- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Bence de.. evlenmeden once evin icinde osuruyor muydu da simdi devam edicek. Ne biliyim normal bi ailede zaten anne boyle bir seye cok kizat. Geyirmek osurmak sapirdatmak anne baba tarafindan uyarilan seylerdir. He o esi evinde bu terbiyeyi almadiysa cocuklarina nasi ogreticek bilemedim.
Kacitmak falan tamam da inadina osurmak igrenc. Eline osurmayi ayarlayabiliyosa tuvalete de gidebilir. Benim siskinligim vardi bir kere. Sabaha kadar katlandi mesela. Ama ozel durum zirt pirt bilerk isteyerek olmaz ki
Agiz sapirdatmak cok fena. Ay ben adamdan direk sogurum ya. Esimle catal tutma muhabbeti olmustu bir kerr. Inanilmaz tepki gostermistim. Icim almaz ya.. ben hep covuk kismini dusunuyorum. Bu adam benim cocuguma babalik yapicak en nihayetinde.
Demek ki sevmiyor yoksa sallamazdi diyenleri anlayamadim ben :)
kuzenini eline nasıl gaz kaçırmış yahu, orayı anlamadım?
Elinin üstüne mi oturup yapmış napmış:26:
Neyse, kuzenin eşini sevmiyor sanırım, sevse bu tip şeyler batmaz gözüne.
Insanoğluyuz yukardan da aşağıdan da gaz kaçırılır yani..normal bişey.
Napsın adam içinde mi tutsun.
Ha özellikle onun yanına gidip eline yapıyorsa onu bilemem:44:
evlenmek için nasıl ki herkesin kriteri farklı ise boşanmak için de herkesin kendince sebepleri olabilir bence saçma değil adamın ki kazara münferit bi durum değil çatır çatır yaparım diyo rezalet, hastalık hali ayrı biz artık evliyiz evimde rahat rahat gaz çıkarırım demek ayrı, açıkçası benim başıma gelse sebep gaz çıkarmak değil gaz çıkarmanın bu kadar keyfi bu kadar inadına yapılmasına karşı eşime duyduğum şehvetin arzunun bitmesi sonuç olarak berbat bi cinsellik yaşamam olur ona da ömrü billah katlanamam, hasta olunur insanlık halidir ayrı ama yapmayın allah aşkına adam evinde rahat rahat gaz çıkaramıcak mı ne demek, velev ki evde misafir falan var, misafir varken dikkat ediyosa (ediyo mu bilmem tabi) bana da asgari saygıyı gösterecek bu kadar basit, iyi o zaman evliyiz diye 10 gün yıkanmayalım osura osura gezelim evin içinde, şap şap şap yemek yiyelim kaşınalım ıyyyy nasıl lsa evliyiz artık, insan soğur kardeşim, sevgiliyken buluşmaya gelirken iki dirhem bi çekirdek özenli adamı ararım ben karşımda
Hep ele osurulmaya takılmış herkes ama ... Adamın poposunu sıkarken olmuş . Ne miktarda sıktı acep :44: İçindeki havayı boşaltacak kadar sıktı ise ; adam ne yapsın ?
aynen katılıyorum evliyiz diye o zaman afedersiniz diğer biyolojik olaylar da ortalık yerde yapılsın yani wc de görülmesi gereken diğer şeyler... Ay ne iğrenç yaa. Mahremiyet diye bişey var ne kadar evli de olsanız her insanın bu tür durumlarda özeli var.
Adam poposunu sıkıyorduysa kadın eliyle napıyorduAdamın poposunu kadın mı sıkıyordu o...masın diye ahahahahahaha
Ya üzerine konuştukça ister istemez gözümde canlanıyor sabah sabah elmy
Kadın sıkıyor , şakalaşıyorlar . Popo sıkmaca sırasında sıkmanın dozu kaçınca gaz kaçağı hasıl oluyor .
tekrar yine yeniden söylüyorum, hastalık olur münferit durumlar our ama bu konuda adam bide üste çıkıyo sende uyurken yapıyosun geliyo napıyım yaparım gibi bi tavrı var, insanlar eşleri ile aynı zamanda yatak arkadaşı olduklarını unutmamalı bence, ay ne biliyim yaa bende tuhaflık var heralde keyfi olarak zart zurt osuran ağız şapırdatan (bu da keyfi çünkü konuda demiş ki yeni işine girdikten sonra başladı) bi adama ne kadar işve cilve yapıcamda koynuna giricem görev icabı olur anca onada ben gelemem çekemem yani ömrü billah tavanı seyretmeyi
Arkadaşlar gaz çıkarmak hoş bir durum olsa idi , hepimiz sokaklarda zart zurt dolaşırdık elbette
Kimsenin tutamayıp kaçan gazından yüzü kızarmazdı .
Ama osuruyor diye boşanılır mı :44:
Bir arkadaşım vardı bekarken çok kalırdık birbirimizde . Bir akşam dedi ki , auscum yaaa biz seninle onca vakit sabahladık , sen hiç gaz çıkarmaz mısın ? Senden duymadığım için bende çok kasıyorum kendimiDedim kasmaya devam bebeğim ...
Su motoru gibi evde dolaşmak nahoş elbette ama ayrılmak için yeterli sebep mi , bilemedim ben .
ben bi yorumumda yazmıştım doğrudan sebep gaz çıkarmak değil zamanla bu durumun bana itici gelmesi adamı arzulamamaya başlamam cinsellikten soğumam olurdu boşanma nedenim
Tweety osturuk neAdam catlasin mi yani? Evindede osturamiyorsa nerde osturacak...sanki kufurmus gibi osturuk yazmaktan niye cekindiniz anlamadim ya eli ne ario orda :herkesin bi yemek yeme sekli var rahatsizsa soylesin dikkat etsin adamda..
Bu olabilir evet ... Gerçekten tutamayanlar var ama belki aralarında konuşsalar ...adam gece sende patır patır gaz çıkarıyorsun demek yerine , farkındayım çok çirkin bir durum ama tutamıyorum , elimden geleni yaparım dese ...
Yani mahkeme kapısına dayanacak kadar aşılmayacak bir sorun gibi gelmedi ama .. Tabii adam bu eyleminde ısrarcı olursa o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?