Gay alt kat komşumuz...

bende gayelere herzmn için saygı duymuşumdur.. hiç bi zmn dışalamadım bu tip insaları
hatta bitane samimi olmasamda gay tanıdıgımda vardı, hoş sohbet duyarlı bi çoçuktu
gerçi hiç erkek arkadasıyla olan ilişkisini fln görmedim görseydim ona karşı duygularım değişirmiydi bilmem
ama bigün gay cluba gittimiştim doğal olarak birsürü gay çift ve travesti gördüm
alalade görünce insan bi garip oluyo
o halleri çok tiskinç geldi bana
o gün bugündür bende tepki duydum açıkcası

Gay tanıdığım olduğu için yadırgayamıyorum onları, ama yadırgayanlara da birşey diyemem.
Gayler de aşık oluyolar, kıskanıyolar, terk ediliyolar, aşk acısı çekiyolar, tek yaşadıkları cinsellik değil yani. İnsanlarının gözlerinin onların üzerinde olması da ayrı bir sorun. mirmirmirmir

ben olsam kocama musallat olmadıktan sonra tınmazdım...sırnaşık şey

şaka bir yana gerçekten zor bir durum ama,yapacak pek bir şeyde yok gibi....

ne anlarlar iki kıllı birbirlerinden hiç anlamıyorum....:1hug:

Bence bir insanın üzerinde toplumun kuralları,arkadaş çevresi
aileden daha fazla rol oynayabiliyor yeri geldiğinde...
allah korusun...demek istediğim görür özenir gibi birşey değil
bunları normal karşılarsak ilerde doğabilecek sonuçlardan biri..
sadece çocuk olarak düşünmemek gerek..tüm toplum için normal bir durum değil..

Allah günah yazmasın ama böyle çarpık ilişkiler her zaman bana itici gelmiştir...
Birde korkarım ben gaylerden yada lezbiyenlerden aynı apartmanda oturamam şahsen...
:1no2:

ben de böyle düşünüyorum...
normalmiş gibi davranmak normal gelmiyor bana...

onlar kahvaltı yaparlarken bakmasanız ilgilenmeseniz aklınıza bu tip şeyler gelmez:1ninca: .kendilerini fazla afişe etmeden toplumun ahlaki huzurunu kaçıracak hareketler yapmıyorlarsa sorun yok bence .herkez balkonda kahvaltısını edebilir:icecream:

Ama şu da var; Normal karşılamadın diyelim
Allah korusun çocuğun böyle bir duygu hissetse, senin bu konuda katı olduğunu bildiği için seninle bunu paylaşamayacak..
Ama çocuğuna bunun Allah vergisi bir duygu olduğunu, ama onaylamadığını güzel bir dille anlatman en doğrusudur.
Çocuğu çevreden nereye kadar koruyabilirsin? Tek problem gayler değil...

BİZLERİN EVLADININ YİGENINİN NE OLACAGI BELLİ Mİ LÜTFEN BİRAZ HOŞGÖRÜ ÜLKE ŞARTLARI ZAVALLAILARIN FUHUŞTAN,GECE HAYATINDAN BAŞKA BİR İŞ YAPMASINA ZATEN izin vermiyor avrupada belediye başkanı vali bakan bile oluyorlar günlük yaşantılarında bari biraz nefes alma şartları olsun

sanki balkonda ........... ne var bunda alt tarafı kahvaltı alla alla lülülülülülü

Son düzenleyen: Moderatör:
Apartmanımız kocaman bir öğrenci apartmanı olduğu için her çeşit insan var.. Üst çaprazımda da gay bir çift oturuyor.. Ben yadırgamıyorum.. Hatta yeni taşınırken 1-2 kere kapılarını çalmıştım, çok da yardımcı olmuşlardı.. Kimsenin yatakodası beni ilgilendirmiyor.. Gözümün önünde öpüşüp sevişmedikleri sürece problem yok..

