gay bir aşıkla nasıl başa çıkılır?

Böylesine ilk defa sahit oldum ya ..
Ne laftan anlamaz adam o ya.
Yoksa baska birsey mi demeliydim.

buna ilk once kalcak bi yer bulmak lazim
buyur canim bundan sonra burayi pembelere boya diyeceksin,
sonrada su anda oturdugu mahallelileye herseyi anlatacaksin ki oraya bidaha adim atamasin,
hem evsiz de kalmamis olur ama bunu kim yapacak biraz hayali bi cozum oldu

çok kötü bi durum. benle sözlümün de başımıza böyle bişey gelmişti. ilk senemizde ona bi gay takılmıştı. artık sinirden gülüyoduk ne yapsa aşkım da epey yakışıklıdır böyle bi kıvanç tatlıtuğmu desem yoksa kenan imirzalıoğlu mu desem neyse sarmıştı resmen psikopat. sonra da bana bi lezbiyen takılmıştı. saçma sapan mektuplar yazıp gönderiyodu. şuyuna hastayım buyuna ölüyorum falan diye. manyak bol yani canım takmamaya çalışın

ayy inanmıyorum
yuh artık dayak yerken öyle mi bağırıyordu ya çok şaşırdım
Benim babam polis ama öyle bişey yapılabilecegini sanmıyorum yinede bi sorarım: )

canım sor bi zahmet olmazsa merak ediyorum.
acaba tehdit, saldırı olmadıgı durumlarda da biri şikayet edilebiliyor mu?
yaptırımı var mı?

ya ne çokmuş böyleleri ben bilmezdim bu olaydan önce
biz de eskisi kadar tepki göstermiyoruz ya sabır deyip gidiyoruz, aklımıza geldikçe de gülme tutuyo
ama bazen ciddi anlamda sinirlendiriyor.
denize gitmiştik geçen yaz. orda bile buldu bizi
her yerde takip ediyor, sevgilimin evini gözlüyor falan

ya bir gun arayın tlfn dan polisi komsusuyuz cok ses oluyor diyin polis kapıya dayanıp ses oluyormus diyince korkar o
sende sevgiline sahip cık bak yoksa elin adamına kaptırırsın

ya bir gun arayın tlfn dan polisi komsusuyuz cok ses oluyor diyin polis kapıya dayanıp ses oluyormus diyince korkar o
sende sevgiline sahip cık bak yoksa elin adamına kaptırırsın

aaa çok iyi fikir
polise şikayet edeceğiz diye tehdit edip ardından da bunu yapalım evet:81:

ben de sevgilime sahip çıkayım bu arada yoksa o kıvırtmayla, o pürüzsüz bacaklarla alacak aşkımı elimden

Bu durumda herhangi bişey yapılamaz diyor.Gerekirse işini ve ewini değiştirsin uzak dursun dedi..

Bu da çok zor biliyorum :44:

aynı şey benimkinin başına geldi çok sinir bozucu bi durum
ama bizim gay anlayışlıydı,benimki sert çıkınca tırstı ortalıkta görünmedi bi daha

bu ve benzer davranışların Türk Ceza Kanunundaki karşılığı "cinsel taciz" suçudur. cinsel dokunulmazlığa karşı işlenen suçlardan olup; cezası vardır. arkadaşınız da bu tür davranışları taciz olarak tanımlıyorsa ve çok rahatsız oluyorsa şikayette bulunabilir. bunun kadına yapılan tacizden hiç bir farkı yoktur.

Cinsel taciz

TCK Madde 105 - (1) Bir kimseyi cinsel amaçlı olarak taciz eden kişi hakkında, mağdurun şikâyeti üzerine, üç aydan iki yıla kadar hapis cezasına veya adlî para cezasına hükmolunur.

Ya ayıp gelmesin de lütfen, sevgilimden şüphelenirdim ben çok şüpheciyimdir. Sizin şüphelenmenizi gerektirecek bir durum yoktur elbette de ben olsam fena takardım bu konuya.

bunu öğrendiğim çok iyi oldu çok teşekkür ederim.
polisle tehdit etme olayı yetersiz kalırsa suç duyurusunda da bulunuruz artık

Ya ayıp gelmesin de lütfen, sevgilimden şüphelenirdim ben çok şüpheciyimdir. Sizin şüphelenmenizi gerektirecek bir durum yoktur elbette de ben olsam fena takardım bu konuya.
ben eminim sevgilimden canım yaa. emin ol benim yerimde olsan sen de şüphe etmezdin
adamın o anki surat ifadesini falan görsen

ben olsam hiç takmam nasılsa erkek erkeğide kıskancak halime yok

canım anlamadın benimki kıskançlık değilnesini kıskanacağım ki
ben onun bizi takip etmelerinden, sevgilimin her dk karşısına çıkmasından, sürekli bizi evine sokmaya çalışmasından şikayetçiyim.
nereye gitsek karşımıza çıkıyor.
hiç rahat yok valla kaynana gibi

kaynana bile daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…