- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 33
evet doğru, neresi hatırlamıyorum satışa bile sunuldu
ayet, kuzenlerle evliliği haram kılıyor zaten. erkek kardeş kızları, kız kardeş kızları demiş???
Süt kardeş olduklarında birbirlerinin yanında rahat olacaklarını savunuyorsunuz.
Gerçekten bilmediğim için soruyorum,dinen süt kardeş olan iki karşı cinsten bayan olan erkek olanın yanında,
başı açık kalabiliyor mu?Yani süt kardeş olunca bu mümkün mü?
Bahsettiğiniz rahatlık sadece kot pantolonla oturmak değil sanırım?
ben ilk mesajımda bir mide ilacı demiştim, ilaç ismi vermek yasak diye. yan etki bu. ama süte geçiyor, emzikli olup da sütüm artsın diye kullanmak isteyenler olabilir diye uyarmak istedim. ben doktoruma danıştığımda asla demşti çünkü. ama içerse de ilacı azaltarak kesmek zorunda.
İkinci çocuğu yapmayı zaten planlıyordum erkene almayı düşündüm sadece.Nedir bu bazı şeylere karşı çıkma çabası, mantığı?
Evet Dinen, vardır süt kardeşliği...
Ama sizin şuan ki düşünceleriniz bunu kendi çıkarlarınıza göre yönlendirmektir.
Ne demek, ileride kotla filan oturabilsin diye?
Dini açıdan çok düşünüyorsunuz ya hani, öz kardeşler bile birbirlerinin yanında edepli giyinmeli, oturmalıdır.
Geçmiş kuzenler arası rahatlık diyorsunuz.
Diyelim ki süt kardeş yaptınız.
Bu çocuklar ileride birbirlerini severse?
Belki Rabbim onları birbirlerinin kaderine yazdı?
Sizin yaptığınız aman öyle bir şey olamaz bir de olur mazallah önlemimizi alalım demektir.
Yani Yüce mevlanın işine karışmaktır.
2. çocuğu yapacak kadar gözünüz döndü ya ileride dua edin korktuklarınıza uğramayın...
ilaç ismi yazmak yasaksa bilmiyordum özür dilerim bana da doktorum vermişti izmirde çok meşhur bir yenidoğan profesörü ben onun dediklerini aynen aktardım yanlış bir şey yaptıysam eğer moderatörler msjımı silebilirler
ilaç ismi yazmak yasaksa bilmiyordum özür dilerim bana da doktorum vermişti izmirde çok meşhur bir yenidoğan profesörü ben onun dediklerini aynen aktardım yanlış bir şey yaptıysam eğer moderatörler msjımı silebilirler
Aynen katılyorum arkadaşım ama tam süt gelmesede oluyor bu konuyu cok araştırmıştım bebeğin memyi tutması yeter cunku sıvı gelir süt gemesede evli olan her kadından bebk emince gelirmiş ama kendı cocugununda 2 yaşında yada küçük olması gerekir.
İkinci çocuğu yapmayı aten planlıyordum erkene almayı düşündüm sadece.Verdiğimiz kararları planlarımızı değiştirme miyiz hiç?
Ayrıca kuzenlerin evlenmesine ben müsade etmem.Benim izmin olmadan yaparsa kendisinin bileceği bir iş.Benden destek göremez.Ama bunun için evlatlıktan red edeceğim anlamı da çıkmasın.
Ayrıca siz (genel anlam da diyorum siz dediniz diye değil) diyorsunuz. Kuzenler zaten kardeş gibidirler diye.Süt kardeş olmasalar bile evlenme işi bize uygun olmadığını her zaman bilecekler.Süt kardeş olup evlenmek isterlese diyorsunuz.Bu mümkün değil malesef.Burda kendimi aşan büyük cümleler kurmaya başladım .İlerde başıma gelmeyecekse de bu yüzden gelir diye korkmaya başladım.
katilyorum yazdigin soze bayildim......Bu forumda her konuda soru sorulabiliyor ama din konusunda bir soru sorulduğunda herkes "din bilgisiyle"göre atup tutuyor.
Konu sahibi eminim sorunun cevabı hariç herşeyi öğrenmişsindir.Yazık çok yazık...
En sevdiğim söz biliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar...
Ben bu konudaki bilgim yok.benimde süt kardeşim yok ama ben kuzenlerimin yanında etekle örtüyle düzgün bi şekilde otururum.Onlarla tokalaşmamaya çalışırım.Yani yabancı erkek nasılsa onlarda öyledir.Yani siz nasıl yetiştirirseniz onlarda ileride o kadar dikkatli olurlar.
Aynen katılyorum arkadaşım ama tam süt gelmesede oluyor bu konuyu cok araştırmıştım bebeğin memyi tutması yeter cunku sıvı gelir süt gemesede evli olan her kadından bebk emince gelirmiş ama kendı cocugununda 2 yaşında yada küçük olması gerekir.
İkinci çocuğu yapmayı aten planlıyordum erkene almayı düşündüm sadece.Verdiğimiz kararları planlarımızı değiştirme miyiz hiç?
Ayrıca kuzenlerin evlenmesine ben müsade etmem.Benim izmin olmadan yaparsa kendisinin bileceği bir iş.Benden destek göremez.Ama bunun için evlatlıktan red edeceğim anlamı da çıkmasın.
Ayrıca siz (genel anlam da diyorum siz dediniz diye değil) diyorsunuz. Kuzenler zaten kardeş gibidirler diye.Süt kardeş olmasalar bile evlenme işi bize uygun olmadığını her zaman bilecekler.Süt kardeş olup evlenmek isterlese diyorsunuz.Bu mümkün değil malesef.Burda kendimi aşan büyük cümleler kurmaya başladım .İlerde başıma gelmeyecekse de bu yüzden gelir diye korkmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?