Gebe değilim .Göğsümden süt gelmesini nasıl sağlayabilirim.

canım kadınlardan süt gelmesede sıvı gelır goğüsünden eger bebek memeni tutarsa su gelıyor demektır gelmese bile tereddütlü olduğu için süt kardeşi sayılır.yeterki tutsun göğüsünü

Arkadaşlar ilerde evlenmek isterlerse evlenemesinler diye değil.Konu neden saptı böyle.Ben kuzenlerimin yanın da kotumla oturmak istiyorum ama oturamıyorum yiğenim ,böyle bir sıkıntı çekmesin.

Ben de diyorum ki kuzeninin yanında kotuyla oturmayıversin.

Zorla oldurtmakla kimi kandırıyorsunuz ?

çok güzel canım harikasınız,az önceki teklifimi yineliyorum iran haktır size iranda yaşamak haktır.güzel ülkemizden gidin ya.yaşanılacak tarafı kalmadı bu yobazlık yüzünden.

Sevgili Pea, takip ve takdir ettiğim bir üyesiniz. Hemen hemen bütün yorumlarınızı beğenmişimdir, forumda nickini ve zihniyetini özellikle bildiğim, kendinizi fark ettiren birisiniz. Öncelikle size güzel fikirlerinizi deyim yerindeyse dobra bir şekilde ilettiğiniz ve buradaki fikir havuzuna katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim. Ancak şu anki tutumunuz şaşırttı beni. Bazı insanlar vardır, dindar olduklarını iddia ederler ama tek dertleri namus bekçiliğidir, elalemin hayatını kontrol altına almak, herkesin kendisi gibi yaşamasını sağlamaktır. İnanın aklıma ne canice fikirler geliyor bu tip kimseler hakkında, bilemezsiniz. Ancak şu olayda bu kadar tepki göstermenize çok şaşırdım. Sonuçta bu uygulama kimseye zararı olmayan, aile içi bir durum. Her şey gibi tercih ve inanış meselesi ve içinde başkalarının huzurunu bozacak unsurlar barındırmadığı sürece ülkeden kovmaya kadar neden getirelim ki durumu? Daha önceki mesajımda da yazdım, şimdi yeniden yazıyorum -tekrar tekrar söylüyor, amacı ne bunun diyecek kişiler olmasına rağmen- ben ne müslümanım ne de islam uygulamalarını tasvip ederim. Ancak bunu tercih edip hayatını buna göre şekillendirmek isteyenlere neden bu şekilde davranalım ki? Kimseye zarar vermediği halde neden ülkeden gitmesini teklif edelim? Bu mantıkla dindarların hepsi irana, özgürlükçülerin hepsi batıya mı gitsin? Hakikaten bu ülkede kalması gereken kişiler nasıl tipler bilemiyorum. Umarım yanlış anlamazsınız beni.

Son düzenleme:
Konuyu saygısızlık yapmadan, rencide etmeden yorumlamanız çok daha iyi olur, konu sahibesi süt konusunda fikir istemiş.

Şu var kı bende sızın düşüncenızı onaylamıyorum
ama onaylamak zorunda da değılım, saygı duyarım
sadece aklıma gelen ılk şeyı paylaştım
çünkü sızın gebe olmadığınız takdırde emzırmenız ımkansız

Neden alıntı yaptınız anlamadım, ben sızı ıncıtecek bırşey söylemedım farkındaysanız

hem süt gelsede tutatacak diye bir şey yok takılma bu kadar süte

Neden kapatayım konuyu.Bu konu meğer bilinmeyen bir konuymuş bilmeyen varsa okusun aydınlansın.Bana yakıştırılan sıfatlar benim o insan olduğum anlamına gelmez.

kesınlıkle gunah her zaman gunahtır. rahatlık olmaz sırf bu yuzden

bunda kafayı yiyecek bişi yok kardeş büyümelerini istiyorlar. buna saygı duymak lazım .

