ayy inanmıyorumya yalnız bu tipler yani gaylar tamam erkeklere yanaşır ama yuz bulamayınca abartmazlar yani ısrar fln olmaz onlarda sasırdım yani ama okudugum sehirdede vardı br tane bigun parkta adamın birine arkadan bişi yapmıs işte anlayın adam bunu dövüodu sende beni istiosun biliyorum diye bagırıodu dayak yerken
Benim babam polis ama öyle bişey yapılabilecegini sanmıyorum yinede bi sorarım: )
canım sor bi zahmet olmazsa merak ediyorum.
acaba tehdit, saldırı olmadıgı durumlarda da biri şikayet edilebiliyor mu?
yaptırımı var mı?
çok kötü bi durum. benle sözlümün de başımıza böyle bişey gelmişti. ilk senemizde ona bi gay takılmıştı. artık sinirden gülüyoduk ne yapsaaşkım da epey yakışıklıdır böyle bi kıvanç tatlıtuğmu desem yoksa kenan imirzalıoğlu mu desem neyse sarmıştı resmen psikopat. sonra da bana bi lezbiyen takılmıştı. saçma sapan mektuplar yazıp gönderiyodu. şuyuna hastayım buyuna ölüyorum falan diye. manyak bol yani canım takmamaya çalışın
ya bir gun arayın tlfn dan polisi komsusuyuz cok ses oluyor diyin polis kapıya dayanıp ses oluyormus diyince korkar o
sende sevgiline sahip cık bak yoksa elin adamına kaptırırsın
Bu durumda herhangi bişey yapılamaz diyor.Gerekirse işini ve ewini değiştirsin uzak dursun dedi..
Bu da çok zor biliyorum :44:
çok sağol canım ya tühh
teşekkür ederim
birgün yine sevgilim otobüsle şehir dışına gidecek.bu mehmeti yanına yardımcı olarak vermişler.
gidecekleri yere vardıklarında şirketin motelinde uyuyacaklar. bu ikisine bir ranza gösteriyorlar burada uyuyacaksınız diye. ışıklar kapanıyor. bu mehmet diyor ki "aaalllliiiiiii korkuyorummm, yanına gelsemm olur muuuu"
sevgilim odanın kapısını çarpıp çıkıyor. gidip otogarda otobüste uyuyor.
bunu öğrendiğim çok iyi oldu çok teşekkür ederim.bu ve benzer davranışların Türk Ceza Kanunundaki karşılığı "cinsel taciz" suçudur. cinsel dokunulmazlığa karşı işlenen suçlardan olup; cezası vardır. arkadaşınız da bu tür davranışları taciz olarak tanımlıyorsa ve çok rahatsız oluyorsa şikayette bulunabilir. bunun kadına yapılan tacizden hiç bir farkı yoktur.
Cinsel taciz
TCK Madde 105 - (1) Bir kimseyi cinsel amaçlı olarak taciz eden kişi hakkında, mağdurun şikâyeti üzerine, üç aydan iki yıla kadar hapis cezasına veya adlî para cezasına hükmolunur.
ben eminim sevgilimden canım yaa. emin ol benim yerimde olsan sen de şüphe etmezdinYa ayıp gelmesin de lütfen, sevgilimden şüphelenirdim ben çok şüpheciyimdir. Sizin şüphelenmenizi gerektirecek bir durum yoktur elbette de ben olsam fena takardım bu konuya.
ben olsam hiç takmam nasılsa erkek erkeğide kıskancak halime yok
canım anlamadın benimki kıskançlık değilnesini kıskanacağım ki
ben onun bizi takip etmelerinden, sevgilimin her dk karşısına çıkmasından, sürekli bizi evine sokmaya çalışmasından şikayetçiyim.
nereye gitsek karşımıza çıkıyor.
hiç rahat yok valla kaynana gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?