- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
bir belgeselde görmüstüm, kadinin sütü cok fazla geliyordu, bebegide icemiyordu okadarini
kocasida ciftci ya, kiyamamis dökmeye bundan peynir yapsam nasil olur demis ve yapmisti , bi güzel oturup yediler
simdi adam karisinin süt kardesimi oldu :26::44:
PARDON AMA!!
Kızlar pardon ama bu ne saldırganlıktır bazılarındaki ya!!! kızcğız size sütüm nasıl gelir die sormuş sadece.......sadece bunu sormuş!!kimizi terbiyesizce psikolojisi bozuk incitmeden rencide edin demiş..kimisi dini sizden bilmiyorum demiş..kimisi dini alet ediyorsun demiş...kimisi şöyle yetiştir süt kardeşi olacağına demiş......pardon da nasıl yetiştireyim die mi sormuş kızcağız....yoksa dini konuları mı sormuşş..hayır siz soru yağmuruna tuttukça açıklama yapmaya çalışmış anlamamakta ısrar edenler iğneleyici tutumlara girmiş...anlamıyorum ya sorusuna cevap vermeyecekseniz bu ne atılganlıktır!!!!! soru sadece "sütüm nasıl geri gelir" bu kadar ya bu kadar....
,kazen bi ara buraya el atsa temizleme yapsa çok iyi olaak!!!!!!!
İyide müslüman bir kızın değil kuzeniyle kendi abisinin yanında bile kotuyla oturması doğru değil tesettürlü olması gerekir.Din konusu çok ince iş.Sırf geleneğiniz bozulmasın diye sağlınız dan olmayın.Kaldı ki beşer şaşar eğer kaderlerinde varsa haram olduğunu bilseler de severler birbirlerini.En iyisi siz küçüklükten itibaren kardeş olduklarını öğretin yeter.
Sadece sizin mi dedeniz şehit oldu?
Arkadaşlar ilerde evlenmek isterlerse evlenemesinler diye değil.Konu neden saptı böyle.Ben kuzenlerimin yanın da kotumla oturmak istiyorum ama oturamıyorum yiğenim ,böyle bir sıkıntı çekmesin.
hayır ama dedelerim ilerde kurtardıkları ülkede siz gibi düşünenlerin çoğunlukta olduğunu görselerdi kurtarmazlardı eminim.
Arkadaşlar ilerde evlenmek isterlerse evlenemesinler diye değil.Konu neden saptı böyle.Ben kuzenlerimin yanın da kotumla oturmak istiyorum ama oturamıyorum yiğenim ,böyle bir sıkıntı çekmesin.
ahaha öldüm ya çok saçma ne alaka ki isteyen istediği gibi dolaşır allah iyiliğinizi versin öldüm gece gece
hayır ama dedelerim ilerde kurtardıkları ülkede siz gibi düşünenlerin çoğunlukta olduğunu görselerdi kurtarmazlardı eminim.
konuya son sayfadan dalayım dedim ve ilk gördüğüm mesaj bu oldu ben de böyleoldum..
Yani herkesin kafa yapısını değiştirme gibi bir şansımız yok elbette üstümüze de vazife değil ama
gelecek nesilleri yetiştirecek Türk annelerinden böyle çağ dışı fikirlerin çıkması iyice endişelendirdi beni..
Görüştürmeyin kuzeniyle olsun bitsin bari hanımefendi..Ama süper bir yöntem bulmuşsunuz.Pompa kiralalayın siz ve şimdiden
başlayın sağmaya memelerinizi.çıkar o çıkmaz ayın son perşembesine..
Süt kardeş olmalarını istiyorum çünkü inancım gereği öz kardeş olmayacaklar ama o şekilde yetiştireceğimiz için bunun için hesap vermek istemiyorum. Süt kardeş olurlarsa kuzenden de ayrı birde süt kardeş olacaklar .Bu bildiğimiz öz ve öz kardeş demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?