madem öle kaldırılsın konuuu herkes okadar yazdı ben söleyincemi rahatsız oldular
madem öle kaldırılsın konuuu herkes okadar yazdı ben söleyincemi rahatsız oldular
Hayır da Sizin Tavrınız hoş değil..
Kişiselleştiriyosunuz Konuyu...
Arkadaşım senin yorum yazmana kimse laf etmedi..Herkes istediğini yazar zaten..Konu o değil sen de biliyorsun..
Yazım tarzın belki biraz rahatsız etmiş olabilir..
Gayışma falan..Yeterli mi?
ben bu tip olaylara "tercih meselesi" diye bakacak kadar genişleyemedim daha kimse kusura bakmasın
yerim öyle kişisel tercihi be...
Allah insanların tek cins ile yaşayabileceğini düşünseydi tek tip yaratırdı insanları
ne gerek vardi karşi cins yaratmaya?
bu resmen sapkınlıktır
asla saygı duymam, istesem de beceremem tabiatıma aykırı
cok kotu bı olay bu yaa.. herkesın kendı tercıhı tabııkı saygı duymak gerek dıyecegım ama kendı basıma gelse nasıl bır tepkı gosterırdım bılemıyorum acıkcası.. tabııkı tercıhtır takmamak gerek ama bu tarz sapkın ılıskı yasayan ınsanlarla aynı yerde oturmayı hıc ıstemezdım dogrusu.. sonucta cocuklarımız evlatlarımız olacak muhakkak bırınde gormeseler dıgerınde gorecekler cok yalnıs ..kafaları karısacak belkı de.. yada neden bole dıye sorduklarında cvp veremezdım heralde.. bettycım tasınma gıbı ımkanınız yok mu canım..
BİZLERİN EVLADININ YİGENINİN NE OLACAGI BELLİ Mİ LÜTFEN BİRAZ HOŞGÖRÜ ÜLKE ŞARTLARI ZAVALLAILARIN FUHUŞTAN,GECE HAYATINDAN BAŞKA BİR İŞ YAPMASINA ZATEN izin vermiyor avrupada belediye başkanı vali bakan bile oluyorlar günlük yaşantılarında bari biraz nefes alma şartları olsun
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Arkadaşlar ben bu tip konulara pek yorum yazmam ama yorumları okuyunca dayanamadım ve yazma gereği duydum:1no2:
Maşallah 2 - 3 kişi dışında hepiniz ne kadar hoşgörülüsünüz öyle gözlerim yaşardısenağlama keşke herkese karşı böyle hoşgörülü ve iyi niyetli olsaydınız derim:1shok: insanlar burada fikirlerini yazarken bile kınıyor bazılarınız ama sıra bu tip çarpık ilişkiye gelince sana ne, sen görme, adamın kendi tercihi ,kimseyi ilgilendirmez vs. vs.
ne demek sana ne ya kadın aynı apartmanda böyle iğrenç bir ilişki yaşayan birileriyle her an burun buruna yaşamak zorunda mı:jeyyar:defolsun gözlerden ırak bir yerde kendine çadır mı kurar müstakil ev mi alır ne yaparsa artık bari kötülüğü alenen yaymasınlar gizli tutsunlarkimsenin gözünün önünde yapmıyorlarmış ama herkes biliyor öyle olduklarını hadi o hasta diyelim peki onunla birlikte olan ahlaksız adama ne demeli
madem rahatsız oluyor taşınsın başka yere ev yokmu koca şehirdee
Arkadaşlar ben bu tip konulara pek yorum yazmam ama yorumları okuyunca dayanamadım ve yazma gereği duydum:1no2:
Maşallah 2 - 3 kişi dışında hepiniz ne kadar hoşgörülüsünüz öyle gözlerim yaşardısenağlama keşke herkese karşı böyle hoşgörülü ve iyi niyetli olsaydınız derim:1shok: insanlar burada fikirlerini yazarken bile kınıyor bazılarınız ama sıra bu tip çarpık ilişkiye gelince sana ne, sen görme, adamın kendi tercihi ,kimseyi ilgilendirmez vs. vs.
ne demek sana ne ya kadın aynı apartmanda böyle iğrenç bir ilişki yaşayan birileriyle her an burun buruna yaşamak zorunda mı:jeyyar:defolsun gözlerden ırak bir yerde kendine çadır mı kurar müstakil ev mi alır ne yaparsa artık bari kötülüğü alenen yaymasınlar gizli tutsunlarkimsenin gözünün önünde yapmıyorlarmış ama herkes biliyor öyle olduklarını hadi o hasta diyelim peki onunla birlikte olan ahlaksız adama ne demeli
Tamam carpik bir iliski olabilir betisim...ama sonucta ne yapiyorlarki?
Beraberce yasiyorlar iste....kimseye bir kötülükleri bir ahlaksizliklari varmi?
Yoksa, hicte rahatsiz olmam ben sahsen....
Benimde bir kac tane öyle arkadaslarim olmustu...inanki cok iyi ve zararsiz insanlar cogunlukla....
Ayrica cirkef, görgüsüz, igrenc bakisli, fitne fesat komsularim olacagina gay komsularim olsun daha iyi...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?