gay bir aşıkla nasıl başa çıkılır?

bence gezmek için eyfel kulesine gidin ordada karşınıza çıkarsa aşağı atıverin sonra kaçın gelin ne mehmetmiş yaa

sapıklık aldı başını gidiyoo kız olsa düşün bişey ama allah başa vermesn cnm sende çok takma yaa hayatını karartma sapık için ne istediği belli ama burda yazamıyom

ama cidden şikayet etmeniz lazm evi degiştrinn iş yerinde şikayet ediiin bi polise gidin bişekillde böyle rahatsızz olrk dolaşmak yerine yni

valla kızlar ben de ilk başlarda çok şaşkındım böyle
ama zamanla alıştım, bana garip gelmiyor artık. hatta bir ara sevgilimi elimden alabilir mi acaba diye düşünmeye başlamıştım

bence bizi takip ediyor çünkü gittiğimiz yaylalarda, kar gezilerinde falan karşımıza çıkıyor.
sen bizi takip mi ediyorsun diyoruz "yoo sadece tesadüf" diyor.

sevgilim bu ayın sonunda okulu için işten ayrılacak ama okulda ve sokakta karşısına çıkacak bu sefer de.

polise şikayet etmeyi düşündüm ben de ama adamlar bana soracak tehdit var mı? yok... saldırı var mı? o da yok... sorun ne? sürekli karşımıza çıkıp sevgilimi evine davet ediyor

sevgilim evini de değiştiremiyor çünkü ailesiyle kalıyor, kiraya çıkacaklarını sanmam...

hatta face de profilini bulup baktım bu mehmet in... bulundugumuz şehirdeki bütün gay profillerini eklemiş midem bulandı iyice

bence bunu bir güzel dövmeli bir kaç adam bir olup sen nasıl erkeksin deyip ağzını burnunu kırmalı sinir oldum ya erkeklikten ne zarar görmüş i...liğe özeniyor hayret bişey yaaa

sapıklık aldı başını gidiyoo kız olsa düşün bişey ama allah başa vermesn cnm sende çok takma yaa hayatını karartma sapık için ne istediği belli ama burda yazamıyom

ben de biliyorum ne istediğini hatta sevgilim yüzüne karşı söyledi ama yok ben öyle biri miyim diyor kırıtarak

Buda neyin nesi? Napmaya çalışıyorsa? Bi düşünüyorum arkadaşın dediği şey çok doğru ! Ağzını burnunu kırmalı diyorum.. Bide bakıyorum belkide elinde olmayarak öyle davranıyo diyorum acıyorum açıkcası Ama cidden çok zor bi durum. Sizi el ele görünce triplenmekte ne demek? Ay böleleri gün geçtikce çoğalıyo ya. Allahım sen koru Ya Rabbim..

elinden alır diyemi korktun sevgilin duysa bunu acaba oyle bir intibamı bıraktım der cocuk

merak ettim su mehmeti he

ppff cok sıkıcı yaa.. ama sevgilinden o yöne bi egilim yoksa boşverr ne yapabilir ki :86:

ben de biliyorum ne istediğini hatta sevgilim yüzüne karşı söyledi ama yok ben öyle biri miyim diyor kırıtarak

alcan bunu kızların içine atıcan yermisin yemezmisn herkes öcünü alcın madem ağdada yapıyomuşşş yolmadık yeri ni bırakmıcann sonra madem bu gay azgın gaylerin önüne atıcan bak bida yapabilyomu

bence bunu bir güzel dövmeli bir kaç adam bir olup sen nasıl erkeksin deyip ağzını burnunu kırmalı sinir oldum ya erkeklikten ne zarar görmüş i...liğe özeniyor hayret bişey yaaa

ayy yapmayın ayy acıdı aa ne kabasınız böyle derkenn dövenlerde felç olur herhlde :86: :86: :86:

Ne sinir bozucu yaa
canım peki sen hiç tepkini belli ettin mi o mehmet denen gay e?
yüzüne kaşı söylemelisin bence tepkini...Benim de eşimin yanağından makas
almışlardı travestiydi ama onlar

kızlar güldürdünüz beni
anlattığım herkes gülme krizine giriyor zaten

sevgilime aşık. bunu kabullendim artık
ama ben sevgilimle aynı şehirde değilim. ve hergün onun evinin önünden geçmesi falan midemi bulandırıyor.
acabaa diyorum yani acaba zorla eve sokabilir mi sevgilicağzımı
namusu giderse aşkımın ben n'aparım sonra

Ne sinir bozucu yaa
canım peki sen hiç tepkini belli ettin mi o mehmet denen gay e?
yüzüne kaşı söylemelisin bence tepkini...Benim de eşimin yanağından makas
almışlardı travestiydi ama onlar

canım belli etmez miyim.
ne istiyorsun benim sevgilimden uzak dur bizden diye çok çıkıştığım oldu ama zaten benden nefret ediyor korkuyorum açıkçası
bir de ben 1.60lık minyon tipli bir kızım o ise 1.80den uzundur kalıplı falan. tırsıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…