gay bir aşıkla nasıl başa çıkılır?

sen de ona öyle bişi yaparsan seni almammmm sanmıorm zorla bişi yapbiliceni ama belli olmas

ewe atması zor kim kimi atar ama :26::26::26: ya iğrenç yaaa pislikkk sölerdi arkilerim inanmazdım ama bu tip insanlar varmışşş insanmı o insan değilkiiiii SAPIKKKKKKKKK

elinden alır diyemi korktun sevgilin duysa bunu acaba oyle bir intibamı bıraktım der cocuk

merak ettim su mehmeti he

tanıştırayım canım çok merak ettiysen
belki size sarar da kurtulurum
yaa şaka bi yana psikolojimi bozuyor valla sevgilim zaten uzakta ve sık görüşemiyoruz.
onun sevgilimi benden daha çok görmesini kıskanıyor bile olabilirim

zorla birsey yapmasına imkan yok hersey sevgilinin elinde he bastan cıkarırsa bilemem:86:

sen onu bana versene bak bida kırırta biliyomuuu:

zorla bişey yapmasına imkan yok ama ne bileyim bizi takip falan ediyor ya hani korkuyorum açıkçası
ne yapacağımı da bilmiyorum.
ilk defa başıma geliyor böyle bişey. sevgilimi bir erkekten kıskanacağım aklıma bile gelmezdi
biz el eleysek yanımızdan geçerken "hıhh" falan yapıyor trip atıyor.
el ele olmadıgımız zaman yakalarsa da mutlaka bizi evine çağırmadan gitmiyor

Ay Allahim yaa ..
Okurken eski is arkadasim aklima geldi
Oda Mehmet Gibidi .. Birisine Kafayi Takinca birakmiyordu
Taki Kendisi gibi birisine asik olana kadar

Hatta ozamanlar ben 3.senelik sevgilimle beraberdim
sevgilimi begendi resmini görünce .. ters ters baktim
ondan uzak dur istersen ikizi var onu ayarliyim sana dedim
Ayyyy kizz ciddenmi diye heveslenmisti hatta

Ama aslinda gercekten cok seviyordum onu ..
yani kiz arkadaslarimdan daha yakindi ..
Annem bile tam bir erkek olsaydi hicte fena bir tip degil diyordu

Zarar gelmez öylelerinden .. Sevgilin karsisina alsin ben senin bildigin erkeklerden degilim desin ..
Belki ise yarar ..
veya onun gibi olan birisini taniyorsan onunla tanistir onu
anca öyle kurtulursun ..

senidemi cagırıyor hava yapcaktır evde sana

yok canım ben hayatımda hiç tanımadım gay birini.
yani onu tanıyorum sadece
mümkün olsa birini tanıstırıp kurtulacağım ama yok bu kimi görürse görsün sevgilimi unutmuyor

yok canım ben hayatımda hiç tanımadım gay birini.
yani onu tanıyorum sadece
mümkün olsa birini tanıstırıp kurtulacağım ama yok bu kimi görürse görsün sevgilimi unutmuyor

Tühh .. Keske Almanyada Olsaydiniz Valla Benim eski is arkadasim
Manken Gibi Gaciydi onla tanistirirdik
Up uzun bacaklari vardi .. Mankenlere tas cikartacak kadar zayifti boyuda 1.92di
Biz tüm kizlar is yerinde onun vucuduna resmen imreniyorduk
bide peruk sattigimiz icin ilk önce o deniyordu peruklari ayyy yakisti valla diyip
müsterilerin önüne uzun sari sacli peruklarla cikiyordu

Arayip bulup o mehmetin yanina kargoyla yollasammi cocugu ne

evde kahveme zehir koyar diye korkuyorum ben
zaten birgün sevgilime öyle minyon bi kızda ne buluyosun at gibileri dururken demiş
kendisi uzun boylu yapılı falan. kendisinden bahsediyor galiba

ben sana diyim bu gidis gidis degil yakında bir sekilde eve bir bahaneyle sokar dur ustume rahat biseyler giyim der gelir kırmızı seksü seylerle:81: agını atmaya calısıyor sevgiline

Son düzenleyen: Moderatör:
uluslararası bir kampta,Türkiye temsilcisi olarak çalışıyodum

Belçika temsilcisi gaydi ve Türk erkek temsilcimize sulanıyodu.bizim arkadaşta fena değidi hani
çocuk kaçıp kaçıp yanıma geliyodu.bizim gay temsilci kuyruktu resmen

ama gay şahıs çok duygusaldı ya,insan olarak iyiydi hala msnde görüşr benle

ben insanarın cinsel tercihine karışmam,aslına bakarsanız onaylamıyorumda.ama toplum içinde çok çıkıyor insanın karşsına.

zaten birgün sevgilime öyle minyon bi kızda ne buluyosun at gibileri dururken demiş

allahım bu nasıl bişey yaaaaa bu nedir türünün son örneğii valla kıyamet yaklaşıoo sizde yolda önünzde durdumu ezin geçin ama arabaylaa at gibiymiş yaaa asfalta yapışssın bişi olmaz atlara

ayhh canım ne diim senin için zor tabii de, çok da komik yani. bence zorluğu da sevgiline.sana değil tabi erkek arkadasın tercihlerinden süphe etmezsee

allah kurtarsın canım ya hadi kız falan olsa iki evir çevir yakasını bıraksın sevgilininde bu durum fena olmuş

senin arkadasın da pek hoşmuş
ayy keşke öyle tatlı biri olsa valla başımın üstünde yeri var
ama bu çok gıcık davranıyor bana yaa nefret ediyor, tek başıma yakalasa bi kaşık suda boğacak beni
ben sana diyim bu gidis gidis degil yakında bir sekilde eve bir bahaneyle sokar dur ustume rahat biseyler giyim der gelir kırmızı seksü seylerle:81: agını atmaya calısıyor sevgiline

ben de ondan korkuyorum ya
zaten sevgilim işten saat kaçta gelir, işe saat kaçta gider, eve ne zaman ekmek alınır, markete haftanın hangi bünleri gidilir falan hepsini biliyo yolda bekliyo benimkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…