Rahatlıktan kastınız nedir.Ben kuzenim yanın da örtünmek zorundayım süt kardeşim olsaydı evimin için de dolandığım gibi dolanabilirdim.
ay ne bileyimilk mesajda öyle yazmışlar bende içine mi koyuyolar dedim hehe
Bunu elbette biliyoruz da sizin süt kardeşliği olayını
bu şekilde dini alet ederek,
dinimizin rahatlıgı(!) adı altında kullanmanızı anlamıyorum
yakında onun içinde konu açılır uzak değil yani
Bir kereye mahsus bir durum bu.Neden ben emzireyim anasının faydalı faydalı sütü varken.
boyle birsey dinde yok bir kere emzirmekle sut kardes olmaz.bunun bir muddeti var.2 haftami 1 aymi bilmiyorum.ama bildigim sey bi kereyle asla kardes olamazlar bu bir.ikincide ikisininde ayni anda emmesi gerek.o zaman olur.benim bildigimin dogrulugundan isallahki cok eminim.
2 damla hanımefendi bebeğin memeden iki damla süt emdiğine emin olduğunuz zaman süt kardeş olurlar.Bunu bir kaşığa sağarak anlamak mümkün.
yakında onun içinde konu açılır uzak değil yani
aynı anayı emen öz kardeşlerin bile birbirine salya akıtarak tecavuz ettıgı bır toplumda siz kardesınızın bebegını sabah aksam emzırsenız nolucak yanı?
siz cocuklarınıza memeyi dayayıp süt vermekten önce şimdiden kardeş gibi olduklarını öğretip bilinçli bi şekilde yetiştirseniz daha faydalı olur bence!!!!!
aynı anayı emen öz kardeşlerin bile birbirine salya akıtarak tecavuz ettıgı bır toplumda siz kardesınızın bebegını sabah aksam emzırsenız nolucak yanı?
siz cocuklarınıza memeyi dayayıp süt vermekten önce şimdiden kardeş gibi olduklarını öğretip bilinçli bi şekilde yetiştirseniz daha faydalı olur bence!!!!!
Bunun neden bu kadar sorun olduğunu anlayamadım.Süt kardeş demek misal veriyorum.
Bir birini isteyen kuzenler evlenebilir .Süt kardeş isen bu mümkün değildir nikah düşmez.
Bizde akraba evliliği var mı peki hayır 7 kuşak kadar alınmaz verilmez.
Dinen bir günahı varmı peki evet kuzenlerin belli bir yaştan sonra birbirlerine dikkatli davranması gerekiyor.Bizde ilerde bunun için hesap vermek istemiyoruz. Bu yüzden süt kardeş olmalarını istedik.
Arkadaşlar inanç farklı bir durumdur.Öz kardeşlerin bile sapıklıklarına şahit olduğumuz bir Dünya da diyorsunuz.
Yani böyle bir şey olacaksa süt kardeş yapsam da yapmasam da olan olacaktır.Ha kuzen olmuşlar ha süt kardeş.
Ama diyelim ki düzgün çocuklar yetiştirdik,onlarda süt kardeş olmanın keyfini sürsünler.
Rahatlıktan kastınız nedir.Ben kuzenim yanın da örtünmek zorundayım süt kardeşim olsaydı evimin için de dolandığım gibi dolanabilirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?