Arkadaşım babamın yanın da eşofmanımla oturamaz mıyım ? Örtüsüz gezemez miyim ?Bunun neresi tesettüre aykırı.
bana göre insanların düşüncelerine ve özgürlüklerine saygısızlık en büyük yobazlıktır bu durumda da kimin yobaz olduğu zaten çok belli oldu. moderatörlerin ellerine sağlık objektif bir şekilde haklının yanında oldukları için...
bu arada konu sahibi arkadaşım süt kardeş olmak iyi güzelde seninde sütün olur o sırada emzirirsiniz yani olmayanı oldurtmaya çalışma bence süt gelmesi çok çok düşük bir ihtimal. hem ben bu süt kardeş olayına farklı bakıyorum. yani sadece bir kereye mahsus bir damlacık sütle değilde bebeğin karnını doyuracak şekilde emzirirsen bence o senin evladın gibi olur. bilmiyorum belkide ben yanılıyorumdur. hem hormonlarınla oynamanda sana zarar verebilir. herşeyin doğal hali güzel nasip değilmişki denk gelmemiş demekki bence çok fazla diretme. ayrıca sabrın ve terbiyen için seni tebrik ediyorum bu çizgini hiç bozma.
Süt kardeş oldukları zaman kuzen sıfatından çıkıp öz kardeş gibi olacaklar .Bunun için istiyorum .Kız kardeşim de kabul ediyor bunu .Ancak oğlum büyük olduğu için kardeşim süt verse bile süt kardeş olamıyorlar belli bir yaşı var bunun.
baba ile süt kardeş bir midir lütfen hanımefendi kendinizle çelişmeyin bende babamın yanında dediğiniz gibi geziyorum ama süt kardeşlerimin yanında değil lütfen bir ayet gösterin olmadı bi hadis bunca insanı dine düşman gibi göstermeyn yada yanlış bilgilendirmeyn vebali büyük şakası olmaz bu tür konularn
Zina yaparlar diye değil ki.Yapacak olan dışardan biriyle de yapar herkezi süt kardeş yapamam ya.
Benim neden süt kardeş olmalarını istemem sanırım tam anlaşılmadı.
İSİM VERİP DE RENCİDE ETMEK İSTEMEM AMA Bİ KONUDA BU KADAR DA HAKARET EDİLMEZ!!!!SİNİRDEN DAYANAMADIM YA...LÜTFEN SEVGİLİ YÖNETİCİLER NEREDSİNİZ ??????? Bİ İNSANA BU KADAR DA HAKARET EDİLMEZ Kİ..NE YOBAZLIĞI KALMIŞ NE ÖRÜMCEK KAFALILIĞI KALMIŞ....ELİNDEN ÇOCUĞU ALINSIN ÇOCUĞUN KAFASINI BULANDIRIYOR DEMEKLE KALINMAMIŞ BİR DE ÜLKEDEN SÜRÜLSÜN DENİLMİŞ YA....!!!!HİÇ YAKIŞTIRAMADIM KK GİBİ GÜZEL Bİ SİTEDE BU DERECE PANTER GİBİ SALDIRGAN İNSANLARIN OLMASINI......
ALLAH AŞKINA SEVGİLİ KONU SAHİBİ ARKADAŞIM ;
emzi,rmeyi keseli 1 sne içinde bile benim sütüm vardı zorla sağ bakalım elinle bol su içerek belki az da olsa gelir..ama sen de bilirsin ki süt kardeşlik yaşı 2 yaşına kadardır die duydum bir hocamızdan ..fakat derinlemesine araştır..ikisinin ileride evlenmmesini istemen normal...süt kardeşi olmalarını istemen de normal..bak arada arkadaşlar sağolsun süt getirici ilaçdan bahsetmişler onu da araştır derim....ve Allah sana sabır versin dilerim....
tamam çok güzel düşünmüşsünüzde bunun gereklerini biliyormusunuz öncelikle eşlerinizin rızası olmak zorunda ayrıcada bunu herkeze duyurup onların süt kardeş olduklarını ilan etmelisiniz.ayrıca şahsi fikrim şuki bence gereksiz kuzen demek kardeş demek zaten anlayamadığım "onları kardeş gibi yetiştircez" ne demek bebeklerinizi yetiştirirken farklı ne yapacaksınızki benim kardeşim neyse kuzenlerimde öyle zaten .........anlayamadımda bu kısmı kusura bakmayın.
arkadaşım eczaneden motillium bulantı hapı alıcaksın günde 6 tane 2 sabah 2 öğlen 2 akşam içiceksin birkaç gün sonra sütün gelir eğer gelmezse günde 8e çıkarabilirisin sınır günde 8 daha fazla içemezsin yan etkileri de var ona göre ama kesin sütün gelir merak etme
Arkadaşım süt kardeşin yanın da babanın ,erkek kardeşinin yanın da evin için de nasıl durabiliyorsan o şekil de durabilirsin.Lütfen hangi noktada anlaşamdığımızı belirt.Sana göre nasıl.
Nedir bu bazı şeylere karşı çıkma çabası, mantığı?
Evet Dinen, vardır süt kardeşliği...
Ama sizin şuan ki düşünceleriniz bunu kendi çıkarlarınıza göre yönlendirmektir.
Ne demek, ileride kotla filan oturabilsin diye?
Dini açıdan çok düşünüyorsunuz ya hani, öz kardeşler bile birbirlerinin yanında edepli giyinmeli, oturmalıdır.
Geçmiş kuzenler arası rahatlık diyorsunuz.
Diyelim ki süt kardeş yaptınız.
Bu çocuklar ileride birbirlerini severse?
Belki Rabbim onları birbirlerinin kaderine yazdı?
Sizin yaptığınız aman öyle bir şey olamaz bir de olur mazallah önlemimizi alalım demektir.
Yani Yüce mevlanın işine karışmaktır.
2. çocuğu yapacak kadar gözünüz döndü ya ileride dua edin korktuklarınıza uğramayın...
Arkadaşım süt kardeşin yanın da babanın ,erkek kardeşinin yanın da evin için de nasıl durabiliyorsan o şekil de durabilirsin.Lütfen hangi noktada anlaşamdığımızı belirt.Sana göre nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?