Gebe kalmak isteyenler gelin toplanalım!!♥️

Insallah faydali olur canim iyi gelirse bende siparis ederim yurtdisindan banada haber ver gelismeler nasil die❤❤❤❤❤
İlaç yurtdışından geliyor ama Türkiyeden sipariş verdim. Bugün doktora gittim. Kadın doğum doktoru bende 6. Ayımda hamile kaldım dedi sanırım rahatladım :=)

Tamam kuzum denicem ozaman bu ay Rabbim nasip etsin hayırlısı olsun insallah ilaç kullanmadım kuzum emar cekilcem gün kullanicaktim ama emar cekilmicem bu ay akıntı kesildi makattaki büyük ihtimal incir kurunden oldu herkez öyle dedi bende vaz geçtim bu ay i cope atmak istemiyorum

Atma kuzum benim çok hoşuma gitti yumurtalıkların masallah çok sağlıklı ya. Ben şeyi dedim kuzuucum sen antibiyotik içtin ya bu ay onu dedim ben. Hani içsen bile artık sıkıntı yok çünkü devam etmiyorsun içmeye onu demek istedim. Degerlendir mutlaka ay inşallah hadi kiz 6 şubattı dimi bize hayırlı haber ver

Evet kuzum o bitti daha icmiyorum 10.gün de bitti ilacım ben o 7 8 . Günlerde gelen akıntıyı ilhitap akıyor sandım sanırım yumurtlama imiş erken oldu galiba bu ay çünkü solda 18mm varda sağdaki çatlayan 20 22 ulaşmıştır muhtemelen die düşündüm hayirlisi olsun insallah bu ay tutar bugubu degerlendirdim yarındaolcak sonra gün aşırı veya 2 günde bir olur yeter kuzum
Inşallah kuzum ama bat belirsiz şuan nezaman yumurtladım bilmiyorum tam olarak erkende geçte olabilir kestirmesi zor ama doktor yeni çatlamış dedi 1 2 gün önce agrım nezaman oldu dedi bende dün çok ağrıdı dedim bugünde ağrıyor dedim bi kaç gün öncede ufak ağrı oldu dedim oda ona gore dun çatlamıştır ozaman dedi inşallah hayırlısı ile gelsin bebiş
Rabbim rez zamanda hepimize nasip etsin inşallah bu da demek olduki testlere güven olmuyor hep doğru göstermiyor ovu
Çok şükür kuzum herşey yolunda hepsi verdiğim kilolar sayesinde doktorda ole dedi kendine en büyük iyiliği yapmissin dedi

Ya kurban olurum sana allah'ım seni anne yapsın tekrardan❤❤ çok çok istiyorum bunuuuuu

Ya kurban olurum sana allah'ım seni anne yapsın tekrardan❤❤ çok çok istiyorum bunuuuuu
Insallah kuzumAmin ❤Seni yerim kiz Rabbim su güzel kalbinin hürmetine sana hayırlı sagliklibir evlat nasip etsin insallah kendimin olmus gibi sevinirimvallahi ❤❤❤

Kuzum bak ne guzel ilgilenmis benim doktor hic bir sey demedi ya. Degerlendir kuzum hayirlisi olsun insallah

Kuzum bak ne guzel ilgilenmis benim doktor hic bir sey demedi ya. Degerlendir kuzum hayirlisi olsun insallah
Evet kuzum ya sag olsun çok ii bir doktormus
Sende başka doktor bak kuzum ona gitme daha
Bugünü değerlendirdim kuzum amin kuzum insallah

Insallah kuzumAmin ❤Seni yerim kiz Rabbim su güzel kalbinin hürmetine sana hayırlı sagliklibir evlat nasip etsin insallah kendimin olmus gibi sevinirimvallahi ❤❤❤
Inşallah kuzucum suan Çok agrım var sağ tarafimda heralde yine yumurtlama ağrısı bu çünkü çok akintim var ama dün degil önceki gun de yumurtlamaydi akıntıdan anlıyorum ben

Inşallah kuzucum suan Çok agrım var sağ tarafimda heralde yine yumurtlama ağrısı bu çünkü çok akintim var ama dün degil önceki gun de yumurtlamaydi akıntıdan anlıyorum ben
AMIN KUZUMM
Akıntı ağrı varsa yumurtlama olabilir kuzum her ay aynı zamanda olmuyor değişiyor bazı aylar
Benimde hala akıntı var ağrı var

AMIN KUZUMM
Akıntı ağrı varsa yumurtlama olabilir kuzum her ay aynı zamanda olmuyor değişiyor bazı aylar
Benimde hala akıntı var ağrı var
Bugün eşim çok yorgundu kuzum uyudu yarın yapacaz artik zaten dün ve diğer günleri degerlendirmistik bu aydan umudum var niyeyse bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…