keske bazilari anlayabilseKonuyu saygısızlık yapmadan, rencide etmeden yorumlamanız çok daha iyi olur, konu sahibesi süt konusunda fikir istemiş.
Arkadaşlar sorun şu ki bu isteğe bağlı ve inanç meselesi.Peki diyelim süt kardeş olamadılar .
Biz yine kardeş gibi büyüteceğiz onları ama inançlarını yaşamak isterlerse bunun sınırlarını belirlemek zorunda kalacaklar.Biz de sıkıntı olmasın diye düşündük.
Hangi kısım da anlaşılmadığımı bana net bir şekil de yazarsanız belki daha iyi ifade edebilirim kendimi.
Hanımefendi bağnaz kelimesinin anlamını iyi öğrenmenizi tavsiye ederim.Sanırım siz beni elime hiç kitap almamış okumamış etmemiş bir hanım sandınız.Ateist misiniz? deist misiniz ?
Eğer ki inancım islam diyorsanız biraz bu meselenin üstüne düşmenizi tavsiye ederim.
Ne demişler ilim çinde olsa gidip alın .Öyle bişeydi sanırım.
Hiç kimseye karşı kırıcı olmamaya çalıştım ama sıfat yakıştırırken hakkım da ne kadar bilgi sahibi olduğunuzu tekrar düşünün.
sana değildi lafım cnm ya yanlış olmuş senin yorum yaptığın kişiyeydi o yorum
evet doğru, neresi hatırlamıyorum satışa bile sunuldu
ayet, kuzenlerle evliliği haram kılıyor zaten. erkek kardeş kızları, kız kardeş kızları demiş???
bana göre insanların düşüncelerine ve özgürlüklerine saygısızlık en büyük yobazlıktır bu durumda da kimin yobaz olduğu zaten çok belli oldu. moderatörlerin ellerine sağlık objektif bir şekilde haklının yanında oldukları için...
bu arada konu sahibi arkadaşım süt kardeş olmak iyi güzelde seninde sütün olur o sırada emzirirsiniz yani olmayanı oldurtmaya çalışma bence süt gelmesi çok çok düşük bir ihtimal. hem ben bu süt kardeş olayına farklı bakıyorum. yani sadece bir kereye mahsus bir damlacık sütle değilde bebeğin karnını doyuracak şekilde emzirirsen bence o senin evladın gibi olur. bilmiyorum belkide ben yanılıyorumdur. hem hormonlarınla oynamanda sana zarar verebilir. herşeyin doğal hali güzel nasip değilmişki denk gelmemiş demekki bence çok fazla diretme. ayrıca sabrın ve terbiyen için seni tebrik ediyorum bu çizgini hiç bozma.
Arkadaşlar sorun şu ki bu isteğe bağlı ve inanç meselesi.Peki diyelim süt kardeş olamadılar .
Biz yine kardeş gibi büyüteceğiz onları ama inançlarını yaşamak isterlerse bunun sınırlarını belirlemek zorunda kalacaklar.Biz de sıkıntı olmasın diye düşündük.
Hangi kısım da anlaşılmadığımı bana net bir şekil de yazarsanız belki daha iyi ifade edebilirim kendimi.
Arkadaşım babamın yanın da eşofmanımla oturamaz mıyım ? Örtüsüz gezemez miyim ?Bunun neresi tesettüre aykırı.
ayet, kuzenlerle evliliği haram kılıyor zaten. erkek kardeş kızları, kız kardeş kızları demiş???
Zina yaparlar diye değil ki.Yapacak olan dışardan biriyle de yapar herkezi süt kardeş yapamam ya.Benim gözümde iki kuzeni daha bebek yaşta birbirleriyle zina yaparlarsa diye düşünüp şimdiden aklı sıra önlem almaya çalışmak bağnazlıktır.Ben dini görüşünüze laf etmiyorum.Gelip burada oruç tutana,namaz kılana desem o lafı siz haklı olurdunuz.Ama benim bağnaz dediğim şey din değil sizin zihniniz.
Ayrıca söylemeye çalıştığınız şey 'ilim çin de de olsa gidip alınız .' şeklindeki hadistir.Bundan sonra nasıl söylendiğine emin olmadığınız hadisleri bence kullanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?