- 21 Ocak 2020
- 39
- 45
- 3
- 31
- Konu Sahibi Pembeayicik1234
-
Daha yeni kullanmaya başladım canım. Ama bugün bir doktora daha gittim onada gösterdim kullanabilirsin dediAnladim canim ztn nette arastirdim bulamadim o yuzden soruyorym. Insallah iyi gelir nezamandir kullaniyordun
Insallah faydali olur canim iyi gelirse bende siparis ederim yurtdisindan banada haber ver gelismeler nasil die❤❤❤❤❤Daha yeni kullanmaya başladım canım. Ama bugün bir doktora daha gittim onada gösterdim kullanabilirsin dedi
İlaç yurtdışından geliyor ama Türkiyeden sipariş verdim. Bugün doktora gittim. Kadın doğum doktoru bende 6. Ayımda hamile kaldım dedi sanırım rahatladım :=)Insallah faydali olur canim iyi gelirse bende siparis ederim yurtdisindan banada haber ver gelismeler nasil die❤❤❤❤❤
Oda bu ilaclami hamile kalmis yoksaİlaç yurtdışından geliyor ama Türkiyeden sipariş verdim. Bugün doktora gittim. Kadın doğum doktoru bende 6. Ayımda hamile kaldım dedi sanırım rahatladım :=)
Yok kız o ilacı veren başka doktoru. İlk doktorun verdiği ilacı bu doktora göstermiştim nasıl sizce diyeOda bu ilaclami hamile kalmis yoksa
Tamam kuzum denicem ozaman bu ay Rabbim nasip etsin hayırlısı olsun insallahKuzum çok güzel ya iki taraftan da güzel bir şekilde yumurtlamışsın. Bence kesinlikle dene. Doktor bile demis ya çocuk istiyorsan dene diye. Kesinlikle ilaç içtin bu ay evet ama ilacın bitti yani suan bugun bile hamile kalsan ilaç içmiyorsun sıkıntı olmaz. Mucize olur belkide sana bu ay düşünmüyordun çünkü bence degerlendir ve hamile kallll
AyyyYok kız o ilacı veren başka doktoru. İlk doktorun verdiği ilacı bu doktora göstermiştim nasıl sizce diye
Ayyyanladim canim bende dedim yoksa bu ilaclami hamile kaldi hemen simdi siparis vercektimm
Atma kuzum benim çok hoşuma gitti yumurtalıkların masallah çok sağlıklı ya. Ben şeyi dedim kuzuucum sen antibiyotik içtin ya bu ay onu dedim ben. Hani içsen bile artık sıkıntı yok çünkü devam etmiyorsun içmeye onu demek istedim. Degerlendir mutlaka ay inşallah hadi kiz 6 şubattı dimi bize hayırlı haber verTamam kuzum denicem ozaman bu ay Rabbim nasip etsin hayırlısı olsun insallah❤ ilaç kullanmadım kuzum emar cekilcem gün kullanicaktim ama emar cekilmicem bu ay akıntı kesildi makattaki büyük ihtimal incir kurunden oldu herkez öyle dedi bende vaz geçtim bu ay i cope atmak istemiyorum ❤
Evet kuzum o bitti daha icmiyorum 10.gün de bitti ilacım ben o 7 8 . Günlerde gelen akıntıyı ilhitap akıyor sandım sanırım yumurtlama imiş erken oldu galiba bu ay çünkü solda 18mm varda sağdaki çatlayan 20 22 ulaşmıştır muhtemelen die düşündüm hayirlisi olsun insallah bu ay tutar bugubu degerlendirdim yarındaolcak sonra gün aşırı veya 2 günde bir olur yeter kuzumAtma kuzum benim çok hoşuma gitti yumurtalıkların masallah çok sağlıklı ya. Ben şeyi dedim kuzuucum sen antibiyotik içtin ya bu ay onu dedim ben. Hani içsen bile artık sıkıntı yok çünkü devam etmiyorsun içmeye onu demek istedim. Degerlendir mutlaka ay inşallah hadi kiz 6 şubattı dimi bize hayırlı haber ver
Ya kurban olurum sana allah'ım seni anne yapsın tekrardan❤❤ çok çok istiyorum bunuuuuuEvet kuzum o bitti daha icmiyorum 10.gün de bitti ilacım ben o 7 8 . Günlerde gelen akıntıyı ilhitap akıyor sandım sanırım yumurtlama imiş erken oldu galiba bu ay çünkü solda 18mm varda sağdaki çatlayan 20 22 ulaşmıştır muhtemelen die düşündüm hayirlisi olsun insallah bu ay tutar bugubu degerlendirdim yarındaolcak sonra gün aşırı veya 2 günde bir olur yeter kuzum