Kahvaltı yapması neden bu kadar rahatsız etmiş anlamadım yani:) Ben de homo olmayan karşı komusumun balkonda sevgilisiyle birlikte öpüşmesinden, birbirilerinin kucaklarında oralarını buralarını ellemelerinden rahatsız oluyorum...en azından onlar homoseksüel olsa bile, sadece kahvaltı etmisler.. mide bulandracak bi durum değil bence.. homoseksüel olsalar da, onların da arkadas edinme hakları var kimseyi rahatsız etmedikleri sürece tabi

evet bu açıdan haklısınızalkisalkisalkis
hani ölsünler gitsinler bitsin demiyorum
allah korusun normal diye evlenirsin adam gider gay çıkar..
ya da çoluk çocugumuzun başına gelebilir...
ozman napıcaz bu çocuğumuzun tercihi..saygı duyalım mı diyecez..
yani bunun yanlış olduğu olmaması gerektiği sapkınlık olduğu hormonların
aslında çokta suçlu olmadığını anlamaya çalışmak en doğrusu...

Normal Karşılarsak ılerde Doğacak Sorunlar?Diyorsunuzda.
Ne yapalım taşamı tutalım
Lafmı sokalım
Tü kakamı diyelim...

Bu tercih meselesi değil
Yarin birgün sizin erkek çocuklarınız olduğunda
kadın kromozonu fazla ise yada Kadınlık hormonu yüksek ise
ne yapcaksınız!!! Tedavi cvp vermez ise.
Kimlik arayışına giricek...

Yapmayın Allahaşkına....
Evet Cinsel Rejim yapabilirler Belki ama
Dışlamak aman komşum olmasın
Aman Aynı binada oturmayalım Aman aynı işyerinde çalışmayalım demek
Bence Çok katı...

NE YAPALIM TAŞLAYALIM MI hayatım KİMİN NE OLDUGU YA DA OLACAGI BELLİ DEGIL D ASENAnın paramparça adlı kitabını alın okuyun yıllardır evli oldukları kocalarınınpasif/aktif gay oldugunu neden sonra ögreniyorlar pis kakA i.ne derler onlarda ne servet var herkes tiksiniyor erkekler alabildigince sövüyor bunlarla kim yatıyor o zaman hayatım yani hangi yönunden ele alacaksınız siz karar verin

sanki balkonda ..............ne var bunda alt tarafı kahvaltı alla alla lülülülülülü

bunca yazılan şeyin içinde kendi seviyenizde tek bir cümle gördünüz mü...
lütfen...biraz üslubunuza dikkat edin...

Son düzenleyen: Moderatör:
yapmayın Allah aşkına arkadaşlar mal sahibide olsan kiracıda olsan çok büyük bir rahatsızlık vermediği sürece kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok!
yok sesleri geliyormuymuş, yok kasketini indiriyormuş, tülleri yeşilmiş vs..vs... hepimizin abisi ablası çoluğu çocuğu var ne olacağımız belli mi ?
ben mal sahibiyim üst kat komşum bağıra bağıra şarkı söyler evinde biz gülerek dinleriz ne yapayım şimdi polisimi çağıralım ?
alt kat sol çaprazım gay çift çokda terbiyeli şen şakrak insanlar 4 ay oldu taşınalı kiracılar ve hiç bir terbiyesizliklerini görmedik ne yapılım şimdi recm mi edelim ?
en yakın arkadaşım hormonal dengesizlikler yüzünden (%50 erkek%50 kadın) 30 yaşından sonra cinsiyet değiştirerek erkek oldu 5 seneye yakın psikolojik tedavi gördü ki çevresi ve ailesi ona tam destek verdiler ki kendileri doğulular bilenler bilir doğu da bu tür konular ölüm sebebi .....

birde onların beyniyle bakalım bu konuya bu bir tercih meselesi değil hastalıklı bir durum onlar bile kendi durumlarını kabullenemezlerken bide çevre baskısı .....

yapmayın arkadaşlar başkalarını tehlikeye atmadığı rahatsız etmediği sürece herkesin dilediği gibi yaşamaya hakkı var ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…