- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.080
- 498
- Konu Sahibi lou salome
-
bibi neden temelli engellendi???Bibi falan temelli engellenmişken bu kızın hala burada olması
En iyi yaptığı şey olgun düşünmüyor ve tartışmıyor saçma şeyler üzerine yorum yapıyor kendini kültürlü eğitimli modern olarak göruyor maalesef egosu tavan bunlara laf anlatılmaz kardesimEvet bende bu lafina sinir okup istinaden cevap yazdim ama koseye sıkisti baska seylere sardi bu defa
Evet neden?bibi neden temelli engellendi???
Hanım efendi sözüm size yahut oranın yerli halkına değil. kendini hiper süper modern ve güzel zanneden zihin fukarasina. bu kadar modern bu kadar görgülü haza Hanım efendi denilecek bir kadına yakışmıyor... yoksa ben de biliyorum halk arasında böyle kullanildigini ama o halk değil o bambaşka bir şey.Antep denmesi inkilap tarihi bilgisinden yoksunluk gostergesi degildir yalniz, antepliyim, annem de urfali. Oralarin yerlilerine sorsaniz cogu bu sekilde hitap eder. Yanlisiniz var yani. Gitseniz siz de sahit olursunuz bu duruma. Antepliyiz urfaliyiz derler hep. Agiz aliskanligi, bilgi yoksunlugu degil. Biz de biliyoruz bu sehirlerin unvanlarini
Aynn ya simdi pismn oldum bunu onemseyip yorum yaptigimaEn iyi yaptığı şey olgun düşünmüyor ve tartışmıyor saçma şeyler üzerine yorum yapıyor kendini kültürlü eğitimli modern olarak göruyor maalesef egosu tavan bunlara laf anlatılmaz kardesim
Aynn ya simdi pismn oldum bunu onemseyip yorum yaptigima
Begenmediginiz uyeye hakaret etmeyin. Hatali gordugunuz konuyu kibler gecersiniz. Bakin o tek basina ve herkes ona hakaret ediyor dogru mu bu? Agziniza geleni soylemissiniz,bu size yakisti mi? AyipHanım efendi sözüm size yahut oranın yerli halkına değil. kendini hiper süper modern ve güzel zanneden zihin fukarasina. bu kadar modern bu kadar görgülü haza Hanım efendi denilecek bir kadına yakışmıyor... yoksa ben de biliyorum halk arasında böyle kullanildigini ama o halk değil o bambaşka bir şey.
Ilk paragrafa cok güldüm. Turkiyede yasamiyorsunuz herhalde.Korkmayın bu zamanda kimse kimseyi oruç tutmuyor diye dövmez, bir baba bile oğluna laf geçiremiyorken.
Uslubunuz ve yazdıklarınız çok itici. Oruc tutanlar sizin gözünüzde yobaz oluyorsa oruc tutmayanlar da bizim gözümüzde yobaz !
Gezmek için 365 gün icerisinde ramazan ayını mı buldunuz?
Kafe,restorant acık degil diye endişeleriniz varsa 15gün sonra ramazan bitiyor! Bi zahmet sabredin
aramızda kalsın ama bu antepe gitse..o dedği adamları fellik fellik arar .daaa kimse buna bakmazAntep e ne zaman gideceksin :) giderken haber ver biz kk da gelicez :)
Sormanın da adabı var. Kimseye hakaret ederek soramaz. Ayrıca google var şimdi her şeyin cevabı var orda.ben öyle olduğunu düşünmüyorum.
burası geniş bir platform herkes istediğini düşünüp sorabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?