Gebe değilim .Göğsümden süt gelmesini nasıl sağlayabilirim.

benımde basıma geldı bu olay

amcamın kızı dogum yaptı bı 20 gun sonrada ben dogum yaptım...(ayrıca amcamın kızı görumcem olur )
aynı amca cocuklarıyız

neyse benım ufaklık durmuyordu evdede kımse yoktuu .sütümde cok azdıı

acaba bu doymuyormu x(görumcem..) dedim
oda bılememkı dedı

bende senın sutun cok azcıkta sunu emzırde uyusun dedım

ama ALLAH SAHIDIM O AN süt kardes olduklalrını bıle bılmyordum o kadar bılgııszdım bu konudaa

neyse sırf cocuk doysun uyusun dıyee gorumcem aldı gkucagına benım oğlan bır kere çekmıs dılıyle ıtmıs..öle söyluyorr o cektıgı sutude yuttumu bılmıyoruzz...

...........
yanı suan sut kardesler sanırım

bıde bunu kayınvalıde duyduu
ALLAHHHHHHH SANKI DUNYA YIKILDI BASINAAA
BIR AZAR BIZE GORSENIZZ..DÖVMEIDIG KALDI NERDEYSE....

öyledır madem. benım takıldıgım konu farklı yani b evlılık zaten kader degıl mı

Son düzenleyen: Moderatör:

kendı dusuncen ama belkı ıelrde bırbırlerıne karsı ılgı duyacaklar olmaz dıye bırsey yok sen hesap vermıcem dıye neden gunaha gıresınki?

Hanımefendi bağnaz kelimesinin anlamını iyi öğrenmenizi tavsiye ederim.Sanırım siz beni elime hiç kitap almamış okumamış etmemiş bir hanım sandınız.Ateist misiniz? deist misiniz ?
Eğer ki inancım islam diyorsanız biraz bu meselenin üstüne düşmenizi tavsiye ederim.
Ne demişler ilim çinde olsa gidip alın .Öyle bişeydi sanırım.
Hiç kimseye karşı kırıcı olmamaya çalıştım ama sıfat yakıştırırken hakkım da ne kadar bilgi sahibi olduğunuzu tekrar düşünün.

ilk defa duyuyorum böyle birseyi

süt yapan caylar var birde pompayla pompalarsan insallah masallah insallah gelir insallah oh oh

Konu sahibi iki tane kiziniz olsa, onlarinda cocuklarina ayni seyi yapmasini ister miydiniz?
Hayı istemezdim yiğenim
erkek olsa gerek duymazdım buna.Yalan söyleyecek değilim neyse o.İstemezdim derken eğer sütüm gelse yapardım ama gelip araştırmazdım.Yanlış anlaşılmasın lütfen.

Son düzenleme:
Çocuklarınızın teyzelerinin sütünü emmesi şart değil
sağlıklı bir bilinç emmeleri lazım.
Sütünüzün gelmesi için bir tavsiyem olamayacak ama bilinçli ve sağlıklı beyinler yetiştirmek elinizde ve daha kolay olsa gerek.

ben ayet-i serifi gordukten sonra dusuncene bır sey dıyemıcem konu sahıbı. ama tek merak ettıgım zaten kısının evlenecegı ınsan bellıdır degıl mı? evlenmemelerınden mıı yoksa sırf rahatlık ıcın mı ıstıyorsun bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayı istemezdim yiğenim
erkek olsa gerek duymazdım buna.Yalan söyleyecek değilim neyse o.İstemezdim derken eğer sütüm gelse yapardım ama gelip araştırmazdım.Yanlış anlaşılmasın lütfen.

Hayir ben torunlarina boyle birsey dusunulse diye sormustum . Karsi cikar miydin, yoksa senin gibi yapmalarina izin verir miydin.

Hayir ben torunlarina boyle birsey dusunulse diye sormustum . Karsi cikar miydin, yoksa senin gibi yapmalarina izin verir miydin.
Ben sürekli yazdığım için tam anlayamadım sanırım.Torunları derken tam anlamadım ama torunlarım yapsa .İsteyen istediğini yapsın ilgilendirmez ki beni.

allahım sen bizi koru yarabbim bu tür "sapkın" evet sapkın düşüncelerden.bi gidin ya allahaşkına irana,mısıra,ne olur gidin ya...yazık ya o 2,5 yaşındaki bebeğe,yazık ne şekilde büyüyecek o...
göğsünden süt getirecekmişki bebek emzirsin oğluyla süt kardeş olsun allah hesap sormasın...
çıldırdım.evet.

Siz uyuyan yılanı uyandırıyorsunuz..
Diyecek birşe bulamıyorum..Madem evlenmelerini istemiyorsunuz onları kardeş gibi yetiştirirsiniz olur biter..
Ha aralarında duygusal birşey oldu diyelim bunun nesi kötü peki?
Hadi siz süt kardeşi aptınız onları ve onlar bunu göze alamaz dediğiniz ! halde aldılar ve herşeye rağmen evlenmeye kara verdiler..
Siz nasıl ikna edici olacaksınız,sadece kendinizi düşünüyorsunuz..

Biim düşüncemiz ilerde bizim gibi inançlarını yaşamak isterlerse sıkıntı çekmesinler diye.Bizde akraba evliliği yoktur.Bu gelmedi aklımıza hiç.Şuraya yazana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…