- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
hadi canımmm
vallahi emzikli hatunların evine gidince yememek lazım o zaman :44:
hadi canımmm
vallahi emzikli hatunların evine gidince yememek lazım o zaman :44:
bir belgeselde görmüstüm, kadinin sütü cok fazla geliyordu, bebegide icemiyordu okadarini
kocasida ciftci ya, kiyamamis dökmeye bundan peynir yapsam nasil olur demis ve yapmisti , bi güzel oturup yediler
simdi adam karisinin süt kardesimi oldu :26::44:
Bence uydurmuş arkadaşOlur mu öyle şey canım
Konu sahibi arkadaşım formalite icabı siz sütünüzü getireceksiniz de emzireceksiniz çocuğu.. Yani sırf olsun diye zorla olduracaksınız.. Onları zaten kardeş gibi büyütürseniz kardeş gibi olurlar o psikolojiyle yetiştirirseniz.İllaki araya süt girmesine lüzum yok.Teyza ana yarısıdır derseniz o da senin kardeşin derseniz olur biter.Kader de varsa da olursa olur.Bu kadar zorlamayın bazı şeyleri sırf olsun diye oldurunca onların geçerliliği aynı mıdır acaba? Bence diyanete bir sorun yani..
allahım sen bizi koru yarabbim bu tür "sapkın" evet sapkın düşüncelerden.bi gidin ya allahaşkına irana,mısıra,ne olur gidin ya...yazık ya o 2,5 yaşındaki bebeğe,yazık ne şekilde büyüyecek o...
göğsünden süt getirecekmişki bebek emzirsin oğluyla süt kardeş olsun allah hesap sormasın...
çıldırdım.evet.
Hanımefendi bağnaz kelimesinin anlamını iyi öğrenmenizi tavsiye ederim.Sanırım siz beni elime hiç kitap almamış okumamış etmemiş bir hanım sandınız.Ateist misiniz? deist misiniz ?
Eğer ki inancım islam diyorsanız biraz bu meselenin üstüne düşmenizi tavsiye ederim.
Ne demişler ilim çinde olsa gidip alın .Öyle bişeydi sanırım.
Hiç kimseye karşı kırıcı olmamaya çalıştım ama sıfat yakıştırırken hakkım da ne kadar bilgi sahibi olduğunuzu tekrar düşünün.
Arkadaşlar ilerde evlenmek isterlerse evlenemesinler diye değil.Konu neden saptı böyle.Ben kuzenlerimin yanın da kotumla oturmak istiyorum ama oturamıyorum yiğenim ,böyle bir sıkıntı çekmesin.
peki şöyle yapsanız
ılerde belırlı bı yaşa gelınce çocuklara sız süt kardeşsınız dersınız
onlarda ınanır
nerden bılcekler
sızde hem süt geldı gelmedı telaşına kapılmazsınız
hemde ılerde bı sorun yaşamazsınız
(sıze göre)
Ay,niye uydurayım durduk yerde,deli miyim ben ? :) Doğruymuş,ama ...
Arkadaşlar ilerde evlenmek isterlerse evlenemesinler diye değil.Konu neden saptı böyle.Ben kuzenlerimin yanın da kotumla oturmak istiyorum ama oturamıyorum yiğenim ,böyle bir sıkıntı çekmesin.
çok güzel canım harikasınız,az önceki teklifimi yineliyorum iran haktır size iranda yaşamak haktır.güzel ülkemizden gidin ya.yaşanılacak tarafı kalmadı bu yobazlık yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?