Gebe değilim .Göğsümden süt gelmesini nasıl sağlayabilirim.

hadi canımmm

vallahi emzikli hatunların evine gidince yememek lazım o zaman :44:

Bence uydurmuş arkadaş Olur mu öyle şey canım

Konu sahibi arkadaşım formalite icabı siz sütünüzü getireceksiniz de emzireceksiniz çocuğu.. Yani sırf olsun diye zorla olduracaksınız.. Onları zaten kardeş gibi büyütürseniz kardeş gibi olurlar o psikolojiyle yetiştirirseniz.İllaki araya süt girmesine lüzum yok.Teyza ana yarısıdır derseniz o da senin kardeşin derseniz olur biter.Kader de varsa da olursa olur.Bu kadar zorlamayın bazı şeyleri sırf olsun diye oldurunca onların geçerliliği aynı mıdır acaba? Bence diyanete bir sorun yani..

wawwwwwwww kalabalikmis bayaaaaaaaaaa

hadi canımmm

vallahi emzikli hatunların evine gidince yememek lazım o zaman :44:

bir belgeselde görmüstüm, kadinin sütü cok fazla geliyordu, bebegide icemiyordu okadarini
kocasida ciftci ya, kiyamamis dökmeye bundan peynir yapsam nasil olur demis ve yapmisti , bi güzel oturup yediler
simdi adam karisinin süt kardesimi oldu :26::44:

Arkadaşlar ilerde evlenmek isterlerse evlenemesinler diye değil.Konu neden saptı böyle.Ben kuzenlerimin yanın da kotumla oturmak istiyorum ama oturamıyorum yiğenim ,böyle bir sıkıntı çekmesin.

hayır! siz süt kardeşsiniz evlenemezsiniz!

gibi mi olacak ben mi anlamadım..

Son düzenleme:

Ahahaa yok adam karısının değil de çocuğunun süt kardeşi olmuş

Ay,niye uydurayım durduk yerde,deli miyim ben ? :) Doğruymuş,ama ...

Kuran'da okuduğum kadarıyla sütkardeşler arasında nikah düşmez, bu doğru. Ama siz de illa sütkardeş olsunlar diye emzikli olmadığınız halde neden süt getirmeye çalışıyorsunuz? Vücudunuzun hormonal dengesini bozarsınız...

Burası benim memleketim ben bir müslümanım .Siz buyrun gidin batı ülkelerinden birine hangisini tercih ederseniz artık.

Son düzenleme:

hanımefendi iyice araştırın bu konuyu bir kere ile süt kardeş olunmadığını söylüyor bir çok alim ve şöylede bişey var elbette din kolaylık dini ama sırf yeğeniniz açık gezebilsin oğlunuzun yanında diye bu doğru bişey değil benimde süt kardeşlerim vardı ama hocalardan duyduğum hep öz kardeş gibi olmadıkları ve tekrar söylüyorum eğer yeğeniniz ilerde çok alımlı bi kız olduğunda kuzeni ile kardeşim nasılsa diye yakınlaşsa (el kol şakalaşma saç açma kısa kollu giyme v.s) oğlunuzun ondan etkilenmemesi maalesef olanaksız yani elbette süt kardeş yapmak isterseniz yapın ama oğlunuzu çok rahat yetiştiripte aslında olmaycak (birbirlerinden hoşlanma) şeye mahal vermeyin naçizane tavsiyem bu size dediğim gibi iyi bir araştırın siz bir söz vardır sakın ha üstünüze alınmayın laf ortaya yarım doktor insanı candan yarım imam insanı dinden edermiş bir iki kitap okumakla değil belki en az 20 alime danışınki ilerde ayy ben ne yaptım demeyin buda benm tavsiyem malum zaman kötü

İnsanları ne kadar da kolay eleştirebiliyoruz acımasızca... konu sahibi adına üzüldüm ama kendisini takdir ettim! tüm önyargılara ,acımasızca eleştirilere,bağnazlıkla ,çağdışı olmakla itham edilmesine rağmen saygısını korumuş.amacım asla polemiğe girmek değil.sadece bakış açısı...bu forumda birçok konuda bu tür tartışmalara hergün şahit oluyoruz malesef...üzüldüm sadece... herkese iyi geceler...

peki şöyle yapsanız
ılerde belırlı bı yaşa gelınce çocuklara sız süt kardeşsınız dersınız
onlarda ınanır
nerden bılcekler

sızde hem süt geldı gelmedı telaşına kapılmazsınız
hemde ılerde bı sorun yaşamazsınız
(sıze göre)

Madem sut kardeslige bukadar hevesliydiniz bastan dusunecektiniz...mesela ayni gece temelleri atacaktiniz.....haa olmadi sen uzun seneler emzirecektin cocugunu taki kiz kardesin sana yetisip doguruncaya kadar en azindan simdiki gibi kara kara dusunmezdiniz.....

PARDON AMA!!
Kızlar pardon ama bu ne saldırganlıktır bazılarındaki ya!!! kızcğız size sütüm nasıl gelir die sormuş sadece.......sadece bunu sormuş!!kimizi terbiyesizce psikolojisi bozuk incitmeden rencide edin demiş..kimisi dini sizden bilmiyorum demiş..kimisi dini alet ediyorsun demiş...kimisi şöyle yetiştir süt kardeşi olacağına demiş......pardon da nasıl yetiştireyim die mi sormuş kızcağız....yoksa dini konuları mı sormuşş..hayır siz soru yağmuruna tuttukça açıklama yapmaya çalışmış anlamamakta ısrar edenler iğneleyici tutumlara girmiş...anlamıyorum ya sorusuna cevap vermeyecekseniz bu ne atılganlıktır!!!!! soru sadece "sütüm nasıl geri gelir" bu kadar ya bu kadar....
,kazen bi ara buraya el atsa temizleme yapsa çok iyi olaak!!!!!!!

Arkadaşlar ilerde evlenmek isterlerse evlenemesinler diye değil.Konu neden saptı böyle.Ben kuzenlerimin yanın da kotumla oturmak istiyorum ama oturamıyorum yiğenim ,böyle bir sıkıntı çekmesin.

çok güzel canım harikasınız,az önceki teklifimi yineliyorum iran haktır size iranda yaşamak haktır.güzel ülkemizden gidin ya.yaşanılacak tarafı kalmadı bu yobazlık yüzünden.

Ben her türlü fikire açığım.Ama beni incitecek sıfatlar kullanıyor arkadaşlar.Yakıştırdıkları insan olmadığım için üzülmüyorum ama ülkem de dinini doğru düzgün bilmeyen insanların olması beni daha çok üzdü.

İyide müslüman bir kızın değil kuzeniyle kendi abisinin yanında bile kotuyla oturması doğru değil tesettürlü olması gerekir.Din konusu çok ince iş.Sırf geleneğiniz bozulmasın diye sağlınız dan olmayın.Kaldı ki beşer şaşar eğer kaderlerinde varsa haram olduğunu bilseler de severler birbirlerini.En iyisi siz küçüklükten itibaren kardeş olduklarını öğretin yeter.

ahaha öldüm ya çok saçma ne alaka ki isteyen istediği gibi dolaşır allah iyiliğinizi versin öldüm gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…