- 26 Kasım 2010
- 393
- 7
- 96
ayyy sus yeter gülmek istemiyorummm
senin arkadasın da pek hoşmuş
ayy keşke öyle tatlı biri olsa valla başımın üstünde yeri var
ama bu çok gıcık davranıyor bana yaa nefret ediyor, tek başıma yakalasa bi kaşık suda boğacak beni
ben de ondan korkuyorum ya
zaten sevgilim işten saat kaçta gelir, işe saat kaçta gider, eve ne zaman ekmek alınır, markete haftanın hangi bünleri gidilir falan hepsini biliyo yolda bekliyo benimkini
ayhh canım ne diim senin için zor tabii de, çok da komik yani. bence zorluğu da sevgiline.sana değil tabi erkek arkadasın tercihlerinden süphe etmezsee
allah kurtarsın canım ya hadi kız falan olsa iki evir çevir yakasını bıraksın sevgilininde bu durum fena olmuş
egerian inan kız olsa tehdit ederim,kavga ederim, ailesine söylerim bir şekilde savuştururum ama yok buna hiçbir şey yapamıyorum 1.5 yıldır bizimle beraber aşk yaşıyor resmen 3kişilik oldu aşkımız
gozunde canlandırdın birden dimi
ates sarmıs bacayıyolda bekliyo varmı boyle birsey gun gelir sen onla sac saca kavgaya girersin dayanamayıp
egerian inan kız olsa tehdit ederim,kavga ederim, ailesine söylerim bir şekilde savuştururum ama yok buna hiçbir şey yapamıyorum 1.5 yıldır bizimle beraber aşk yaşıyor resmen 3kişilik oldu aşkımız
gozunde canlandırdın birden dimi
ates sarmıs bacayıyolda bekliyo varmı boyle birsey gun gelir sen onla sac saca kavgaya girersin dayanamayıp
bana da öyle geliyor yaa ama o beni döver valla bi vursa ben yere düşerim zaten
ailesi de yok ki yanında onlara şikayet edeyim oğlunuza sahip çıkın,sevgilime sarkıyo diye
cnm benim tek çözüm sewgilin sert bi şekilde tartaklıcak ama oda hoşuna gider onun heee dövse fantezi sanarr:44::44: ay bu neeee yaaa
kızlar dövdür mü diyorsunuz yani?
korkuyorum sonradan başımıza iş açar diye yaa off uğraştığım şeye bakar mısınız
sevgilim arkadaslarını toplayıp dövse karakola falan gider mi acaba:26:
günah yaaaa:26:
erkek arkadaşınız mehmet e aileni arıcam derse? belki ailesine rencide olmaktan korkar..
polise gidin bence tamam şikayetçi falan olamazsınız ama en azından ne yapanız gerektiği konusunda profesyonel yardım alırsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?