gaziantepte ramazan

Konu sahibini artik cozduk zaten de yobaz var mi derken kastettigi cok acik oruc tutup tutmayana saldiranlar ki onlara da gayet yobaz deniyor. Ama tersten anlamak da uzman insanlar var. Oruclulara saygiii kimseye yobaz diyemezsiniz diye illa ki bir yerden cikip fitili atesleyip amaca hizmet edecekler.

Yemek yemene takmazlar da Antep senin güzelliğini,çekiciliğini,seksiliğini,şıklığını,elitliğini kaldırabilir mi bilemedim.

Bu sefer biraz konu dışına çıkmışsın ama tarzın,ifade biçimin gerçekten çok itici. İlk konuyu açtığında normal geldin ama insanlar cevap verdiği halde bastıra bastıra hala orası açık mı burası açık mı diye soruyorsun. Bi yerlerde bi sıkıntı var sende çözemedim.

Bravo.

denk gelmiştir ben böyle birşey yaşamadım hergün dısarıdan işe yemek söylüyorum.

Hayır hastası var yaşlısı var çoluğu çocuğu var, en önemlisi tutmak istemeyeni var. Esnaf tutmuyosan ben senden para kazanmam haram diyip kepenk mi kapatacak ne saçma sapan bi düşünce ya.

Sen önce kendi kafanı değiştir konu sahibi, sen saygılı ol, sonra saygı bekle.

Kimse kimseye saldırmiyor , sen şehrine gelen bu bahsettiğin yobaz insanlar i görünce saldırıyormusun.Antep kültürü ve insanlarıyla gayet güzel bi şehir. Sen niye oruç tutmuyorsun diye dayak attıklarını da yeni duyuruyorum...
Offf algısı yüksek insan nasıl da belli oluyor. Sağolun cevap icin

Fatihte suyunu içerek gezen muhafazakar kızlarımız var, dayak yiyen görmedim ama yeme riski var mı? var.. yani bu ülkede karı-koca yan yana yürüdüğü için dayak yiyen bir çift vardı geçenlerde.. artık gözünüzün üzerindeki kaşınız hoşlarına gitmediği için bile dayak yeme potansiyeli var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…