- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi lou salome
-
Konu sahibini artik cozduk zaten de yobaz var mi derken kastettigi cok acik oruc tutup tutmayana saldiranlar ki onlara da gayet yobaz deniyor. Ama tersten anlamak da uzman insanlar var. Oruclulara saygiii kimseye yobaz diyemezsiniz diye illa ki bir yerden cikip fitili atesleyip amaca hizmet edecekler.Disarida bi seyler yiyip icen insanlara sallayanlarin tuttuğu oruc kabul olur muymus. O orucu tutuyosan nefsine hakim ol bi zahmet. Konu sahibi cogu mesajinda düşük düşük konuşuyor tarzı belli zaten. Ama yapilan yok saygı duy icme yorumlari da gereksiz bence..
İnanın artik konularinizi sadece karsit fikirlileri kiskirtmak amacli yazdiginizi düşünüyorum
Yobaz ne demek ya bende oruc tutuyotumda tutmayanlara dindiz imandiz gözüyle bakmiyorum herkesin hayati kendine deyip geciyorum peki siz ne akla hizmet bu insanlari yobaz diye yaftaliyorsunuz
Siz alın sevgilinizlevsarabinizi elinize kendiniz gibi elit zumrenin olfugu mrkanlarda cılginca eglenin yobazlarin oldugu memlekette ne isiniz var
Offf algısı yüksek insan nasıl da belli oluyor. Sağolun cevap icinBence arkadas yobaz var midir derken oruc tutan var midir demedi. Oruc tutan elbette vardir ama oruc tutmayana saldiran var midir diye sordu. Siz yanlis anladiniz
Degil mi ne guzel rahat ederim
Bravo.benim anlamadığım herkes tutmak zorunda değil. herkes müslüman değil. olsa bile hastası var, hamilesi var ne bileyim hassasiyetleri olmayanlar var. e tutan tutmayana saygı gösteriyor mu da tutmayan tutana göstermek için sokakta su bile içemesin.
valla çalıştığım halde oruç tutuyorum bi kere bile şu kafada olmadım. banane yahu su içmiş içmemiş. bu benim nefsimle alakalı. karşınızdaki su içiyo diye deliriyosanız zaten orucun anlamından uzaklaşmışsınız demektir.
Mesai basladi deseneaz önce karneleri aldık dönerken kadın sigarasını tüttüre tüttüre yürüyordu ben bile pff dedim düşün
denk gelmiştir ben böyle birşey yaşamadım hergün dısarıdan işe yemek söylüyorum.Evet cafeler acik. Ama bakislar pek hos degil onu anlatmaya calisiyorum. Konu sahibi de rahatsiz olabilir. Bursa da ayni sekilde. Tvde izlemis olabilirsiniz bu sene ramazanin ilk dayagi bursadan geldi maalesef.
Konu sahibi canim,acik her yer ama sorun yasayabilirsin. Benim kuzenim dun bir muvekkiliyle gorusmeye gitti, hamile oldugu halde bir cafede cay iciyor diye garip garip sorular sormus garsonlar ,ama iftardan sahira kadar cok renkli olur antep istedigin gibi gezer yer icersin
ıslak odunla mı dövüyorsunuz yoksaBen antep te yaşıyorum hepimiz çok yobaz insanlariz gelme bacım gelme=))) girişte dayağı basiyolar adama
Offf algısı yüksek insan nasıl da belli oluyor. Sağolun cevap icin
Gaziantep il sınırında bi grup arkadaş hortumla dövüyoruzıslak odunla mı dövüyorsunuz yoksa
Yerken sizi kimse gormuyordenk gelmiştir ben böyle birşey yaşamadım hergün dısarıdan işe yemek söylüyorum.
cumartesi pazarda cafede yiyorum sorun olmuyorYerken sizi kimse gormuyorcafede oturmak farkli. Ben cesaret edemiyorum acikcasi.
İnsallah size denk gelmez, hos bir sey degil zira. Herkesin bir arada hosgoruyle yasamasi guzel,temennimizcumartesi pazarda cafede yiyorum sorun olmuyor
He yaa. Sanki olmayan bişeyi sorduk da herkes bi şokkk oldu.lou soyle lou boyle evet katiliyorum da sanki olmayan bir sey söylemiş. Pekala da oruc tutmadiklari icin dayak yiyebilirler. Daha Mudanyada dayak yedi bi baba oğul hic mi haberiniz yok?
Yazık yaa dovmeyin.Gaziantep il sınırında bi grup arkadaş hortumla dövüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?