Gaziantepte deprem

Diğer konuya da yazdim. Herkes üzgün ama şu anda esas gereken şey gönüllü insanlar.
Tekrar söylüyorum ekipler yetişemiyor. Binaların altında insanlar var ve kurtarma yapan tek kişi yok. Tv'de sadece kurtarma çalışması yapılan yerleri görüyorsunuz. Öyle genel bir çalışma yok. Aksine çoğu bina başıboş duruyor. Şöyle düşünün, 20-30 evden birinde çalışma var. Diğerlerinin başında halktan kişiler bile yok. Gönüllü lazım. Elleriyle moloz kazacak, sesimi duyan var mı diye soracak insan lazim. Kimse var mı, diye seslenen bile yok çoğu binanın başında. Duyurun lütfen

Nerden gidiyorsunuz Antepe arkadaşım ordan Ankaraya geçmek istiyor yollar kapalı benim bankadan gidenler de niğde de kalmışlar tırda kaldı gidebilirseniz hangi yoldan gitiğinizi yazabilirmisiniz
Ben uçakla arama kurtarma ekibiyle gittim, daha önceden egtiimim ve giden ekiple bağlantılarım vardı, öylece gittim ama havaalanından uçak dolusu insanlar gitti hep,ilk gün

Sizlerden kilometrelerce uzakta her dakika ağlıyor ve dua ediyorum. Rabbim merhamet eylesin. Allah'ım sizlerin yar ve yardımcısı olsun. Yapabileceğimiz herhangi birşey var ise söylemeniz yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…