- 3 Mayıs 2011
- 13.758
- 48.967
- 798
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Yaa burda bir üye vardı kızlar adını hatırlayamadım göçmenlerle ilgili bir kurumda çalışıyordu çok samimi iyi niyetli bir üyeydi. O da deprem olan bölgelerdeydi sanırım. O nasıl acaba? Adını hatırlayan varsa etiketlese buraya bakarsa iyi mi yazsın bizlere
Abim, yengem, 4 yaşında yeğenim sokaktalar. Yollar çökük gelemiyorlar… Kalbimiz orada. Gaziantep’ten duamızı esirgemeyelim
evden çıksanız olmz mı? toplanma noktalarına gidin oralarda sabahlayın ne olur. aracınız varsa terkedin başka illere gidin. bşka ilde yakınınız akrabnız yoksa tüm samimiyetimle söylüyorum sizi ve ailenizi misafir edebilirim.Dualarınızı esirgemeyin lütfen . Buralar yerle bir oldu . İnsanlar teker teker ölüyor evler yıkıldı yollar yarıldı . Dışarısı buz gibi evde bekliyorum korkarak . Bitmiyor sürekli artçı deprem oluyor . Nolur dua edin
Evet konuştum, evi sağlamO üye ile reelde görüşüyor diye hatırlıyorumyenGEnC bilgin var mı?
Arkadaşımla konuştum ,daha yardımın gitmediğini , enkazda seslerin kesildiğini ,insanların donmak üzere olduğunu söyledi ..içim acıyor ekipler bile gidememiş hala.
Allahım çok çok acı, boğazım düğüm düğüm
MaalesefAnlayamadım gerçekten, bunca saat geçti sabah 4ten beri en az 20 saat geçti nasıl gidememişlerBu enkaz kaldırmanın hemen başlaması gerekiyordu ki, gün batmadan bitsin yoksa sağ kalan insanlar enkazlarda donarak ölecekler
Yolunuz açık olsun.. muhakkak haber edinMaalesefannemin de tanıdığı biri soylemis,açık adres vermiş Hatay'da su adreste göçük var insanlar var diye ama hala yardım gitmedi.
Maalesef hatay havaalanı ulaşım saglayacak gibi degil, uçaklar Adana'ya gidiyor Hatay için ama yollar Cok bozuk olduğundan ulaşım zormuş. Üstelik organizasyon çok çok kötüymus, insanlar saatlerce bekliyormuş.
Yine de şunu soyleyebilirim, evet organizasyon çok kötü ama beş saattir istanbulda havaalanindayim. Dolan uçağı kaldırıyorlar desteğe. Sağlık çalışanları, arama kurtarma bilgisi olanlar, normal halk gonulluleri...desteğe giden uçaklar kalkıp duruyor . İnşallah ben de yardıma gidiyorum, ne kadarını hatırladığımi bilmesem de üniversitede arama kurtarma kulübündeydim,eğitimler almıştım.
Gidince şarjım müsade ederse daha detaylı yazarim durumun ne olduğunu
Giris cıkıslar tamamen kapatıldı yollar yarılmıs vaziyette sabahtan gönderdigimiz araclar yolda kaldı. Tamamen ölüme terkedilmis hatay, tsk’nın sahaya inmesi sartmıs. Aksam belediye dagcılar ekibini topladı gece de yola cıktılar. Sabaha dogruda toplanan erzaklar çıkacak. Tüm alternatifler deneniyor. Durum içler acısı.Anlayamadım gerçekten, bunca saat geçti sabah 4ten beri en az 20 saat geçti nasıl gidememişlerBu enkaz kaldırmanın hemen başlaması gerekiyordu ki, gün batmadan bitsin yoksa sağ kalan insanlar enkazlarda donarak ölecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?