Eğer ki kardeşimin çocuğunu ben emzirebilirsem benim doğacak bütün çocuklarımla kardeş olacak yiğenim.Sanırım karışık anlattım .
Arkadaşlar bu süt kardeş meselesi meğersem bilinmiyormuş.Şaşırdım ben.
Biraz araştırırsanız peygamber efendimizin de bir süt annesi olduğunu ve şeyma adında kız kardeşi olduğunu öğrenebilirsiniz.Süt kardeş olmak kötü bir şey değildir.
iyide kardeşiniz buna nasıl izin veriyorkabulleniyor siz onun emzirme hakkını nasıl elinden alırsınız neden sizin çocuğunuz kardeşinizin sütünü emmiycekte kardeşinizin çocuğu sizinkini emcek. ayyyy nevrim döndğ nasıl düşünce bu.. allah aşkına sapkın düşünceelerden vazgeçin artık.
Ben anne olsam cocugumu ablamin emzirmesini garip bulurdum ve istemezdim. Emzirme isi oyle kafaniza gore olmaz, mecburi durumlarda olur benim bildigim.
yorumlarımıza keşke siz değil de konu sahibi cevap verse..muhatabımız o çünkü.lütfen buna izin verin..okuduğumu anlayabilecek yaştayım..2.çocuğu düşünebilir ama sırf süt olayı için öne çekmek bana garip geldi..bu benim düşüncem.yargılamıyorum,dalga geçmiyorum.
Nası yaa :44: kekin içine mi koyuyolarmış
Arkadaşlar bu süt kardeş meselesi meğersem bilinmiyormuş.Şaşırdım ben.
Biraz araştırırsanız peygamber efendimizin de bir süt annesi olduğunu ve şeyma adında kız kardeşi olduğunu öğrenebilirsiniz.Süt kardeş olmak kötü bir şey değildir.
İşin aslı burda evlenmesinler diyemi sordular aslın da o yüzden değildi.Biz birbirlerinin yanında rahat olsun istedik .Ama hayat bu olur ya olur.Ben kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüm ama yanların da örtünmek zorundayım.Bu gibi sorunları olmasın istedik.guzelım evlılk kader nasıp ısı degıl mııdır? Allah senı kıme yazdysa onunla evlenmez mısın sen engellesende bu ıs nasıpse olmaz mı sanıyorsun? peygamber efendımızın yasadıklarına amenna ben evlılk olayını boyle bılıyorum. her ınsanın evlenecegı kısı kaderınde yazılıdır
tabi cnm yoğurt bile yapılıohatta tavsiye ederim peyniri mükemmel hele birde ayranı içmeye doyum olmuyor :)) çok tatlısın ya burcu güldürdün beni gece gece konu sahibine gelince bence acilen sütünü getirmek için elinden geleni yapmalı ve cocuğuna kimse namahrem olmasın die dünyadaki herkesin süt annesi olmalıki çocuğuda rahat rahat takılsın:26:
İşin aslı burda evlenmesinler diyemi sordular aslın da o yüzden değildi.Biz birbirlerinin yanında rahat olsun istedik .Ama hayat bu olur ya olur.Ben kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüm ama yanların da örtünmek zorundayım.Bu gibi sorunları olmasın istedik.
Kolaylaştırınız, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz sevdiriniz.Hani dinimiz de 4 eşe müsade ediliyor ya.
Bunu elbette biliyoruz da sizin süt kardeşliği olayını
bu şekilde dini alet ederek,
dinimizin rahatlıgı(!) adı altında kullanmanızı anlamıyorum
din benim tekelimde değil, kimsenin tekelinde de değil. ama dinde herşey açık belli, bilmiyor olman bunun dinde olmadığı manasına gelmiyor.
burada tartışmaya girmeye ne gerek var, ne de mümkünat. uzatmanın lüzmu yok.
Bir kereye mahsus bir durum bu.Neden ben emzireyim anasının faydalı faydalı sütü varken.
emın mısın pekı sut kardes olunca rahat olmalarının dıne uygun olmasından? eger emın degılsen cocukları da gunaha sokarsın
ne konuymuş ama 75 kişi hamile olmayan kadının memesinden nasıl süt gelecek diye düşünüyor :)):)):
2 damla hanımefendi bebeğin memeden iki damla süt emdiğine emin olduğunuz zaman süt kardeş olurlar.Bunu bir kaşığa sağarak anlamak mümkün.boyle birsey dinde yok bir kere emzirmekle sut kardes olmaz.bunun bir muddeti var.2 haftami 1 aymi bilmiyorum.ama bildigim sey bi kereyle asla kardes olamazlar bu bir.ikincide ikisininde ayni anda emmesi gerek.o zaman olur.benim bildigimin dogrulugundan isallahki cok eminim.
niye benim yorum yapma hakkım yok mu.
bu kk da da herkes yorum muhtarı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?