Gaziantepte deprem

En buyuk kk mı?

Abim, yengem, 4 yaşında yeğenim sokaktalar. Yollar çökük gelemiyorlar… Kalbimiz orada. Gaziantep’ten duamızı esirgemeyelim

Canım THY seferleri var bilet almasına bile gerekmiyor afad üyelerini taşırken İstanbul’a ve Ankara’ya ücretsiz taşıyorlar telefon numaraları var arıyorsun onlar götürüyor

evden çıksanız olmz mı? toplanma noktalarına gidin oralarda sabahlayın ne olur. aracınız varsa terkedin başka illere gidin. bşka ilde yakınınız akrabnız yoksa tüm samimiyetimle söylüyorum sizi ve ailenizi misafir edebilirim.

Allah' ım içim çok acıyor. Uyuyamiyorum mümkün degil. Kendimi vicdanen çok rahatsız hissediyorum. Elimden birşey gelmiyor sadece yardım gönderebiliyoruz. Dilimden dua düşmüyor. Dışarısı soğuk kar yağıyor benim içim kor gibi. Rabbim sen yanimda yatan masum meleğim hatrına tüm masum çocuklar hatrına sevdiğin tüm kulların hatrına yardim et Acı bizlere Rabbim Sen merhamet et yardımcıları ol...

Anlayamadım gerçekten, bunca saat geçti sabah 4ten beri en az 20 saat geçti nasıl gidememişler Bu enkaz kaldırmanın hemen başlaması gerekiyordu ki, gün batmadan bitsin yoksa sağ kalan insanlar enkazlarda donarak ölecekler

Maalesef annemin de tanıdığı biri soylemis,açık adres vermiş Hatay'da su adreste göçük var insanlar var diye ama hala yardım gitmedi.
Maalesef hatay havaalanı ulaşım saglayacak gibi degil, uçaklar Adana'ya gidiyor Hatay için ama yollar Cok bozuk olduğundan ulaşım zormuş. Üstelik organizasyon çok çok kötüymus, insanlar saatlerce bekliyormuş.
Yine de şunu soyleyebilirim, evet organizasyon çok kötü ama beş saattir istanbulda havaalanindayim. Dolan uçağı kaldırıyorlar desteğe. Sağlık çalışanları, arama kurtarma bilgisi olanlar, normal halk gonulluleri...desteğe giden uçaklar kalkıp duruyor . İnşallah ben de yardıma gidiyorum, ne kadarını hatırladığımi bilmesem de üniversitede arama kurtarma kulübündeydim,eğitimler almıştım.
Gidince şarjım müsade ederse daha detaylı yazarim durumun ne olduğunu

Yolunuz açık olsun.. muhakkak haber edin

Giris cıkıslar tamamen kapatıldı yollar yarılmıs vaziyette sabahtan gönderdigimiz araclar yolda kaldı. Tamamen ölüme terkedilmis hatay, tsk’nın sahaya inmesi sartmıs. Aksam belediye dagcılar ekibini topladı gece de yola cıktılar. Sabaha dogruda toplanan erzaklar çıkacak. Tüm alternatifler deneniyor. Durum içler acısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…