Gay alt kat komşumuz...

kimsenin tercihi beni ilgilendirmez evlerinde ne yaşarlarsa yaşarlar buna karışamam ama ulu orta bişeyler yaparlarsa işi ticarete dökerler gözümüzün önünde yaparlarsa tabiki midem bulanır

madem öle kaldırılsın konuuu herkes okadar yazdı ben söleyincemi rahatsız oldular

Arkadaşım senin yorum yazmana kimse laf etmedi..Herkes istediğini yazar zaten..Konu o değil sen de biliyorsun..

Yazım tarzın belki biraz rahatsız etmiş olabilir..

Gayışma falan..Yeterli mi?

Betişim Gözünün Önünde Uygunsuz davranışlarda bulunmadıkları Müddetçe
Bencede sorun yok...
Teyzgayamca Taşınır Belki..
Songülünde dediği gibi,Onların topluma Ayak Uydurması Gerek
...

cok kotu bı olay bu yaa.. herkesın kendı tercıhı tabııkı saygı duymak gerek dıyecegım ama kendı basıma gelse nasıl bır tepkı gosterırdım bılemıyorum acıkcası.. tabııkı tercıhtır takmamak gerek ama bu tarz sapkın ılıskı yasayan ınsanlarla aynı yerde oturmayı hıc ıstemezdım dogrusu.. sonucta cocuklarımız evlatlarımız olacak muhakkak bırınde gormeseler dıgerınde gorecekler cok yalnıs ..kafaları karısacak belkı de.. yada neden bole dıye sorduklarında cvp veremezdım heralde.. bettycım tasınma gıbı ımkanınız yok mu canım..

şuandan itibaren tartışan herkes ceza alacak...
ya konuya dönün,konu hakkında yorum yapın,
ya da buyrun tartışmaya devam edin...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Arkadaşlar ben bu tip konulara pek yorum yazmam ama yorumları okuyunca dayanamadım ve yazma gereği duydum:1no2:
Maşallah 2 - 3 kişi dışında hepiniz ne kadar hoşgörülüsünüz öyle gözlerim yaşardısenağlama keşke herkese karşı böyle hoşgörülü ve iyi niyetli olsaydınız derim:1shok: insanlar burada fikirlerini yazarken bile kınıyor bazılarınız ama sıra bu tip çarpık ilişkiye gelince sana ne, sen görme, adamın kendi tercihi ,kimseyi ilgilendirmez vs. vs.
ne demek sana ne ya kadın aynı apartmanda böyle iğrenç bir ilişki yaşayan birileriyle her an burun buruna yaşamak zorunda mı:jeyyar:defolsun gözlerden ırak bir yerde kendine çadır mı kurar müstakil ev mi alır ne yaparsa artık bari kötülüğü alenen yaymasınlar gizli tutsunlarkimsenin gözünün önünde yapmıyorlarmış ama herkes biliyor öyle olduklarını hadi o hasta diyelim peki onunla birlikte olan ahlaksız adama ne demeli

yok ikimizde ev sahibiyiz...zaten böyle bişeyi istemem...ben sadece onu en çok savunanlardan biri olarak bir anda hissettiğim can sıkıntısının haklılığını sorgulamak istedim okadar...
çocuklarımızı korumak birazcık da bizim sorumluluğumuz çünkü...tabi ki Allahtan gelen değilse...

Burdaki detay çok önemli aslında.
Benim tanıdığım gay çocuk, ailenin son çocuğu, adaklar adanmış erkek doğduğu için kurbanlar kesilmiş, eğlenceler yapılmış, şimdi kabullenemiyor aile haliyle, hala bir umut torun falan bekliyolar oğullarından, ama onun tercihleri belli.
Gayler arkadaşın da dediği gibi dışlanınca, işyerlerinde vs kabullenilmeyince para kazanmak için kadın kıyafetleri giyip fuhuş yapıyolar.
Tabii ki eskisi gibi değil ortam, benim bahsettiğim gay mesleğinde çok başarılı, ödüllü bir sanatçı. Ama hepsi böyle mi, dışlanıyorlar mı, yaşamak için para kazanmak için başka yollara mı itiliyolar bilemiyorum :sm_confused:

Tamam carpik bir iliski olabilir betisim...ama sonucta ne yapiyorlarki?

Beraberce yasiyorlar iste....kimseye bir kötülükleri bir ahlaksizliklari varmi?
Yoksa, hicte rahatsiz olmam ben sahsen....

Benimde bir kac tane öyle arkadaslarim olmustu...inanki cok iyi ve zararsiz insanlar cogunlukla....

Ayrica cirkef, görgüsüz, igrenc bakisli, fitne fesat komsularim olacagina gay komsularim olsun daha iyi...yerimseniben

sanırım benim etkilenme sebebim de o adamı görmek oldu...yani kocası gibi...ona bişey taşıtmıyor, baya bildiğin genç delikanlı...hep Allahtan gelmiş ya sizin de olursa deniliyor ya...Allahım korusun...ama ya o gencin anası babası...ona Allahtan gelmemiş...onun ki direk sapıklık...

madem rahatsız oluyor taşınsın başka yere ev yokmu koca şehirdee

haklısın belki canım benim...insan olarak karaktersiz komşu daha beter tabiki...
ama ben taşralıyım be gülsüm...alışkın değilim işte...öööle mel mel kaldım...napim...

bende sizin gibi düşüyorum çarpık bir ilişki evet
kötü örnek olması bazında tehdit unsuru olarak görülebilir ama
onlar böyle olmayı isterler miydi
dünyaya ben gay olmak istiyorum diye gelmediler
insanların dürtüleri farklı yönlerde olabiliyor bazen
bu önüne geçilemez bir şey
neden bunu kötülük olarak adlandıryorsunuz ki
niye bu insanlara vebalı gibi davranıyorsunuz
çok geniş düşünmüyorum belki benide rahatsız eder yaşamadım bilmiyorum
ama hastalık ve ya kötülük derecesinde bakmayalım olaya bence

gay yada lezbiyen birileri beni de tedirin ederler bazen. çünkü çevreye aykırı garip hareketleri olabiliyor.

yine de önemsememeye çalışırdım.

Dışlamak çözüm değil bence..
Bütün eşcinseller defolup giderse büyük bir nüfus çoğunluğu yok olur bu ülkede..
Çünkü sizin gibi düşünen (yanlış anlamayın fikirlerinize istinaden yazıyorum) kişilerden çekinip bunu dışa vuramayan, içinde saklayan, hatta sırf bu yüzden karşı cinsten insanlarla formalite evlilikler yapıp onların da canlarını yakman durumunda kalan insanlar var..
Bu sizin kişisel tercihinizdir elbet, rahatsız oluyorsunuzdur, buna bir şey diyemem..
Ama ben dışlamakla, görmezden gelmekle, kınamakla bir yere varılacağını düşünmüyorum.. Herkes böyle davranırsa, kimse iş vermezse ev vermezse elbet veren birileri çıkacak.. Ama bu kişiler kötü niyetli olacak.. İnanın eşcinsellere kol kanat germeye (!) meraklı öyle para babaları var ki.. Onları kötü şeyler yapmaya mecbur bırakmamalıyız bence.. En azından evi barkı işi olsa hiç olmazsa insan gibi yaşayabilirler.. İçki masalarına meze olmazlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…