Inşallah kuzum ama bat belirsiz şuan nezaman yumurtladım bilmiyorum tam olarak erkende geçte olabilir kestirmesi zor ama doktor yeni çatlamış dedi 1 2 gün önce agrım nezaman oldu dedi bende dün çok ağrıdı dedim bugünde ağrıyor dedim bi kaç gün öncede ufak ağrı oldu dedim oda ona gore dun çatlamıştır ozaman dedi inşallah hayırlısı ile gelsin bebiş❤
Rabbim rez zamanda hepimize nasip etsin inşallah bu da demek olduki testlere güven olmuyor hep doğru göstermiyor ovu
Çok şükür kuzum herşey yolunda hepsi verdiğim kilolar sayesinde doktorda ole dedi kendine en büyük iyiliği yapmissin dedi
Insallah kuzumAminYa kurban olurum sana allah'ım seni anne yapsın tekrardan❤❤ çok çok istiyorum bunuuuuu
Kuzum bak ne guzel ilgilenmis benim doktor hic bir sey demedi ya. Degerlendir kuzum hayirlisi olsun insallahKızlar nasılsınız ❤
Ben doktordan geldim çok güzel ilgilendi tek tek herşeyi söyledi detaylı inceledi erkek doktordu artık hep buna gidicem bisi olursa başka doktora gitmem harika bir doktor
Kaşık ağrısı şikayetiyle geldim dedim alttan muayene ye aldı önce elle sonra ultrasonla baktı rahim temiz iltihap yada başka sıkıntı yok dedi
Sonra sağ yumurtalıkta baktı ve yumurta çatlamış burda dedi ve sıvısını gösterdi ekrandan dün çatlamış tahmini dedi agrım ne zamandır nerden var dedi dün başladı dedim yoğun ağrı sağ da arada solda sonra sola bakti ordafa 2 yumurta var onlarida gordum biri18mm dieri 16mm çift taraflı yumurtlamışım yani o 18 olanda çatlar buğun ve yarın mutlaka degerlendir çocuk istiyorsan dedi rahim kalınlığı 9 mm imiş onu bile soyledi ve herşeyi bana ultrason ekranından göstererek anlattı tek tek sağolsun güzel haberlerle geldim ama emar çekimi sıkıntı işte makattaki akintim dün akşam kesildi bugün yok bana incir zeytin yağının yan etkisi olabilir dediler onu yemeyi kesince düzeldi birde 2 aydır var bu şikayet başlayıp bitiyor inciride 2 aydır yiyordum ona bağladım başka bisi yoktur inşallah öyle düşünüyorum napicam bu ay bilmiyorum denesemmi bebisi aradayım bu ay çok güzel oluşmuş yumurtalar nediyorsunuz kizlar napsam Ben ya
Ovu testide yapmicam artık inanmıyorum ona pik görmedim ama çatlama olmuş ağrı akıntıdan anlamıştım ben aslında aslında devam edim soldaki yumurta pikde gozukecekmi deniyim diyorum
Kurabiyem1
Pembeayicik1234
Evet kuzum ya sag olsun çok ii bir doktormusKuzum bak ne guzel ilgilenmis benim doktor hic bir sey demedi ya. Degerlendir kuzum hayirlisi olsun insallah
Inşallah kuzucum suan Çok agrım var sağ tarafimda heralde yine yumurtlama ağrısı bu çünkü çok akintim var ama dün degil önceki gun de yumurtlamaydi akıntıdan anlıyorum benInsallah kuzumAmin❤Seni yerim kiz Rabbim su güzel kalbinin hürmetine sana hayırlı sagliklibir evlat nasip etsin insallah kendimin olmus gibi sevinirimvallahi ❤❤❤
AMIN KUZUMMInşallah kuzucum suan Çok agrım var sağ tarafimda heralde yine yumurtlama ağrısı bu çünkü çok akintim var ama dün degil önceki gun de yumurtlamaydi akıntıdan anlıyorum ben
Bugün eşim çok yorgundu kuzum uyudu yarın yapacaz artik zaten dün ve diğer günleri degerlendirmistik bu aydan umudum var niyeyse bilmiyorumAMIN KUZUMM❤
Akıntı ağrı varsa yumurtlama olabilir kuzum her ay aynı zamanda olmuyor değişiyor bazı aylar
Benimde hala akıntı var ağrı var
Yok bebisim cok erken ya bekle bosu bosuna uzulmePembeayicik1234
R Rainbow3461
Kuzular yarin annemi doktora götürecem yarin bata 10 gün kalmış olacak, yarin kan testi versem çıkmaz dimi olsa bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?