Gaz kacırma...Sapırdatma.

açıkçası ben adam evinde rahat rahat osuramıcak mı buna takılır mı vs diyenlerinde evlendikten sonra kendini salan kadınlar olduğunu düşündüm kafamda öyle canlandı amaaaan nasılsa evliyiz diyip diz yapmış pijamalarla gezen saçları yağlı vücutları yağlı, yanlışsam affola ama gözümde canlanan bu, evlilik o raya bi girerse bence ne şehvet kalır ne arzu ne istek

Kocanın o....na kurban olmak nedir ya :S

Midem kalktı. Eli yüzü sacı sakalı varken ne diye o.... kurban olunur :S

Bu karşılıklı saygı ile alakalı bir durumdur bence. Tamam geldi tutamadım falan anlarım yada uykusundadır. farkında değildir. amenna...eğer bile isteyerek yapıyor ise bence nahoş bir durum. Bazen evde çocuklar yapar .uyarırım. ayıptır dışarı çıkman tuvalete gitmen lazım diye..E babaları yapsa..Babam neden yapıyor demezlermi..Ama bu sebepten boşanılırmı dersen boşanılmaz tabikide ..

Hep ele osurulmaya takılmış herkes ama ... Adamın poposunu sıkarken olmuş . Ne miktarda sıktı acep :44: İçindeki havayı boşaltacak kadar sıktı ise ; adam ne yapsın ?

:)))) aynen ben de eline nasıl kaçırmış anlayamadım

aynen katılıyorum evliyiz diye o zaman afedersiniz diğer biyolojik olaylar da ortalık yerde yapılsın yani wc de görülmesi gereken diğer şeyler... Ay ne iğrenç yaa. Mahremiyet diye bişey var ne kadar evli de olsanız her insanın bu tür durumlarda özeli var.

Hep ele osurulmaya takılmış herkes ama ... Adamın poposunu sıkarken olmuş . Ne miktarda sıktı acep :44: İçindeki havayı boşaltacak kadar sıktı ise ; adam ne yapsın ?

Adam poposunu sıkıyorduysa kadın eliyle napıyordu Adamın poposunu kadın mı sıkıyordu o...masın diye ahahahahahaha

tekrar yine yeniden söylüyorum, hastalık olur münferit durumlar our ama bu konuda adam bide üste çıkıyo sende uyurken yapıyosun geliyo napıyım yaparım gibi bi tavrı var, insanlar eşleri ile aynı zamanda yatak arkadaşı olduklarını unutmamalı bence, ay ne biliyim yaa bende tuhaflık var heralde keyfi olarak zart zurt osuran ağız şapırdatan (bu da keyfi çünkü konuda demiş ki yeni işine girdikten sonra başladı) bi adama ne kadar işve cilve yapıcamda koynuna giricem görev icabı olur anca onada ben gelemem çekemem yani ömrü billah tavanı seyretmeyi

Adam poposunu sıkıyorduysa kadın eliyle napıyordu Adamın poposunu kadın mı sıkıyordu o...masın diye ahahahahahaha

Ya üzerine konuştukça ister istemez gözümde canlanıyor sabah sabah elmy

Kadın sıkıyor , şakalaşıyorlar . Popo sıkmaca sırasında sıkmanın dozu kaçınca gaz kaçağı hasıl oluyor .

Ya üzerine konuştukça ister istemez gözümde canlanıyor sabah sabah elmy

Kadın sıkıyor , şakalaşıyorlar . Popo sıkmaca sırasında sıkmanın dozu kaçınca gaz kaçağı hasıl oluyor .

Ah tmm o kadar harika anlattın ki sanki eylem yanımda gerçekleşmiş gibi oldu gerçek kesit

Son düzenleme:

yok canım sende tuhaflık yok ben de aynen sen gibi düşünüyorum hele ağız şapırdatma veya çay içerken höpür höpür içmelere deli oluyorum çok saygısızlık bu... erkekler kadın hep bakımlı olsun evlenince kendini salmasın istiyo ama kendileirine dönüp bakmıyolar maalesef. onlarda evlenmeden önce kibarlıklarını korumak zorundalar ama nafile.. benim ayrıldığım adam da burnunu karıştırırdı nefret ederdim yaaa

Arkadaşlar gaz çıkarmak hoş bir durum olsa idi , hepimiz sokaklarda zart zurt dolaşırdık elbette

Kimsenin tutamayıp kaçan gazından yüzü kızarmazdı .

Ama osuruyor diye boşanılır mı :44:

Bir arkadaşım vardı bekarken çok kalırdık birbirimizde . Bir akşam dedi ki , auscum yaaa biz seninle onca vakit sabahladık , sen hiç gaz çıkarmaz mısın ? Senden duymadığım için bende çok kasıyorum kendimi Dedim kasmaya devam bebeğim ...

Su motoru gibi evde dolaşmak nahoş elbette ama ayrılmak için yeterli sebep mi , bilemedim ben .

ben bi yorumumda yazmıştım doğrudan sebep gaz çıkarmak değil zamanla bu durumun bana itici gelmesi adamı arzulamamaya başlamam cinsellikten soğumam olurdu boşanma nedenim

Böyle zart zurt yellenen adam da hiç çekici olmaz.Belki ondan boşanmak isteyebilir.Bak hak verdim şimdi kadıncağıza.

osursun adam ne olcak ayol.. bu mu yani şimdi sorun.. eşler arasında olur öyle şeyler

ben bi yorumumda yazmıştım doğrudan sebep gaz çıkarmak değil zamanla bu durumun bana itici gelmesi adamı arzulamamaya başlamam cinsellikten soğumam olurdu boşanma nedenim

Bu olabilir evet ... Gerçekten tutamayanlar var ama belki aralarında konuşsalar ...adam gece sende patır patır gaz çıkarıyorsun demek yerine , farkındayım çok çirkin bir durum ama tutamıyorum , elimden geleni yaparım dese ...

Yani mahkeme kapısına dayanacak kadar aşılmayacak bir sorun gibi gelmedi ama .. Tabii adam bu eyleminde ısrarcı olursa o ayrı

Adam catlasin mi yani? Evindede osturamiyorsa nerde osturacak...sanki kufurmus gibi osturuk yazmaktan niye cekindiniz anlamadim ya eli ne ario orda :herkesin bi yemek yeme sekli var rahatsizsa soylesin dikkat etsin adamda..
Tweety osturuk ne

Son düzenleme:

sevgi ve iletişim eksikliği var kesinlikle

şu an iş yerindeyim, odamızdaki tek kadın benim diğerleride abim babam olacak yaşta erkekler, gebelik şekeri çıktığından ara öğünlerim var elma ve küçük kutu sütlerden içiyorum, inanın hani süt biterken hüpürder ya son kısmı ondan bile çekiniyorum elma yerken çok mu ses geliyo diye kafaya takıyorum, şimdi birileri e orası iş ortamı yabancı insanlar var diyebilir ama bece o düşünce zaten yanlış olan, yani eşim elin adamları kadar saygı ve özeni haketmiyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…