Gebe değilim .Göğsümden süt gelmesini nasıl sağlayabilirim.

guzelım evlılk kader nasıp ısı degıl mııdır? Allah senı kıme yazdysa onunla evlenmez mısın sen engellesende bu ıs nasıpse olmaz mı sanıyorsun? peygamber efendımızın yasadıklarına amenna ben evlılk olayını boyle bılıyorum. her ınsanın evlenecegı kısı kaderınde yazılıdır

Bir kereye mahsus bir durum bu.Neden ben emzireyim anasının faydalı faydalı sütü varken.

Ben anne olsam cocugumu ablamin emzirmesini garip bulurdum ve istemezdim. Emzirme isi oyle kafaniza gore olmaz, mecburi durumlarda olur benim bildigim.

doğum yaptığım ilk gün sütüm yoktu ve kardeşim de o zaman 9 aylık olan oğluyla bir benim kızımı da emzirdi. çünkü mama vermek istemiyordum. ama sarılık olmasın ve kan şekeri düşmesin diye karnı doymalıydı.içkisi sigarası yok kardeşimin, gayet de sağlıklı. bu şartlarda kim olsa emzirtirdim o ilk günler çok önemli idi.ama bizim kaygımız aman kardeş olsunlar değildi, onlar zaten kardeş.

Son düzenleme:

niye benim yorum yapma hakkım yok mu.

bu kk da da herkes yorum muhtarı ya

Nası yaa :44: kekin içine mi koyuyolarmış

tabi cnm yoğurt bile yapılıo hatta tavsiye ederim peyniri mükemmel hele birde ayranı içmeye doyum olmuyor :)) çok tatlısın ya burcu güldürdün beni gece gece konu sahibine gelince bence acilen sütünü getirmek için elinden geleni yapmalı ve cocuğuna kimse namahrem olmasın die dünyadaki herkesin süt annesi olmalıki çocuğuda rahat rahat takılsın:26:

Bunu elbette biliyoruz da sizin süt kardeşliği olayını
bu şekilde dini alet ederek,
dinimizin rahatlıgı(!) adı altında kullanmanızı anlamıyorum

İşin aslı burda evlenmesinler diyemi sordular aslın da o yüzden değildi.Biz birbirlerinin yanında rahat olsun istedik .Ama hayat bu olur ya olur.Ben kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüm ama yanların da örtünmek zorundayım.Bu gibi sorunları olmasın istedik.

ay ne bileyim ilk mesajda öyle yazmışlar bende içine mi koyuyolar dedim hehe

imamhatip-ilahiyat mezunuyum amacım asla fetva vermek değil yanlış anlaşılmasın sadece düşüncemi belirtmek kavga tartışma çıkartmakta istemiyorum başta söylediğimin amacıda onca zaman hocalar bize bu konuyu anlatmadı yani teyze çocuklarına amca çocuklarına süt verin kardeş olsunlar bir araya salı verin gitsin gibi. teyzemde bu amaçla küçükken beni emzirmiş ama teyze oğullarımı ben hiç öz abi kardeş gibi görmedim yani gidip öz kardeşim gibi elini tutmadım sarılmadım saç baş açıp yanlarında oturmadım siz zaten amaaan kardeşler nasılsa deyip çok çok fazla yakınlaşmalarına izin verirseniz bu son kaçınılmazdır zaten ki. dinimiz dinimiz diyorsunuz dinde bile ÖZ kardeşler belli yaşa geldiğinde odalarının ayrılması gerekiyor yine sütünüzü verin ona bişey diyemem ama madem dini açıdan yetiştireceksiniz mesafelerini koruyun arada öz kardeşler diye salıvermeyin tabi çocukken değil bu belli yaşa gelip bazı şeyleri anlamaya başladıklarında görüştürmeyinde değil bu aman yanlış anlaşılmasn

emın mısın pekı sut kardes olunca rahat olmalarının dıne uygun olmasından? eger emın degılsen cocukları da gunaha sokarsın

ne konuymuş ama 75 kişi hamile olmayan kadının memesinden nasıl süt gelecek diye düşünüyor :)):)):

Bunu elbette biliyoruz da sizin süt kardeşliği olayını
bu şekilde dini alet ederek,
dinimizin rahatlıgı(!) adı altında kullanmanızı anlamıyorum
Kolaylaştırınız, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz sevdiriniz.Hani dinimiz de 4 eşe müsade ediliyor ya.
Örnek vermek amaçlı anlatıyorum kardeşim .Mehir olayını duydun mu bilmem.Mehir de kadın isterse şart koşabilir üstüme asla ben izin vermedikçe alamazsın diye.Şu an aklıma bu geldi bunu anlattım bunun gibi rabbimin kullarına sunduğu çeşitli durumlar var.

Son düzenleme:

Benim neyi bilip neyi bilmediğime karar verecek merci siz değilsiniz bu bir, ikincisi;
Bu dünyada önce haddini bilecek insan, eğer haddini bilmezse kıyamet gününü de bilse kimse umursamaz sizi, hadi şimdi selametle

Bir kereye mahsus bir durum bu.Neden ben emzireyim anasının faydalı faydalı sütü varken.

boyle birsey dinde yok bir kere emzirmekle sut kardes olmaz.bunun bir muddeti var.2 haftami 1 aymi bilmiyorum.ama bildigim sey bi kereyle asla kardes olamazlar bu bir.ikincide ikisininde ayni anda emmesi gerek.o zaman olur.benim bildigimin dogrulugundan isallahki cok eminim.

emın mısın pekı sut kardes olunca rahat olmalarının dıne uygun olmasından? eger emın degılsen cocukları da gunaha sokarsın

Rahatlıktan kastınız nedir.Ben kuzenim yanın da örtünmek zorundayım süt kardeşim olsaydı evimin için de dolandığım gibi dolanabilirdim.

2 damla hanımefendi bebeğin memeden iki damla süt emdiğine emin olduğunuz zaman süt kardeş olurlar.Bunu bir kaşığa sağarak anlamak mümkün.

niye benim yorum yapma hakkım yok mu.

bu kk da da herkes yorum muhtarı ya

sizin dışınızda "yorum muhtarı" göremiyorum ben..benden alıntı yapıp iyi oku deme gibi bir lüksünüz yok.kişiye değil konuya yorum yapın der Kazen'in kuralları! yorumlarımdan alıntı yapmayın artık ve dediğim gibi benim sorularım konu sahibine.kibarca anlatmaya çalıştım size,bu sefer işe yarar İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…