- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Evde nasıl duruyorsunuzDualarınızı esirgemeyin lütfen . Buralar yerle bir oldu . İnsanlar teker teker ölüyor evler yıkıldı yollar yarıldı . Dışarısı buz gibi evde bekliyorum korkarak . Bitmiyor sürekli artçı deprem oluyor . Nolur dua edin
Çıkın evde durmayın bizde marastayiz disarda bekliyoruzDualarınızı esirgemeyin lütfen . Buralar yerle bir oldu . İnsanlar teker teker ölüyor evler yıkıldı yollar yarıldı . Dışarısı buz gibi evde bekliyorum korkarak . Bitmiyor sürekli artçı deprem oluyor . Nolur dua edin
Üstünüze kat kat giysi giyinip en yakın bekleme yerine gidin evde kalmayın daha korunaklı bekleme alanlarında toplanma alanlarında bulunun ne olur ne olmaz böyle bir durumda , Rabbim yardımcınız olsunDualarınızı esirgemeyin lütfen . Buralar yerle bir oldu . İnsanlar teker teker ölüyor evler yıkıldı yollar yarıldı . Dışarısı buz gibi evde bekliyorum korkarak . Bitmiyor sürekli artçı deprem oluyor . Nolur dua edin
Yaa burda bir üye vardı kızlar adını hatırlayamadım göçmenlerle ilgili bir kurumda çalışıyordu çok samimi iyi niyetli bir üyeydi. O da deprem olan bölgelerdeydi sanırım. O nasıl acaba? Adını hatırlayan varsa etiketlese buraya bakarsa iyi mi yazsın bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?