- 21 Aralık 2014
- 9.017
- 28.464
- 798
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Cocuk gercekten kacırılmıs mı? Bundan eminler mi? Görmüşler mi? Yoksa biri mi aldı buldu su an bakıyor cocuga ailesini arıyor olamaz mı? Düsünmekten kafam kalmadı. Şöyle bir felaketin ortasında cocuk kacırmak nasıl olabilir şaka gibi.Arkadaşlar çok çocuk kaybolma haberi var ben iki üç tane okudum lütfen dikkat kimse tanımadığı kişilere çocuk teslim etmesin ve başkasının otobüsüne, minibüs arabasına yalnız binmesin. Watch this story by Saadet Özkan on Instagram before it disappears.
Hiç haberimiz olmadı canım, biz çok bilet baktık 11 Şubata kadar doluydu. Arabalarıyla da gelemediler. Hemen bakacağım şimdiCanım THY seferleri var bilet almasına bile gerekmiyor afad üyelerini taşırken İstanbul’a ve Ankara’ya ücretsiz taşıyorlar telefon numaraları var arıyorsun onlar götürüyor
Bankadan arkadaşlarım orda bağ evlerine sığınmışlar tek başınamısınız evlere girmek yasak nüfus cüzdanlarını almak istiyor arkadaşım ama izin vermiyorlar yollar kapalı Ankaraya gideceklerdi biz burdan yardım gönderdik bankadan ama tırda yolda kalmış nereye tam olarak gelicek bilmiyorum arkadaşlarım orda haber alırsam size yazarımDualarınızı esirgemeyin lütfen . Buralar yerle bir oldu . İnsanlar teker teker ölüyor evler yıkıldı yollar yarıldı . Dışarısı buz gibi evde bekliyorum korkarak . Bitmiyor sürekli artçı deprem oluyor . Nolur dua edin
Dolu telefonları açmıyorlarmış 48 saat giriş çıkış yasaklanmış şuan arkadaşımla konuştum devlet çalışanları haricinde kimseye benzin de verilmiyormuşHiç haberimiz olmadı canım, biz çok bilet baktık 11 Şubata kadar doluydu. Arabalarıyla da gelemediler. Hemen bakacağım şimdi
Nerden gidiyorsunuz Antepe arkadaşım ordan Ankaraya geçmek istiyor yollar kapalı benim bankadan gidenler de niğde de kalmışlar tırda kaldı gidebilirseniz hangi yoldan gitiğinizi yazabilirmisinizEvet konuştum, evi sağlam
Şu an ekiple Antep'e gidiyorum. Mesaj yazdım, inşallah gittiğimde onunla da görüşeceğim
Bu saat oldu hala yardım gitmemiş.Anlayamadım gerçekten, bunca saat geçti sabah 4ten beri en az 20 saat geçti nasıl gidememişlerBu enkaz kaldırmanın hemen başlaması gerekiyordu ki, gün batmadan bitsin yoksa sağ kalan insanlar enkazlarda donarak ölecekler
Açmıyorlar canım evet, benzin de yokDolu telefonları açmıyorlarmış 48 saat giriş çıkış yasaklanmış şuan arkadaşımla konuştum devlet çalışanları haricinde kimseye benzin de verilmiyormuş
Anlayamadım gerçekten, bunca saat geçti sabah 4ten beri en az 20 saat geçti nasıl gidememişlerBu enkaz kaldırmanın hemen başlaması gerekiyordu ki, gün batmadan bitsin yoksa sağ kalan insanlar enkazlarda donarak ölecekler
yikilan binalarin ustune kar yagmisAnlayamadım gerçekten, bunca saat geçti sabah 4ten beri en az 20 saat geçti nasıl gidememişlerBu enkaz kaldırmanın hemen başlaması gerekiyordu ki, gün batmadan bitsin yoksa sağ kalan insanlar enkazlarda donarak ölecekler
Merhaba,afad gönüllüsü olarak onların araçlarıyla gidebilirsiniz sadece,sivil araç geçişine izin verilmiyor yollar çok kalabalık herkes gitmeye çalışıyor Aksaraydan itibaren tipi ve buzlanma var,ekip olarak gitmek gerekiyor bilginiz olsunçok çok üzgünüm. Elimden geldiğince yardım toplamaya bağış yapmaya çalışıyorum. Fiziki olarak da gelip çalışabilirim, fiziki olarak çalışacak insan isteyen bana özel mesaj atabilir
şimdi e devletten afad gönüllüsü başvurusu yaptımMerhaba,afad gönüllüsü olarak onların araçlarıyla gidebilirsiniz sadece,sivil araç geçişine izin verilmiyor yollar çok kalabalık herkes gitmeye çalışıyor Aksaraydan itibaren tipi ve buzlanma var,ekip olarak gitmek gerekiyor bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?