gay bir aşıkla nasıl başa çıkılır?

ben hiç tanımadım böyle birini. ama çok ciddi olmasa da bi arkadasımın basına gelmişti. okul, iş değişti mi çıkar hayatınızdan ya da bulur birini.

sana zararı yok bence hiç takma kafana. keşke başımıza gelen olaylar böyle gülümseten olaylar olsa.

ayyy sus yeter gülmek istemiyorummm

gozunde canlandırdın birden dimi

ates sarmıs bacayı yolda bekliyo varmı boyle birsey gun gelir sen onla sac saca kavgaya girersin dayanamayıp

ayhh canım ne diim senin için zor tabii de, çok da komik yani. bence zorluğu da sevgiline.sana değil tabi erkek arkadasın tercihlerinden süphe etmezsee

zorluğu bana değil evet ama biz nereye gitsek karşımıza çıkıyor.
bi tek İzmir e gitmiştik orda karşımıza çıkmadı. zaten hergün aklımıza geliyordu acaba nerden karşımıza çıkacak şimdi diye
onu ne zaman görsek tersliyoruz o alınmıyor ama ben üzülüyorum sonra kalbini mi kırdık diye
acıyorum bi yandan da...

allah kurtarsın canım ya hadi kız falan olsa iki evir çevir yakasını bıraksın sevgilininde bu durum fena olmuş

egerian inan kız olsa tehdit ederim,kavga ederim, ailesine söylerim bir şekilde savuştururum ama yok buna hiçbir şey yapamıyorum 1.5 yıldır bizimle beraber aşk yaşıyor resmen 3kişilik oldu aşkımız

egerian inan kız olsa tehdit ederim,kavga ederim, ailesine söylerim bir şekilde savuştururum ama yok buna hiçbir şey yapamıyorum 1.5 yıldır bizimle beraber aşk yaşıyor resmen 3kişilik oldu aşkımız

ay akşam akşam baya bi güldüm dua edicem sana kurtul diye

cnm benim tek çözüm sewgilin sert bi şekilde tartaklıcak ama oda hoşuna gider onun heee dövse fantezi sanarr:44::44: ay bu neeee yaaa

gozunde canlandırdın birden dimi

ates sarmıs bacayı yolda bekliyo varmı boyle birsey gun gelir sen onla sac saca kavgaya girersin dayanamayıp

bana da öyle geliyor yaa ama o beni döver valla bi vursa ben yere düşerim zaten
ailesi de yok ki yanında onlara şikayet edeyim oğlunuza sahip çıkın,sevgilime sarkıyo diye

cnm benim tek çözüm sewgilin sert bi şekilde tartaklıcak ama oda hoşuna gider onun heee dövse fantezi sanarr:44::44: ay bu neeee yaaa

Off koptmmmm Ay ben olsam korkarımm hadi kız olsa neysee hiç korkmam !! ama şey olunca.. Bide güçlüdür oo !! Düşünsene seni dövdüğünüü Ay çok kötü çok..

kızlar dövdür mü diyorsunuz yani?
korkuyorum sonradan başımıza iş açar diye yaa off uğraştığım şeye bakar mısınız
sevgilim arkadaslarını toplayıp dövse karakola falan gider mi acaba:26:

anacım daha neler okuycam ben bu kk da şaşırmanın sonu yok burda
ay ne iğrenç bi durum ya kız da değil erkek
valla ben bu asalağın kız olmasını tercih ederdim
yolardım saçını başını

Son düzenleme:
erkek arkadaşınız mehmet e aileni arıcam derse? belki ailesine rencide olmaktan korkar..
polise gidin bence tamam şikayetçi falan olamazsınız ama en azından ne yapanız gerektiği konusunda profesyonel yardım alırsınız...

ailesi yok. yani varsa da bu şehirde değiller biz ne gördük ne de tanıdık.
yani annesi babası vefat etmiş de olabilir.
polise de dayak yiyen kadınlar bile gitse ifade alıp gönderiyorlar.
bize de eğer tehdit vs. olursa savcılığa bildirin diyecekler.
boşu boşuna polisleri kendimize güldürmeyelim peşimize bir gay takıldı diye
polis eşi olan arkadaşlar falan vardı. bir sorsanız aslında bana çok yardım etmiş olursunuz:26:

Aman sakın dövdürmeye falan kalkmayın haklıyken haksız duruma düşersiniz ama gercekten cok sinir bozucu bir durum olsa gerek

Sevgilinizin işi iş..Allah sabır versin öncelikle!Alttan almayla olabildiğince kibar davranılmayla baş edilmeyecek sanırım bu kişiyle..En iyisi sert bir dille anlatmak..Sizde tepkinizi koyun.Mesela erkek arkadaşınızın yanındayken o kişiye inat iki katı sahip çıkın daha fazla samimi olun ki kıskansın belki umudunu keser...

canım sana bir şey yapabilir. kız olsa diyeceğim ki çok çok ne yapar kavga edersiniz olur biter. ama karşındaki ne kadar kadınsı olsa da erkek hormonları var. kötü bir şey yapmasın sana. Allah korusun.

gülesim geldi valla kusura bakma canım =) ne traji komik bi durum. kaynanadan çeken görümceden çeken eski sevgiliden çeken musallat olan kızdan çeken gördümde. gayden çeken ilkkez gördüm =)
Buda senin şansın sanırım.
Kız olsa dediğin gibi gidip konuşursun olmadı döversin felan ama buna napacan. zaten normal değil laftan anlarmı bilmiyorum. allah yardımcınız olsun bir an önce vazgeçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…