklere asilmalar..

o yüzden yinede onu savundugunuz gibi devam edin bu düsüncenizle.. size ve ailenize zarari olmadigi süre komsuluk görevinizden kacinmayin a.s.

komşum bana zarar vermediği sürece ne yaparsa yapsın onun özel hayatı
bu kadar dedikoduya da gerek yok bugün çok sevdiğimiz birinin başına gelebilir şeyler bunlar Allah korusun yani :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…