Şu an gerçekten de çok üzüldüm konu sahibi adına.. Üşenmeden tek tek okudum tüm yorumları ama yazık değil mi bu kadar kırıcı ve itham edici cümleler kullanmaya? Yine de sabırlı birisiymiş ki açıklamaya derdini anlatmaya çalışıyor mesaj aralarında gücünün yettiğince, hem de kırıcı cümleler kullanmadan.. Yobazlıkla, dini kullanmakla, sapkınlıkla itham edilmesine rağmen.. Cidden saygı duydum sabrınıza..
Hiçkimseyle aynı düşüncede olmak zorunda değiliz.. Aynı düşünceyi paylaşmıyorsak da bunu dile getirmenin birçok yolu var ancak o yollardan biri bu değil.. Kimse kimsenin inancını yargılama hakkına da sahip değil bana göre.. Yazık cidden..

Neden kapatayım konuyu.Bu konu meğer bilinmeyen bir konuymuş bilmeyen varsa okusun aydınlansın.Bana yakıştırılan sıfatlar benim o insan olduğum anlamına gelmez.

ben sen uzulme dıye soylemıstım. neyse daha yorum yapmıcam konuya

Çok yorum geldi cevap yazmaya çalışıyorum.Size istinaden yazmadım zaten.Genel yazdım.

bebek sahibi olan kadınların iki yaşını doldurmamış çocukları emzirmesiyle olur süt kardeşlik,sizin sütünüz olduki geldi bu doğal bir şey değilki zaten.
biraz tuhaf bir telaş içine düşmüşsünüz.sizin yaptığınız durumunuza dinde çare bulmak değil,dini kendinize uydurmaya çalışmak olmuş.

Sadece ilk sayfayı okudum diğer sayfalara bakamadım.
Uykum da var konuyu okuyunca acaba rüya mı görüyorum dedim. Hiç böyle bir şey duymamıştım
Dur bakalım daha neler duyacağız şu forumda.

kesinlikle yargılamıyorum daha önceden belirttiğim gibi bana çok ters bi görüş ama tartışmıycam çünki birbirimizi anlamayız.
şöyle bakın birde konuya çocuklarınıza dini gerektiği gibi anlatın gerisini onlara bırakın giyim tarzını falan daha iyi olmazmı? nerde nasıl haraket etmeleri gerektiğini anlatın çünki zorlamayla ittirip kaktırmayla hiç birşey olmazki

valla bende dayanamayıp o zaman bu yoruma yorum yapayım,ben gayet modern bir insan olduğumu düşünüyorum ama kimsenin inancınada karışmam,arkadaş öyle düşünmüş öyle inanmış,soru sormuş cevap istemiş,neden hemen arkadaşa yükleniliyor anlamıyorum,herkes çokmu doğru düşünüyor herşeyi,siz mükemmelmisiniz,ben çokmu doğruyum mesela.son zamanlarda insan konu açmaya görsün,hemen konu saptırılıp konu dışı yorum yapılıp konu sahibini yerden yere vurmak moda oldu.lütfen ya saygı duyalım azıcık.

konusu açılmışken bir bakayım dedim.neler çıktı karşıma.hiç düşünecek bir şey kalmamış memlekette St kardelik .:.: www.dinimizislam.com :.:.

Çocuğunuzun büyüdüğünde birinin yanında kotla oturabilmesini istiyorsanız onu okutun,eğitin,yeni kültürlere açık tutun. vücudunuzdan zorla süt çıkarmaya çalışmayın.

Ayrıca gelecekle ilgili daha fazla kaygılanacak şey varken "acaba kuzeniyle evlenir mi" diyecek kadar iyi bir yaşam lüksüne mi sahipsiniz? Misal ben doğmamış çocuğum için bile " acaba okutabilir miyim?bunun için yeterince kaynağım olacak mı?" gibi şeylerden endişe ediyorum. Nerden aklınıza sokuluyor böyle şeyler? Düşünecek daha önemli konuları olmalı insanın.Delirirsiniz Alimallah !

yok artık gece gece kadın zina yapıcam demedi ki konu abarttıldı alt tarafı kardeş gibi olsunlar bişeyden sakınmasınlar istemiş masumane bişey

yahu ne dıyorsun ben zaten onu savundum son yorumlarımda anlamadan yorum yapma ıstersen fesuphanallahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…