Gebe değilim .Göğsümden süt gelmesini nasıl sağlayabilirim.

Kuzen kardeş olmaz elbet sizin mantığınızda da yine kardeş olmazlar ki aynı ana babadan ya da sadece anne veya babadan biri ortak olunca kardeş olunur. Genetikleriyle naıl oynayacaksınız acaba kardeş yapmak için ? Bizim çocuktaki X kromozomların yarısını kardeşimin çocuğunun Y kromozomlarının 2/3 ile değiştirsek acaba kardeş olurlar mı gibi bir mantık yanikusura bakmayın . Tekrar söylüuorum Allah akıl fikir versin

Şu yazdıklarıma devam edeyim. Ben ne müslümanım, ne de islam dininin uygulamalarıı tasvip ederim. Ancak burada konu sahibinin yaşam tarzına, tercihlerine, inançlarına, kişiliğine hakaret etmek ne kadar mantıklı? Ya da hakaret etseniz ne değişecek? Ayrıca evlenmelerinden bahsetmiyor konu sahibi. Birbirlerinin yanında örtünmek zorunda kalmasınlar falan demek istiyor. Aynı ortamda sıkıntıya girmeden bulunabilsinler istiyor. Süt kardeş olunca bu mümkün mü, bilemem bu mevzuyu. Ancak varsa islamda böyle bir şey, konu sahibine saldırarak ne değiştirebilirsiniz ki?

Din sadece sizin tekelinizdemidir arkadaşım ?
Yorum istemiyorsanız konu açmayacaksınız, insanlar tuhaf bulduklarını elbette dile getirecekler.

kusura bakmayın ve şahsi de algılamayın ama teyzemin oğlu nun bana bakması sarkmasını sapkınlık denmediği sürece bir dolu ENSEST ilişki olurda kimsenin ruhu duymaz, hatta aile içi tacizede bir dolu kılıf bulunmuş olur , hem bir kadın olarak nasıl bu kadar ay bir şey olmazki denilerek hak verilir anlamış değilim ki,belki çok tepki görüceğim ama hiç kimse kusura bakmasın kardeş çoçuklarının birbirine cinsel gözle bakabiliyor olması hiç te sağlıklı ve ahlaki değil, bunu sütle engellemeye çalışıcağınıza yetiştirme tarzınızla aklınızla engelleyin , o çoçukların anneleri sizler değilmisiniz , ????????? önce akılda halledilsin iş, süt müş, vs. sonra gelir ,

Canım sen bebeği bir kaç defa emzirirsen sütün gelebilir..Kimi kadında bu mümkün ama kesin gelir diye bir sey yok denemen lazım olmazsa da zorlama..

Bende 2.çocuk doğunca gelen süt 2. çocuğun oluyor, emzirince 2. çocuk ile süt kardeşi olmaycak mı? Onu takıldım. Yada ben cidden anlamadım
Eğer ki kardeşimin çocuğunu ben emzirebilirsem benim doğacak bütün çocuklarımla kardeş olacak yiğenim.Sanırım karışık anlattım .

sadece süt kardeş olsun diye değil ya. iyi okuyun. 2. çocuk planımı öne çekebilirim dio. zaten düşünüor yani. öne çekmek demek sadece süt kardeşliği için çocuk doğrmak dmek değil.

yorumlarımıza keşke siz değil de konu sahibi cevap verse..muhatabımız o çünkü.lütfen buna izin verin..okuduğumu anlayabilecek yaştayım..2.çocuğu düşünebilir ama sırf süt olayı için öne çekmek bana garip geldi..bu benim düşüncem.yargılamıyorum,dalga geçmiyorum.

benim anneminde süt kardeşleri var. isteyerekde olmamaış. uyurken annelerden biri diğeri gelmiş emmiş. onlar süt dayım benim. dayı derim. memlekete gittiğimizde teyzemde bende süt dayımın yanında rahatça ırmağa girdik. annemin başka kuzenlerine karşı öle olamayız mesela. ben arkadaşın evlenmeden ziyade böyle bir rahatlığı istediğini düşünüorum.

ama tkrar söylüyorum sğt olmadığı halde süt getirip bu şekilde zoraki yapmak uygun olmayabilir. bunun için diyanete danışın bence

bence kardeş gibi büyümeleri sizin elinizde. benim de kuzenim benden bir yaş büyük ama hiç bir zaman başka gözle bakmadık birbirimize. o benim abim oldu ben onun kardeşi. bunun için illaki süt kardeş olmamıza gerekte yoktu ama annemin ve teyzemin yetiştirmesiyle böyle olduk.. sadece teyzemin oğlu da değil. dayımın da oğlu var ama öz abim olsa anca o kadar olurdu. k. bakmayın ama bende saçma buldum. yinede illa süt kardeş olacak diyorsanız kardeşinizin sütünü çocuğunuza içirin

Din sadece sizin tekelinizdemidir arkadaşım ?
Yorum istemiyorsanız konu açmayacaksınız, insanlar tuhaf bulduklarını elbette dile getirecekler.

din benim tekelimde değil, kimsenin tekelinde de değil. ama dinde herşey açık belli, bilmiyor olman bunun dinde olmadığı manasına gelmiyor.
burada tartışmaya girmeye ne gerek var, ne de mümkünat. uzatmanın lüzmu yok.

Arkadaşlar bu süt kardeş meselesi meğersem bilinmiyormuş.Şaşırdım ben.
Biraz araştırırsanız peygamber efendimizin de bir süt annesi olduğunu ve şeyma adında kız kardeşi olduğunu öğrenebilirsiniz.Süt kardeş olmak kötü bir şey değildir.

iyide kardeşiniz buna nasıl izin veriyorkabulleniyor siz onun emzirme hakkını nasıl elinden alırsınız neden sizin çocuğunuz kardeşinizin sütünü emmiycekte kardeşinizin çocuğu sizinkini emcek. ayyyy nevrim döndğ nasıl düşünce bu.. allah aşkına sapkın düşünceelerden vazgeçin artık.

Allah verdiği aklı hayırlı kullanmayı nasip etsin...böyle boş işler için değil...
tabi herkesin doğrusu kendine de...benim mantığıma biraz ters geliyor ,
ilerde yakınlaşmasınlar diye kuzenleri zorla süt kardeş yapma...süt gelmeyen hatta imkansız olan şekilde göğüsden süt getirtme...
umarım hayırlı evlat olurlar iyi yetiştirilirler!

Ööf sende..Düşüncene terstir yanlıs geliyordur olabilir ama haddini aşma saygılı ol.!

İnsanlar üstüne düşmeyen sapıklık derecesinde fetva veriyor diye bunu dine hakaret buyutuna getiremezsin..

Dine hakaretmi nerde hakarett sen kendine gel haddini bil !!! Saygısızzz !! Sen onaylıyomusun o zaman şu haberii... Allahım cahillerin arasında kaldım yarabbim

Evet süt kardeş olunduğun da bu gibi sıkıntı olmaz.İlerde çocuklarımız bizim gibi inançlı bireyler olurlarsa ve bizim gibi yaşamak isterlerse bu onlar için rahatlık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…