bence gezmek için eyfel kulesine gidin ordada karşınıza çıkarsa aşağı atıverin sonra kaçın gelin ne mehmetmiş yaa
bence gezmek için eyfel kulesine gidin ordada karşınıza çıkarsa aşağı atıverin sonra kaçın gelin ne mehmetmiş yaa
sapıklık aldı başını gidiyoo kız olsa düşün bişey ama allah başa vermesn cnm sende çok takma yaa hayatını karartma sapık için ne istediği belli ama burda yazamıyom
sapıklık aldı başını gidiyoo kız olsa düşün bişey ama allah başa vermesn cnm sende çok takma yaa hayatını karartma sapık için ne istediği belli ama burda yazamıyom
valla kızlar ben de ilk başlarda çok şaşkındım böyle
ama zamanla alıştım, bana garip gelmiyor artık. hatta bir ara sevgilimi elimden alabilir mi acaba diye düşünmeye başlamıştım
bence bizi takip ediyor çünkü gittiğimiz yaylalarda, kar gezilerinde falan karşımıza çıkıyor.
sen bizi takip mi ediyorsun diyoruz "yoo sadece tesadüf" diyor.
sevgilim bu ayın sonunda okulu için işten ayrılacak ama okulda ve sokakta karşısına çıkacak bu sefer de.
polise şikayet etmeyi düşündüm ben de ama adamlar bana soracak tehdit var mı? yok... saldırı var mı? o da yok... sorun ne? sürekli karşımıza çıkıp sevgilimi evine davet ediyor
sevgilim evini de değiştiremiyor çünkü ailesiyle kalıyor, kiraya çıkacaklarını sanmam...
hatta face de profilini bulup baktım bu mehmet in... bulundugumuz şehirdeki bütün gay profillerini eklemiş midem bulandı iyice
valla kızlar ben de ilk başlarda çok şaşkındım böyle
ama zamanla alıştım, bana garip gelmiyor artık. hatta bir ara sevgilimi elimden alabilir mi acaba diye düşünmeye başlamıştım
bence bizi takip ediyor çünkü gittiğimiz yaylalarda, kar gezilerinde falan karşımıza çıkıyor.
sen bizi takip mi ediyorsun diyoruz "yoo sadece tesadüf" diyor.
sevgilim bu ayın sonunda okulu için işten ayrılacak ama okulda ve sokakta karşısına çıkacak bu sefer de.
polise şikayet etmeyi düşündüm ben de ama adamlar bana soracak tehdit var mı? yok... saldırı var mı? o da yok... sorun ne? sürekli karşımıza çıkıp sevgilimi evine davet ediyor
sevgilim evini de değiştiremiyor çünkü ailesiyle kalıyor, kiraya çıkacaklarını sanmam...
hatta face de profilini bulup baktım bu mehmet in... bulundugumuz şehirdeki bütün gay profillerini eklemiş midem bulandı iyice
ben de biliyorum ne istediğini hatta sevgilim yüzüne karşı söyledi ama yok ben öyle biri miyim diyor kırıtarak
bence bunu bir güzel dövmelibir kaç adam bir olup sen nasıl erkeksin deyip ağzını burnunu kırmalı sinir oldum ya erkeklikten ne zarar görmüş i...liğe özeniyor hayret bişey yaaa
Ne sinir bozucu yaa
canım peki sen hiç tepkini belli ettin mi o mehmet denen gay e?
yüzüne kaşı söylemelisin bence tepkini...Benim de eşimin yanağından makas
almışlardı travestiydi ama onlar
ayy yapmayın ayy acıdıaa ne kabasınız böyle derkenn dövenlerde felç olur herhlde :86: :86: :86:
Ne sinir bozucu yaa
canım peki sen hiç tepkini belli ettin mi o mehmet denen gay e?
yüzüne kaşı söylemelisin bence tepkini...Benim de eşimin yanağından makas
almışlardı travestiydi ama onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?