gaziantepte ramazan

Lou bu kez daha az ses çıkaran sandaletlerini giy ki oruçlu yobazlar(!) saldırmasınlar sana. Ya da yardım iste müteahhit enişteden iki koruma tahsis etsin sana, belli olmaz Işidli din kardeşlerimizi(!) kızdırmak istemesin herhalde sokakta su içerek. Göbekten işetirler bak aman diyeyim, sonra seni kıvrımlı ve zeksi ficudun da kurtaramaz.

Konuyu sanırım son görüşüşünüz olacak çünkü birazdan konu kapanacak ve konu sahibi de şutlanacak. Alışmıştır zaten herhalde amacına da ulaştı bence adı görüldüğü anda konularına yorum yapılmadan geçilsin yeterince egosu tatmin oldu mübarek gün.

Evet bende bu lafina sinir okup istinaden cevap yazdim ama koseye sıkisti baska seylere sardi bu defa
En iyi yaptığı şey olgun düşünmüyor ve tartışmıyor saçma şeyler üzerine yorum yapıyor kendini kültürlü eğitimli modern olarak göruyor maalesef egosu tavan bunlara laf anlatılmaz kardesim

Nolmuş burda ya
Bi gıttım geldım kan govdeyı goturmus

Hanım efendi sözüm size yahut oranın yerli halkına değil. kendini hiper süper modern ve güzel zanneden zihin fukarasina. bu kadar modern bu kadar görgülü haza Hanım efendi denilecek bir kadına yakışmıyor... yoksa ben de biliyorum halk arasında böyle kullanildigini ama o halk değil o bambaşka bir şey.

Begenmediginiz uyeye hakaret etmeyin. Hatali gordugunuz konuyu kibler gecersiniz. Bakin o tek basina ve herkes ona hakaret ediyor dogru mu bu? Agziniza geleni soylemissiniz,bu size yakisti mi? Ayip

Ilk paragrafa cok güldüm. Turkiyede yasamiyorsunuz herhalde.

Bu Ramazana saygicilardan gina geldi yeminle. Gezmek icin Ramazani mi beklemismis. SANANE

kızlar ben şimdi lou ya neden bu kadar saldırdığınızı anlamadım.
oruç tutmayabilir, tutmayanlara saldıran insanlar da yobazdır evet. müslümanlık hoşgörü dinidir, oruç tutmayan insana normal bi müslüman saygı duyar, ama tutmuyor diye ona saldırırsa bu yobazlık olur doğru.

müslüman da olmayabilir bu kadın. herkes sizinle aynı dine mensup olmak zorunda değil. neden bu kadar saldırdınız anlam veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…